Levering volledig volgens verwachting.Spijtig genoeg blijkt het product nu niet meer op de site te staan...Ik zal dus een andere leverancier moeten zoeken, zonde
Bestelling en levering gaan altijd heel vlot. Toen vorige keer mijn vertrouwd product uit stock bleek te zijn, werd er snel een mooi alternatief met zelfs wat extra's voorzien. Uitstekende service !
Prima service, goede info naar producten toe Snel en correct... Vitargo carbo loader werd me als alternatief voor het bestelde Glycomass aangeboden Daar dit product duurder is werd het echte... Toon meer
De bestelling kon niet volledig worden geleverd. De bestelling zou worden aangevuld met gelijkwaardige producten. Alleen qua aantal werd de bestelling aangevuld. Qua geldwaarde meer dan EURO 5,00 mind... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hardcore Nutrition: sportvoeding, voedingssupplementen, krachtvoeding en creatine.
Spoorstraat 7 bus 221, 4702 VV , Roosendaal
- +32486186625
- info@hardcorenutrition.nl
- www.hardcorenutrition.nl
Snelle en goede service.
Was mijn eerste bestelling en van uit Belgie
, maar alles is perfect verlopen dus 10 op 10.
kan veel beter
het was niet het bestelde product maar een eerdere versie van het product en het betalings systeem werkte niet moest het geld zelf overmaken .
de email over het betalen werdt wel snel behandeld een half uur na dat ik had gemaild dus dat was wel netjes.
erg fijne web winkel/service
geweldige service,snel reageren via de mail.
snel verstuurd
duidelijke andwoorden!
erg fijne web winkel
Korting
Heb een korting gekregen omdat mn bestelling te laat bij me was...nu kan ik terug bestellen aan een leuke prijs, MERCI!!
super advies
Zeer goede advies; worden zelfs goedkopere producten voorgesteld met zelfde of betere kwaliteiten.
Zekers een aanrader, geen problemen gehad met mijn bestellingen.
Goeie mail respons.
Doe zo voort.
Testo Booster van Gaspari
Ik ben nu meer dan een week die testo booster aan het nemen die je me had voorgesteld en het is weer SUPER SPUL !!! Laat de zomer maar komen ;)
Zeer tevreden
Zeer snelle reactie op mails met vragen,Uitstekende service en snelle levering .
In het kort tevreden klant ben ik die zeker nog aankopen zal doen.
5 pound whey proteine
De bestelling is simpel gemaakt echter wat ik binnenkreeg was niet wat ik besteld had, maar iets soortgelijks in een andere smaak. Beter dan niets, maar had liever gehad wat ik besteld had. Of anders in overleg.
elke keer super
nu al voor de 4e keer spullen besteld , elke keer is het super en precies wat er over verteld wordt gewoon super goede produkt kennis
een echte aanrader

Antwoord van Hardcorenutrition
Snelle en accurate service
Uitstekende service en snelle levering

Antwoord van Hardcorenutrition
Levering
Heé Axl, bedankt voor de goede communicatie en snelle levering!
top product
Ik had een product besteld en het was niet op voorraad en hardcorenutrition heeft me een ander product aangeraden. ik moet toegeven EEN TOPPER!
het gaat over Jack3d, super, thanx!
super service
ben heel tevreden over jullie service,ben altijd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.tot de volgende bestelling!!!!!
Late levering, ivm niet voorradig product, wel bericht over dat het product niet tijdig zou worden geleverd, heeft uiteindelijk twee weken geduurd, wat wel erg lange levertermijn is, niet tussendoor bericht over hoeveel dagen het nog zou duren voor leverin
Ik zou misschien in de toekomst weer bestellen, maar dan moet er geen twee weken tussen de bestelling en levering zitten en zou ik graag vaker worden geinformeerd over de status van mijn bestelling, wanneer ik het product zou kunnen verwachten. De producten werden in goede staat geleverd.
Bestelling Hardcorenutrition
- Heb een aardbeismaak Muscletech whey proteine gekregen, terwijl ik duidelijk chocoladesmaak heb vermeld op de bestelbon. Bovendien wou ik een lactosevrij product (vandaar dat ik dan ook een lactosevrij whey proteine heb gekozen), terwijl ik in feite een soortgelijk product heb gekregen dat niet lactosevrij was.
- Heb aardbeismaak protëine bars gekregen, terwijl ik nogmaals op zoek was naar een chocoladeproduct.
Topshop
Ik heb reeds enkele zaken aangekocht via deze website en ik moet zeggen dat zowel de levertijd als de afhandeling financieel zeer stipt verloopt, nog geen enkele probleem gehad.
snelle bezorging, goed product