Wat een fijne service. Ik had een kabel besteld voor mijn Bodycraft fitness toestel, maar had per ongeluk een verkeerde gekozen. Namelijk 1 voor een nieuwer model. Na een mailtje werd gelijk ge... Toon meer
Ik heb hier verschillende verschillende trainingsgrepen besteld voor onze home gym. Snelle bezorging en goede producten. Echter was de doos compleet open gescheurd (niet de schuld van de bezorger). Er... Toon meer
Bestelde producten zijn goed; correcte prijs en kwaliteit. You get what you pay for... MAAR levering was verschrikkelijk; heb een week moeten rondrijden en bellen om het te vinden! Zoals steeds w... Toon meer
Set halters gekocht waar schade aan zat. Dit aangegeven bij de klantenservice waarbij er 15 euro korting is toegezegd. Daarna heb ik niks meer gehoord geen geld ontvangen. Wederom gemaild en nog stee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Helisports International - Fitnessapparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij leveren crosstrainers, loopbanden, roeitrainers en hometrainers voor de laagste prijs. Alles uit voorraad leverbaar en te zien in onze riante showroom.
H.J.E. Wenckebachweg 83, 1096AL, Amsterdam
- +31206939939
- sales@helisports.nl
- www.helisports.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
hebben jullie ook een Nederlandse ver taling
op die desk staat alles in het Engels ,Ik kan geen Engels
Ik spreek Nederland .Maar de rest is prima alles in orde
Kwa zit en fietsen top ,en heel makkelijk om in mekaar tezetten TOP

Antwoord van Helisports International B.V.
Uitstekend apparaat, handig en stabiel ingebruik gebruik.
Zeer goede keuze. De Trainer werd al na 1,5 dag afgeleverd. De duidelijke instructie was maakte het mogelijk om het apparaat snel te gebruiken. Alle lof voor Helisports. Wij zijn er blij mee.

Goede kwaliteit.
Goede kwaliteit, snelle levering en betaalbaar!

Antwoord van Helisports International B.V.
goede service en snelle levering
Product in 1 dag binnen. Goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Bestel hier vaker en blijf dat zeker doen.

snel en klantgericht
Iets niet super duidelijk op de website over een artikel, vraag gesteld en direct aangepast op de site en ik heb toen direct een bestelling geplaatst. was er ook erg snel.

Duidelijk en snel
Doen wat ze zeggen en leveren vrijwel per ommegaande

Antwoord van Helisports International B.V.
Probleem met product (beschadigt) maar is zeer snel opgelosd

Antwoord van Helisports International B.V.
Levering binnen 1 dag zoals beloofd.
Levering zoals verwacht. Transparant en goede prijs.

Antwoord van Helisports International B.V.
Zeer goed, snel en duidelijk
Goeie site. Ze hebben ook een fijne winkel als je de producten toch eerst wil zien. In de winkel ben ik goed geholpen met duidelijk onafhankelijk advies.
Bestellen op de site gaat ook erg goed. Makkelijk bestellen en zeer snel bezorgd. Het zou wel fijner zijn als de levering ook afgehaald zou kunnen worden op postnl locaties.

Antwoord van Helisports International B.V.
producten goed, levering verschrikkelijk!
Bestelde producten zijn goed; correcte prijs en kwaliteit.
You get what you pay for...
MAAR levering was verschrikkelijk; heb een week moeten rondrijden en bellen om het te vinden! Zoals steeds waarschijnlijk een samenloop van omstandigheden maar vond toch dat men er zeer onprofessioneel mee omging. Het opvangen van problemen is waar een goede onderneming zich net kan onderscheiden...
Eerste keer dat DHB iets kwam leveren bij mij, hopelijk ook de laatste!

Prima service en afhandeling
Professionele zaak met goed advies en service