We kregen ons product dermate laat binnen dat we er niets meer aan hadden. Vervolgens is de klantenservice zowel per mail als telefonisch onbereikbaar. Al wekenlang probeer ik ze te bereiken. Serv... Toon meer

We waren op zoek naar dak dragers voor onze nieuwe tweedehands Mitsubishi. Op diverse concurrerende sites stonden deze per stuk voor 80 euro en niet als set. Op deze site waren 2 dak dragers 10 euro... Toon meer

Wij waren op zoek naar nieuwe dakdragers en kwamen bij Owen uit. Deze besteld en we werden netjes geïnformeerd over de leverdatum middels track & trace. Na ontvangst op de auto bevestigd en helemaal... Toon meer

Stevige alu dakdragers voor gesloten dakrails (xc40) met een goede prijs in verhouding. De plastic delen voelen wat goedkoop maar alles past netjes en functioneert. Ik was een eind-dop kwijtgeraakt... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

11 juni 2025
Logo Owen

Antwoord van Owen

Hallo Durmaz,

hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling blijkbaar niet volledig is geleverd.

Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. We zullen intern nagaan hoe dit heeft kunnen gebeuren en onze processen controleren.

Bedankt voor je melding.

Hello-Owen

Goede klantenservice

Helaas de verkeerde dakdragers ontvangen en paste deze niet op onze auto. Echter heeft het bedrijf adequaat gereageerd op mijn reactie en een passende oplossing aangeboden. Met de klantenservice zit het dus wel goed.

16 juni 2025

Owen heeft een tevreden klant erbij.

Na ontvangst op de auto bevestigd en helemaal top.Gelijk ook een draagtas besteld die inmiddels ook is geleverd.
Kortom, wij zijn tevreden!

23 april 2025

Kan niet anders zeggen dat Owen een…

Kan niet anders zeggen dat Owen een geweldig product en merk is. Combinatie van dakdragers en dakkoffer zit heel stabiel op de auto en ziet er ook nog een heel goed uit.
Geweldige service en snel contact bij eventuele vragen. Absolute aanrader!

17 februari 2025

Blij verast over de prijs van dakdrager.

We waren op zoek naar dak dragers voor onze nieuwe tweedehands Mitsubishi.
Op diverse concurrerende sites stonden deze per stuk voor 80 euro en niet als set. Op deze site waren 2 dak dragers 10 euro goedkoper dus ik voor een tientje minder 2 besteld. Deze werden geleverd en tot mijn verbazing twee sets. HUHh
Dus eigenlijk de helft goedkoper, in overleg met dit bedrijf de tweede set kunnen retourneren. Ik zeg toppie website goed geleverd liep soepel ik ben heel blij met de service. Aanrader en zal er zo weer kopen.

22 januari 2025
Reviews in alle talen tonen. (38 reviews)