Ik werd bijzonder vriendelijk telefonisch te woord gestaan door één van uw medewerksters. Zij hielp mij de juiste kleuren nagellak te vinden en gaf mij fijn advies. Na de bestelling op de site te he... Toon meer
Mijn producten waren niet de juiste Wel had ik zelf die fout gemaakt na telefonisch contact retour gestuurd en binnen 4 dagen geld retour!! Hier zouden andere bedrijven met grote namen die oa goed m... Toon meer
Herome is al 40 jaar dé marktleider in Nederland op het gebied van natuurlijke nagelverzorging. De eigenaresse, Margreet van Roemburg, vond in 1982 een oplossing voor zachte en splijtende nagels en bouwde er in 40 jaar een gevestigd internationaal merk mee op. Hierbij is haar uitgangspunt; mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk. Vooral de “nagelverharder in het blauwe doosje” voor lange en sterke nagels is wereldwijd beroemd. Naast hand- en nagelverzorging biedt Herome meer producten die het zelfvertrouwen een boost geven, namelijk Brow & Eye make-up. Bij Herome geloven wij in de unieke eigenschappen van onze producten en zijn ervan overtuigd dat onze brede range aan producten waarden toevoegen aan het zelfvertrouwen van een persoon in de dagelijkse verzorging. Beauty is in your hands!
De Paal 18, 1351 JC, Almere, Nederland
Super vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Zojuist mijn nieuwe lakjes binnen gekregen en natuurrrlijk gelijk even 1 geprobeerd en het is perfect 👌.
Dank je wel herome!

Antwoord van Herome Cosmetics
Heel vervelend dat je het product net over de helft er bijna niet meer uit krijgt. Het kwastje is net iets te kort dus heel onhandig. Ook wordt het al snel dikker en dus minder goed aan te brengen. Nail hardener extra strong

Antwoord van Herome Cosmetics
De cuticle cream is tegenwoordig heel vaak bij eerste opening na aankoop ranzig. Gelig en dun. Zelden koop ik nog een tubetje waar de dikke witte cream inzit. Kost een hoop geld maar het lijken steeds oude voorraden. Het resultaat van zachte nagelriemen blijft ook achter op eerdere ervaring.

Antwoord van Herome Cosmetics
Vroeger een uitstekend product waardoor ik sterke en lange nagels had maar sinds een paar jaar geen enkel resultaat meer; nagels blijven afbrokkelen waardoor ik ze heel kort moet houden. Weet niet of het komt door de gewijzigde samenstelling van het product en/of door de overgang maar nu dus zonde van mijn geld.
Ik heb verschillende producten van Herome en ben zeer tevreden.
Mijn nagels zien er op hun best uit en zijn wel degelijk verstevigd door de olie en verharder.
Een klein minpuntje.Het penseeltje mag iets langer zijn dat je ook dieper in het potje kan. Nu is het al moeilijk om nog bij het product te komen als het potje half vol is. Dus ik denk niet dat ik de volledige inhoud kan gebruiken omdat ik er niet meer bij kom. En dat is jammer...
Maar voor de rest zeer tevreden 👍
Goed en snel geleverd!
Goed verpakt!
De Herome handgel is fijn voor
de handen en ruikt lekker!
Ik heb nu 2x een kuur met de nail hardener sensitive gedaan zonder enig resultaat. Ik heb altijd hele sterke nagels gehad maar nu met de overgang ervaar ik zwakkere nagels. Ik ervaar echter geen enkele verbetering. Mijn nagels blijven afbreken en dus kort. Zeer teleurstellend en zonde…

Antwoord van Herome Cosmetics
Super blij met nagelverharder! Ik heb deze eerst als kuur gebruikt en nu tussendoor als basecoat en mijn nagels zijn echt een stuk sterker en langer omdat ze niet meer afscheuren. Ik kreeg wel het advies om ook nagelolie tussendoor te gebruiken omdat dit helpt. Blij met deze tips want denk dat het hierdoor echt helpt.
Nagellak aangebracht in 2 lagen met 15 min tussen de lagen. Dus goed laten drogen na 2 uur op een rustige zondagavond al diverse beschadigingen. Dus prijs kwaliteit ver beneden pijl

Antwoord van Herome Cosmetics
Hele fijne producten. Ik heb de 'exit damaged nails', waaronder de wonderpen, nagelolie en nail hardener sensitive geprobeerd en mijn nagels zijn echt sterker geworden. Samen met de glas vijl kan ik mijn nagels goed onderhouden, bedankt! Ook vaak een leuk presentje bij de bestelling, dat maakt het aantrekkelijk nogmaals te bestellen, dat heb ik dan ook gedaan.
Hierna opnieuw de nail hardener in groot formaat en daarbij nog een SOS nail repair gekocht, maar deze droogen na 2 maanden al wat in (bewaaradvies tot 12 mnd), waardoor het stroperig werd en niet meer goed aan te brengen is, jammer, want je betaald er wel flink voor, dit geldt ook voor de kleurtjes nagellak, echt zonde. Aan te raden is dan de kleine verpakking.
Later ook de nailwraps geprobeerd in de starterkit, maar nadat ik de topcoat aan had gebracht, ontstonden er bobbels, waardoor dat er niet meer goed uit zag. Ook lieten de stickers niet goed los van het vel, waardoor ze aan de randjes wat uitrekten/rafelig werden. Jammer, want het was een fantastische kleur!
De nagelversterkingsproducten zijn dus wel fijn en werken goed, maar aan te raden is een kleine verpakking, ook voor kleurtjes.
Ik heb herome nail hardener sensitive gekocht.
Ik heb altijd problemen met mijn nagels sinds ik jong ben. Ze scheuren snel in zijn slap. Er lijken altijd haakjes aan te zitten alsof het klitteband is. Hierdoor nagels gaan bijten soms tot bloedend toe.
Ik heb denk ik al 8 verschillende soorten nagelverharders geprobeerd en 4 verschillende oliën.
Met herome nail hardener sensitive is het eindelijk gelukt
De nagelharder is mee te vijlen waardoor er geen oneffen randen meer aan mijn nagels zitten zonder dat het product eraf chipt.
Hierdoor werkte het gelijk.
Na iets meer dan maand gebruik nagels duidelijk steviger hierna eens in de paar dagen gaan gebruiken. Nu na 4 maanden zelfs maar 1x per week.
Ik moet nu zelfs mijn nagels regelmatig knippen.
En dit ondanks mijn werk on de zorg waar ik regelmatig in aanraking kom met 70% alcohol en soms met lijm verwijderaar.
Super! Heb 2 items besteld en enorm veel leuke freebies erbij ontvangen. Het pakket werd snel geleverd en ze hebben erg veel keuze uit verschillende producten voor nagel,hand en voet verzorging. Kortom top!

Antwoord van Herome Cosmetics
Ik heb de exit damage nails samen gekocht met een nail growth explosion. Helaas werkt deze totaal niet na het hele flesje opgebruikt te hebben zijn mijn nagels nog steeds niks waard.....

Antwoord van Herome Cosmetics
Vroeger was dit een echt goede nagelverharder, ook de blauwe werkte prima. Sinds het verbod op formaldehyde echter, werkt het niet meer. Ik weet niet of hier releasers inzitten. Maar dat werkt dan amper. Ik zou ook niet weten hoe er zonder de formaldehyde kruisverbindingen gemaakt kunnen worden. Jammer maar helaas.

Antwoord van Herome Cosmetics
Top! Mega blij met de producten van Herome. Mijn nagels zijn weer gezond en stevig. Door de handscrub altijd fluweel zachte handen. Aanrader!

Antwoord van Herome Cosmetics
Ik hou van Herome. Als er iets is met mijn nagels is het zo gefixt. Nail hardner, cuticle night repair en de handwash zijn mijn favo. Altijd mooie nagels en handen door deze producten. Ook de wenkbrauwproducten zijn te gek!!! Ik heb zo'n highlight pen en ga nooit meer een andere kopen.

Antwoord van Herome Cosmetics
Goede producten en werkt als een trein.
Binnen no time waren mijn nagels weer helemaal back in business!

Antwoord van Herome Cosmetics
Helaas werkt het dit keer helemaal niet. Al meer dan een maand bezig met de Heroma nagelverharder extra sterk. Maar me nagels blijven dun en afbladeren. 9 jaar geleden ook gebruikt en toen heeft het echt geholpen. Lijkt wel of de kwaliteit van het product vermindert is. Echt jammer. Zou zo graag mooie nagels willen.

Antwoord van Herome Cosmetics
Heb de nagelverharder extra strong een maand helemaal volgens het boekje gebruikt maar met nul resultaat. Nog steeds broze en zachte nagels, jammer hoor.
Als antwoord op jullie reactie (dank daarvoor), wat is het mailadres waar ik gegevens naar toe kan sturen?

Antwoord van Herome Cosmetics
Ik heb een paar mini nagellakjes gekocht, waarvan de de haartjes van de kwastje alle kanten op stonden. Ze zijn dus onbruikbaar. Zonder pardon kreeg ik nieuwe lakjes+een leuk cadeautje. Heel attent! Ben er heel blij mee. Niet allen Herome producten zijn top, maar ook de klantenservice.