Bestelling kwam sneller dan verwacht en werd keurig verpakt geleverd. Het was o.a. SAMe en daar kreeg ik erge maag-darmklachten van. Via chatbot met iHerb gecommuniceerd en foto's van de verpakking m... Toon meer
Mijn 2e bestelling is ook binnen. Ivm 2 verschillende kortingscodes was het nodig om 2 orders te plaatsen. Kreeg bij deze zending een bevestiging en bericht dat ivm douane de 2e order iets later v... Toon meer
Dit bedrijf is terrible . 1 na de aankoop direct gemaild voor cancelling ivm verkeerde dosering, dit ging niet . 2. Produkt ontvangen 3. Retour aangemeld , hier werd verteld d... Toon meer
Mijn vrouw zweert bij het bijenproduct Propoliscapsules. Ze kreeg een eerste pot van haar fysio Toen die op was, schrok ze van de prijs van zo'n pot in Nederland. Bij iHerb was die veel lager: dus 2... Toon meer
Since 1996, iHerb has strived to enhance your online shopping experience. Initially, our company promoted the benefits of St. John's Wort. Hence the name: iHerb. It is now a world-class online store, supplying a vast selection of brand name natural products. We believe iHerb offers the best overall value, period! Our success and very existence are dependent on the repeat orders and word-of-mouth recommendations of loyal, satisfied customers.
301 Lake Ave. , 91101, Pasadena, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
iherb.com is een meer dan super goed bedrijf!ze hebben alle merken en de prijs is goedkoop en de levering met dpd is supersnel en betalen met ideal is ook super!

Antwoord van iHerb
Heb mijn pakketje nooit gekregen!! Bestel maar niks op deze website

Antwoord van iHerb
Ik begrijp de negatieve reviews niet. De klantenservice is echt perfect. Soms raakt er een pakketje kwijt of wordt het verkeerd geleverd, maar ze denken direct met je mee. Ja, soms duurt het wat langer, maar dat wordt ook aangegeven bij het bestellen.
Echt een topbedrijf!

Antwoord van iHerb
Hoi ik heb mijn bestellin Geplaatst op 30 augustus het is vandaar 7 en nog steeds niets binnen gekrijgen en ik kan jullie niet contacteren en Ikheb geen bevestiging van de bestelling gekrijgen. De bestelling was 40€ voor een product ik wil of mijn geld terug of de product.

Antwoord van iHerb
Goede prijs en ruim aanbod aan producten. Snelle levering ook.
Erg tevreden!

Antwoord van iHerb
Ik snap de negatieve reviews niet. Ik bestel hier al meer dan 10 jaar en als er een probleem was zoals een verpakking die is gaan lekken of een missend product is het altijd opgelost. Veel supplementen en veel goedkoper. Echt een aanrader.

Antwoord van iHerb
Ik had bijna mn bestelling niet geplaatst, omdat ik negatieve reacties las. Maar ben SUPER tevreden! Binnen 4 werkdagen kreeg ik mn pakketje.

Antwoord van iHerb
Nadat mijn pakket was zoekgeraakt en ik dit gemeld heb bij het bedrijf, is alles verder via één contactpersoon gegaan. Zij heeft het probleem achterhaald, en alles naar tevredenheid opgelost. Zojuist heb ik mijn pakket opgehaald, en alles (haarverzorgingsproducten) was nog heel.Ik ben dik tevreden!

Antwoord van iHerb
Heb een bestelling geplaatst van 3x Neosporin Baume Volgens de Mail van de koeriersdienst geleverd maar nooit ontvangen. Ook niet bij de buren in de straat. Volgens jullie wordt het vernietigd en niet terugbetaald. Weg 45€ schandalig😡😡

Geld afgeschreven geen bestelling
Bestelling geplaatst, geld afgeschreven, maar geen email gekregen. Geen order nummer, niks. Ik heb geprobeerd in te loggen met de email die ik heb gebruikt om de bestelling te plaatsen, tot mijn verbazing was er helemaal geen account of bestelling gelinkt aan mijn email. Super vervelend, wil graag mijn geld terug of een update van mijn bestelling.zo snel mogelijk een duidelijke oplossing.

Antwoord van iHerb
Ik heb een bestelling gedaan op 14 juni en kreeg het bericht dat het Tussen de 19 juni-26 juni zou krijgen maar op heden nog niks en als ik de bestelling bekijk staat er geen order is geplaatst maar wel betaald ik wil graag mijn geld terug

Antwoord van iHerb
Bestelling geplaatst, geld afgeschreven, maar geen email gekregen. Geen order nummer, niks. Ik heb geprobeerd in te loggen met de email die ik heb gebruikt om de bedtelling te plaatsen, tot mijn verbazing was er helemaal geen account of bestelling gelinkt aan mijn email. Super vervelend, wil graag mijn geld terug of een update van mijn bestelling.

Antwoord van iHerb
Sommige dingen die nergens te verkrijgen zijn vind je hier voor een aantrekkelijke prijs

Antwoord van iHerb
Als ik een 0 kon geven deed ik dat. Ik heb mijn pakketje al 3 weken geleden besteld en weet er nog steeds niets van. Mijn pakketpunt bestaat niet meer waarop ik dus probeerde te mailen wat er dan precies met mijn pakket ging gebeuren. Honderden mails later met 0 nuttige info en ik weet nog steeds niet waar mijn pakket is. Het is hun verantwoordelijkheid om de bezorging inorde te brengen, niet de van de klant! ZEKER GEEN AANRADER!

Antwoord van iHerb
Ik ben heel tevreden, snelle levering, uitstekende producten, veel keuze.

Antwoord van iHerb
Everything went well, also the shipping. The boxfor the products was very compact. Kind regards

Antwoord van iHerb
Ben super tevreden met jullie producten en echte aan rader julllie staan veel verder in supplementen en zo
Blijf een trouwe klant
En heb al familie en vrienden die ook bij jullie bestellen
Bedankt voor de goede en snelle bezorging

Antwoord van iHerb
al mijn bestellingen komen altijd goed aan en vooral de prijs kwaliteit is doenbaar en dan nog de kortingen die je regelmatig krijgt maak het doenbaar want zoals je ziet ik bestel veel voor eigen gebruik .want vroeger bestelde ik altijd bij swanson en bestel ook nog veel swanson maar ik heb ook al gezien bv nutricost ook goedkoop is ,ik mag niet dromen dat jullie zouden stoppen met verkopen want ik heb ook maar een gewoon inkomen.mvg

Antwoord van iHerb
Bij de levering door UPS diende ik bij ontvangst van het pakje nog douanekosten ter waarde van 70 euro te betalen. Ik ging ervan uit dat dit reeds in de leverkosten inbegrepen zou zitten. Had ik dit op voorhand geweten, had ik uiteraard nooit de bestelling geplaatst.
Bestelnummer: 526360961