Bestelling kwam sneller dan verwacht en werd keurig verpakt geleverd. Het was o.a. SAMe en daar kreeg ik erge maag-darmklachten van. Via chatbot met iHerb gecommuniceerd en foto's van de verpakking m... Toon meer

Mijn 2e bestelling is ook binnen. Ivm 2 verschillende kortingscodes was het nodig om 2 orders te plaatsen. Kreeg bij deze zending een bevestiging en bericht dat ivm douane de 2e order iets later v... Toon meer

Dit bedrijf is terrible . 1 na de aankoop direct gemaild voor cancelling ivm verkeerde dosering, dit ging niet . 2. Produkt ontvangen 3. Retour aangemeld , hier werd verteld d... Toon meer

Mijn vrouw zweert bij het bijenproduct Propoliscapsules. Ze kreeg een eerste pot van haar fysio Toen die op was, schrok ze van de prijs van zo'n pot in Nederland. Bij iHerb was die veel lager: dus 2... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Since 1996, iHerb has strived to enhance your online shopping experience. Initially, our company promoted the benefits of St. John's Wort. Hence the name: iHerb. It is now a world-class online store, supplying a vast selection of brand name natural products. We believe iHerb offers the best overall value, period! Our success and very existence are dependent on the repeat orders and word-of-mouth recommendations of loyal, satisfied customers.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

14K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

3,8

Alle reviews

(13.529)

4.921 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ihi erb.com is een meer dan super goed…

iherb.com is een meer dan super goed bedrijf!ze hebben alle merken en de prijs is goedkoop en de levering met dpd is supersnel en betalen met ideal is ook super!

23 september 2024

Beste gewaardeerde klant,

Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit producten en leveren met verbazingwekkende snelheid, ongeacht de locatie ter wereld!

Bedankt dat u iedereen op de hoogte heeft gebracht van uw ervaring met ons en wij wensen u de allerbeste gezondheid.

Heb mijn pakketje nooit gekregen!

Heb mijn pakketje nooit gekregen!! Bestel maar niks op deze website

31 augustus 2024

Beste gewaardeerde klant,

Het spijt ons voor dit probleem en we zijn overgegaan tot een terugbetaling van uw bestelling. Houd er rekening mee dat het 7-10 werkdagen kan duren voordat het geld weer op de financiële rekening staat die is gekoppeld aan de betaling van de bestelling. Mocht uw bestelling op een later tijdstip worden geleverd, beschouw dit dan als een compliment voor uw moeite.

Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam als u nog vragen of zorgen hebt en we wensen u het allerbeste.

Hoezo negatieve reviews?

Ik begrijp de negatieve reviews niet. De klantenservice is echt perfect. Soms raakt er een pakketje kwijt of wordt het verkeerd geleverd, maar ze denken direct met je mee. Ja, soms duurt het wat langer, maar dat wordt ook aangegeven bij het bestellen.

Echt een topbedrijf!

12 september 2024

Beste gewaardeerde klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling van uw ervaring achter te laten! Wij kijken uit naar uw volgende bezoek en wensen u het allerbeste in gezondheid.

Hoi ik heb mijn bestellin Geplaatst op…

Hoi ik heb mijn bestellin Geplaatst op 30 augustus het is vandaar 7 en nog steeds niets binnen gekrijgen en ik kan jullie niet contacteren en Ikheb geen bevestiging van de bestelling gekrijgen. De bestelling was 40€ voor een product ik wil of mijn geld terug of de product.

7 september 2024

Beste gewaardeerde klant,

Het spijt ons voor de verwarring en we helpen u graag. We zien dat uw bestelling op 09/09/2024 door de vervoerder is geleverd, wat binnen het geschatte leveringsbereik voor uw bestelling viel.

We hopen dat u geniet van de producten die u hebt gekocht en hopen dat u in de nabije toekomst weer bij ons winkelt!

Ideaal

Goede prijs en ruim aanbod aan producten. Snelle levering ook.
Erg tevreden!

6 september 2024

Beste gewaardeerde klant,

Met duizenden producten om uit te kiezen, hebben we zeker iets voor elke gezondheidsbehoefte.

Bedankt dat u ervoor hebt gekozen om bij ons te winkelen en we wensen u het allerbeste voor uw gezondheid!

Ik snap de negatieve reviews niet

Ik snap de negatieve reviews niet. Ik bestel hier al meer dan 10 jaar en als er een probleem was zoals een verpakking die is gaan lekken of een missend product is het altijd opgelost. Veel supplementen en veel goedkoper. Echt een aanrader.

4 september 2024

Beste gewaardeerde klant,

Bedankt dat u al die jaren een trouwe klant van ons bent geweest! Helaas nemen alleen ontevreden klanten de tijd om beoordelingen achter te laten, vaak zonder alle relevante informatie te verstrekken. Dit vertekent de perceptie van het bedrijf op elk openbaar beoordelingsforum.

Hoe dan ook, bedankt dat u de tijd hebt genomen om een ​​beoordeling achter te laten en we wensen u het allerbeste!

Happy customer

Ik had bijna mn bestelling niet geplaatst, omdat ik negatieve reacties las. Maar ben SUPER tevreden! Binnen 4 werkdagen kreeg ik mn pakketje.

8 augustus 2024

Beste gewaardeerde klant,

Meestal nemen tevreden klanten nooit de tijd om een ​​recensie achter te laten, wat de reden is dat alle beoordelingsborden doorgaans negatief zijn voor bedrijven. We zijn echter blij dat u ervoor kiest om ons een kans te geven!

Bedankt dat u ervoor hebt gekozen om bij ons te winkelen en we hopen dat u besluit om ons in de nabije toekomst nog eens te bezoeken.

Nadat mijn pakket was zoekgeraakt en ik…

Nadat mijn pakket was zoekgeraakt en ik dit gemeld heb bij het bedrijf, is alles verder via één contactpersoon gegaan. Zij heeft het probleem achterhaald, en alles naar tevredenheid opgelost. Zojuist heb ik mijn pakket opgehaald, en alles (haarverzorgingsproducten) was nog heel.Ik ben dik tevreden!

31 juli 2024

Beste gewaardeerde klant,

Het spijt ons dat er problemen zijn ontstaan, maar we zijn blij dat ons klantenserviceteam u heeft kunnen helpen! Onze teams willen u alleen de best mogelijke winkelervaring bieden.

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een ​​beoordeling van uw ervaring achter te laten en we wensen u het allerbeste in gezondheid.

2 x nadenken voor aleer een bestelling te plaatsen

Heb een bestelling geplaatst van 3x Neosporin Baume Volgens de Mail van de koeriersdienst geleverd maar nooit ontvangen. Ook niet bij de buren in de straat. Volgens jullie wordt het vernietigd en niet terugbetaald. Weg 45€ schandalig😡😡

5 juli 2024

Beste Nadine,

Wij vinden het vervelend om dit te horen en willen u graag helpen. Om dit te kunnen doen hebben wij echter uw ordernummer nodig. Zodra wij dit hebben ontvangen, zullen wij deze kwestie graag bespoedigen.

Geld afgeschreven geen bestelling
Bestelling geplaatst, geld afgeschreven, maar geen email gekregen. Geen order nummer, niks. Ik heb geprobeerd in te loggen met de email die ik heb gebruikt om de bestelling te plaatsen, tot mijn verbazing was er helemaal geen account of bestelling gelinkt aan mijn email. Super vervelend, wil graag mijn geld terug of een update van mijn bestelling.zo snel mogelijk een duidelijke oplossing.

25 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Wij vinden het vervelend om dit te horen en willen u graag helpen. Er is een kans dat er per ongeluk een ander account is aangemaakt. We zouden je moeten kunnen helpen het te lokaliseren. Om dit te kunnen doen, hebben we echter enkele privégegevens over uw account nodig.

Daarom verzoeken wij u contact op te nemen met ons klantenserviceteam door naar onze klantenservicepagina te gaan en 'Een bericht schrijven' te selecteren. Vermeld het telefoonnummer dat aan het account is gekoppeld, de laatste 4 cijfers van de gebruikte kaart of de gebruikte betaalmethode, enz.. Hierna zouden onze agenten deze kwestie moeten kunnen oplossen.

Wij staan ​​klaar om u te helpen en hopen snel van u te horen.

Ik heb een bestelling gedaan op 14 juni…

Ik heb een bestelling gedaan op 14 juni en kreeg het bericht dat het Tussen de 19 juni-26 juni zou krijgen maar op heden nog niks en als ik de bestelling bekijk staat er geen order is geplaatst maar wel betaald ik wil graag mijn geld terug

1 juli 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Het spijt ons te horen dat er problemen zijn bij het ontvangen van uw bestelling en we helpen u graag verder. Er is een volledige terugbetaling verleend en we verzoeken u vriendelijk het 7-10 werkdagen te laten duren voordat het geld terug verschijnt op de financiële rekening die is gekoppeld aan de betaling van de bestelling.

Hoewel de vervoerder geen enkele reden heeft opgegeven voor de vertraging bij de bezorging, kunt u uw bestelling als een compliment voor uw problemen beschouwen als deze op een later tijdstip wordt afgeleverd. Dit incident is geëscaleerd naar het juiste team om ook het bewustzijn te vergroten.

Wij verzekeren u dat dit een zeldzame gebeurtenis is en dat miljoenen klanten routinematig bij ons winkelen omdat we niet kloppen. Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam als u nog vragen heeft. Wij wensen u een goede gezondheid.

Geld afgeschreven geen bestelling

Bestelling geplaatst, geld afgeschreven, maar geen email gekregen. Geen order nummer, niks. Ik heb geprobeerd in te loggen met de email die ik heb gebruikt om de bedtelling te plaatsen, tot mijn verbazing was er helemaal geen account of bestelling gelinkt aan mijn email. Super vervelend, wil graag mijn geld terug of een update van mijn bestelling.

26 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Het spijt ons om eventuele problemen te horen. Misschien is de bestelling geplaatst met behulp van alleen een mobiel telefoonnummer of een andere methode die iets zou verklaren van wat u ervaart. Neem hoe dan ook contact op met ons klantenserviceteam door naar onze klantenservicepagina te gaan en 'Een bericht schrijven' te selecteren. U kunt ook de laatste vier cijfers en het kaarttype opgeven dat is gebruikt om de bestelling te betalen, zodat wij uw account sneller kunnen vinden.

Wij staan ​​klaar om u te helpen en hopen snel van u te horen.

Sommige dingen die nergens te…

Sommige dingen die nergens te verkrijgen zijn vind je hier voor een aantrekkelijke prijs

25 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Met ruim 30.000 producten van de hoogste kwaliteit weten we zeker dat we voor ieder wat wils hebben! Vergeet niet de producten die u heeft gekocht te beoordelen om anderen in onze groeiende iHerb-familie te helpen bij hun winkelbeslissingen.

Wij kijken uit naar uw volgende bezoek en wensen u veel gezondheid!

Als ik een 0 kon geven deed ik dat

Als ik een 0 kon geven deed ik dat. Ik heb mijn pakketje al 3 weken geleden besteld en weet er nog steeds niets van. Mijn pakketpunt bestaat niet meer waarop ik dus probeerde te mailen wat er dan precies met mijn pakket ging gebeuren. Honderden mails later met 0 nuttige info en ik weet nog steeds niet waar mijn pakket is. Het is hun verantwoordelijkheid om de bezorging inorde te brengen, niet de van de klant! ZEKER GEEN AANRADER!

13 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Onze excuses voor het eventuele ongemak en we hebben een terugbetaling voor uw bestelling doorgevoerd. Het kan zeven tot tien werkdagen duren voordat het geld terugkomt op de financiële rekening die is gekoppeld aan de betaling van de bestelling. Mocht uw bestelling op een later tijdstip worden afgeleverd, beschouw dit dan als gratis voor uw problemen.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam als u nog vragen of opmerkingen heeft en wij wensen u het beste van uw gezondheid.

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, snelle levering, uitstekende producten, veel keuze.

16 mei 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Met meer dan 30.000 producten van de hoogste kwaliteit zijn we er zeker van dat we voor ieder wat wils hebben. We zullen ons blijven concentreren op het bieden van de beste algehele waarde aan onze geweldige en groeiende iHerb-familie.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie achter te laten en wij wensen u veel gezondheid!

They are cheap and good .

They are cheap and good .
Tnx

11 juni 2024

Dear Valued Customer,

With over 30,000 of the higest quality products, we are sure we have something for everyone. We will continue to focus on providing the best overall value to our amazing and growing iHerb family.

Thank you for taking the time to leave a review and we wish you the best of health!

Everything went well

Everything went well, also the shipping. The boxfor the products was very compact. Kind regards

13 mei 2024

Dear Valued Customer,

We are happy to hear this and thank you for taking the time to leave a review. Your decision to shop with us is never taken lightly.

We wish you the best of health and hope you decide to visit our store again sometime soon!

Ben super tevreden met jullie producten…

Ben super tevreden met jullie producten en echte aan rader julllie staan veel verder in supplementen en zo
Blijf een trouwe klant
En heb al familie en vrienden die ook bij jullie bestellen
Bedankt voor de goede en snelle bezorging

10 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

al mijn bestellingen komen altijd goed…

al mijn bestellingen komen altijd goed aan en vooral de prijs kwaliteit is doenbaar en dan nog de kortingen die je regelmatig krijgt maak het doenbaar want zoals je ziet ik bestel veel voor eigen gebruik .want vroeger bestelde ik altijd bij swanson en bestel ook nog veel swanson maar ik heb ook al gezien bv nutricost ook goedkoop is ,ik mag niet dromen dat jullie zouden stoppen met verkopen want ik heb ook maar een gewoon inkomen.mvg

10 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Onze teams werken de klok rond om ervoor te zorgen dat uw bestellingen zo snel mogelijk worden afgeleverd, ongeacht de eindbestemming. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie achter te laten en wij wensen u veel gezondheid.

Onvoorziene douanekosten

Bij de levering door UPS diende ik bij ontvangst van het pakje nog douanekosten ter waarde van 70 euro te betalen. Ik ging ervan uit dat dit reeds in de leverkosten inbegrepen zou zitten. Had ik dit op voorhand geweten, had ik uiteraard nooit de bestelling geplaatst.
Bestelnummer: 526360961

6 juni 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Onze excuses voor het ongemak en we willen u graag verder helpen. Om dit te kunnen doen, hebben wij echter het bestelnummer ter referentie nodig. Kunt u dit opnemen in een bijgewerkte versie van deze recensie? Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen wij deze kwestie graag bespoedigen in een poging u verder te helpen.