TOP!
Ben hier enige tijd geleden begonnen met hoop iets te vinden die mij voldoening gaf. Zonder enig twijfel kan ik jullie mededelen dat ik bij Ikanbi een nieuwe draai gevonden heb in mijn leven. Door mijn passie te combineren met mijn werkplaats kan ik verder in een splinternieuwe hoofdstuk. Klanten aan de lijn hebben en hun verder helpen is voor mij een prioriteit. Een tevreden klant maakt mij tevreden en maakt mijn werk veel interresanter. Uitdagingen zijn er en dat maakt het nog interessanter. Ikanbi maakt het mogelijk om op een leuke manier en sfeer, dagelijks nieuwe ervaringen te beleven. Indien nodig, altijd iemand om u verder te helpen en of goede raad te geven. Ze begeleiden u en leren u steeds de allernieuwste producten, zodat je de klant op een correcte manier verder kunt helpen. Na je werk ,tijdens of voor je werk, kan je steeds terecht bij uw team experten of coaches om eventueel vragen te stellen of raad te vragen, zelfs tot zeer laat in de avond. Wat zeer fijn is om zo steun te hebben in een bedrijf. Kan jullie enkel maar bedanken.