Nooit een schoonmaakster gehad Telkens een kennismakingsgesprek en vervolgens komt de schoonmaakster of schoonmaker doodleuk niet meer opdagen. En wel 15 euro per maand betalen, waarvoor precies???
Ik heb een account aangemaakt en net voordat ik mijn zoekopdracht wilde voltooien (en dus akkoord gaan met de voorwaarden en abonnement), besloot ik toch eerst reviews te zoeken. Zoals jullie zien zij... Toon meer
Op zich prima platform om zoeken met elkaar in contact te brengen. Echter geen garantie op een goede hulp, of een nieuwe hulp bij stoppen; veel standaard mailtjes die niet altijd van toepassing zijn;... Toon meer
Zeer slechte klantenservice. Eerst maanden lang geen schoonmaker te vinden. Heb daarna aangegeven geen hulp meer te willen. Vervolgens worden blijkbaar contactgegevens gestuurd (per mail of via de p... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Voor alle hulp bij het vinden van iemand in de huishouding. Huishoudtips & tricks. Sites als www.ikzoekeenschoonmaakster.nl
Nijverheidstraat 5, 7511 JM, Enschede, Nederland
- www.ikzoekeenschoonmaakster.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters op top level
Oplichters op top level
Dag na mijn inschrijving heb ik factuur ontvangen heb direct gevraagd op te stoppen maar nee kreeg te horen dat ik in jaar abonnement zit heb gebruikt gemaakt van 2 weken bedenktijd bij hun kan het niet
Nu moet ik jaar betalen
OPLICHTERS

In de zeik genomen
Na maanden te hebben gewacht op een schoonmaker heb ik eindelijk mijn abonnement op stop gezet. Ze verwijzen mij direct naar de voorwaarden dat "ik" aangegaan ben en dat ik even 35,- dien op te hoesten als ik van ze af wil komen. Waardeloze dienstverlening.

Antwoord van Hulp in Huis
Dit is oplichting van de categorie…
Dit is oplichting van de categorie 'readers digest', waarbij je met hele kleine letters een jaar vastzit aan een 'dienst'. Dit kan anno 2021 niet!
Tip voor andere slachtoffers: op de website van de politie staat informatie over internetoplichting. Doe altijd aangifte. Het probleem wordt wellicht niet opgelost, maar ze zijn dan iig op de radar van de politie!

Antwoord van Hulp in Huis
Ineens had ik een abonnement
Ineens had ik een abonnement. Ik ga juridische stappen ondernemen.
Heb wel alvast betaalt want werd gedreigd met incasso etc.
Trap er niet in!!

Werkelijk waar een oplichtersbende
Werkelijk waar een oplichtersbende,
Puur om informatie te vergaren een account aangemaakt, voor ik het wist zat ik aan een jaar abonnement vast.
Deze kon ik afkopen voor 35 euro, dit is een slinkse wijze van oplichting.
Juridische stappen gaan worden ondernomen, TRAP HIER NIET IN !!!

Wat een aanfluiting dit
Wat een aanfluiting dit. De tekst op de site is misleidend. Ze zeggen dat als ze een schoonmaker voor je vinden je pas gaat betalen. Echter zij zien vinden als het vinden van een telefoonnummer die vervolgens 1x een bericht stuurt en vervolgens niet verschijnt op de afspraak en dan niet meer reageert. Vervolgens krijg je een factuur dat er een schoonmaakhulp gevonden is en dat je abonnement ingaat. echter dit is dus niet het geval. Ze hebben een telefoonnummer gevonden en geen echte schoonmaakhulp. Zeer misleidend dit en ik stap naar de rechter en ga aangifte doen bij de politie.
Als je naar ze mailt reageren ze wel maar zeggen ze dat je moet betalen omdat je een jaarabonnement hebt. Oplichters zijn het. Niet mee in zee gaan!!

Antwoord van Hulp in Huis
Zeer slechte service en slechte schoonmaaksters
Tot 2x toe een zeer slechte schoonmaakster toegewezen gekregen. De 1e maakte niet goed schoon en sjoemelde met haar uren en loog hierom.
De 2e maakte goed schoon, was enthoudsiast maar liet na 2x helemaal niets meer van zich horen.
Ik heb beide situaties gemeld bij dit bedrijf, maar kreeg korte ongeïnteresseerde mails terug met de boodschap dat ik gewoon door moest betalen.
Ze adverteren met dat ze (in 84%) binnen 3 dagen een schoonmaakster vinden, maar ik wacht nu al een maand.
Ik hoor alleen maar dat ik moet blijven betalen. Al lees ik in de garantie voorwaarde op hun site wat anders.
Echt geen aanrader dus. Ik ben dit abonnement aangegaan om geen gedoe te hebben, maar het levert me juist extra gedoe op.

Antwoord van Hulp in Huis
Trap niet in deze ordinaire oplichters!
En ook ik ben er ingetrapt. Wat stom zeg! Ik wilde graag een schoonmaakster die ik wit kon betalen, dus dit leek me de ideale oplossing. Toen ik een aanvraag indiende om informatie in te winnen, bleek dat ik aan een abonnement vast zat, van een jaar lang nota bene! Direct een mailtje gestuurd dat dit niet de bedoeling was maar nee hoor; we kregen een (engelssprekende) kandidaat toegewezen en hop! We zitten vast aan een abonnement. Dit is echt oplichting, fraude en betreurenswaardig als je zo je geld moet verdienen. Ik ga dan ook stappen zetten richting rechter (heb gelukkig rechtsbijstand).
Echt waar, trap er niet in! Dit zijn ordinaire oplichters.

Oplichter, oplossing is:
Het is een oplichter. Je zit aan een jaar abonnement vast zodra je je aanmeld en een schoonmaker voorgesteld krijgt (terwijl je alleen maar informatie wil). Dat is geloof ik wel duidelijk als je hier op trustpilot kijkt. Ik ben er ook ingetrapt. Mijn tip aan jullie is: Dreig ermee dat je naar de rechter stapt of beroep je op de 14 dagen bedenktijd die ook voor dit soort dingen gelden! Hij wil niet dat je naar de rechter stapt aangezien zijn oplichterij dan aan het licht komt. Doe dit en je hoeft niks te betalen en je bent ervan af. Succes.

Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf. Lees goed de kleine letters, al geef je akkoord zit je gelijk aan een jaarcontract waar je niet meer onderuit komt! Ik voel me opgelicht door dit bedrijf!

Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf. Fijn dat er een hele snelle service is en binnen het uur heb je, volgens hun, een match. Deze past totaal niet bij hetgeen wat ik aanbied en zoek. De reden dat ze snel een match vinden is dat ze daardoor het abonnement in kunnen laten gaan. Hier kan je dan ook niet meer onderuit, ook al leveren ze slechte mensen aan.
Niet aan te raden!

Dit zijn ordinaire oplichters
Dit zijn ordinaire oplichters/ Bij het inschrijven dikke letters "Je betaald niets", " Je bent tot niets verplicht" etc. Dan zou er iemand komen schoonmaken, die is nooit geweest, en waarover toch gefactureerd wordt. Dat krijg je niet ongedaan gemaakt. Verschillende emails gestuurd, echter ze geven gewoon niet thuis en houden voet bij stuk.

Gratis = jaar lang betalen
Niet goed de kleine letters gelezen, op het moment dat je een aanvraag doet zit je meteen vast aan een maandelijks betaald contract dat je pas na een jaar kan opzeggen. Zelfs als je besluit er toch geen gebruik van te maken. Als je er naartoe belt wordt er helaas uitgelegd dat je pech hebt gehad en maar moet betalen....

Oplichters
Oplichters! Sinds 2020 ook niet meer ingeschreven bij webwinkelkeur. Vast met een reden. Zie ook de meldingen bij kassa.nl.
niets doen en meteen een betaling afdwingen.. .gekker moet het niet worden!

Wat een oplichters!
Wat een oplichters!
Als je gegevens invult, jullie sturen een reactie van een persoon, waar wij NOOIT op bevestigd hebben en die nooit geweest is, zit je aan een abonnement vast. Meerdere keren gebeld, abonnement zou gecrediteerd worden en wat gebeurd er, incassobureau wordt op ons afgestuurd. Walgelijk!

Verschrikkelijk bedrijf
Wat een oplichters! Ze vragen me steeds om betalingen terwijl ze nog niet een schoonmaakster voor ons hebben gevonden. Vervolgens zijn ze alles behalve behulpzaam. Ik heb aangegeven dat ik mijn abonnement stop wil zetten, maar dat gaat niet, want ik zit er een jaar aan vast. Ik moet mijn factuur gewoon betalen. Nu kom ik erachter dat ik gewoon binnen de twee weken herroepingsrecht val.

Merk er weinig van
Merk er weinig van.
Krijg met enige regelmaat bewijs dat ik betaald heb.
Betaal met Tikkie
Heb een uitstekende hulp.
Aan te bevelen..
Hoop dat ze nog lang blijft.

Antwoord van Hulp in Huis
Ik vind jullie klantonvriendelijk en…
Ik vind jullie klantonvriendelijk en onpersoonlijk werken.

Wekelijkse hulp
De huishoudhulp werkt zeer goed en nauwkeurig. Ze is vriendelijk en altijd stipt.