Nooit een schoonmaakster gehad Telkens een kennismakingsgesprek en vervolgens komt de schoonmaakster of schoonmaker doodleuk niet meer opdagen. En wel 15 euro per maand betalen, waarvoor precies???
Ik heb een account aangemaakt en net voordat ik mijn zoekopdracht wilde voltooien (en dus akkoord gaan met de voorwaarden en abonnement), besloot ik toch eerst reviews te zoeken. Zoals jullie zien zij... Toon meer
Op zich prima platform om zoeken met elkaar in contact te brengen. Echter geen garantie op een goede hulp, of een nieuwe hulp bij stoppen; veel standaard mailtjes die niet altijd van toepassing zijn;... Toon meer
Zeer slechte klantenservice. Eerst maanden lang geen schoonmaker te vinden. Heb daarna aangegeven geen hulp meer te willen. Vervolgens worden blijkbaar contactgegevens gestuurd (per mail of via de p... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Voor alle hulp bij het vinden van iemand in de huishouding. Huishoudtips & tricks. Sites als www.ikzoekeenschoonmaakster.nl
Nijverheidstraat 5, 7511 JM, Enschede, Nederland
- www.ikzoekeenschoonmaakster.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ook zojuist toch helaas erin getrapt
Ook zojuist toch helaas erin getrapt!
Ik verwachte te beginnen met betalen zodra er een afspraak tot stand was gekomen maar dat is niet zo! Verder was het naar mijn inziens een maandabonnement en niet een jaarabonnement! Erg onduidelijk dus allemaal!
Ik ga ook stappen naar de Consumentenbond/kassa want dergelijke praktijken kunnen naar mijn inziens niet meer zo ongestraft doorgaan!!!!!
Vandaag een factuur ontvangen van dit…
Vandaag een factuur ontvangen van dit bedrijf, ik heb ze meteen een mail gestuurd dat ik nooit op deze site heb gekeken en op in heb geschreven maar wel een keer gehackt ben met mijn mail.
Ik hoop dat ik nog onder dit jaarcontract uit kan komen omdat ik hier immers niets aan kan doen.
Maar als ik alle reacties hier lees zal dat nog niet zo gemakkelijk worden.
Ik ga nu een reactie afwachten
Ook ik ben er ingetrapt
Ook ik ben er ingetrapt. Nu al drie mailtjes gestuurd; de eerste vrijwel gelijk nadat ik een account had aangemaakt. Geen reactie tot dusver en na alle reviews zit er niets anders op mijn rechtsbijstandverzekering erop te zetten en de Fraudehelpdesk en de politie te bellen!
Hun antwoord op een andere review:
Hoi!
Dat we na 14 dagen reageren doen we zeker niet expres, en als jij binnen 14 dagen geannuleerd hebt dan zou jij van het abonnement af moeten kunnen zien. Zou je ons willen mailen met je mailadres waarmee je een account hebt? Dan annuleren we alsnog het abonnement!
Nogmaals, gisteren gelijk geannuleerd na het aanmaken van een account.
Lees de kleine letters!
Er wordt slecht aangegeven dat het om een abonnementsvorm van een jaar gaat. De aangeboden schoonmaakster zijn ook niet datgene wat je verwacht, communiceren slecht en 2 zijn gewoon niet meer komen opdagen.
Nooit nooit nooit mee in zee gaan
Nooit nooit nooit mee in zee gaan. Er wordt slecht gecommuniceerd over de voorwaarden maar wel gefactureerd zonder ook maar 1 hulp in huis te hebben gehad. Vervolgens zit je vast aan een abonnement.
Oplichters!!!!
Gisterenavond heb ik een account (dacht ik) aangemaakt op ikzoekeenschoonmaakster.nl. Helaas kwam ik er daarna achter via de mail dat ik vast zit aan een jaarabonnement, terwijl ik hier helemaal niet van op de hoogte was. Op de mails die ik gestuurd heb krijg ik geen reactie. Via de consumentenbond wordt duidelijk gezegd dat je binnen 14 dagen terug kan komen op het afgesloten abonnement. Indien dit niet gedaan wordt zal ik een advocaat in de hand nemen. Dit bedrijf zijn een stel oplichters!
Ingeschreven maar geen schoonmaakster…
Ingeschreven maar geen schoonmaakster gekregen! Krijg nu een mail met een afkoopsom van €35,- omdat ze zogenaamde zoektocht hebben uitgevoerd. Ze hebben niets gedaan en niet geleverd! Trap hier niet in! Stelletje oplichters.

Antwoord van Hulp in Huis
Zoals iedereen hier al aangeeft; oplichters.
Zoals iedereen hier al aangeeft, trap er niet in, je zit zogenaamd gelijk vast aan een jaarabonnement zonder herroepingsrecht want "maatwerk". Juridisch klopt dit niet, het is een dienst, dus je hebt in tegenstelling tot wat ze stellen wel recht op 14 dagen herroepingsrecht. Maak hier dus gebruik van, of, nog beter, begin er niet aan.

Antwoord van Hulp in Huis
In principe leg je al vast aan een jaar…
In principe leg je al vast aan een jaar contract op het moment dat je een zoekopdracht aanvraagt want dit bedrijf zal een willekeurige kandidaat aan je aanbieden die niet eens aan je criteria voldoet om zo aan de voorwaarden te voldoen dat ze het abonnement starten. Dit is misleidend en ieder fatsoenlijk bedrijf snapt dat een service pas start als de KLANT tevreden is met het aanbod. Dat is de moeite dat je als onderneming moet doen, acquisitie dus. Deze dieven hebben het zo opgezet dat ze geld kloppen, voor hun maakt het niet uit wat voor een schoonmaker ze aandragen want het abonnement start toch dus goede kandidaten vinden is voor dit bedrijf niet belangrijk. Als je hun eerste kandidaat niets vindt en je zelf via andere wel eerlijkere kanalen een schoonmaakhulp hebt gevonden heb je dus nooit van hun service gebruik kunnen maken maar vervolgens blijf je betalen. Denk je ik negeer ze en weiger te betalen dan komen ze met een betalingsverzoek en na een aantal maanden doen ze je een lucratief voorstel van een afkoop som van ongeveer €72.
Enige wat dit bedrijf zal dwingen om te stoppen met misleidende praktijk is als niemand het meer gebruikt en voor jullie van ikzoekeenschoonmaakster.nl spaar je je reactie want er valt niets op te lossen aangezien jullie dit al heel lang weten en zeer bewust jullie abonnement op deze manier hebt opgesteld, gaan jullie maar lekker genieten van al dat geld dat je gestolen hebt van hardwerkende Nederlanders.
Geen goede partij!
Ik kon nergens een schoonmaakster vinden dus probeerde ik het eens via deze site. De eerste schoonmaakster was een kennis van mij en dit zag ik niet zitten. Toen eindelijk de tweede werd aangedragen lag ik in het ziekenhuis en daarna kwam er een behoorlijk herstel na. Ik wilde nu even geen schoonmaakster in huis maar kwam er ineens achter dat ik, zonder dat er iemand bij mij aan het werk geweest was, aan een jaarcontract vast zat. Dit kon ik afkopen voor €71. Na contact werd duidelijk dat er toch betaald moest worden en het niet bv tijdelijk stilgelegd kon worden. Na overleg met mijn accountant die aangeeft dat dit niet zomaar kan heb ik opnieuw contact opgezocht om te vertellen dat dit niet zomaar kan. Daarbij heb ik contact met kassa om te bespreken wat we kunnen doen, er zijn veel meldingen. Hopen dat iedereen eerst even deze reviews leest..
Trap niet in deze scam!!
Ik kreeg een voorstel met maar een beperkt aantal uren beschikbaar. Weekend en op maandag. En die heb ik geweigerd. Nu ontvang ik een factuur en zit ik er voor een jaar aan vast! Dit was mij totaal niet duidelijk, wordt niet duidelijk gecommuniceerd. Voel me opgelicht. Betaal voor een dienst waar ik geen gebruik van maak en wil maken. Telefonisch niet te bereiken. Dus mijn advies, trap niet in deze scam!!

DOE HET NIET> frauderus
DOE HET NIET> fraudeurs. lees goed de reviews. groetjes aan stephan.

Antwoord van Hulp in Huis
Abonnement per direct stop zetten!
Afgelopen April heb ik een vraag uitgezet voor mijn moeder. Die kreeg een operatie en ik was voor haar opzoek naar een schoonmaakster voor 3 weken. Via ikzoekeenschoonmaaster.nl heb ik mijn vraag gesteld. Nergens stond beschreven dat ik een jaarabonnement zou afsluiten. Alleen dat een schoonmaakster zodra ze aan het werk ging xx. Zou kosten, nou prima! Na precies 15 dagen kreeg ik een voorstel met het eerste factuur van een JAARABONNEMENT! ik schrok me rot! Meteen mailtjes gestuurd maar krijg geen reactie terug. Ze weten me wel te vinden voor de facturen maar een fatsoenlijk mailtje terug is teveel gevraagd. Ik wil per direct van mijn abonnement af!! Belachelijk dat dit soort sites kunnen bestaan. Ik heb nergens een handtekening voor gezet. Ik probeer het op deze manier omdat ik hoop op een reactie terug zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Mocht dat niet het gevolg zijn ga ik me advocaat er op zetten. Zo te lezen (op meerdere sites) zijn ze druk genoeg met alle mensen die hier ingestonken zijn er een advocaat op zetten....

Antwoord van Hulp in Huis
Ik krijg steeds een factuur ondanks dat…
Ik krijg steeds een factuur ondanks dat er geen geschikte kandidaat gevonden is voor ons. Dit is al de tweede keer. Eerste keer was het vorig jaar. Ik kreeg een melding dat er een kandidaat voor ons gevonden was en moest per direct hun abonnement gaan betalen. Echter heeft de kandidaat nooit gereageerd op mijn berichten en ik heb het contact dus geannuleerd. Hulp in huis ging weer aan de slag en ik bleef maar doorbetalen, zonder geen enkele dienst. Uiteindelijk hebben ze iemand gevonden, die na een paar maanden gestopt is. Eerst ging ze een maand lang op vakantie. omdat ik hoogzwangere en daarna bevallen was, had ik alsnog iemand nodig. Zij konden voor mij niks betekenen, terwijl ik door ging betalen! Daarna moest ik voor mezelf iemand zoeken, want bij hun was het al de derde keer dat het niet lukte. Na maandenlang, toen mijn abonnement bijna afgelopen was, hebben ze iemand gevonden. Dit was niet meer nodig en ik ben echt verbaasd dat ik alsnog steeds facturen hiervoor heb gekregen, terwijl ik geen enkele dienst van hun kon verwachten! Dit vind ik erg onprofessioneel. Nu uit wanhoop heb ik gewoon de factuur betaald, om ervanaf te kunnen zijn. Krijg ik nu alsnog een factuur van het incassobureau! Als ik inlog, zie nog steeds het openstaande factuur, terwijl ik al betaald heb.
Contact met hun is ook bijna onmogelijk. Geen telefoonnummer te vinden en op Facebook reageren ze ook niet

Pas op mensen
Pas op mensen! Dit zijn oplichters. Trap er niet in!
Deze partij heeft vakkundig een website in elkaar geflanst. Reageren pas na een 14 dagen als je herroepingsrecht is verlopen en hoppaa je zit aan een waardeloos abbonement vast!
Maar deze jongen heeft goede connecties bij de juiste instanties om dit bedrijf een halt toe te roepen!

Antwoord van Hulp in Huis
Niet betalen of laten intimideren, de aanhouder wint
Je vult je gegevens en en hup, je lijkt zomaar vast te zitten aan een jaar contract.
Maar dat is dus niet zo.
Ze hebben geen poot om op te staan dus laat je niet intimideren, ook niet als ze een incassobureau inschakelen. (weet dat een incassobureau géén deurwaarder is)
Bij mij hebben ze Bos incassobureau proberen te gebruiken, ik heb de situatie uitgelegd aan Bos en hoorde er niets meer van. En later de bevestiging dat ik uitgeschreven was.
Dus: BETAAL NIET EN HOU DAT VOL, LAAT JE NIET INTIMIDEREN. DE AANHOUDER WINT

Wat een oplichters
Wat een oplichters! Wij hebben ons aangemeld voor een schoonmaakster en kregen na een poosje gegevens van iemand door. Maar helaas bleek zij door familieomstandigheden toch niet te kunnen. Dit hebben we vervolgens gemeld en men is op zoek gegaan naar een andere schoonmaakster. We kregen na een poos wachten weer contactgegevens van iemand anders, maar zij bleek niet geïnteresseerd in schoonmaakwerk maar in thuiszorg.
Al met al ging er veel tijd (ong 4 maanden) overeen en hadden we nog steeds niemand. We zijn toen zelf (via social media) gaan zoeken en hebben iemand gevonden. Direct de zoekopdracht stopgezet en gemaild dat het voor ons te lang duurt op deze manier. En daarnaast gemaild dat we niet van plan zijn om te betalen, omdat ze in al die maanden geen daadwerkelijk beschikbare schoonmaakster hebben aangeboden en we dus helemaal niks aan hun “diensten” hebben gehad. Ondertussen blijven ze facturen sturen (nu rond 70 euro). Ik ga mijn rechtsbijstandsverzekering aanschrijven.

Antwoord van Hulp in Huis
Zeer slechte ervaring met deze partij
Zeer slechte ervaring met deze partij. Leveren gegevens van een schoonmaakster die niet bruikbaar zijn en vervolgens blijven ze factureren. Oplichters, ik zou iedereen afraden gebruik te maken van deze diensten. Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan.
Waardeloos bedrijf!
Waardeloos bedrijf! Niet mee in zee gaan! Oplichting! Je zit snel vast aan een contract en leveren geen schoonmaker.
Contact leggen is niet of nauwelijks mogelijk, per mail krijg je alleen standaard mailtjes retour.

Slecht bedrijf schoonmaakster.nl
Slecht bedrijf! Wanneer je je hebt ingeschreven, zit je er minimaal een jaar aan vast.
De schoonmaakster die ik heb gekregen was een jong meisje van 17 jaar, zonder eindige ervaring.
Nu, een jaar later ben ik al enige tijd bezig om het abonnement op te zeggen, wat ook niet makkelijk gaat.
Er komt vrijwel geen reactie als je er om vraagt en als dat wel zo is, wordt er aangegeven dat er geen opzegging is binnen gekomen.
Trap er dus niet in!