Installand Reviews

6.492

4,6

Geweldige service, onze boiler van het sanitair gebouw ( camping In 't Niet) ging plotseling kapot. Installand heeft ervoor gezorgd dat we binnen een dag een nieuwe geleverd kregen. Dankjewel voor... Toon meer

Zou twee weken levertijd zijn. Na een paar dagen bleek het al binnen en klaar voor verzending. Netjes mail gehad of het dan eerder mag komen of de eerder afgesproken datum aangehouden moest worden. Ko... Toon meer

De levering was 2 dagen eerder nl op zaterdag dan aangegeven. In de site stond overigens de volgende dag en dt zou vrijdag zijn. Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukp... Toon meer

Ik had gekozen om de bestelling af te halen bij Vihamij Amersfoort. Mijn dochter kreeg de bestelling niet mee, omdat men niet kon nagaan of de bestelling betaald was. Deze had ik betaald met ideal... Toon meer

1. #2 van de 3 beste bedrijven in Bouwmarkt
  2. #9 van de 24 beste bedrijven in Sanitairwinkel
  3. #8 van de 9 beste bedrijven in Bouwmaterialenwinkel
  4. #1 van de 10 beste bedrijven in Verwarmingsapparatuur leverancier
  5. #3 van de 3 beste bedrijven in Dakdekkersbenodigdheden winkel
  6. #4 van de 18 beste bedrijven in Gereedschapwinkel

Over Installand

"Goed en snel - Precies zoals ze zeggen. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!"

- Dát is hoe klanten Installand ervaren.

Bezoek onze webshop
Neem contact op

Bij Installand.nl kunt u al uw bouw- en installatiematerialen veilig online bestellen. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld? Dan is uw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis, zodat u direct verder kunt met uw klus!

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment professionele producten - bouwmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, leidingen en gereedschap - voor gegarandeerd lage prijzen.

Wij bezorgen aan huis, niet alleen binnen Nederland maar ook in andere EU-landen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te besparen en zelf uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten die verspreid zijn over heel Nederland, er is dus altijd een afhaalpunt bij u in de buurt.

Ons Webshop Keurmerk, beveiligde SSL-betaalomgeving en het feit dat de Installand webshop al meer dan 10 jaar bestaat bieden u de zekerheid dat u veilig online kunt bestellen bij Installand. Mocht blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft, dan heeft u ruim de tijd (30 dagen) om deze te retourneren waarna wij het bedrag direct terugstorten op uw rekening.

Onze lage prijzen, snelle levering, ruime zichttermijn, afhaalpunten, productadvies, aftersalesservice én betrouwbaarheid worden hoog gewaardeerd door onze klanten.

Kortom,

Snel, Betrouwbaar en Voordelig

- Installand.nl

Uitstekend

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(6.492)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top bedrijf

Top bedrijf. Snelle levering

18 augustus 2025

Beste theo,

Dank voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering.

Met vriendelijke groet, Team Installand

Het product was niet in de vestiging

Het product was niet in de vestiging

18 augustus 2025

Beste dirk,

Onze excuses dat het product niet op voorraad was. We waarderen uw feedback en werken aan betere beschikbaarheidsinformatie.

Met vriendelijke groet, Team Installand

Eerder geleverd dan beloofd.

Jammer dat telefoon overbezet was want ik wilde nog een passend drukpaneel bijbestellen maar dat ging dus niet. Daarom elders besteld

15 augustus 2025

Beste Hp Meertens,
Bedankt voor uw feedback. Jammer dat de levering eerder dan verwacht plaatsvond en dat u ons telefonisch niet kon bereiken om een drukpaneel bij te bestellen. We begrijpen dat dit vervelend was en nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en bereikbaarheid te verbeteren.

Netjes en snel

Netjes en snel, leuk product en inmiddels al ingebouwd ook!

15 augustus 2025

Beste Joost,
Super dat alles snel en netjes geleverd is en dat u het product al kunt gebruiken. Dank voor uw feedback.

Prikkraan werkte helaas niet

Prikkraan gekocht, alleen hij kwam helaas niet door de leiding heen, en schroefdraad kapot.. nu maar stukje uit de leiding gehaald en met knelkoppeling toch nog een kraan kunnen plaatsen.

Wel keurig snel geleverd.

14 augustus 2025

Beste DMJ Mulder,
Bedankt voor uw feedback. Jammer dat de kraan niet goed paste, maar fijn dat de levering snel en netjes was en dat u toch een oplossing heeft gevonden.

Met vriendelijke groet, Team Installand.

Snelle en goede afhandeling die ik besteld heb.

Snelle en goede afhandeling,goede prijsverhouding van de dakmaterialen.

14 augustus 2025

Beste E Egmond van,

Wat fijn om te horen dat de afhandeling snel en goed is verlopen en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit van onze dakmaterialen. Bedankt voor uw mooie review.

Met vriendelijke groet, Team Installand.

Verkeerde levering maar zeer snel…

Verkeerde levering maar zeer snel opgelost.

Beste Hilco Kuipers,
Sorry voor de verkeerde levering, maar heel fijn dat we u snel hebben kunnen helpen. Dank voor uw mooie review.
Met vriendelijke groet, Team Installand.

Alles compleet een snelle levering

Alles compleet een snelle levering, goede prijzen.

Beste Teun Dozeman,
Wat leuk om te horen dat alles compleet en snel geleverd is en dat u blij bent met onze prijzen. Dank voor uw mooie review!

Goede service!

Toen levering vertraging leek op te leveren, bleken ze makkelijk telefonisch bereikbaar en kwamen met een oplossing.

Beste RV,

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen toen er vertraging leek te ontstaan. Bedankt voor uw positieve woorden.

Snel geleverd !

Beste Jeroen,
Wat fijn dat de levering zo snel was! Bedankt voor uw positieve review.

Met vriendelijke groet, Team Installand.

De goede kraanrubbers geleverd en de…

De goede kraanrubbers geleverd en de bestelling op de juiste dag geleverd.

Beste Albert,

Wat fijn om te horen dat de juiste kraanrubbers precies op tijd zijn geleverd. Bedankt voor uw mooie review.

Met vriendelijke groet, Team Installand.

Snelle levering van het juiste product

Beste Dionne,
Wat goed om te horen dat u het juiste product snel heeft ontvangen. Dank voor uw fijne review.

Met vriendelijke groet, Team Installand.

Netjes zo dicht mogelijk voor de deur…

Netjes zo dicht mogelijk voor de deur afgeleverd

Beste Dimitri Haneveld,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering netjes en zo dicht mogelijk bij de deur is gedaan.

Voegmiddel

Bestelling binnen een dag binnen zeer groot assortiment, overzichtelijk site top van Installand

Beste Miroslav Sinik,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat u zo tevreden bent over onze snelle levering, het assortiment en onze website.

Geen klachten

Produktbeschrijving klopt, prijs is goed en binnen paar dagen in huis.

Beste Mike,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de product beschrijving, prijs en levering aan uw verwachtingen voldoen.

Met vriendelijke groet, Team Installand.

Zeer goede service en werken samen met…

Zeer goede service en werken samen met een goed koeriers service doet netjes vooraf belt en op tijd leverd

7 augustus 2025

Beste Sjaak,
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat zowel onze service als de levering perfect is verlopen.

Goede website

Goede website, gunstige prijs en snelle verzending

5 augustus 2025

Beste Nora,

Bedankt voor uw positieve woorden. Fijn dat u tevreden bent over onze website, prijzen en snelle levering.

Stortbak

Snel en makkelijk te gebruiken na veranderen van vlotter , 3 minuten klaar

6 augustus 2025

Beste Johan Klompemaker,

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat het vervangen van de vlotter zo snel en eenvoudig ging.