Wat een verschrikking! Ik wacht al zeker sinds 5 april op geld van een broek die terug gestuurd is omdat er een mankement aan de broek zat. Nu bestaat ineens de hele winkel niet meer en is het onmogel... Toon meer
Retourneren is een ramp! Pakket 29 december retour gestuurd, 4 januari ontvangen door invito! Ruim een week later wordt de retour pas verwerkt en tot op heden nog steeds geen geld terug ontvangen. D... Toon meer
Verschrikkelijke klantenservice. Aantal paar schoenen ontvangen en een paar gehouden. De dag erna meteen retour gestuurd, daarna bleef het stil. Via Paypal klacht ingediend, toen werd er plots... Toon meer
Ik vond het een beetje jammer dat ik iets anders kreeg dan ik bestelde. Andere kleur, andere soort leer, andere maat, ander artikelnummer en zelfs een andere prijs! De enige overeenkomst was dat het l... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ieder jaar zien we op de catwalks weer de meest diverse schoenen voorbij komen. Invito maakt daar een eigenzinnige vertaling van die geschikt is voor het werk, een avondje stappen of een middag op het terras. Onze inkopers en trendwatchers weten ieder jaar weer met een dosis creativiteit en een selectie van prachtige materialen een vernieuwende collectie neer te zetten. Spot on fashion en toch verrassend anders, dat zijn de schoenen in de Invito collectie. Je kunt bij Invito terecht voor zowel dames- als herenschoenen. Daarnaast vind je er ook de leukste tassen en accessoires!
Nederland
- www.invito.com
niet goed geholpen met klacht
verleden jaar heb ik bij invito een paar sandalen gekocht.
daar het geen goed weer is geweest had ik ze nog niet gedragen.
begin juni hebben we een trip naar Barcelona gemaakt. en de schoenen
natuurlijk mee. eindelijk goed weer. maar er is iets mis met de schoenen
mijn voeten gaan scheef zitten. dus ik kan er niet mee lopen.
gisteren ben ik naar de winkel terug gegaan (heb natuurlijk geen bon meer) maar daar was niks meer aan te doen. volgens de verkoopster
dus mijn nieuwe sandalen mogen de prullenbak in. Jammer vind ik dat
gr Maria

Onbeschofte kassier
Ik had laarzen besteld die thuisbezorgd werden. Ze waren niet zoals verwacht nou kon ik E alleen kosteloos retourneren bij bijv. Invito dus kon ik alsnog naar de stad. In de winkel was maar 1 kassier denk ik want door de jongeman werd ik compleet genegeerd. De dame achter de kassa was erg druk en na lang wachten dacht ik aan de beurt te zijn maar nee een andere mevrouw elders in de winkel mocht eerst dus ik zei dat ik ook stond te wachten maar volgens haar was mevr eerst ik mocht ook naar een andere winkel gaan om ze daar te retourneren.
Ik zou nooit meer iets bestellen of kopen bij invito Apeldoorn. Ik vind dat ik ronduit onbeschoft ben behandeld en kom hier niet meer terug!!

matig
Had schoenen optijd besteld zodat ze de volgende dag binnen kwamen. Kwamen 2 dagen later pas binnen nadat ik gebeld had. Verder wel een goede site.

prima online shop!
Snelle levering en ik werd van tevoren goed op de hoogte gehouden via de status. Verder heb ik mijn 2 paar all stars voor een leuke prijs kunnen kopen ivm een goede aanbieding. Aanrader dus:)
Slechte klachtenafhandeling.
Ik heb twee weken terug een bestelling geplaatst en kreeg zoals beloofd op tijd mijn bestelling op gestuurd. Echter, toen ik mijn bestelde tas thuis bekeek en een half uurtje gebruikt had, merkte ik dat deze niet goed gelijmd was en al uit elkaar viel. Ik heb hier meteen een klant over gestuurd en gevraagd voor een vervanging. De klantenservice zou binnen 3 werkdagen een antwoord sturen.. ik ben nu nog steeds aan het wachten op een mail. Ik vind het ontzettend slecht dat ik zo lang moet wachten en hoop toch dat ik snel een reactie krijg. Ik vind het jammer dat ik nu met een kapotte tas zit.

Antwoord van Invito
Webshop en retourneren in de winkel
Beste invito,
Ik heb een paar schoenen besteld online, waarbij ik gebruik had gemaakt van een actie (de glamouractie). ik kreeg de schoenen keurig op tijd binnen en mijn eerste indruk was super. tot dat bleek dat de schoenen niet de juiste pasvorm hadden... Ik besloot om terug te gaan naar jullie winkel in Utrecht. Ik heb gekeken naar een ander paar en las in jullie voorwaarden dat ik eventueel een ander paar ook met de actie die toen gold mocht uitzoeken voor het zelfde paar. Ik vroeg de medewerker om hulp, welke schoenen waren dan ook in de actie? hij kon mij dit niet vertellen.. Uiteindelijk heeft hij een ander filiaal gebeld en bleek dat alle schoenen 20% korting hadden.
Ik mocht eventueel een ander paar uitzoeken, maar ik moest dan wel eerst zelf het nieuwe paar schoenen kopen, want het geld van mijn retour zou ik gestort krijgen en dit kon niet omgeruild worden. Inmiddels zijn we een week verder en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Ik ben blij dat ik niet bij jullie een ander paar heb uitgezocht, want ik ben niet van plan om met zo'n retourbeleid ooit nog bij jullie iets te kopen.

Snelle bestelling
De bestelling was snel binnen in het filiaal en de schoenen voldoen aan de verwachtingen.
Meer dan tevreden.
Beste Invito,
Als eerste mijn complimenten en daarop de onderstaande toelichting en beoordeling,
Al jaren koop ik mijn schoenen bij Invito Maastricht . Er is altijd net dat ene leuke model, prijs qualiteids verhouding is meer dan prima en of je nu wordt geholpen door de filiaal manager of de weekend hulp er wordt altijd uitstekende service en advies gegeven. De verplichte bijverkoop aan de kasse neem ik dan ook graag voor lief. Echter is mijn agenda steeds voller te komen staan en als zelfstandig werkend kok is die ene dag vrij al snel nodig om thuis alles op orde te krijgen en heb ik persoonlijk geen behoefte om me nog door de stad te wurmen, het parkeren vormd geen ergernis meer, het lopen van/naar en niet te vergeten de standaard file in en rondom Maastricht door de enorme wegwerkzaamheden en de aanleg van de tunnel. Kortom een hele onderneming.
Al ben ik 25 jaar jong en ben letterlijk opgegroeid samen met een van de eerste ontwikkelingen tot de laatste betreft computers, tablets, social media, telecommunicatie, enz enz enz. Maakte ik tot 2 weken geleden geen gebruik van het internet om iets te bestellen gewoon omdat ik er geen vertrouwen in had.
Ik bezoek altijd het filiaal zodat ik de schoen kon passen, voelen en zien zodat ik zeker was van mijn keuze en om te kijken welke maat mij beter past (42 of 43) omdat ik verschil in maat afhankijk van het model schoen ivm mijn verbrede voeten.
Echter heb ik laatse mijn stoute schoenen aan getrokken en me begeven op de webshop van Invito omdat de zolen ondertussen tot papier dikte waren afgesleten van mijn 9 maande oude kruifjes. Mijn keuze viel op 2 paar schoenen. En bij het kiezen van de maat en kleur sloeg de twijfel toe.
Is het wel de goede maat ?
Past deze kleur wel bij mijn broeken?
Is de schoen niet te smal ivm mijn brede voet?
Heb ik ze snel in huis?
Lopen ze wel lekker?
Hoe is de afwerking van de schoen, want een foto is altijd aantrekkelijker gemaakt dan de werkelijkheid (zo was mijn gedachte).
En wat als ik niet tevreden ben.
De service en advies van het winkelpersoneel heb je hier niet.
En ik miste dan ook het stukje overtuiging van een van de medewerkers.
Uit gegaan van de foto's 2 paar besteld. En Via de mail ontving ik ook nog een kortingscode goed voor €15 korting bij een min besteding van €75. Voor nog geen €80 had ik 2 paar schoenen Inc verzendkosten. normaal koop ik hier nog geen 1 paar voor, moet ik zelf de 22km heen en terug afleggen (dus ook tanken), dan kost me het parkeren min €5 en krijg je het geduw gedring, en kabaal er gratis bij. Omdat ik in de winkel standaard naar de kruifjes loop omdat mijn keuze dan ook meestal snel is gemaakt en wat er voor zorgde ik niet naar andere modellen keek omdat ik door mijn gehaast me hier niet de tijd voor nam. Op de webshop had ik alle tijd en was het hele assortiment tot mijn beschikking. De schoenen waren voor 22:00 besteld en werden de eerst volgende werkdag tot aan de deur bezorgd. Maar het niet kunnen passen, voelen en zien gaf mij geen goed gevoel en ging er stiekem van uit dat er iets niet zou kloppen.
De dag erna zijn er bij mij 2 paar schoenen geleverd en huiverig begon ik de dozen open te maken. De schoenen waren perfect, de pasvorm uitstekend en precies zoals op de foto. Het heeft mij over de drempel getrokken om vaker te shoppen met mijn tablet. Want alles was inorde buiten mijn verwachtingen in.
Ik ben er zeker van dat ik hier vaker gebruik van ga maken omdat ik hierdoor lekker vanaf mijn heerlijke bank met de verwarming aan en in alle rust op mijn heilige vrije dag toch een leuke schoen kan bestellen met de zelfde service, het hele assortiment in bijna elke maat altijd wel in een van de filialen in NL voorradig is. Waardoor je niet nog een keer terug moet omdat ze van een ander filiaal worden toegezonden.
Dat ik de schoen niet kan passen en zien was eerst voor mij een gemis en mede door de gedachte als iets niet klopt kost dit weer meer moeite omdat je niet gebruik kan maken van de winkel service.
Ik ben blij dat ik het een kans heb gegeven en ga vaker shoppen bij Invito in de webshop.
Invito complimenten voor de uitstekende service.
Snel en leuk geholpen
Snelle bezorging handig ophalen in de winkel :)
Zeer goede kwaliteit schoenen en tassen voor een scherpe prijs.
Prijs/kwaliteit verhouding kunnen vele schoenenzaken van leren!
Ik loop altijd op hakken en heb daarom vaak pijnlijke voeten maar de schoenen van Invito zitten heerlijk comfortabel zelfs met hoge hak dus ik koop niet meer bij een ander. Schoenen van Mango, Zara enz lopen tien keer minder lekker en gaan veel eerder stuk!
Als ik 10 sterren kon geven, deed ik dat.
Wat een ongelooflijke service.
Ik had de schoenen binnen 2 dagen bij het Shoepoint in Epe, waar ik overigens ook fijn geholpen werd. Ik had mijn schoenen online een maat te groot gekocht. Ik heb maat 39/40; dit verschilt bij mij nogal. Ik dacht; Oh, we doen er een zooltje in en dat gaat goedkomen. Ik had een uurtje (buiten) op de schoenen gelopen en het was amper te zien aan de zool. Maar ze waren toch te groot, wat een hel. Ik ben zelfs langs meerdere schoenenwinkels gegaan, maar ze konden het probleem niet oplossen doordat er een rits bij de hiel zat. Nee! Ik was zó verliefd op die schoenen!
Terugsturen durfde ik niet, want je zag wel dat ik buiten was geweest, dus ik belde met de klantenservice. Zij raadden mij aan om langs een Invito winkel te gaan om te beoordelen of ze de schoenen terug konden nemen.
Ik heb uiteindelijk bij Invito Leeuwarden gevraagd of ik de schoenen kon ruilen. Ik had de doos niet bij me, en de bon alleen in mijn email.
Wauw, wat werd mijn weekend goed gemaakt door deze superverkopers! Ook al zag je het amper, ik had NEVER verwacht dat ze de schoenen terugnamen, ik had er tenslotte wel al kort buiten op gelopen.
Deze recensie is dan ook het minste wat ik voor jullie kan doen. En thumbs up voor de vrolijke jongen en lieve dame van Invito Leeuwarden!
DHL drama
Pakketje besteld, door Invito laten bezorgen door DHL. Een woord, wat een ellende. Kan Invito waarschijnlijk niks aan doen. Het pakketje is weer retour na een week van contact en drama. Einde invito voor mij..

Super service
Ik heb op dinsdag avond schoenen besteld & waren er de volgende dag al. De code om je pakje in de gaten te houden is ook super fijn, stond precies wanneer hij kwam en was bezorgd etc. Zou zo weer schoenen hier bestellen.
Op dinsdsag besteld om 20.00 uur en had het de dag erna in huis.
Tas was alleen wel kleiner dan verwacht, op de foto leek hij groter.
Manager Heerlen is waardeloos
De webshop werk goed en de levering is dnel, super!
Offtopic: De flinkere manager met een baard in Heerlen is extreem asociaal. Ik kwam er met een klacht omdat mijn schoenen na 1 keer dragen helemaal verkleurd waren. De verf was er helemaal vanaf wat normaal niet zou mogen bij leren schoenen. Ik werd uitgescholden dat ik zelf de schoenen hadden mishandeld en dat hij alleen garantie tot aan de deur gaf. Toen ik iets wilde zeggen liet hij me niet uitpraten en toen ik vroeg of ik even mocht uitpraten zei hij letterlijk: nee je mag niet uitpraten. WAARDELOZE MANAGER!! Doe er iets aan voordat jullie geen klant meer overhouden daar. Indien u meer info wenst kunt u mailen.
Super service!
Makkelijk te bestellen en volgende dag opgehaald in de winkel. Hele goede service!
Geweldige site met ruime keus en sneel levering
Zeeeeer tervreden over alles.
Uitstekend om artikelen te kunnen leveren naar een servicepunt.
Goed!
Snelle levering, goede producten en mooie website. Zeker prettige winkelervaring.