Wat een verschrikking! Ik wacht al zeker sinds 5 april op geld van een broek die terug gestuurd is omdat er een mankement aan de broek zat. Nu bestaat ineens de hele winkel niet meer en is het onmogel... Toon meer
Retourneren is een ramp! Pakket 29 december retour gestuurd, 4 januari ontvangen door invito! Ruim een week later wordt de retour pas verwerkt en tot op heden nog steeds geen geld terug ontvangen. D... Toon meer
Verschrikkelijke klantenservice. Aantal paar schoenen ontvangen en een paar gehouden. De dag erna meteen retour gestuurd, daarna bleef het stil. Via Paypal klacht ingediend, toen werd er plots... Toon meer
Ik vond het een beetje jammer dat ik iets anders kreeg dan ik bestelde. Andere kleur, andere soort leer, andere maat, ander artikelnummer en zelfs een andere prijs! De enige overeenkomst was dat het l... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ieder jaar zien we op de catwalks weer de meest diverse schoenen voorbij komen. Invito maakt daar een eigenzinnige vertaling van die geschikt is voor het werk, een avondje stappen of een middag op het terras. Onze inkopers en trendwatchers weten ieder jaar weer met een dosis creativiteit en een selectie van prachtige materialen een vernieuwende collectie neer te zetten. Spot on fashion en toch verrassend anders, dat zijn de schoenen in de Invito collectie. Je kunt bij Invito terecht voor zowel dames- als herenschoenen. Daarnaast vind je er ook de leukste tassen en accessoires!
Nederland
- www.invito.com
Top! Geen op of aanmerkingen
Website is duidelijk, informatie is voldoende.
Order bevestiging/Track & Trace/Levering verloopt allemaal vlot en vlekkeloos. Ik ben tevreden!
portomonee
Kerstkado bestelt 19 dec om 2150 uur zaterdag ochtend 20 dec binnen in een woord geweldige service..
één keer schoenen besteld, top
Laatst zag ik ontzettend mooie hakken gezien voor een relatief laag prijsje (korting) die ik meteen had besteld en de volgende dag had ik ze al in huis, super! De schoenen hadden een mooie, kwalitatieve uitstraling dus ik besloot ze te houden.
In de toekomst ben ik zeker van plan weer eens schoenen te bestellen van Invito. Ook handig dat -wanneer je mooie schoenen ziet die uiverkocht zijn op de site- je kunt zien welk aanbod ze hebben in de (dichtsbijzijnde)winkel(s).
________________________________________________________
Edit:
Gelukkig had ik de goede maat en zaten de schoenen fijn zodat ik ze kon houden, want ik lees hieronder dat de prijs die je betaald voor het retourneren erg hoog is...! Pfoehh, als je al met al bijna €10 betaald (verzend -en retourkosten) dan hoeft het voor mij niet hoor.
kwaliteit schoenen, snel geleverd
mijn eerste bestelling op invito en bijzonder blij met de nieuwe schoenen. Zeer hoge kwaliteit, stevig, en vooral ook erg nette en moderne uitstraling... ik blijf invito in de gaten houden voor het nieuwe aanbod.
Supersnel!
Ik had zondag mijn bestelling geplaatst en maandag werd deze al bij de winkel afgeleverd! Supersnel en bestelling was naar tevredenheid,
geweldig
Echt geweldig. Top service, zeer klantvriendelijk en geweldige mooie schoenen van hoge kwaliteit.
Perfect
Ik had een super snelle levering en het was netjes verpakt.
Niets op aan te merken.
goede service & kwaliteit
Vind het een geweldige winkel met leuke acties erdoorheen. Ik ga nooit meer weg bij deze winkel! Echt top
Goede ervaring
Goede ervaring met het bestellen van schoenen. Snel geleverd en heb ze opgehaald bij Intereza shoepoint. Voordeel is dan: geen verzendkosten en ook geen retourkosten (die zijn namelijk best hoog). Wil je die vermijden is het altijd mogelijk dat te doen, want de meeste plaatsen hebben wel een Scapino bijvoorbeeld.
Helaas werkte het achteraf betalen niet, waardoor ik vooraf moest betalen. Dit vind ik een nadeel en ik heb (nog) geen ervaring met het terug krijgen van het betaalde geld. Het is immers ook pas een paar dagen geleden dat ik een van de twee paar schoenen geretourneerd heb.
Wat ik wel jammer vind is dat ik van de actie 2e paar gratis gebruik wilde maken, maar een paar schoenen was niet goed. Deze kan ik dan gaan ruilen in de winkel, maar dat is echt heel ver bij mij vandaan. Dus de enige optie is beide paren terugsturen en weer opnieuw bestellen. Het paar dat leuk/goed was, was er echter niet meer, dus heb ik moeten kiezen maar 1 paar te houden (en dus de volle prijs te betalen). Het zou leuk zijn als daar nog een mogelijkheid voor is, bijvoorbeeld ruilen middels het terugsturen/bestellen via het Intereza Shoepoint.
Verder goede service en zou het volgende keer gewoon weer zo doen.
Goede en snelle levering.
Een webshop die doet wat ie belooft, levering de volgende dag. Niks op aan te merken.
Zeer goede service
Eerst in de winkel een paar schoenen gezien. De laatste in mijn maat. Zaten beschadigingen op die niet weg te 'poetsen' waren. Het was nationale Glamour dag, dus kreeg 20% korting op de schoenen. Het meisje in de winkel bood aan dat zij een nieuw paar zou bestellen, en die bij mij thuis af zou laten leveren (scheeld weer verzendkosten). Na 2 werkdagen werden de schoenen bij mij thuis afgeleverd. met nog meer beschadigingen dan dat paar in de winkel.. Ik de klantenservice gebeld. Eindstand; kon de schoenen gratis retour sturen d.m.v. een atnwoordnummer. Ik kon een nieuw paar online bestellen (met een nieuwe kortingscode van 20%), en deze gratis in een winkel bij mij in de buurt ophalen. Ik ben zeer tevreden met de service en mijn neit beschadigde laarzen!
Teleurgesteld
Ik heb een bestelling geplaatst via mijn mobiel. Ik gaf aan dat ik dat zelf wou op halen in een winken geen eens 0,5km van mij vandaan gaf de site mijn stad niet eens als optie aan! Dus als nog €2verzend kosten moeten betalen! 😒
Uitstekend
Alles op tijd en in uitstekende kwaliteit ontvangen.
Prima service!
Al meerdere keren schoenen besteld en iedere keer weer goede service. Alleen waren de schoenen de laatste keer helaas niet de volgende dag al in huis (en ik had vóór 20:00 uur besteld). Met retour zenden gelukkig nog geen ervaring :).
Snelle service - slechte retourneer afspraken
Laarsjes en een tas besteld. Had ze de dag erna al in huis. Echter moest ik voor het retour zenden van de laarsjes bijna € 7 betalen. Dat vind ik echt slecht geregeld!
Fantastisch
Zondag ochtend besteld de volgende morgen al in huis! Perfecte service aanrader. Ook in de invito winkel zeer behulpzaam! Volgende keer weer ! Ga zo door invito !
Goed
Schoenen waren de dag na bestellen binnen. De schoenen vielen wat groot, maar met een paar zooltjes is dat opgelost. Ik heb betaald via AfterPay: niks op aan te merken.
lichtgrijze laarzen besteld, ze waren beige.
Al een hele tijd op zoek naar lichtgrijze laarsjes. Erg blij deze gevonden te hebben zodat ik mijn grijze kleren weer kon dragen. Ze worden lichtgrijs genoemd, toen ze binnenkwamen bleken ze alles behalve grijs. De laarzen zijn zand/beige, hier kunnen geen grijze kleren bij, erg jammer. De service verder prima en snel. Alleen nu moet ik weer op mijn geld wachten.
Erg fijn!
Op zondag twee paar schoenen besteld, vandaag (maandag) al op kunnen halen bij de Scapino in mijn dorp, kortom erg fijne levering en service.