Kom for at bade med familien, men blev afvist fordi der åbenbart ikke er åbent gæster i alle ferier. Dette burde stå meget tydeligt på hjemmesiden, hvilket det ikke gør. Alle børn blev kede af det. Ko... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en rigtig dejlig familieferie i Jesperhus. Et fantastisk univers for børnene, der mødte alle de kendte figurer forskellige steder i parken og på campingpladsen. Eneste minus var dog omklædnin... Toon meer
Vi er meget skuffede og oprørte over behandlingen af indehavere af sæsonkort i Æbleland. I dag kørte vi langt for at besøge Æbleland, men ved indgangen fik vi simpelthen afslag på adgang. Beg... Toon meer
Første tur til Jesperhus, og det var ubetinget suksess. Til og med de voksne hygget seg;) Hyggelige ansatte, masse ting å gjøre, og nem booking. Vi fikk også oppgradert vår booking da de kjørte en kam... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
JESPERHUS - Camping- og Feriecenter med tilhørende forlystelsespark, Badeland og Zoo
Contactgegevens
Legindvej 30, 7900, Nykøbing M, Denemarken
- www.jesperhus.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har besøgt
Vi har besøgt stedet mange gange, men desværre synes jeg prisen stikker af.
Kvalitet hænger overhovedet ikke sammen med prisen.
Der mangler også en dagstur billet til senere brug som før, hvis parken har været lukket og dyr har holdt vinter pause.
Familietelt på campingpladsen
Vi havde booket et familietelt i 3 dage (2 dage var ikke en mulighed).
Familieteltet bar præg af, at være meget nedslidt. Sengene var godt brugte og når man lå der, kunne man mærke jermederne under madrassen. Bordet, hvor kogepladen stod, var så skæv, at man ikke kunne sætte en flaske vand der, uden at den væltede. Vi gjorde opmærksom på bordet, da vi ankom og vi fik at vide, at der ville komme en tekniker, men der kom aldrig en.
Nogle af faciliteterne på campingpladsen, i badelandet og i Blomsterparken bærer præg af, at være godt slidte.
Vores børn var vilde med piratshowet, os voksne kunne godt have ønsket, at maden havde været af højere kvalitet.
Generelt syntes vi, at prisen var for høj i forhold til kvaliteten.
Et sted vi aldrig sætter vores ben igen
Vi tog hjem en dagen efter vi ankom, før tid, da vi ikke orkede flere dårlige oplevelser der oppe. Bare lige for at nævne nogle:
- En hytte der ikke lignede den på billedet. Den afbilledet var der en sofa i. Her var der en hård bænk hvor man ikke ønskede at sidde og hygge sig i om aftenen når ens børn var lagt i seng. De lægger op til at det skal være en børneferie, men der er ingen steder for forældrene at opholde sig når børnene sover. Tv’et kunne nærmest ikke drejes ud fra væggen så man kunne se det fra den pågældende bænk. Man kunne kravle på himsen, men det system den er sat op med, larmer så meget at man ikke kan undgå at vække dem der sover.
- Sengene var meget små og hårde at ligge på.
- Deres udendørs legeland var vådt og glat.
- Der stod at der ville komme morgenshow, men vi ventede og ingen kom.
- Meget lille udvalgt i deres kiosk og meget høje priser.
- Et legeland hvor to børn kom til skade pga deres mekanik.
- Men dråben var badelandet og omklædningsrummet hertil. Det er under al kritik! Det var alt for smalt og der var slet ikke plads til alle de folk de lukkede ind. Så omstændigt at komme igennem med små børn og oprette koder i alt for små rum, som man er nød til at kunne huske numrene på. Man kunne ikke undgå at røre andre mennesker af begge køn i badetøj når man skulle forbi. Og man nåede at blive kold inden man både kom igennem på den ene side eller når man var så heldig endelig at få en brusekabine når man var færdig med at bade. Selve badelandet var så fyldt at man ikke måtte opholde sig med sine små børn i det eneste lille bassin hvor de var gamle nok til at kunne opholde sig i. Men ikke på egen hånd! Der var nærmest ikke noget legetøj de kunne underholde sig med og kun en lille rutsjebane til deling. Forældrene måtte sidde kolde på kanten og vente. I de større bassiner var der alt for koldt til små børn, så vi gik efter 10 minutter. Omklædningen var et stort skrig af børn der var kede af det og frustrerede forældre. Der sad flere hold familier udenfor badelandet og var frustreret og kede af oplevelsen de havde været igennem.
- Meget meget uhøflig kundeservice!
Vi sætter aldrig vores ben der igen.
Prisudvikling
Vi har lige været afsted for 2. År i træk, børnene elsker Jesperhus, det gør jeg egentlig også.
Men hold nu op hvor er det blevet dyrt, hvad sker der Jesperhus?
45kr for ét glas rødt saftevand, til piratshow som man i forvejen har givet kassen for at komme ind og se, det er simpelthen alt, alt for grådigt, hvad er jeres bruttosvance på sådan en rødspætte drik? I må som minimum grine hele vejen ned i banken.
I forhold til sidste år, hvor vi besøgte jer i højsæsonen, så savnede jeg underholdning på scenen om aftenen.
Toilet bygningen er fin, den blev gjort ren hver morgen, men allerede op af formiddagen bar den præg af folk der ikke kan ramme toilettet med papiret, trække ud efter sig selv og bruge en toilet børste, det er ret klamt og uhygiejnisk, I kunne godt smide 1-2 ekstra rengøringer ind i døgnet.
Den 16 årige knægt der spiller romkugle i piratshowet, og også er i nogle af maskotterne, han er virkelig dygtig og lever sig godt ind i rollen, pas godt på ham, og giv ham en lønforhøjelse, han er pengene værd!
Som sagt så elsker vi Jesperhus, men kan nok ikke følge med prisudviklingen, så det er ikke sikkert vi ses igen.
Alt alt for dyrt
Vi havde glædet os til vores ophold i jesperhus med barn og bedsteforældre 4 voksne og 1 barn i alt. Vi havde lejet en A hytte, som åbenbart er beregnet til 6 voksne og det har simpelthen været de værste penge jeg har smidt efter et ophold. Billederne af hytten snyder helt vildt!
Man kan lige akkurat dreje om sig selv i hytten, den var total slidt og lugtede. Køleskabet var for småt til at have mad nok til os alle (til trods for at vi spiste ude nogle af dagene). Madrasserne var ikke til at sove på og vi gik alle derfra med ondt i ryggen og resten af kroppen. Al inventar er gammelt og slidt og har ikke alle de artikler man ellers bruger til madlavning.
Selve parken er ok. Abeland er fint, men ikke stort nok til at rumme alle gæster som jo flokkes dertil når det regner hele dagen. Alle "voksen aktiviteter' kostede ekstra. Alle varene i kiosken var 3x dyrere end normalt. Det eneste som var oplevelsen og pengene værd var blomsterparken og den lukkede simpelthen for tidligt.
Med alle de penge vi endte med at bruge, kunne vi ha' fået en charterrejse sydpå. Aktiviteterne var der for få af, især når man er der en hel uge. Badelandet er nærmere bare en svømmehal. Personalet var dog rigtig søde og hjælpsomme. Det er nok første og sidste gang at vi kommer derop, grundet de afsindigt høje priser.
Jesperhus er en fin oplevelse for børn…
Jesperhus er en fin oplevelse for børn under 8 år..
Pæn og ren park.
Dog syntes jeg ikke om virksomheder, som ikke vil stå ved deres tilbudsfejl..
I deres app står det hvis du køber en pizza, kan du tilkøbe bowling for 50kr.
Dette tilbud kender ingen til..
Vi har været i receptionen, og svaret har bare der må være en skrive fejl, men det står under alle deres pizzaer🤔🫣🥲
Selv chefen benægter at der står der..
Jeg stod med app’en klar til at vise det, men de var bare helt afvisende..
Få det nu rettes eller stå ved det, og giv kunden tilbuddet😁😁
Hvis du er uvenner med dine penge, så er det en oplevelse værd😁😁
VARM anbefaling..
Absolut en fantastisk, hyggelig ferie😃 (især for de mindste børn 2-6 år, varm anbefaling herfra)
Massere af aktiviteter og muligheder.
Vi har haft en tur her fra man-onsdag (imorgen) vi afsted tre stks. Jeg selv (32 år). min søn (lige fyldt 4 år) år samt oldemor (på 76) Der har været noget for os alle.. og en mase for os i fællesskab.
At stedet ikke er helt “handicap venigt” som nogen skriver i en dårlig anmeldelse, det syntes jeg IKKE helt passer, på mange områder er det. Oldemor er meget gangbesværet og falder meget NEMT især når hun bliver træt.. det kommer sig af hun sidste år fik en hjerneblødning) MEN hun kunne nemt komme i badeland, abeland og ned til scenen med shows med min søn, i blomsterparken og alle andre steder. På toget og rundt i parken.
Der er mange bænke rundt omkring hun kunne tage en pause ved. Derudover er der toget som køre jævligt både på pladsen og ved blomsterparken. På ruten kan man stige af og på flere steder. Det brugte vi meget. De har også elscootere til låns til gangbesværede i blomsterparken og rampe til toget til evt kørestolsbrugere. Der handicap venlige toiletter og bad i både hytter og på pladsen.
På trods af vi har haft bil med, så stod den primært stille de her dage pga muligheden for det lille tog som køre en rundt overalt.
Vi boede /bor i nr 201 lige ved minigolf banen. Min søn havde selv bold og køller med og spillede derovre mange gange (så hvis man tænker sig om er der en del at spare) Vi handlede i netto 4 km herfra og så spiste vi i blomster parken til frokost samr fik kaffe flere gange den dag vi var der. Der var meget rimlige priser på kaffe mad og sodavand. Derudover så var Blomsterparken bare ET KÆMPE HIT. Vi brugte næsten hele tirsdagen der. Og badeland om aftenen. Samt abeland er skønt “de voksen for en pause” og ungerne har frit spil helt sikkert uden man skal “holde øje konstant”. Der ingen skarpe kanter eller genstande at komme til skade på. Det stor åbent og kan ses fra hvor man sidder med sin kaffe.
Engangs Strømper kan købes til 5 kr hvis man har glemt at få et par med.. Så en dårlig anmelde længere nede der skriver hun måtte skuffe sine børn og de ikke kunne komme ind uden, det da så meget selvforskyldt når det kan tilkøbes ved indgangen til legeområdet. De udemærkede til leg nogen timer (min søn bruger 26, minimums str er str 33 de sad fint nok og blev da på alle 3 timer vi var der uden at ryge af) medarbejdere oplyste endda om de kunne gå nemt i stykker. Så hun var da ærlig hvis det sku være tilfældet så ingen klager der. Det ens eget ansvar at huske men unfair og uberettiget anmeldelse, for man kan tilkøbe strømper… Ville jeg lige pointere.
KÆMPE ROS TIL de opmærksomme livreddere, især den “ældre” flinke herre med briller. Jeg kan ikke tåle klor og kan ikke selv komme fysisk i vandet pga det. Min søn på 4 ville så gerne bade så jeg gik selvfølgelig med og jeg var lige ved ham fra kanten hele tiden. Men det var livredderen også. Han havde et skarpt øje på især de mindste og børnene. og han kom med gode råd og vejledning til hvordan min søn kunne bade både sikkert men have det sjovt selvom jeg ikke kunne være i vandet med ham. Han var hele tiden nær så jeg fik en større tryghed i min dreng var i vandet uden mig jeg.følte virkelig sikkerheden var helt i top.
Personalet ved blomsterparken er FANTASTISKE, Det var en dreng (10 mdr) som ville sejle de små både som de andre børn, men han kunne selvfølgelig ikke selv. Personalet ved bådene tilbød: at så længe han kunne side op selv uden besvær. Så ville hun meget gerne holde ved ham og gå med ham og skubbe båden lidt rundt så han kunne få samme oplevelse som sin storebror og de andre børn. Den lille dreng var så glad og smilede i hele hovede af grin og hun skubbede ham forsigtigt rundt i vandet hele turen men hun havde godt øje på de tre andre som også sejlede. Det var virkelig sødt. For der var mange og travlt.
Ved ankomst fik vi både et valgfrit spil og en masse små bøger om de forskellige karakterer fra parken (hugo, rita osv.) til min søn. Det er blevet spillet flere gange de her dage, Sjovt spil for både små og store og voksne, og der er læst godnathistorie begge aftner.
Aftenshowet er en super hyggelig afslutning på dagen og de bruger den korte tid showet vare så fint, børnene danser, griner og krammer.
Kiosken er dyr - men det forventligt.
Eneste lille minus er man for hytten så sent (kl 16) men skal være ude allerede kl 10. (Det burde justeres) vi havde kørt 6 timer hertil, så vi missede meget af den første dag fordi vi kørte senere hjemmefra nu vi først ku få hytten fra kl 16. Og med så lang kørsel vil man godt lige falde på plads og lade lidt op inden man “indtager” parken.
Så ville være så fint at ku få hytten fra en 12-14 tiden i stedet og afrejse hed ca 12 i stedet for 10.
Ud over det SÅ VARM ANBEFALING herfra ♥️🙏🏼 VI kommer helt sikkert igen.
J3esperhus er ikke en børnevenlig park
J3esperhus er ikke en børnevenlig park, piratshowet er under al kritik. Maden ved buffeten er ringere end middelmådig i forhold til pris, drikkevarer er med ublu priser, konkurrencen ved showet er direkte under lavmål. Parken bestemmer hvem af gæsterne/børnene der skal være på det vindende hold. Det er altid de børn, som parken bestemmer skal være på rødt hold, som vinder. De børn parken udpeger til blå hold taber. Det er i jantelovens hjemland, den form for humor opstår. Fy for en skefuld. Det skal bemærkes at showets standard er mere end lummer, hvor prut, prut og prut er det gennemgående tema mens den middelmådige buffet sættes til livs. I parken er der opstillet såkaldte sjove plaststatuer, der kan tale når der trykkes på en knap. Den med hundehøm høm er den mest smagfulde af plastfigurerne. Hvorfor der skal svælges i det at træde i en stor hundehøm høm i en park, er kun indlysende for jantelovens håndhævere.
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse.
Vi er lige kommet hjem fra Jesperhus. Vi har betalt rigtig mange penge for et ophold og synes det er grotesk hvordan de kører stedet. Betalte udover (!!) ophold for indgang til Blomsterparken som vi havde set frem til var åben. 1 spisested var åbent!, ingen af Hugo eller vennerne gik rundt?, 1 show som var trukket langt ud hvis de skulle hilse på dem (som vores selvfølgelig ville!) og så ku vi nærmest ikke nå til piratshowet derefter! Meget rodet app og aktiviteter der ikke var der eller som kom oveni hinanden eller når de små skulle sove. Når der var så få ting for de små så ku man godt lige ligge det adspredt. Vi var j svømmeland og vores datter hyggede sig så meget! Vi var heldige at der kun var 3-4 andre. Har været renlig i et år men fordi vi tænkte på badelandet og blot ville være søde og betænksomme gav vi en ble på hende. Dette blev efter kort tid kommenteret fra personale og til trods for vi fortalte hvorfor vi havde gjort det, skulle vi forlade badelandet. Giver ingen mening - så det bedre at lade være med at give hende en badeble på og så kan der ske uheld?! For det kan der ske for alle børn trods de går i vand renlige!! Vi havde en meget ked af det pige hele vejen ud og kom ikke igen da personalet beordrede os til at købe specielle badebukser hos dem - til trods for vi kun gjorde det af venlighed med ekstra ble. Dét skal man så bestemt ikke gøre! Hellere de så får et uheld for de ser renlige ud uden badeble. Utroligt med så ufleksible regler og utilfredse gæster som resultat!
Der var så mange ting der ikke var der af aktiviteter, info. Ja vi havde ledt og ledt - på kort, i app, på nettet, i virkeligheden efter en labyrint - som der så ikke var der længere!!!!! Står alle steder!! Falsk reklame!! Ingen zik og zak heller nogen steder. 1 spisested på pladsen - alle ting der var noget så som ishus, butik, regnskov, lå i Blomsterparken som man jo ikke lige besøger hver dag når det koster 1000+ at komme ind for 1 familie. Samt vi var overraskede over at parken havde åbent så kort tid! 10:30-16:30 og så var der mange af forlystelserne der ikke var i gang fordi der ikke stod personale - så stod man der og blomstrede. Mange af forlystelserne startede først senere og lukkede tidligere.
Hvorfor man ikke giver boende gæster der i forvejen betaler dyre domme for at overnatte - rabat er os en gåde! Så alt i alt kan man overhovedet ikke forvente at tingene er åbne de dage man har booket ophold til trods for! Jeg spurgte meget ind til dette inden booking af ophold! Alt var åbent fik jeg at vide.. hmm..
Vi boede i lejet campingvogn 2 voksne…
Vi boede i lejet campingvogn 2 voksne og 1 barn, masser af plads og Fast toilet 😊 du skal selv have alting med: bøjler til tøj, toiletpapir osv. der var stille og roligt. Vores første gang i Jesperhus. Gode legepladser og Blomsterparken ligger en lille gåtur op af en stejl bakke, parken er også en god oplevelse. Lidt træls at Hugo show foregik kl 14, som var lige i middagssøvnen, så det fik vi ikke set. Men piratshow er en super god oplevelse. Vi var også til brunch, også en god oplevelse, selvom der manglede nutella 😉, med Hugo og dino på besøg, stor oplevelse for vores dreng. Alle figurer og personale vi mødte var virkelige søde og venlige. Vores plejebarn på 5 år syntes det var helt fantastisk og ville ikke hjem igen, så vi kommer helt sikkert igen og vi vil helt bestemt vælge campingvogn igen.
Tak for jeres måde at møde vores barn på 👍
Fantastisk oplevelse 🤩
Vi har været afsted i Jesperhus fra mandag til onsdag, og det er vores absolut bedste miniferie vores lille familie har været afsted på 🤩
Fantastiske aktiviteter samt underholdning for børnene, vi har en på 6, en på 3 & en på 4 måneder og de to store har simpelthen været i himmelen de sidste par dage..
allerede mandag aften fortrød vi at vi ikke havde booket flere dage.
Derudover har I simpelthen det sødeste og virkelig serviceminded personale hele
Vejen rundt fra receptionen, legeland, badeland & Blomsterparken - alle har været så imødekommende og gjort alt hvad de kunne for at hjælpe os med vores baby bl.a. til piratshowet mm.
Vi kommer helt sikkert igen og gerne flere overnatninger end 2 & hvis vi kunne havde I fået 10 stjerner 🥰🤩
Uegnet for kørestolsbrugere.
Desværre havde jeg ikke set nogen steder, at Jesperhus Blomsterpark er fuldstændig uegnet at besøge som kørestolsbruger. Jeg har brækket ryggen, så min raske mand skulle skubbe mig hele vejen. Det var en helt igennem dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse spisning i Piratkroen.
Dårlig oplevelse i går…vi var et selvskab på 43 personer der skulle have buffet, kaffe og wienerstang. Vi skulle være i den store sal, da vi kom kl 12.30 fik vi af vide at vi skulle være ude kl.14, det var også fint da vi kunne se at buffeten var inde i salen troede vi.
Men nej vi skulle ud i et andet lokale og stå i kø med andre som også skulle have buffet.
Flere i vores selvskab nåede kun at få en gang, og på de små tallerkner var der ikke meget plads.
Ikke nok med det skulle vi have kaffe og wienerstang, personalet sagde at der ikke var brød til det var kun kaffe.
Men heldigvis havde vi det på skrift, så hun måtte hurtigt sætte en frossen kage som dem vi kan købe i netto i ovnen, det tog så ca. en halv time fra vores tid.
Så kommer vi til kaffen, det var der ikke nok lavet af så flere måtte gå derfra uden kaffe.
En ting skal i have ros for, det var jeres frikadeller de smagte rigtig godt.
Kom nu ind i kampen 🙏🏻
Jeg må indrømme at vi er meget skuffet over jesperhus og den forandring der er fulgt med, alt koster kassen og når jeg siger kassen så mener jeg kassen.
Servicen er total væk over det hele, lige fra de umodne unge drenge i kiosken ved bowling til pigerne i pandekagehuset som måske bare havde en øv dag.
Alt i alt var det bedste på de 3 dage at være sammen med familien, alt andet er bestemt ikke noget Jesperhus burde være stolte af.
Så har du og din Famillie brug for en ferie hvor alt koster boksen ud af bukserne, inden service fra personalet så er det bestemt et besøg værd ellers NEJ TAK.
Mvh. Allan F

Antwoord van Jesperhus
Fantastisk ophold!
Fantastisk ophold! Ungerne ville slet ikke hjem igen. Vi boede i hytte A. Helt tilpas størrelse til os. To voksne og to små børn. (3 og 4 år) Fedt med en lokal købmand, hvis man stod og manglede noget. Generelt god stemning og mange sjove faciliteter for børnene. Kan kun anbefales.
Der er altid god stemning og mange…
Der er altid god stemning og mange aktiviteter i Jesperhus.
Det er virkelig godt egnet til børn op til ti år.
Vi har været der mange gange.
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse. Det må være det bedste Danmark kan præstere. Meget venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Søde og personlige "bamser" der havde tid til børnene. Kun roser til dem. Vores børn på 5 og 7 ELSKEDE det. 3 overnatninger var ikke nok på trods af årstiden hvor enkelte ting ikke var tilgængelige. Vi kunne nemt være blevet en hel uge. Vi bliver nød til at komme tilbage hvor alt er sommeråbent.
Hyggen (a hytte) havde hvad der skulle være. Ikke det største hvis man var 6, men vi var 4 og det passede så fint. Vi var alligevel ikke ret meget i hytten ud over når vi skulle sove, for vi havde travlt med at hygge os i parken.
Eneste negative er at man skulle være vågen når man købte slik og is i deres kiosker, for der slog de flere gange højere priser ind end det stod til. Og det kunne vi også høre var et problem for andre. Og det bliver man da lidt træt af i længden.
Absolutte højdepunkt var pirat showet. Det koster en del, men er virkelig pengene værd. God buffet for både børn og voksne, og et show der var helt igennem underholdende og festligt.
Tak for et helt igennem fantastisk weekend. Vi ses
Godt fundament men ødelagt af grådighed
Jeg har været der 2 gange nu, og der er nogle ting som går igen som jeg ikke syntes er værdigt for sådan et tidligere familieforetagende. Man kan godt mærke at der er et andet firma der har overtaget det og presser prisen op alt hvad de kan.
- Feriehuset vi boede i er okay, man kan godt se der har været meget trafik igennem, men det giver ikke mening at have en 8 mands hytte også en halvt køleskab - og vi var der kun med 2 voksne og 3 små børn. Det var knapt nok plads til vores mad.
Madrasserne er simpelthen for smadret og man sover elendigt.
- Glem den lokale "Let Køb" købmand - alt er ca 3 x prisen og det er simpelthen ikke okay - Heldigvis så er der indkøbsmuligheder (med bil) 7 min væk - Det blev brugt i stedet for.
- Badelandet er okay når det er bedst. Omklædningen er dårlig sat op og der er mangel på skridsikring.
- Abeland er pænt godt stadig - i hvertfald for ungerne, men man må ikke tage egen mad og drikke med ind (Hvilket er meget standard) men samtidig så er priserne for netop mad og drikke vanvittig højt.
- Blomsterparken var lukket da vi var der, men de havde ikke nævnt at selve parken er lukket af, så hvis man vil i 4D bio så skal man igennem deres jungle. Det kunne man godt præcisere meget bedre da det er meget ujævn og stejl gang man skal gå og med en tvillingbarnevogn der er det hårdt. (Junglen var meget fin og dyrene fascinerende)
- At tage DAGSGEBYR på leje af højstol og weekendseng er intet mindre end røveri. 50 kr pr del per dag - og højstolen er fra IKEA. Et sted som bryster sig af at være til børn i alle aldre så er de godt nok ligeglad med de mindste.
- Sidst vi var der der bar Blomsterparken åben - og det er helt klart der de trækker alle pluspoints. Den står snorlige - Maden i Træls Burgerbar var rigtig godt og prisen fair.
- Piratshow er også et meget stort plus og fantastisk udført. god mad og massivt god underholdning
- Medarbejderne er super glade og hjælpsomme, og de går meget op i deres arbejde. Vi havde fastalavn hvor "Dellekaj" kunne alle figurene og snakkede med børnene som var de deres karakter.
All in All. Man kan godt mærke fundamentet er blevet lagt af en familie med flair og kærlighed for tingene - men efter det er blevet opkøbt så glem det. Det er en sjæleløs pengemaskine på den dårlige måde.
Dem der arbejder der syntes jeg gør det med hjertet og er flinke og søde til at hjælpe hvor de nu kan
Men som det hele er, så vender vi ikke tilbage og kan ikke anbefale Jesperhus som helhed. Blomsterparken er et stort must-see
Vi kom 2 voksne og 2 børn og boede 3…
Vi kom 2 voksne og 2 børn og boede 3 nætter i A hytten i vinterferien 2025.
Starter med det som var godt.
Tropisk zoo i blomsterparken med papagøje show var fantastisk oplevelse.
Derudover godt og spændende var piratshow, abeland og badeland når man først kom ind i det.
Omklædningsrum til badeland var skandaløst dårligt arrangeret og meget upraktisk.
Vi ankom om aftenen, der var mørkt og det viste sig at foran vores hytte der hvor man normalt parkerer, var træstub som vi kørte over da den ikke var markeret og umulig at se. Bunden af vores bil blev ødelagt og der faldt dele af den af. Vi var rystede. Da vi sagde det i receptionen og har bedt dem om at af markere det af for næste gæstes skyld sagde de bare at det vil de give videre. Tvivler på at de gør noget som helst. Hytten var meget gammel og slidt og madrasser meget hårde. Vi sov meget dårligt og var trætte alle dage vi var der.
Vi ønsker ikke at komme tilbage der.
Lees meer over geverifieerde reviews.