Beste, alles was perfect. Wij hebben supergoeie ervaringen met onze reis naar Vietnam.Er is geen enkel probleem opgedoken en de communicatie met de plaatselijke reisleider was perfect en duide... Toon meer

Roadtrip naar Tromsø, de Lofoten & Senja, een WOW! ervaring. Prima georganiseerd en goede prijs/kwaliteitverhouding. Communicatie met Journaway liep vlot via whattsapp en e-mail. Als je van specta... Toon meer
Beste team van journaway�, Hartelijk bedankt voor de ontzettend leuke en goed georganiseerde reis naar Japan. Alles was perfect geregeld: van de vluchten en treinreizen tot de hotels. We hebben o... Toon meer
Hier een zeer tevreden klant. Prima prijs/prestatie verhouding. Bij voorbereiding en tijdens onze trip in Japan goede, vriendelijke en snelle ondersteuning via WhatsApp. Journaway verzorgde exact de j... Toon meer
journaway – discover the extraordinary. We at journaway love travel. Authentic bucket-list moments, unique accommodation, unforgettable adventures – that's exactly what we want for you! And that's why each of our trips are packed with incredible experiences. Make them your own and discover the world’s most spectacular places with us. _________________________________________________________________ journaway - Entdecke das Außergewöhnliche. Wir bei journaway lieben das Reisen. Echte Bucketlist-Momente, einzigartige Unterkünfte, unvergessliche Abenteuer – genau das wollen wir für dich! Deshalb steckt jede unserer Reisen voller Wow-Erlebnisse. Mache sie zu deinem Erlebnis und entdecke mit uns die spektakulärsten Orte dieser Welt. ________________________________________________________________________ journaway – ontdek het buitengewone. Bij journaway houden we van reizen. Echte bucketlist-momenten, unieke verblijven, onvergetelijke avonturen – en dat is precies wat we voor jou willen! Daarom zit elk van onze reizen vol wauw-ervaringen. Beleef ze zelf en ontdek samen met ons de meest spectaculaire plekken ter wereld.
journaway. Adventures worldwide.
- Our numbers speak for themselves.
- 100+ countries in total – for adventures all over the world 350+ multi-day trips worldwide – with unique bucket list moments 45,000+ impassioned travellers – discovering the world with us _________________________________________________________________ 100+ Länder insgesamt – für Abenteuer rund um den Globus. 350+ Rundreisen weltweit – mit einzigartigen Bucketlist-Momenten. 45.000+ begeisterte Reisende – die mit uns die Welt entdecken. _________________________________________________________________ 100+ landen – voor avonturen over de hele wereld. 350+ rondreizen wereldwijd – met unieke bucketlist-momenten. 45.000+ enthousiaste reizigers – die samen met ons de wereld ontdekken.
The journaway guarantee
Book flexibly at the best price
Am alten Handelshafen 1, 26789, Leer, Duitsland
- +4949179893171
- de@journaway.com
- www.journaway.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
overzichtelijke site en makkelijk boekbaar
Leuke overzichtelijke site met mooie aanbiedingen. We vertrekken in juni naar Japan en ben benieuwd hoe de reis gaat verlopen. Voorpret is in ieder geval goed😁

De reis was geweldig naar Zuid Amerika
De reis was geweldig! De 2e reis met Journaway.
Alles was conform de beschrijving en ontvangen informatie.
Taxivervoer was prima, alleen het vinden van elkaar was soms een uitdaging.
Hotels waren goed en lagen centraal.
Excursies waren leuk.
Dus prima.

4,8 sterren. HongKong - Thailand
4,8 sterren.
Heerlijke reis gemaakt door een mooi samengesteld pakket van Journaway waarbij we zelf sommige dingen makkelijke hebben kunnen upgraden of kunnen weglaten. Meer dan uistekende resorts die alle verwachtingen overtrof.
Waarom geen 5 *. paar kleine dingen die anders of beter kunnen qua reistijd en opbouw van resorts. En een betere digitale omgeving voor het reisoverzicht. Hiervoor heb ik een uitgebreide feedback geschreven via de mail.
Dit alles heeft geen afbreuk gedaan aan onze heerlijke vankantie!

Goede communicatie
Duidelijke omschrijvingen en prijsstelling. Bij aanvullende vragen verliep de communicatie snel en adequaat.

Antwoord van journaway.com
Ik heb een trip voor 15 dagen Japan…
Ik heb een trip voor 15 dagen Japan geboekt! Mooie reizen tegen goeie prijzen bieden ze aan. Service is ook top. Zat een sim kaart bij en treinkaartjes die je kon verzilveren.
Ik kan niet wachten op mijn volgende reis via journaway!
Bedankt en groetjes uit Amsterdam

Antwoord van journaway.com
Ze bieden interessante pakket reizen…
Ze bieden interessante pakket reizen aan met goede prijzen, we moeten nog gaan dus we zijn benieuwd.

Antwoord van journaway.com
Een heel mooie reis naar de Azoren…
Een heel mooie reis naar de Azoren gehad .Alles perfect georganiseerd

Antwoord van journaway.com
Ik twijfelde altijd al om een keer…
Ik twijfelde altijd al om een keer alleen op reis te gaan. Door deze kant en klare reis ben ik overtuigd en heb ik de stap eindelijk eens genomen.

Prachtige reis gehad naar Brazillie
We hebben een prachtige reis gehad naar Brazillie voor een goede prijs. De communicatie was goed, de verblijven waren prima en het was allemaal goed geregeld

Antwoord van journaway.com
Misleiding over type kamers...
Wij hebben via Journaway een rondreis door Costa Rica geboekt, maar helaas is dit een grote teleurstelling gebleken.
Bij onze eerste accommodatie kregen we al een kamer die totaal niet overeenkwam met de beschrijving: de meest simpele kamer, zonder terras en met een veel lager comfortniveau dan beloofd. Journaway erkende dat toen en bood €100 compensatie, wat we destijds hebben geaccepteerd.
Nu, bij onze laatste accommodatie (Azul Banana, Puerto Viejo), is het opnieuw misgegaan. Volgens hun website zouden we verblijven in een “standaard kamer” met badkamer, terras, tv en kluisje, in een tropisch paradijs vlak bij een strandboulevard.
In werkelijkheid bleek Journaway via Expedia een Budget Cabin voor ons te hebben geboekt – een kleine trekkershut zonder ruimte voor koffers, ver van het zwembad en restaurant, en kilometers verwijderd van het levendige gedeelte. De receptie bevestigde dat dit hun eenvoudigste kamer is, iets wat ze ook duidelijk op hun website aangeven.
Toen we dit bij Journaway meldden, kregen we te horen dat dit ‘de juiste kamer’ zou zijn en dat we het ermee moesten doen. Geen enkele hulp of passende oplossing. We hebben het uiteindelijk zelf opgelost met de hotel manager en hebben helaas niks aan de service die je van een reisorganisatie mag verwachten gehad, integendeel.
Gelukkig was medewerker Chavez zich bewust van de ernst van de situatie en slechte afhandeling en heeft hij na onze vakantie contact met ons gezocht. Hij nam onze feedback zeer ten harte, heeft oplossingsgericht gehandeld en excuses aangeboden namens de organisatie.
Daarom toch nog een voldoende, maar mocht je hier willen boeken, doe dan alsnog zelf onderzoek: Kijk dan vooral ook even op de website van de accommodatie om te kijken welke kamer je kunt verwachten in het slechtste scenario...

Antwoord van journaway.com
Net geboekt, prima tot nu toe!
Ik krijg veel mailtjes met dezelfde strekking van iedere keer een andere werknemer. Het lijkt alsof de mensen langs elkaar heen werken.

Korte reis naar Thailand met 3 stops
Op redelijk korte termijn een reis naar Thailand geboekt, uitermate tevreden over de communicatie vanuit Journaway. Goed overzicht van de documentatie en planning van de reis. Ook ter plaatse een goed contact met de lokale agent via whats-app. De dag van tevoren kregen we telkens door wanneer we opgehaald werden. Hotels waren goed, lokale excursies en de transfers waren TOP geregeld. Voor de volgende reis gaan we ook zeker kijken in het aanbod van Journaway

Fantastisch!!!!
Onze vorige reis in het voorjaar naar Thailand was al helemaal geweldig en alles super geregeld en nu de reis naar Zuid Afrika was ongelooflijk fantastisch!!! Alles goed geregeld, korte lijntjes en via de app snelle antwoorden!
Wij zijn alweer naar de volgende reis aan het kijken om deze bij Journaway te boeken!!!!! Dikke 10!

Geweldig
De reis naar Japan was in 1 woord geweldig! Goede communicatie rondom de planning, en een volledig compleet en goed geregeld pakket. De volgende reis zal ik zeker zo weer via journaway boeken.

Antwoord van journaway.com
Geweldige reis naar Japan voor een goede prijs en met goede service
Onze reis naar Japan was fantastisch. Goede prijs en service. Zou zeker opnieuw boeken via Journaway!

Antwoord van journaway.com
Prachtige reis naar Japan!
Al voor de boeking meteen goed contact en juiste informatie. Per chat en mail en telefonisch. Vriendelijk en vlot te woord gestaan. Na de boeking ook bij vragen vlot geholpen. De informatie tijdig ontvangen en op 08-09-2025 vertrokken naar Japan. Assistentie ivm met niet ver kunnen lopen prima geregeld bij China Eastern. Vanaf Amsterdam, via Shanghai aankomst in Osaka Japan. Alle accommodaties waren naar wens, netjes en schoon en goed bereikbaar. Het hotel in Osaka was knus en op een rustige plek. Na de doorreis nasr Kyoto wederom een prima hotel, nog ruimere kamer en net wat comfortabeler. Kyoto is wat rustiger en rustieke dan Osaka, ook daar veel moois gezien. Vervolgens met de Shin Kansen naar Tokyo, daar was het hotel echt geweldig, ruime kamer voorzien van alle luxe. Ook Tokyo is een geweldige ervaring. Echt alles was tot in de puntjes geregeld door Journaway. Kortom: super leuke reis gehad dankzij Journaway en zullen in de toekomst zeker nog eens boeken!

Antwoord van journaway.com
Onder de indruk van deze Duitse reisorganisatie
Mijn reis naar Bali moet nog plaatsvinden, maar wat ben ik nu al positief verrast door de geweldige service, vlotte communicatie en vooral praktische ondersteuning bij vragen vooraf aan de reis. De ‘klant is koning’ en zo word je ook echt behandeld. Ze denken mee, delen handige checklists en mijn contactpersoon is gewoonweg super (shoutout naar jou, Sterre). Ik ben in ieder geval zonder zorgen aan het aftellen tot mijn reis begint. Well done, team journaway!

Antwoord van journaway.com
best moeilijke site maar zeer vriendelijk aan de telefoon en mail
Om eerlijk te zijn vond ik in eerste instantie de site moeilijk te begrijpen. Ik wilde graag vluchten direct zien en wat de meerkosten waren van een verlenging of van een upgrade. Al deze informatie zie je pas als je gaat boeken. Dat is toch best eng want je bent bang dat je al ergens aan vast zit.
Daarentegen ben ik telefonisch en per mail netjes behandeld, snel en klantvriendelijk. Daarom toch tevreden.
Ook vindt ik het jammer dat het reisschema niet per PDF kan worden gegeven.

Antwoord van journaway.com
We zijn net terug van een fantastisch naar Vietnam
We zijn net terug van een fantastische reis naar Vietnam.
Alles was door Journaway tot in de puntjes geregeld.
De communicatie voorafgaand aan de reis en tijdens de reis was geweldig.
Alle transfers zeer goed geregeld, je hebt het gevoel een individuele reis te maken waar toch alles goed geregeld is.
We kunnen journaway zeker aanbevelen.