Beste, alles was perfect. Wij hebben supergoeie ervaringen met onze reis naar Vietnam.Er is geen enkel probleem opgedoken en de communicatie met de plaatselijke reisleider was perfect en duide... Toon meer

Roadtrip naar Tromsø, de Lofoten & Senja, een WOW! ervaring. Prima georganiseerd en goede prijs/kwaliteitverhouding. Communicatie met Journaway liep vlot via whattsapp en e-mail. Als je van specta... Toon meer
Beste team van journaway�, Hartelijk bedankt voor de ontzettend leuke en goed georganiseerde reis naar Japan. Alles was perfect geregeld: van de vluchten en treinreizen tot de hotels. We hebben o... Toon meer
Hier een zeer tevreden klant. Prima prijs/prestatie verhouding. Bij voorbereiding en tijdens onze trip in Japan goede, vriendelijke en snelle ondersteuning via WhatsApp. Journaway verzorgde exact de j... Toon meer
journaway – discover the extraordinary. We at journaway love travel. Authentic bucket-list moments, unique accommodation, unforgettable adventures – that's exactly what we want for you! And that's why each of our trips are packed with incredible experiences. Make them your own and discover the world’s most spectacular places with us. _________________________________________________________________ journaway - Entdecke das Außergewöhnliche. Wir bei journaway lieben das Reisen. Echte Bucketlist-Momente, einzigartige Unterkünfte, unvergessliche Abenteuer – genau das wollen wir für dich! Deshalb steckt jede unserer Reisen voller Wow-Erlebnisse. Mache sie zu deinem Erlebnis und entdecke mit uns die spektakulärsten Orte dieser Welt. ________________________________________________________________________ journaway – ontdek het buitengewone. Bij journaway houden we van reizen. Echte bucketlist-momenten, unieke verblijven, onvergetelijke avonturen – en dat is precies wat we voor jou willen! Daarom zit elk van onze reizen vol wauw-ervaringen. Beleef ze zelf en ontdek samen met ons de meest spectaculaire plekken ter wereld.
journaway. Adventures worldwide.
- Our numbers speak for themselves.
- 100+ countries in total – for adventures all over the world 350+ multi-day trips worldwide – with unique bucket list moments 45,000+ impassioned travellers – discovering the world with us _________________________________________________________________ 100+ Länder insgesamt – für Abenteuer rund um den Globus. 350+ Rundreisen weltweit – mit einzigartigen Bucketlist-Momenten. 45.000+ begeisterte Reisende – die mit uns die Welt entdecken. _________________________________________________________________ 100+ landen – voor avonturen over de hele wereld. 350+ rondreizen wereldwijd – met unieke bucketlist-momenten. 45.000+ enthousiaste reizigers – die samen met ons de wereld ontdekken.
The journaway guarantee
Book flexibly at the best price
Am alten Handelshafen 1, 26789, Leer, Duitsland
- +4949179893171
- de@journaway.com
- www.journaway.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel duidelijkheid of de reis doorgaat + beste prijs.
Het boek proces verliep vlot en we waren ook blij met de snelle reactie. En de prijs is goed.
Onze reis begint pas in Juli. We zijn benieuwd!

Goed georganiseerd
Goed georganiseerd. Je krijgt op tijd door wat je volgende transfer is. De hotels zijn dik inorde.
Ook de transfers zijn keurig op tijd.
Voor mij was het als alleen gaande reiziger goed om dat zelf niet meer te hoeven organiseren. Deze reis is gebaseerd op de 18 daagse reis naar Thailand.

De eerste keer met Journaway
Wij gingen voor het eerst met deze reisorganisatie. Alles was heel goed geregeld. Wij gingen naar zuid Thailand en zouden op 3 locaties een dag of vijf blijven.
Een dag voor we naar de volgende locatie werden gebracht kregen we een appje, en stipt op tijd was de taxi steeds ter plaatse om ons op te halen en weg te brengen. Bij de laatste locatie was een foutje gemaakt met de boeking, en binnen een half uur waren we om geboekt naar een ander, zelfs luxer hotel aan de overkant van de straat. Dan leer je je reisorganisatie pas kennen. Wij zijn uiterst tevreden over Journaway en wij gaan de volgende keer zeker weer met hen op reis.

Toporganisatie!
Wij zijn erg te spreken over deze organisatie!
- Prijs/kwaliteit: 10
- Klantenservice: 10 (ze zijn zelfs op feestdagen bereikbaar in 3 verschillende talen)
- Keuze accomodaties: 10
- Vluchten / Transfers: 10
Prettig dat er een enkele excursie in de pakketreis inbegrepen is. Het geeft je zelf de ruimte om dat uit te breiden naar behoefte.
Deze review is gebaseerd op onze 14-daagde reis naar Bali / Java.
We hebben een topvakantie gehad.
Het was onze eerste ervaring met Journaway, maar zeker niet de laatste!
We zijn al aan het kijken naar de volgende 😄

Antwoord van journaway.com
Een fantastische fijne reis!
We hebben een fantastische fijne reis gehad naar Zuid-Afrika via Journaway. Alles was goed geregeld. Duidelijk papierwerk en info vooraf, en eenmaal daar fijne hotels en leuke excursies bij prima organisaties. Erg genoten ook van de huurauto (we kregen een upgrade!). En bovenal zijn alle Journawayers erg vriendelijk en snel in hun reactie per mail. We komen zeker bij jullie terug!

Aanrader!
Dit was de eerste keer dat ik op deze manier een vakantie geboekt heb. Dus inclusief vlucht/auto/verblijf en natuurlijk inspiratie voor de reis. Wij hadden halverwege een kleine tegenvaller. Contact gezocht met Journaway, hele snelle reactie en heel goed meegedacht naar een oplossing. Uiteindelijk eerder weggegaan bij 1 van de hotels. Dit was echt super en snel geregeld. Al met al. Zeker een aanrader om je vakantie via Journaway te boeken!

Aanrader!
Wat was het fijn om tijdens onze vakantie geen stress te hebben over het boeken en plannen van activiteiten, accommodaties en vervoer. We zijn naar Mexico geweest en kozen voor het volledige pakket. Alles was goed geregeld: leuke activiteiten, fijne hotels en het vervoer was goed. De planning was goed verdeeld over de dagen. Er was één foutje bij het boeken van een activiteit, maar dat werd snel en netjes opgelost nadat we contact opnamen. Het contact via WhatsApp verliep bovendien erg prettig. Ik beveel Journaway zeker aan en zou zonder twijfel opnieuw via hen boeken.

Antwoord van journaway.com
Mooie reizen en makkelijk boeken!
Makkelijk boeken, flexoptie mogelijk. Mooie avonturen mogelijk.

Antwoord van journaway.com
Tot in de puntjes goed geregeld
Van het begin tot het einde goed geregeld zodat wij Relax van onze rondreis Maleisië konden genieten.

Echt een topvakantie gehad
Echt een topvakantie gehad, we hebben een rondreis door Argentinie en Brazilie gemaakt en alles was perfect geregeld van Hotels tot de transfers niks op aan te merken. Ga hier zeker weer boeken!

Antwoord van journaway.com
Een gave en mooi reis, maar niet door Journaway.
Afgelopen maart zijn wij (mijn vriend en ik) voor 12 dagen via Journaway naar Namibië geweest. Namibië is een prachtig land en hebben het erg naar ons zin gehad. Maar wij zijn niet tevreden over de gang van zaken van Journaway.
Het begon al op de heenweg op het vliegveld. Er was iets mis (oorzaak voor ons onbekend) met onze vliegtickets, waardoor de medewerker van het vliegveld ons niet kon inchecken. Contact opgenomen met Journaway, duurde allemaal erg lang voordat we reactie of duidelijkheid kregen. Toen het uiteindelijk was opgelost, waren we te laat om nog in te checken en konden we niet met het vliegtuig mee.
Er werd ons dezelfde avond beloofd dat wij de volgende dag konden vertrekken en dan een dag later terug komen (zodat wij wel de 12 dagen waarvoor we ook betaald hadden weg waren). Deze afspraak was niet doorgegeven aan de collega's, waardoor wij tickets kregen voor 1 dag later vertrek maar niet een dag later terug. Na heel veel bellen en achteraan zitten was dit uiteindelijk (net voor vertrek) toch geregeld.
Omdat wij een dag later terug zouden komen, zouden wij de huurauto ook een dag later terug brengen. Er was door de medewerker van Journaway ons toegezegd dat dit bekend was bij de autoverhuur. Bij het ophalen van de auto was dit bij de autoverhuur niet bekend. Er werd ons eerst gezegd (door de autoverhuur) dat wij de dag 'extra' door ons betaald moest worden. Na een hoop praten en uitleggen hoefde dit gelukkig niet.
Tijdens de reis boeken hadden wij een excursie erbij geboekt. Bij aankomst was niet bekend dat wij deze excursie hadden geboekt. Gelukkig was het niet druk en konden wij alsnog mee.
Omdat wij een dag later terug kwamen zouden wij onze laatste nacht in Windhoek verblijven. We moesten zelf achter de reservering van het hotel aangaan. Op het moment dat wij naar Windhoek vertrokken ontvingen wij eindelijk (dus 2 weken na het maken van de afspraak) de bevestiging van de reservering.
Uiteindelijk is alles opgelost en goed gekomen, waarvoor wel onze dank. Maar we hebben een hoop stress gehad waar je op je vakantie eigenlijk geen zin in hebt, zeker niet als je via een reisorganisatie boekt.
Op de vraag zou je Journaway aan vrienden en familie aanbevelen, is het antwoord zeker een NEE.

Werkelijk prachtige reis
Werkelijk prachtige reis, en mooie accommodatie.
Maart is misschien wel goede tijd van het jaar: temperatuur rond nul graden en natuur een combinatie van winter en vroeg voorjaar, waardoor meer contrasten.

We hebben ontzettend genoten
We hebben ontzettend genoten. het was super geregeld, vanaf de heenweg op Schiphol tot terugkomst. Wij hadden de eerste 2 nachten incl. ontbijt, de andere dagen zijn we elders gaan ontbijten. parkeren is relatief duur en je hebt je easypark-app nodig. een hele fijne huur-auto (met spikes). alles verliep op rolletjes. Kortom we hebben genoten!

Leuke reis, tevreden klant
Zeer tevreden over het verloop van de reis en kijk met veel plezier erop terug. Het was allemaal super geregeld, voor de transfers die waren gebroekt kreeg ik de avond van te voren een watsapp berichtje van de persoon die ons zou ophalen/brengen ter bevestiging.

Fijne reis
Fijne reis, goed geregeld. Het was prettig dat we, indien nodig, direct contact konden hebben met een Nederlandse medewerker. Wij hebben onze reis begin maart gemaakt, dan is het overdag al behoorlijk licht. Prachtig gebied om rond te reizen, prima hotels met werkelijk uitstekend ontbijt. Wat we ons niet hebben gerealiseerd is dat het in de hotel plaatsen (Harstad, Svolvaer) behoorlijk druk is met grote hotels en veel (Aziatische) toeristen. Maar zodra je in de auto stapt ben je weer in de prachtige natuur. Bij de hotels in deze plaatsen is het wel betaald parkeren. Handig om de "easypark" app alvast te downloaden. De grote supermarkten zijn in alle grote plaatsen aanwezig, iets duurder, maar goed te doen. Restaurants zijn flink duurder (vooral alcohol), maar wel van goede kwaliteit. En alleen water bij het eten is geen enkel punt ;-). Kortom we hebben genoten!

Alles volgens plan
Alles volgens plan! Snelle reacties op vragen, geen tegenvallers tijdens de reis. Het was een goed pakket van zaken voor een eerste reis nr Japan.
We hebben ter plaatse activiteiten geboekt omdat deze via de website extreem duur leken.

Geweldige reisorganisatie
Geweldige reisorganisatie, goed bereikbaar en je wordt goed geholpen onze reis was bij net als bij de rest van de groep tot in de puntjes verzorgd, Rondreis Bali gedaan en de taxi's van luchthaven tot aan hotel en weer terug en van hotel tot hotel alles was geregeld

Antwoord van journaway.com
De site is eenvoudig en overzichtelijk
De site is eenvoudig en overzichtelijk. Eventueel contact met een medewerker verliep soepel en informatief.
Nu maar afwachten of het beloofde ook allemaal bewaarheid wordt. In oktober dit jaar zullende het meemaken.

Reis naar Verenigde Staten
Reis naar Philadelphia, Washington & New York geboekt bij Journaway. Vond het heel spannend, maar alles was heel goed geregeld en heb een onwijs leuke reis gehad! Mailcontact was vlot en vriendelijk en het zijn goede deals. Ik ga zeker in de toekomst vaker boeken! :)

Antwoord van journaway.com
Journaway is een topreisbureau alles…
Journaway is een topreisbureau alles liep vlekkeloos echt een aanrader. Boek en ontdek het zelf. Hele leuke trips die waren inbegrepen. Veel gezien echt een leuke tijd gehad een vakantie om nooit te vergeten. Dankjewel journaway