Super handig om met experts die weten waarover zij het hebben aan de benodigde informatie te komen. Ze zijn kundig, vriendelijk een helpen je goed op weg.
Ik probeerde bij het supportcenter van Facebook uit te komen ivm het verwijderen van nog 2 actieve profielen van mijn overleden vader, terwijl zijn facebookaccount vorig jaar al is afgesloten (me... Toon meer
Just answer heeft mijn abonnement, waar ik niet om gevraagd heb, stop gezet. 1x 45 euro terug gekregen, maar de tweede 45 euro willen ze niet terug storten. Ik heb nergens voor getekend, door een vra... Toon meer
De opvolgende vragen waren heel logisch, waardoor ik een goed totaalbeeld van de vraag kon geven. De beantwoording was compleet en helder, begrijpelijk geformuleerd. En bevatte zeer bruikbare advi... Toon meer
JustAnswer is the world's largest Expert marketplace. Get 24/7 access to help from thousands of verified professionals, where and when you need it. JustAnswer lets you talk with live Doctors, Lawyers, Veterinarians, Mechanics and other vetted Experts for real-time, personalized assistance and answers, 24/7. With more than 12,000 experts across 150 categories, JustAnswer is the leading destination for accessing affordable professional help on-demand when and from wherever you need it.
Please Contact Us With Questions

- If for any reason you’re not satisfied, our Customer Care team is ready to help 24/7. Please contact us directly at SupportTP@justanswer.com or call 800-805-5962 so we can help resolve your concerns. We will get back to you within 24-48 hours.
Covina, Verenigde Staten
- (800) 805-5962
- SupportTP@justanswer.com
- www.justanswer.com
Ik heb al in maart van dit jaar mijn…
Ik heb al in maart van dit jaar mijn abonnement stop gezet. Ook sms ontvangen wat dit bevestigd. Toch in april, juni and nu net weer in augustus 30,66 afgeschreven. En als je via de chat contact opneemt willen ze je alleen helpen als je weer opnieuw een abonnement afsluit. Via mail wordt er gezegd dat dit account is stopgezet en dat ze niks van mijn cv afboeken. Nou, echt wel. Ik weet niet wat te doen.

schoften
schoften, hier is het laatste woord nog niet over gezegd! sta je met je goede gedrag in het buitenland met het idee dat je hulp krijgt en dan voor 1 euro. Niemand heeft heeft het over 45 euro maandelijks gehad. Dit moet aangepakt worden en bekend worden bij de creditcard maatschappijen zodat ze niet meer kunnen incasseren.

Opgelicht door JustAnswer
We hebben een probleem met een vliegticket. Bellen met Air Maroc, daarna doorgeschakeld naar een externe hulplijn (JustAnswer), die vroeg naar onze creditcard gegevens. Daarna 46 euro afgeschreven en niets meer gehoord. Ik voel me opgelicht door JustAnswer. Trap hier niet in, ze doen niks voor je. In mijn ogen een scan.

Oplichters
Oplichters. Ze vragen om 1 Euro te betalen en zonder dat je het weet heb je een abonnement van 45 Euro onderschreven. Het is een vorm van pure misleiding. Wegblijven van deze site.

Snel en aardig
Pas op: INTERNET OPLICHTERSherkent geen stem bij Duolingo
Ipad herkent geen stem bij Duolingo, hulp aangeboden die lijkt op service center van Duo. Oplossing wordt beloofd na over making van 1 euro. Na betaling blijkt 45 euro PER MAAND aangekoppeld te zijn. De zogenasmde oplossing was nietszeggend, en teruggave van de betaling was nuet migelijk. Onmiddellijk creditcard geblokkeerd.
Dit is een echte boevenbende; misleiding, en na een lokkertje 45 x geinsinueerd bedrag van je creditcard afschrijven……Hoe is het mogelijk dat er zogenaamde goede reviews zijn. Radar en fraude helpdesk ingeschakeld voor verdere evaluatie.

Oplichters en schandalig gebeuren JustAnswer
Wat een schandalig gebeuren is dit just Answer! Ooit 1 x een vraag gesteld en moest €1,00 overmaken, helaas geen antwoord op mijn vraag. Wil ik nog een antwoord op mijn vraag zou ik opnieuw €1,00 moeten betalen. Helaas na mijn enige vraag wordt er iedere maand geld via mijn creditcard geïncasseerd. Als je hiermee naar just Answer gaat stellen ze veel vreemde vragen net zolang dat als je meer wil chatten moet je weer €1,00 overmaken. Wegblijven bij deze oplichters!!

Antwoord van JustAnswer
Oppassen dat je zonder dat je het weet voor een abonnement tekent
Kwam er deze week achter dat ik, reeds maanden een abonnement van 45 euro betaalde zonder dat ik eigenlijk weet hoe ik aan dir abonnement gekomen was
Ook geen idee welke vraag ik gesteld zou hebben. Positieve is dat ze de laatste betaling willen terugstorten, maar dat vind ik niet genoeg.

Antwoord van JustAnswer
Dank je wel voor je ondersteuning
Dank je wel voor je ondersteuning. ook zonder dat het telfonisch was ging het uitstekend.
Outlook synchronisatie
Ik had een probleem met Outlook synchronisatie, kon geen emails meer bekijken en openen. Door de technische assistentie van Answer, alles terug in orde.
JustAnswer 1 euro genept
1 euro verzoek overmaken, zit je direct aan abonnement en wordt er direct € 49 afgeschreven van je creditcard. Waarvan je eigenlijk denkt dat ze maar 2 euro afschrijven. Contact gezocht maar kan fluiten naar m’n euro’s. Heel slecht

Dit is pure oplichting
Dit is pure oplichting. In de chat vraagt men om met creditcard 1€ over te maken ivm identificatie en zonder dat je het weet krijg je ONGEVRAAGD een abonnement voor € 49 pm/jaar/dag en men kan dit doen omdat men over jouw creditcardgegevens beschikt. Niet doen dus en ik ga dit melden bij consumentenprogramma Radar.
trap er niet in en schandalig dat dit mag.
Toppunt van brutaliteit is dat men je na de chat nog vraagt om een beoordeling en om een FOOI vraagt voor degene die jou "geholpen"heeft.

Antwoord van JustAnswer
Pure oplichting JustAnswer! Vandaag heb ik contact gehad met…
Vandaag heb ik contact gehad met medewerkers van JustAnswer en moest voor de vorm (dacht ik) 1 euro overmaken. Blijkt er later ook 45 euro afgeschreven te gaan worden en je zit dus gelijk vast aan een abonnement! Dit ruikt naar pure oplichting. Er is me niks gezegd over die 45 euro en een abonnement. Ik ga hier zeker melding van maken bij de Fraude helpdesk!
Dus trap nooit in een bericht dat je eerst 1 euro moet betalen!

pas op
Ik was in de veronderstelling met Microsoft te communiceren. en door gelinkt te zijn.
Ter verificatie moest er 1 euro worden overgemaakt. Nu blijkt je aan een abbonement vast te zitten waar ik niet om gevraagd heb en er staat nu s 45 euro gereserveerd .
Ik voel me op gelicht en wil mijn geld terug.
Update:
Inmiddels na divers mail contact gehad. lijkt mijn account opgeheven en lijkt het erop dat de gereserveerde bedragen zijn geannuleerd. Word vervolgd.
Update 15 mei 2024
De gereserveerde betallingen zijn terug getrokken. Dus mijn klacht is op gelost. Echter blijf ik van mening dat het dubieus en onduidelijk blijft, dat dit zo gaat. Dat je automatisch aan een abbonement vast zit en dit niet duidelijk word vermeld op het moment dat je contact hebt en tevens onduidelijk dat je niet juist ben door gelinkt en zij dat niet duidelijk te kennen geven.

Antwoord van JustAnswer
automatisch zonder mij in te lichten automatisch 45 euro per maand afschrijven. Oplichting
Ik heb eenmaal 1 euro betaald en daarna is al vanaf 1 juli 2023, tot april 2024, ONGEVRAAGD 45 euro per maand afgeschreven van mijn bankrekening. Helaas komt ik daar nu pas achter. De procedure om het geld te vragen (zoals omschreven door mijn bank), onder andere om een screenshot te maken van mijn bezwaar per email en zo een verzoek om mijn geld terug te krijgen is niet mogelijk, aangezien ik enkel een mail kan sturen via een screen dat zich niet ontvouwt- waardoor ik niet inhoudelijk kan aantonen dat ik hiervoor contact gezocht heb.

Antwoord van JustAnswer
Ik heb een vraag over een levering…
Ik heb een vraag over een levering gesteld van auto die on hold staat in Dublin en het antwoord was dat dat klopt en dat er douane problemen waren die nu opgelost zouden zijn maar dat was een belangrijk antwoord voor mij Walter
Let op, werkmethode en betaling is onduidelijk
Mijn moeder wilde informatie over onze vliegtickets en kwam via een omweg bij de website terecht. Via de creditcard gegevens wilde JustAnswer de informatie van de vliegtickets ophalen en ze heeft daarbij 1 euro moeten betalen.
Vraag wordt opgepakt in een chatbox met de intentie om je goed te helpen. Alleen later kom je erachter dat er €49,- euro staat gereserveerd op je Creditcard en je dus ook verbonden bent aan een abonnement. Je wordt nergens gewezen op het aangaan van een abonnement. Deze werkmethode ervaren wij als oplichterij.
Op basis van onze ervaring heeft de organisatie een passende oplossing gezocht en het maandbedrag voor het abonnement terugbetaald.

goede uitleg