Excellente service! Bij de schooltas van mijn dochter was de drukknoop van het hengsel eraf gegaan. Na indienen van reclamatie verzoek kreeg ik gratis een nieuwe tas opgestuurd! Complimenten voor de... Toon meer

Heb een bergen pro rugtas bijn een jaarlang met veel plezier dagelijks gebruikt. Ondanks een jaar intensief gebruik waren er nog geen spoeen van slijtage. Voering en bodem blijven in uitstekende sta... Toon meer

Momenteel al dagen bezig om mijn retour te kunnen aanmelden. Telkens geen gehoor en foutmeldingen. Via Klarna betaald maar ook zij kunnen hier niks voor mij betekenen. Want het moet via de website van... Toon meer

De rits van mijn rugzak was na anderhalf jaar kapot. Ik heb het gemeld en mocht de rugzak retourneren en ontving een nieuwe. Ontzettend goede service!

1. Winkelen en mode

Unsere Produkte sind stylish, gut durchdacht designed und glaubwürdig. Sie sind mehr als reine Objekte, sie sind die passenden Begleiter für jedes Abenteuer. Dem Global Citizen gewidmet, möchte Kapten & Son die Leidenschaft für das Abenteuer wecken – gemeinsam mit unseren Kaptens bahnen wir uns den Weg durch den Großstadtdschungel und entdecken mit ihnen das Ende der Welt.

4,4

Uitstekend

7K reviews

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mijn dochter had een rugzak Pro voor…

Mijn dochter had een rugzak Pro voor school en wat een fijne stevige tas is dat. Helaas ging de rits kapot en heb ik een een reclamatie ingediend. Dit is heel fijn en snel opgelost door Kapten & Son zodat mijn dochter weer kon genieten van haar fijne en mooie tas. Top super bedankt voor de geweldige service!

15 januari 2026

Stijlvolle tas

Mooie tas besteld en werd op hoogte gehouden van mijn bestelling, totdat ik deze in huis had. Ben erg blij met de tas. Behalve dat deze functioneel is, ziet hij er ook stijlvol uit.

13 januari 2026

Goede service en fijne rugzak

Nadat de rits van de rugzak kapot was gegaan, kon ik dit heel makkelijk melden en kreeg ik heel netjes en snel een nieuwe rugzak toegestuurd. Nette service en heel fijn, want ik vind het een super rugzak!

8 januari 2026

Top!

Leuk assortiment, goeie acties en snelle levering!

7 januari 2026

Na een jaar erg tevreden

Ik heb de Bergen Pro Sandstone nu een jaar in gebruik en ik ben er heel tevreden mee. Het formaat is precies goed en door het materiaal kan ik de tas op de grond zetten zonder dat deze vies wordt. De rits van het grote vak liet los in een hoek. Ik denk gewoon pech. Dit viel onder de garantie en ik heb kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen! Dit is top service, want ik had verwacht dat ze de kosten van reparatie zouden vervangen.

6 januari 2026

Mooie tas van goede kwaliteit

Mooie tas van goede kwaliteit. Netjes en snel geleverd, precies zoals verwacht. Ik ben er erg tevreden mee!

25 december 2025

Hey Dylan

Heel erg bedankt voor je fantastische recensie 🧡

En de groeten uit Keulen van de Kapten & Son crew

Nieuwe tas na kapotte rits

Ik had mijn rugzak net iets langer dan een jaar, toen de rits kapot ging. Ik heb hier een nieuwe tas voor mogen ontvangen. Top service, erg blij mee!

18 december 2025

Hey Joanne

Heel erg bedankt voor je review. We zijn erg blij met de 5 sterren ✨🧡 Hier maak je ons helemaal gelukkig mee! 😊

Groetjes uit Keulen!

je Kapten & Son crew

Snelle levering, product is precies wat ik had verwacht.

12 december 2025

Hey Nathalie

Wauwie!!! Bedankt voor deze geweldige review! Je maakt ons ongelooflijk blij! 😍

Slecht merk,

Slecht merk,

Binnen een half jaar alle ritsen kapot een dure rugtas. Ook laat de laklaag los

Geen aanrader dit merk!

12 december 2025

Hey Robin,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over ons product. Jouw tevredenheid is super belangrijk voor ons, want we willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten.

Om je verder te helpen en je probleem op te lossen, wil ik je vragen om wat meer details met ons te delen. Dan kunnen we jouw zaak verder onderzoeken. Je kan het beste direct contact op te nemen met ons Customer Care Team (service@kapten-son.com).

Zij zullen er alles aan doen om naar je te luisteren en ze gaan proberen om je zo goed mogelijk te helpen. ❤️

Voel je vrij om ons te laten weten wat er allemaal precies is misgegaan, zodat we een passende oplossing kunnen vinden!

Bedankt voor je feedback en voor je geduld. We gaan er voor alles aan doen om het voor je orde te maken!

Slechte kwaliteit

Ik heb onlangs een luiertas gekocht. Voor deze prijs had ik een meer sterke tas verwacht. Mooi is die wel maar na 1 dag kan ik hem al niet meer ophangen aan mijn kindertas. De knoppen zijn te zwak om de tas te dragen.

1 november 2025

Hey Kapten,

Hartelijk dank voor je beoordeling.🤍
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je luiertas.
Als je wilt, kun je ons Customer Care Team meer informatie sturen via e-mail naar service@kapten-son.com. 😊

Met vriendelijke groeten uit Keulen,
Je Kapten & Son Crew

Super blij met mijn tas

Super blij met mijn tas. Betreft de Helvvi luiertas. Snel verzonden en mooie kwaliteit

14 november 2025

Hey Eline

Groetjes uit Keulen!

je Kapten & Son crew

Wat beter kan is dat het aan me deur…

Wat beter kan is dat het aan me deur geleverd wordt in plaats ergens voor aan de weg.

5 december 2025

Hey Kapten,

Hartelijk dank voor je feedback.
We zullen dit graag doorgeven aan de verzenddienst en hopen dat je tevreden bent met ons product.

Met vriendelijke groeten uit Keulen,
Je Kapten & Son Crew

Game changer

Deze tas was voor mij echtt een gamechanger. Ik ben een student die dagelijks 1,5 uur heen en terug moet reizen met zware boeken. Normaal voelt het als een workout maar nu met deze tas voelt het een paar kilootjes minder. Echtt een top tas die ook nog stylish is. 11/10

5 december 2025

Slechte levering

Meer dan 2 weken moeten wachten op het pakket. Begrijpelijk in deze drukke tijd, maar het Pakket is geleverd op een post NL punt, wat ik zelf niet gekozen heb. Het is alleen door de week open, tot half 6. Grote kans dat het niet gaat lukken dit op te halen.

4 december 2025

Hey Manon!

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je pakketje in de pakketwinkel is beland in plaats van bij je thuis.

Helaas hebben wij geen controle meer over het pakketje als het eenmaal in handen is van PostNL🙁.

Het is jammer om te horen dat jouw ervaring met ons niet aan onze standaard voldaan heeft. Aarzel niet om contact op te nemen met ons Customer Care Team (service@kapten-son.com).

Zij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. ❤️

We zullen dit in ieder geval doorgeven en hopen dat de volgende pakketjes van ons direct bij je terechtkomen🤍.

je Kapten&Son crew