Excellente service! Bij de schooltas van mijn dochter was de drukknoop van het hengsel eraf gegaan na driekwart jaar. Na indienen van reclamatie verzoek kreeg ik gratis een nieuwe tas opgestuurd! C... Toon meer

Heb een bergen pro rugtas bijn een jaarlang met veel plezier dagelijks gebruikt. Ondanks een jaar intensief gebruik waren er nog geen spoeen van slijtage. Voering en bodem blijven in uitstekende sta... Toon meer

Krijg een vraag om een review achter te laten, PostNL heeft het pakket niet afgeleverd, maar wel een bevestiging gestuurd. Hoe moet ik dan positief zijn?

De rits van mijn rugzak was kapot gegaan, toen ik contact op nam bleek dit nog net onder de garantie te vallen. Binnen de afgesproken tijd heb ik een nieuwe rugzak ontvangen. Wat enorm fijn is want he... Toon meer

1. Winkelen en mode

Unsere Produkte sind stylish, gut durchdacht designed und glaubwürdig. Sie sind mehr als reine Objekte, sie sind die passenden Begleiter für jedes Abenteuer. Dem Global Citizen gewidmet, möchte Kapten & Son die Leidenschaft für das Abenteuer wecken – gemeinsam mit unseren Kaptens bahnen wir uns den Weg durch den Großstadtdschungel und entdecken mit ihnen das Ende der Welt.

4,4

Uitstekend

7K reviews

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte levering

Meer dan 2 weken moeten wachten op het pakket. Begrijpelijk in deze drukke tijd, maar het Pakket is geleverd op een post NL punt, wat ik zelf niet gekozen heb. Het is alleen door de week open, tot half 6. Grote kans dat het niet gaat lukken dit op te halen.

4 december 2025

Hey Manon!

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je pakketje in de pakketwinkel is beland in plaats van bij je thuis.

Helaas hebben wij geen controle meer over het pakketje als het eenmaal in handen is van PostNL🙁.

Het is jammer om te horen dat jouw ervaring met ons niet aan onze standaard voldaan heeft. Aarzel niet om contact op te nemen met ons Customer Care Team (service@kapten-son.com).

Zij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. ❤️

We zullen dit in ieder geval doorgeven en hopen dat de volgende pakketjes van ons direct bij je terechtkomen🤍.

je Kapten&Son crew

De levering was snel en goed verpakt. Heel erg blij mee. De tas voelt erg goed aan en als ik m’n spullen en laptop erin heb voelt het alsnog niet zwaar. Tas is erg stevig. Ik ben heel erg tevreden

27 november 2025

Mooie tas maar er past geen waterfles…

Mooie tas maar er past geen waterfles in her zijvak zou enkel een fles zo smal als een opgevouwen paraplu in kunnen maar niet een fles van waterdrop of al die modelen van bvb flaske

28 november 2025

Hey Dominique,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over ons product. Jouw tevredenheid is super belangrijk voor ons, want we willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten.

Om je probleem op te lossen en je te kunnen helpen, vragen we je vriendelijk om contact op te nemen met ons Customer Care Team (service@kapten-son.com) zodat we je probleem samen kunnen oplossen.

Bedankt voor je feedback en voor je geduld. We gaan er voor alles aan doen om het voor je orde te maken!

je Kapten & Son crew

Mijn Go-To rugzak

Dit is m’n tweede tas na 4 jaar. Ben er blij mee. Goede kwaliteit, gaat zeker lang mee, oogt mooi en voelt zacht aan.

25 november 2025

Kwetsbaar en weinig ruimte

Voor deze prijs echt totaal niet tevreden met de kwaliteit. De tas was (bij normaal gebruik) al vrij snel beschadigd. Het kunstleer is erg kwetsbaar en niet goed schoon te maken.
Verder is de tas ook niet heel ruim er past echt te weinig in naar mijn zin. Ik neem mijn laptop, waterfles, telefoon en oplader er in mee en dan moet ik echt mijn best doen om mijn lunch er nog bij te krijgen.. een simpele, niet al te grote lunchtrommel past er al niet in.

1 oktober 2025

Hey Simone!

Wat vervelend om te horen dat je niet 100% tevreden bent over je aankoop. 😔 Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en het is jammer om te horen dat jouw ervaring met ons niet aan onze standaard voldaan heeft. Aarzel niet om contact op te nemen met ons Customer Care Team (service@kapten-son.com).

Zij zullen er alles aan doen om naar je te luisteren en ze gaan proberen om je zo goed mogelijk te helpen. ❤️

je Kapten & Son crew

Na de bestelling werd ik keurig…

Na de bestelling werd ik keurig geïnformeerd dat vanwege de drukte het pakket iets langer zou duren dan gebruikelijk. Het was 1 dag later dus ik ben erg tevreden. In goede staat ontvangen en erg blij mee.

8 november 2025

Goedkope kwaliteit

Zowel mijn man als ik kochten een rugzak bij Kapten en Son. Bij die van mij ging na een paar maanden de rits kapot, die van mijn man bladderde helemaal af. Slechte kwaliteit.

14 november 2024

Hey Kapten,

Oh nee, wat vervelend om te horen!
We hopen dat je al contact hebt opgenomen met onze klantenservice via service@kapten-son.com. We zullen zo snel mogelijk een goede oplossing vinden voor elk probleem. 🤍
Veel groeten uit Keulen,
Je Kapten & Son-team