Mooie bbq. Beter dan verwacht. Zeer tevreden mee. Jammer dat dit product niet in Nederland geleverd kon worden
Na de grote verbouwing van Kaufland Kleve in de Olmerstrasse er voor het eerst sinds een jaar weer naar toe gegaan. Het was de bedoeling om de wijn voorraad van mij vrouw aan te vullen en de Spaghetti... Toon meer
Kassa’s beter instellen bij kortingen en acties . Ik was jarig en zou 5 euro korting krijgen . Echter niemand kon mij helpen , zelfs de klantenservice niet . Mijn vraag hoe kom ik aan die 5 euro... Toon meer
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prijs kwaliteit verhouding prima
Bestellingen bij Kaufland worden altijd snel geleverd en de bezorging verloopt soepel
Bedrog
Alle zogenaamde aanbiedingen zijn altijd op,vandaag om 9.00 aanwezig in Kleve en kipfilet zogenaamd al op,voor ons is kaufland afgedaan en gaan voortaan wel naar een andere winkel.

snelle levering top
Pas op bij "nur noch 2 auf Lager!"
Fiets online besteld want nog maar 2 stuks op voorraad.
Nadat besteld was nog eens gekeken, is het fiets €220 goedkoper én voldoende op voorraad.
Kaufland wil in dat geval dat het artikel gratis wordt opgehaald om vervolgens opnieuw te bestellen voor de voordeligere prijs. Hoe slecht is dat? Extra vervoer en werk omdat Kaufland dit intern niet kan rechttrekken.
Nu al 2,5 weken bezig met de gasten en ze willen mij het teveel betaalde bedrag nog steeds niet terug betalen. Geloof niets van wat er staat mbt voorraadstatus want dit is gewoon een malafide verkoop trucje.
In het verleden vaker fietsen besteld voor mijn familie. Dit is dan de laaste bestelling geweest van familie Jansen.
Reactie op antwoord Kaufland: ik ben vanaf heden zeker géén Kaufland klant meer en accepteer uw excuus totaal niet.
Nog een fijne dag!

Antwoord van Kaufland.de
Erg slechte bezorgservice en…
Erg slechte bezorgservice en klantenservice, geen menselijkheid en erg onbeschoft. Ze laten je dubbel betalen voor verzending en meerdere keren zinloos wachten op bezorging. Nooit meer!

Antwoord van Kaufland.de
Wij komen geregeld bij Kaufland in…
Wij komen geregeld bij Kaufland in Nordhorn maar het word er niet vriendelijker op vandaag hadden we een hele slechte winkelervaring we waren op de kaasafdeling vroeg om een stukje te proeven geen handschoentjes aan ging niet van harte en vroeg of ik zelf de grote van het stuk mocht bepalen nou snauwde ze ja ik ben nog niet zo ver rustig aan moppelde ze van alles bijna geen info over de kaas keek zagereinig klein vrouwtje op leeftijd met een bril op ,wij doen elke keer voor 250 euro aan boodschappen ze hebben een hekel aan buitenlanders die daar komen shoppen terwijl wij veel geld brengen andersom zijn wij niet zo onbeschoft als ze bij ons komen winkelen dan zijn ze ook niet altijd even vriendelijk jammer want wij doen toch een vette bijdrage aan hun Economi. Dan mogen best wat vriendelijker zijn De casieres zijn ook niet zo sommige wel.

Antwoord van Kaufland.de
Kaufland in Kleve is het schandalig hoe…
Kaufland in Kleve is het schandalig hoe smerig de toiletten er uit zien,kapot en heel vies ,
In Bocholt is het wat beter,maar ook niet meer van deze tijd,ik zou zeggen doe er wat aan.

Antwoord van Kaufland.de
Caissière zeldzaam onbeschoft in februari, in april was service top
Als je binnenkomt : schone, overzichtelijke winkel met breed goed geprijsd assortiment. Vriendelijk personeel. Als je wat vraagt wordt je vriendelijk geholpen. Klantenservice ook top. Maar de cassière is een ramp. Ze is ongelofelijk snel en heeft geen geduld. Ze smijt de boodschappen over de band (soms er overheen, legt kwetsbare boodschappen niet apart zodat het stuk gaat. Ik doe altijd mijn uiterste best zo snel mogelijk te zijn maar het gaat nooit snel genoeg. Ze snauwt dat ik niet zoveel boodschappen moet doen (???!)en dat ik alles in het wagentje moet doen.Hoe kan dat als het wagentje nog niet leeg is? Geen enkele redenexcuus voor dit gedrag.
Vorige keer hebben we zelfs samen geprobeerd haar bij te houden om de boodschappen te "redden".
Je laatste ervaring blijft als een schaduw over het winkelbezoek waardoor het een negatieve ervaring wordt
14-04-2024
Na enige tijd teruggekeerd. De jongen aan de kassa was wel vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Stapelde de boodschappen op een logische manier en was voorzichtig met kwetsbare waar als groente en fruit.
Resultaat: alle boodschappen zijn juist sneller de band af.
Top, zoals het hoort. Op naar de volgende keer.

Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, staat bij zonder verzendkosten maar ze laten je deze toch betalen. Als je per mail hier vragen over steld krijg je geen antwoord maar word alles afgedaan als afgehandeld.
Betreft Ticket-Ref: 11-MKUF4EBLYL1

Alles gut erledigt worden
Pinnen van extra geld met Nederlandse bankpas niet mogelijk!
De geldautomaat is weg omdat je extra geld kan pinnen bij de klantenservice. Echter voor buitenlandse passen ( Nederlands in dit geval), is dit niet mogelijk. Wat een slechte sevice en totaal niet van deze tijd!!! Dit slaat echt nergens op!!

Aanbiedingen uitverkocht.
Vanmorgen naar Kaufland in Kleve geweest. Had een hele lijst met aanbiedingen die ik wilde halen. O.a. vlees, bier en frisdrank. Helaas, alles uitverkocht terwijl de hele woensdag nog klanten komen binnen lopen. Was er om 10.30, dus echt niet op het eind van de dag. Slechte zaak als je met nog een dag te gaan, al geen aanbiedingen meer hebt.

Antwoord van Kaufland.de
Snelle levering en goede producten
snel gelieverd
Ik heb bij Kaufland Herzogenrath
Ik heb bij Kaufland Herzogenrath, 2 bakken fonduevlees gekocht, vreselijk. Wie komt in Godsnaam op het idee het vlees met flüssig Gewürz in de koeling te plaatsen. Ik heb in de slagerij in Nederland gewerkt, en in Duitsland dit heb ik nog nooit beleefd "NIET TE ETEN", het smaakt alleen maar naar zout. Ik vraag me af hoelang dit al was ingelegd, er waren donkere stukken Rundvlees in, en op de verpakking stond houdbaar tot 26 december 2022. Het rundvlees smaakt niet en het varkensvlees ook niet. Ik hoop niet dat we hier ziek van worden anders moet ik toch een beroep doen op het Gesundheitsamt Aachen. Wij hebben dit proberen te eten op 24 december, vreselijk. Nooit meer. Ik hoef hier van Kaufland geen reactie over want de reacties zijn een standaard verhaal.

Antwoord van Kaufland.de
Reclame in de winkel niet aanwezig
Reclame in de winkel niet aanwezig. Klantenlokertje.

Kaufland = Keine 2 Jahre Garantie auf Elektro
Kaufland = Keine 2 Jahre Garantie auf Elektro !
Kaufland.de weigert de wetgeving inzake de wettelijke garantie te respecteren.
Toestel net stuk binnen de 2 jaar verplichte garantietermijn, maar Kaufland.de weigert ons verder te helpen, geeft geen advies over garantie of herstelling.
PS : Vergeet hun onderstaande reply : Kaufland reageert niet via hun klantendienst en weigeren de garantie te vertrekken.
Nooit meer !
Goedkoop = duurkoop !