Klaverblad Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Sluit hier geen verzekering af als je bij schade geholpen wilt worden. Klaverblad blinkt uit in het verzinnen van smoesjes om onder claims uit te komen. Na meerdere lekkages en serieuze schades in hui... Toon meer

Het is een schandalig dure autoverzekering op de vervaldatum ging de premie van €487 naar €555 zonder enige reden. rijd al meer dan 30 jaar schadevrij maar waarschijnlijk is mijn leeftijd een probleem... Toon meer

Zeer slechte ervaring met de rechtsbijstandverzekering. Ze doen er alles aan om geen hulp te verlenen. Na twee maanden wachten kwam de afwijzing. Klagen over de wijze van afhandelen, leverde weinig op... Toon meer

Dit is de slechtste verzekering die ik ooit heb gehad. Slechte communicatie en nooit geholpen met problemen alleen elke keer betalen. Wat een kneuze verzekeringsmaatschappij! Ik hoop dat ze snel falli... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Stelletje oplichters!

Mensen, weg hier! Je hebt niks aan dit bedrijf. Het zijn oplichters en geen echte verzekering!!
Aan de telefoon zijn ze ook super ongeduldig en respectloos tegen de klanten. Je bent al een slachtoffer, ze gooien je in de diepen

25 april 2025

Oplichters

Oplichters . 20 jaar klant nog nooit wat aangegeven . Valt me dochter op me tent wat denk je . 300 euro is al te veel. Nooit laten verzekeren hier.

24 april 2025

niet geholpen

Als je ze een keer nodig hebt dan geven ze niet thuis. ze hebben de benodigde expertise niet in huis. Lekker zo'n rechtsbijstandverzekering.

16 april 2025

En wéér een slechte recensie…

En wéér een slechte recensie… Betalen voor een reisverzekering maar als je iets in Nederland overkomt, valt dat ineens niet meer onder de dekking. Daarnaast ook een onbeschofte mail hierover gekregen. Wat voor een “mensen” werken hier?

15 april 2025

Een eerste Autoverzekering kan je niet…

Een eerste Autoverzekering kan je niet bij dit clubje afsluiten. Op zich niet erg, en achteraf gezien de ervaringen ook maar gelukkig.
De manier waarop ze je dit kenbaar maken is ronduit schofterig. Gezien de vele negatieve reviews is dat hoe werken. Weg ermee dus, keuzes zat.

31 maart 2025

Zeer teleurstellende rechtsbijstandverzekering – pure geldverspilling!

Wat een waardeloze ervaring met deze rechtsbijstandverzekering. Je betaalt jarenlang braaf je premie, in de veronderstelling dat je hulp krijgt wanneer je die echt nodig hebt. Maar nee hoor, op het allerlaatste moment laten ze weten dat ze niks voor me willen doen.

Het ergste? Ze kijken niet eens naar de datum van de casus, maar alleen naar wanneer het contract is afgesloten. Pure bureaucratische onzin om onder hun verantwoordelijkheid uit te komen! Waarom noemen ze zichzelf überhaupt een rechtsbijstandverzekering als ze geen bijstand verlenen?

Zeer slechte service, totaal geen klantgerichtheid en een houding van “zoek het maar uit.” Verspilling van geld en energie. Bespaar jezelf de frustratie en kies een verzekering die wél achter je staat!

4 februari 2025

Eens met alle slechte reviews

Eens met alle slechte reviews! Als je een juridisch conflict hebt over een contract dat eerder getekend is dan dat jij je rechtsbijstand hebt afgesloten, krijg je geen bijstand. Pure oplichterij! Denk dat ze zelf maar eens goed onderzocht moeten worden of het allemaal wel zuivere koffie is daar. Terugbelverzoeken, emails, nergens wordt op gereageerd. Sluit er dus nooit een rechtsbijstand verzekering af!!!!

9 januari 2025

Schade door vuurwerk dit jaar op mijn…

Schade door vuurwerk dit jaar op mijn terras €600 schade vragen om een bonnetje van de stoelen die ik drie jaar geleden heb gekocht op marktplaats.
Krijg nu €18.75 uitbetaald aan de schade die een ander aanbrengt bij me.
Wat een waardeloos bedrijf

3 februari 2025

Er was bij ons ingebroken in een schuur…

Er was bij ons ingebroken in een schuur en daarbij is een hengel met molen gestolen die ik van mijn oma heb gekregen 2 jaar geleden maar helaas is overleden .
Ik stuur een aangifte naar hun toe vervolgens krijg ik een mail terug om het te vergoeden moest ik de bon doormailen hoe dan ?....wat verwachten ze nu dat ik het graf open maak en vraag goh oma @klaverblad wil graag de bon zien....hoe achterlijk zijn ze daar ...dit bedrijf is gebaseerd op oplichting wel maandelijks afschrijven maar iets vergoeden hoe maar....ben echt pissed want een onmenselijk bedrijf ...consumentenbond zou dat bedrijf toch moeten gaan onderzoeken ...wat een bedrijf . Bah bah

17 januari 2025

Klaverblad verzekering, NOOIT DOEN!

Rechtsbijstand verzekering van Klaverblad verzekering is waardeloos.
Jaren betaald, nu een keer nodig, en bij de eerste brief die ik van deze “ verzekeraar” kreeg, stond al dat als het moeilijk zou worden, dat ze dan niet verder gaan met mijn probleem.
Twee maanden en drie brieven verder, zeggen ze gewoon dat ze niet verder gaan om mij bij te staan.
Conclusie, nooit een verzekering bij Klaverblad meer afsluiten.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

23 december 2024

Waardeloos

Waardeloos, keren niets uit en maken je het leven zo moeilijk mogelijk. Onmenselijk bedrijf, blijf hiervan weg.

13 december 2024

WAARSCHUWING: Begin NOOIT aan Klaverblad Verzekeringen – pure oplichterij!

Wat een verschrikkelijk bedrijf is Klaverblad Verzekeringen! Ik wil iedereen waarschuwen om hier nooit aan te beginnen. Ze zijn grote oplichters en behandelen hun klanten respectloos. Je betaalt altijd netjes je premie op tijd, maar zodra je een probleem of schade meldt, wijzen ze alles af. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ineens een dikke rekening onder je neus geschoven.

Volgens hen probeer je ze op te lichten, terwijl je gewoon recht hebt op je claim. Ze bestempelen je zonder reden als oplichter, puur omdat het hen niet uitkomt om jou te helpen. Ze willen alleen geld innen en zodra er iets is, doen ze helemaal niets voor je. Een schadeclaim terugsturen naar een klant die jarenlang trouw betaalt? Hoe zielig kun je zijn!
• Ze helpen je niet bij problemen.
• Je wordt weggezet als een fraudeur, zonder bewijs.
• Ze geven je nog een rekening ook!
• Slechte klantenservice en geen enkel fatsoen.

Dit is oprecht het slechtste verzekeringsbedrijf van Nederland. Je denkt verzekerd te zijn, maar ze doen er alles aan om onder hun verplichtingen uit te komen. Ze gaan zo slecht om met mensen, dat het haast niet te bevatten is.

Als je problemen wilt, ga vooral naar Klaverblad. Maar als je fatsoenlijke service en eerlijkheid zoekt, blijf hier ver vandaan!

Grootste oplichterij van Nederland!

Doe jezelf een plezier en kies een ander bedrijf.

17 december 2024

Zeer slecht.

Zeer slecht.
Ik heb hier een aansprakelijkheidsverzekering. Ik had bij mijn dochter thuis olie bijgevuld in haar auto Mini Achteraf bleek dat ik dat ik dat in het vat van de koelvloeistof gedaan had. Dom, dom, maar wel mijn fout. Schade van 1150 euro. Klaverblad gaat ervanuit dat ik de auto te leen had, terwijl ikzelf in het bezit ben van 2 auto's met hoge instap. Ben al op leeftijd. Ze vonden dus dat mij dochter het op haar autoverzekering moest verhalen, terwijl ik de schade heb veroorzaakt. Ze weigeren uit te keren dus maar uit eigen zak betaald. Voor mij geen Klaverblad meer. Binnen 4 uur na mijn melding kwamen ze al tot deze coclusie. Op tegenberichten van mij moest ik 3 weken wachten. Als ik vroeg hoe het ervoor stond hadden ze het verkeerde dossier.
Stelletje oplichters zijn het die klanten beduvelen en eerlijke klanten ongeveer betichten van fraude. Bah.

20 november 2024

Alles wat je wilt regelen gaat via een…

Alles wat je wilt regelen gaat via een tussenpersoon. Opvragen pakket duurt 2 dagen voor je het in mail krijgt. En geef je aan de je zojuist gekochte auto wilt verzekeren, kan dat niet bij hun zelf maar moet dat ook via een tussenpersoon die niet te bereiken is. Dikke vinger wij stappen over.

12 november 2024

Duur, inefficiënt en onvriendelijk

Ik heb daar een peperdure rechtsbijstandverzekering. Toen ik hun juridische advies nodig had ,heb ik NIKS maar ook NIKS aan hun gehad! Ze hebben me meer dan 3 weken laten wachten op een kort antwoord en ik werd zeer onvriendelijk behandeld aan de telefoon.
Verbetringssugesties:
-sneller reageren op (schriftelijk) vragen
- competent personeel inzetten (echte juristen b.v.)
-telefoonnummers inzichtelijk maken voor hun cliënten
- telefoon vriendelijk beantwoorden

12 november 2024

Slechte service

Slechte service. Zijn te beroerd om zich voor je in te spannen. Al eerder zwaar door ze telleur gesteld. Bellen ook niet terug na verzoek. Ze laten je gerust 3 weken wachten.
Verzekering van niets! U kunt beter naar een juridische loket mailen. Sneller, beter en nog gratis ook.

30 oktober 2024

Waardeloos

Tjonge, jonge wat een bedrijf. Inboedelverzekering al jaren. Nooit eerder iets ingediend.
Drie maanden ingediend dat mijn fiets is gestolen.
Ze hadden wat vragen, sommige terecht !
Als je tot drie keer aan toe dezelfde vragen krijgt en drie keer weer moet gaan uitleggen hoe het zit 🙄
Waar ze ook een handje van hebben is niet uit laten praten.
Nu willen ze om er maar snel vanaf te zijn, €100 geven hahah nou sorry, dacht het niet. Dat is lekker makkelijk. Dit duurt nu ongeveer drie maanden.
Dus, volgende stap is dat ik een jurist ga inschakelen.
Als dit alles is opgelost voor mij geen klaverblad meer.
Zo aan de recensies te lezen is het meer dan duidelijk !

29 oktober 2024