Klaverblad Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Sluit hier geen verzekering af als je bij schade geholpen wilt worden. Klaverblad blinkt uit in het verzinnen van smoesjes om onder claims uit te komen. Na meerdere lekkages en serieuze schades in hui... Toon meer

Het is een schandalig dure autoverzekering op de vervaldatum ging de premie van €487 naar €555 zonder enige reden. rijd al meer dan 30 jaar schadevrij maar waarschijnlijk is mijn leeftijd een probleem... Toon meer

Zeer slechte ervaring met de rechtsbijstandverzekering. Ze doen er alles aan om geen hulp te verlenen. Na twee maanden wachten kwam de afwijzing. Klagen over de wijze van afhandelen, leverde weinig op... Toon meer

Dit is de slechtste verzekering die ik ooit heb gehad. Slechte communicatie en nooit geholpen met problemen alleen elke keer betalen. Wat een kneuze verzekeringsmaatschappij! Ik hoop dat ze snel falli... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij Klaverblad verzekeringen…

Bij Klaverblad verzekeringen (inboedelverzekering) ben je niet verzekerd wanneer je gaat verhuizen naar een andere woning. Er wordt gezegd dat je voor beide adressen 3 maanden verzekerd bent. Maar nu is er schade bij 1 van de adressen en geven ze uiteraard niet thuis!!! De Slogan klopt dus..... gewoon niet verzekerd dus heel bijzonder......

12 september 2024

Bij Klaverblad ben je schijnverzekerd. Totaal geen hulp als je het nodig hebt.

Zeer ontevreden voor de rechtsbijstandverzekering.
In mijn verzekerde periode 3x ondersteuning gezocht en geen enkele keer hulp gekregen.

Bij een juridische kwestie 2 weken moeten wachten op uberhaupt een antwoord. Mijn meerdere vragen zouden allemaal niet verzekerd zijn. Toen ik vroeg bij welke problemen ze dan wel hulp boden, konden ze daar zelfs niet echt een antwoord op geven. Je hebt werkelijk helemaal niets aan deze verzekering.

27 september 2024

Tevreden, maar rechtsbijstandverzekering zeer ondermaats

7 jaar geleden had ik een forse waterschade van 39k. Alles naar tevredenheid afgehandeld, ik vond het een beetje zielig, want had net een paar maanden tevoren al mijn verzekeringen bij Klaverblad onder gebracht. Recent een zeer slechte ervaring met mijn rechtsbijstandverzekering. De zaak werd geaccepteerd. Maar de uitvoering zag de contactpersoon alleen maar obstakels . Uiteindelijk vond ze een uitsluitingsclausule, het bedrijf zat in Australië en daar kon niet geprocedeerd, nou het zat in Malta met hoofdvestiging en ook gewoon in Asd in de Vijzelstraat. Ik heb het er maar bij gelaten en een eigen advocaat ingeschakeld. Binnen 2 weken had ik een deal. Beide kanten tevreden. Ik heb deze relatief dure rechtsbijstandverzekering maar opgezegd. Eigenlijk een overbodig ding zoiets. Mbo/Hbo juridisch medewerker nivo volgensmij.

2 september 2024

Ik ben zeer teleurgesteld in de service…

Ik ben zeer teleurgesteld in de service van Klaverblad Rechtsbijstand. Mijn ervaring met hun klantenservice en de afhandeling van mijn rechtsbijstandverzoek is ronduit slecht geweest.

Toen ik in mei 2024 een ernstig probleem had met een aannemer, heb ik direct mijn rechtsbijstandsverzekering bij Klaverblad ingeschakeld. Mij werd beloofd dat ik binnen 10 werkdagen een reactie zou ontvangen, maar dat gebeurde niet. Ik heb herhaaldelijk moeten bellen om überhaupt updates te krijgen over mijn zaak.

Mij werd ook verteld dat mijn zaak behandeld zou worden door een specifieke medewerker, die mij zou bellen of mailen. Helaas heb ik nooit iets van haar vernomen. Uiteindelijk kreeg ik pas op 20 augustus te horen dat mijn verzoek om rechtshulp was afgewezen, door een andere behandelaar, nadat ik zelf weer contact moest opnemen.

Het gebrek aan communicatie en de lange vertragingen zijn niet acceptabel, vooral niet in een situatie die voor mij en mijn gezin zo urgent was. Ik had op zijn minst verwacht dat mijn zaak serieus en tijdig zou worden behandeld. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Klaverblad ernstig beschadigd.

Ik kan Klaverblad Rechtsbijstand helaas niet aanbevelen en raad iedereen aan om elders een rechtsbijstandverzekering af te sluiten als je op zoek bent naar betrouwbare en tijdige ondersteuning.

19 augustus 2024

Klaverblad verzekering

Klaverblad verzekering. “ze zijn zo gewoon gebleven” niet op winst gericht maar op de mensen. Nou mijn reet!!!. Mijn auto verzekering koste me € 68.75 per maand. Ik heb een verzekering vergelijken in gevuld. En schrok. En ben over gestapt. Betaal nu € 31,20 Per maand en ben beter verzekerd. Het verschil zat hem in de hantering van schade vrije jaren. Nu heb ik perongeluk een extra betaling aan klaverblad gedaan. En zij mailden hier over voor terugbetaling. Ben nu 13 dagen verder en wacht hier nog steeds over. Hun tot 2 keer toe gebeld. Vandaag moest het gebeuren. Nou nee dus afgelopen donderdag was het zelfde verhaal. En dan zeggen ze dat het binnen 1 dag geregeld is. Ik wacht het af. Maar ik zou zeggen. Ze zijn zeker niet normaal gebleven. En op winst gericht. Klaverblad !!!! Een goed moment om afscheid te nemen van dit gestoorde bedrijf. Je zo maar laten gaan doen ze ook niet daar deden ze ook moeilijk over. Maar doortastend zo als ik kan zijn heeft het wat moeite gekost en is het gelukt.

Neem nooit een verzekering bij klaverblad verzekeringen je bent duur uit en ze zijn op winst gericht.

19 augustus 2024

Ik wacht inmiddels 8 maanden op het…

Ik wacht inmiddels 8 maanden op het vergoeden van waterschade. Foto's offerte zijn ingediend. Zelfs voor hrt kleine schadebedrag waar uiteindelijk geen expert voor nodig blijkt duurt de afhandeling maar door en door zonder verdere concrete toezeggingen. Al heb je Royal verzekering en betaal je meer dan een royale premie, de klantenservice is zeer slecht en doet geen recht aan de mooie reclame praatjes van " een gewoon goede verzekering" Bah, dit is nu de reden dat consumenten de gehele verzekerings brache wantrouwen. Al heb je in geen 25 jaar geclaimd, je wordt behandeld alsof je fraudeert. Daar zou men verandering in moeten aanbrengen.

16 augustus 2024

Een tegenwerkend rechtsbijstand die mij…

Een tegenwerkend rechtsbijstand die mij wijs probeert te maken dat voorrang van rechts niet geldt op een parkeerplaats.

Al meer dan 4 maanden bezig met een simpele zaak dat een vrachtwagen tegen mij aanreed van links op een parkeerplaats.

De rechtsbijstand weigert hier een rechtszaak van te maken. Met smoesjes als “ja misschien heeft u uw auto voor de vrachtwagen gegooid in de dode hoek.”

6 augustus 2024

nog nooit zo'n oplichtersbende gezien

nog nooit zo'n oplichtersbende gezien , we zitten al 1 1/2 jaar met lekkage in de badkamer , zonder dat er ooit iemand van klaverblad is geweest gooien ze het op achterstallig onderhoud van de kitnaad , was nog perfect heb het toch maar opnieuw laten kitten , nog lekkage toen was het de voeg ook maar opnieuw laten voegen nog lekkage , toen een expert erbij die wou lekdetectie erbij moest ik zelf maar regelen willen ze trouwens niet vergoeden , de expert zegt deels vergoed en we zouden om de tafel gaan om de gemaakte onkosten en reparatie tot een bedrag te komen werd de "" EXPERT "" erafgehaald een volgende expert heeft me gebeld die was zogenaamd bij mij thuis geweest die expert / oplichter is never nooit bij mij thuis geweest zegt gewoon dat er achterstallig onderhoud is mijn eigen verzekering had mij ondergebracht bij Klaverblad daar heeft hij de directeur zelf heel veel spijt van dee directeur is zelf bij mij thuis geweest en heeft zelf geconstateerd dat er helemaal geen achterstallig onderhoud is maar die oplichters van Klaverblad wijzen alles af het zijn grote oplichters eerste klas , als de directie van Klaverblad dit leest neem maar contact met mij op en kom zelf kijken want wat je ogen niet zien mag je mond niet over praten
Gr. B. Mol

5 augustus 2024

Oplichters en zakkenvullers

Dan claim je iets in pakweg 25 jaar en dan word je om de oren geslagen met de 'regeltjes'. Klopt, want de regels zijn in het voordeel van de verzekeraar en niet voor de mensen. Hun slogan is dus ook misleidend, 'wij zijn er voor de mensen'. Nou niet dus, ze zijn er voor zichzelf ! waarom zijn we überhaupt nog verzekerd ?!

5 augustus 2024

15 dagen wachten op antwoord dat ze niet gaan helpen

15 dagen gewacht op antwoord voor een geschil met BOL over een kapotte laptop van 2700 die na een jaar stuk is gegaan. Na 15 dagen krijg ik een mail waarin ze aangeven me niet te kunnen helpen omdat ik de laptop als bedrijfs laptop zou gebruiken. Ik werk inderdaad 1 dag per week voor mijn eigen bedrijfje op deze laptop, maar voornamelijk gebruik ik hem 6 dagen per weer persoonlijk en als particulier. Ik betaal deze instantie al 3 jaar zonder enig gebruik ervan. En nu kom ik er dus achter dat ze me ook niet gaan helpen. Ergens anders iets afsluiten helpt ook niet gezien het geschil nu al bestaat. Waardeloos! Geef dan of eerder een reactie, of geef een mogenlijkheid voor bijvoorbeeld 1/7deel van de kosten te betalen. Wat een waardeloze instantie.

18 juli 2024

'Wij zijn er voor de mensen' gaat in…

'Wij zijn er voor de mensen' gaat in ons geval absoluut niet op. Wij zijn enorm teleurgesteld en benadeeld in de afhandeling van onze claim na blikseminslag. Voor alles wordt de dagwaarde uitgekeerd. Een 5 jaar oude televisie (smart-tv) mogen wij nieuw gaan aanschaffen voor € 237,-

'Royaal verzekerd' noemen ze dat. Ongekend slecht. Wij gaan hier meteen weg

9 mei 2024

Trap er niet in

Deze maatschappij adverteert met de ‘menselijkheid’ die ze niet uit het oog verliest. Dat maakt t extra zuur dat juist deze maatschappij er alles aan doet om onder het verzekerde uit te komen. In ons geval hadden we een rechtsbijstandsverzekering. Ze zijn zes weken bezig geweest om met een onnavolgbare argumentatie ons beroep af te wijzen. Heel teleurstellend

3 juli 2024

Grove schending van vertrouwen

Geschil over een nieuwe dakkapel die lekte als een zeef en allerlei gebreken had. Na meer dan 1 jaar hebben de 2 juristen alleen tijds gehad om 2 ingebrekestellingen te sturen, die ik ook nog zelf grotendeels had opgesteld. De oplichter, want dat bleek de aannemer te zijn, heeft nergens last van gehad en gewoon naar zijn volgende slachtoffer gegaan. Na 9 maanden haakte de 1e jurist af zonder enige inspanning geleverd te hebben. De 2e was zowaar nog erger door eerst opnieuw alle informatie weer aan mij op te vragen waarna ik helemaal niks meer hoorde. Na enkele maanden eens informeren hoe het ervoor stond, bleek men mij vergeten te zijn nadat de medewerkster blijkbaar langdurig was afgehaakt. Op basis van hun tv reclame commercial waarin gesuggereerd wordt dat ze er vooral gewoon voor de klant willen zijn, is het tegenovergestelde het geval. Mijn hele zaak is gewoon verkloot door hun inactiviteit en lak aan mijn belangen

24 juni 2024

Zeer slechte verzekeraar, heel ver van wegblijven!

Al 35 jaar een zogenaamde Royaal inboedelverzekering bij Klaverblad. Een keer een hele kleine schadeclaim gehad. Nu iets laten vallen wat cosmetisch herstel moet worden voor echt geen hoog bedrag maar dit wordt afgewezen. Ze komen aan met de kleine lettertjes (zelfs eerst uit een verkeerde polis) en dan was je plotseling iets aan het verwerken. Tegenargumenten interesseren ze niet en coulance hebben ze nog nooit van gehoord. Deze verzekeraar zal er alles aan doen om niet te hoeven uit te keren en je wordt belazerd waar je bijstaat. Tip voor Klaverblad: haal alsjeblieft het woord ‘Royaal’ uit de naam want daar hebben jullie nog nooit van gehoord.

23 juni 2024

Bad choice

Slechte communicatie, afwijzingen van claims die door de vakmensen zelf buiten hun eigen experts volledig worden tegen gesproken. Niet doen, deze partij! Ze maken hun commercials echt niet waar.

20 juni 2024

verschrikkelijke communicatie

wat een verschrikking is dit. Dossier bij hun weer opnieuw geopend ca 3 maanden geleden, hoor nu helemaal niks meer, 6 mailtjes achteraan gestuurd maar het juiste persoon is nooit telefonisch beschikbaar. Zou ook nog teruggebeld worden maar dat gebeurt natuurlijk ook niet.

11 juni 2024

Oplichters

Oplichters zijn het…
Alleen maar op zoek naar manieren om GEEN bijstand te hoeven verlenen…
Keer op keer bij een juridische vraag hetzelfde gezeik, iedere keer vinden ze wel een rede om niets voor je te hoeven doen, maar incasseren van de centen kunnen ze prima…
“Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder”?
Bijzonder kansloos absoluut, bijzonder gierig, bijzonder slecht. Dat zeker!

4 juni 2024

Al jaren trouwe klant bij Klaverblad, spijt van.

Al jaren trouwe klant bij Klaverblad, zolang je niets hebt oogt het allemaal goed te gaan.

Uiteindelijk was het nodig om aanspraak te maken op mijn rechtsbijstandsverzekering, na een juridisch conflict. Klaverblad maakt er een enorme studie van om alles aan te grijpen om maar niet te betalen, dat is in feite het werk van de mensen op de juridische afdeling zo blijkt. Kortom, trap er niet in.

28 mei 2024