Sluit hier geen verzekering af als je bij schade geholpen wilt worden. Klaverblad blinkt uit in het verzinnen van smoesjes om onder claims uit te komen. Na meerdere lekkages en serieuze schades in hui... Toon meer
Het is een schandalig dure autoverzekering op de vervaldatum ging de premie van €487 naar €555 zonder enige reden. rijd al meer dan 30 jaar schadevrij maar waarschijnlijk is mijn leeftijd een probleem... Toon meer
Zeer slechte ervaring met de rechtsbijstandverzekering. Ze doen er alles aan om geen hulp te verlenen. Na twee maanden wachten kwam de afwijzing. Klagen over de wijze van afhandelen, leverde weinig op... Toon meer
Dit is de slechtste verzekering die ik ooit heb gehad. Slechte communicatie en nooit geholpen met problemen alleen elke keer betalen. Wat een kneuze verzekeringsmaatschappij! Ik hoop dat ze snel falli... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
waardeloze verzekeraar
waardeloze verzekeraar! Sinds een paar jaar auto daar verzekerd en een keer schade gehad. Niet mijn schuld, compleet met dashcambeelden, maar nog een heel gedoe voor ik de schade vergoed had. Nu andere auto gekocht, zegt klaverblad opeens geen verzekeringen te wijzigen zonder tussenpersoon, of zonder dat ook nog een andere verzekering afsluit! De nieuwe auto verzekeren ze gewoon NIET, tenzij ik ook nog een andere verzekering bij hun afsluit. Absoluut schandalige manier om te proberen mij een extra verzekering door de strot te duwen. Ze vragen al de hoofdprijs voor de autoverzekering, maar blijkbaar is dat nog steeds niet genoeg.
Geldgeilheid zonder grenzen. Ik vertrek en zoek me een serieuze verzekeraar, en adviseer iedereen om er niet eens aan te beginnen bij klaverblad.
Zoek maar andere verzekeringsmatschapij
Hoopeloos deze verzekeringmatschapij, auto onrisc verzekerd, beschadigd door postbode met film opname - duurt al half jaar en nog geen schade vergoeding gekrijgen...geen klantenservice,geen schade claim... zoek maar andere verzekeraar!!!
Erg tevreden
Erg tevreden, helaas voor Klaverblad nadat ik nooit eerder een schade heb gemeld bij mijn vorige woonverzekeraar bij de verhuizing mijn tv laten vallen. Snel opgelost en de vergoeding op de rekening gestort gekregen.
Super service
Super service voor zakelijke verzekeringen. Precies zoals de tv reclames zegt. Gewoon lekker normaal. Niet teveel onzin of op alles willen verdienen.
Klaverblad slechtste verzekering
Klaverblad slechtste verzekering! Nooit hierbij jezelf verzekeren. Slechtste inboedelverzekering + extra dekking etc alles erop en eraan. Maar wanneer er grote schade ontstaat in je huis wordt hier niks mee gedaan. Ze verzinnen veel smoesjes en redenen om maar je niet te helpen. Hiervoor neem je een verzekering. Wanneer je schade hebt of dergelijke dat je kan terug vallen op je verzekering. Maar helaas klaverblad moet je ondersteunen als goede doel. Betalen betalen maar wanneer het er op aan komt doen ze niets voor je!
Klaverblad is een grote belazeraars…
Klaverblad is een grote belazeraars club bij elkaar. Ik had een autoverzekering lopen bij hun en ik had 1 keer vergeten mijn maamdelijkse termijn te betalen en kreeg schade. Nadat ik mijn schade had gemeld hebben ze mij meteen uitgeschreven en kreeg ik tot mijn grote schrik de opmerking dat ik niet verzekerd was. Ik heb de schade uit eigen zak moeten betalen. Toen ik Klaverblad belde en probeerde te begrijpen waarom ze mij zomaar hadden uitgeschreven werd als reden doorgegeven dat ik een achterstand had (1 maand) letterlijk en dat ze mij daardoor hebben uitgeschreven. Ik raad niemand aan om met deze club in zee te gaan. Absoluut charlatans..
Begin december gevraagd om advies waar…
Begin december gevraagd om advies waar wij een rechtsbijstands verzekering hebben. Mails komen niet aan beweren ze. Notities na telefonsich contact komen niet door of worden niet eens gemaakt.... Het is nu eind maart en tot op heden nog geen eens advies kunnen krijgen.... Ik kan iedereen van harte adviseren ELDERS een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten
Update het is nu april en nog steeds geen progressie na herhaarlijk bellen en mailen...
GA NOOIT BIJ KLAVERBLAD MENSEN!!!
wij hebben bij klaverblad o.a een rechtsbijstands verzekering. Begin december advies gervraagd gezien een conflict met de buren. Het is nu halverwege Maart en tot op heden nog geen advies kunnen krijgen. Vele malen gemaild, vele malen telefonisch contact gezocht... Nooit wordt er een notitie gemaakt van het gesprek en mail komt ook niet aan vreemd genoeg... Na 3 maanden nog geen advies kunnen krijgen!!
Update: na 4 maanden nog steeds geen contact....
Slecht! Inboedel en opstalverz.
Slechte service voor inboedel en opstalverzekering. Geen aandacht voor de situatie en alleen maar aanvragen afwijzen met een vage reden en en doorwijzen naar de voorwaarden wat niet can toepassing is. Ik raad ze niet aan want ze zijn niet betrouwbaar.
Waardeloze hulp bij Rechtsbijstand!!!
Waardeloze hulp bij Rechtsbijstand!!!
Ik heb een probleem met een garage en zij zouden mij gaan helpen. Ik ben een maand verder, en zij hebben nog steeds niets voor mij gedaan. Bellen heeft geen zin, want ze doen niks met mijn klacht. Mensen, sluit nooit een verzekering af bij deze maatschappij !!!!!!!!!
Geweigerd door Klaverblad voor opstal verzekering
In de afgelopen maande getracht een opstalverzekering af te sluiten bij klaverblad, maar werden niet geaccepteerd. Voorafgaande aan de de aanvraag hebben we alles kenbaar gemaakt aan klaverblad, hoe we wonen (in de schuur), welke panden enz enz. Kregen een offerte waar we redelijk blij mee waren, maar..... en hier komt het, vragen over de fundering van de grote schuur en na wat uitleg en verklaringen op papier wilden ze een bedrijf langs sturen die hier de situatie kwam bekijken. Alles werd gefotografeerd, t/m loshangende kabels en netwerkkabels aan het plafond. Om een lang verhaal kort te maken worden we geweigerd, want er zou achterstallig onderhoud zijn en onvoldoende brand veiligheid. Naar onze mening excuses die kant noch wal raken, omdat we alleen maar verbeteringen hebben aangebracht aan de schuur. Ramen vervangen voor HR++ glas, betonnen vloeren gestort, dakpannen vervangen enz. in geen 20 jaar iets geclaimd of iets gebeurd, maar Klaverblad ziet dat blijkbaar niet zo. Dus als je in een ietwat uitzonderlijke situatie woont dan moet je zeker niet bij hun zijn.
Goed geholpen door Klaverblad toen de…
Goed geholpen door Klaverblad toen de werkgever van mijn vriendin een poging deed haar te ontslaan terwijl zij zwanger was van ons eerste kindje.
Afwerking schade aan caravan.
Wij hebben inmiddels een paar keer echt pech gehad met schade aan onze caravan. Daarvoor nooit schade gehad. Maar elke schade is snel en tot volledige tevredenheid afgewerkt.
BETALEN VOOR RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING EN NIKS KRIJGEN …
Al heel lang betaal ik hier voor mijn rechtsbijstandsverzekering. Tot 5 verschillende zaken gemeld en keer op keer is het geweigerd door Klaverblad. Ze zoeken elke keer een reden om mij niet te helpen. Ze innen alleen maar premies en geven je geen service voor terug. De juristen zijn ook niet eens afgestudeerd en sommigen spreken gebrekkig Nederlands. Als je in nood zit en hulp wilt dan kan je deze rechtsbijstandsverzekering beter links laten liggen. Je hebt er geen f aan!
Valsheid in geschriften...?
Mag je het zo noemen? Als zij in de commercials zeggen: bij ons draait het om mensen niet om geld en klaverblad in de uitwerking om de mensen niets geeft?
En wat als ze in de commercials zeggen dat je geen foto’s hoeft te hebben van voor de situatie en in de uitwerking - als een ander, door lomp gedrag, jouw voertuig sloopt - klaverblad alleen maar vraagt om foto’s van direct voor de situatie?!?
Zo teleur gesteld weer. Het was weer te mooi om waar te zijn. (Als je lang genoeg gewoon blijft wordt je vanzelf een bijzondere oplichter) Mijn voertuig Total loss, en zij hebben met de andere verzekeraars de deal om waarheid te verdoezelen. Ondanks dat de tegenpartij heeft aangegeven dat het haar schuld was. Kreeg zij van haar verzekeraar te horen dat ze niet mee mocht werken. En dat deed ze dan ook niet meer om haar no-claim niet kwijt te raken.
Mensen stop met je te verzekeren! Want het enige dat zij doen is jou je geld afhandig maken en als er iets gebeurd – BUITEN JOUW SCHULD OM – laten zij je stikken!
Wat een walgelijk bedrijf dat Klaverbald! Blij dat ik hier weg ben en niet meer mee doe met het financieren van een dergelijke abjecte toko!
Bar slecht
Waar ik oprecht goede hoop had door de diverse tv commercials, blijkt achteraf toch anders - zowel prive als zakelijk.
Mails worden steevast niet beantwoord (ondanks de automatic reply die vermeld dat de mail ontvangen is), aanmaningen worden bijna 2 maanden van te voren verstuurd of bevatten verkeerde info (in september een aanmaning ontvangen voor de premie over juli is natuurlijk een beetje gek, nog buiten het feit dat er gewoon betaald is).
1x een (zakelijke) schade geclaimd, werd gelijk afgedaan namen de expert die direct langskwam, want viel volgens hun niet onder de verzekering en ik moest het prive maar verhalen.
De inmiddels beschimmelde kleding door de lekkage moest ik maar wassen en opnieuw verkopen.
Verzekeringen eenzijdig beëindigen - daar is Klaverblad echter wel goed in - natuurlijk wel nadat er eerst nog vrolijk geincasseerd is waarbij er dan tegen de tussenpersoon ook nog gelogen word dat de bedragen al terug betaald zijn - dat heb ik nu zelf maar even laten terugboeken.
Na dik een jaar heb ik het opgegeven en worden de verzekeringen overgeheveld.
Voor klaverblad geen gemis, maar voor mij ook zeker niet.
Wellicht dat bij tv commercials blijven een betere keuze is, maar hun verzekeringen - Nee. Die zijn allang niet meer "gewoon".
Dit is enkel een bedrijf die zijn…
Dit is enkel een bedrijf die zijn bestaansrecht heeft enkel te danken aan innen van premies, trap niet in hun reclames
Werd onterecht beschuldigd van claimen…
Werd onterecht beschuldigd van claimen van schades. Ze konden mij geen verzekering aanbieden. Uit coulance hebben ze mij wel een autoverzekering aangeboden, zodat ik niet bij de RWD in de problemen kwam.
Ze hebben mij alleen gebeld, geen check gedaan met bijvoorbeeld naam, voorletters, geboortedatum, etc.. Kil en koud werd gezegd dat ik geen verzekering kon krijgen en dat ik zelf maar contact met mijn huidige verzekering moest opnemen. Uit vriendelijkheid kreeg ik een link naar CIS, waar ik mijn claims kon opvragen.
Uiteindelijk dat laatste besloten én contact met een andere verzekering opgenomen. Zij deden wel de persoonscheck. Hieruit bleek dat er een heel ander persoon is opgevraagd uit een heel andere plaats. Geen enkele overeenkomst!! Zeer kwalijke zaak!!
Alle verzekeringen gecanceld. Voor mij zeker geen Klaverbladverzekeringen meer!
Zonde van de premie
Binnenhalen van klanten zijn ze enorm goed maar in de afhandeling van schade is het verschrikkelijk. Letterlijk de opmerking gekregen na waterschade, als je apparaat het doet dan is er niets aan de hand. Mocht er ooit brand ontstaan n.a.v. deze waterschade dan moet er opnieuw naar gekeken worden.
Ik ga nu zelf maar mijn apparaat vervangen. Zonde van mijn premie.
Waardeloze verzekeraar
Waardeloze verzekeraar! Twee keer in een jaar een sterretje in mijn voorruit laten maken, wordt ik zonder notificatie uit de verzekering gezet.
Ik raad het iedereen af, ze gooien de hoorn erop als je commentaar geeft.
Neem liever een wat duurdere polis bij een goede verzekeraar. Niet één die al bijna failliet gaat als er twee sterretjes gemaakt moeten worden.