Klaverblad Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Sluit hier geen verzekering af als je bij schade geholpen wilt worden. Klaverblad blinkt uit in het verzinnen van smoesjes om onder claims uit te komen. Na meerdere lekkages en serieuze schades in hui... Toon meer

Het is een schandalig dure autoverzekering op de vervaldatum ging de premie van €487 naar €555 zonder enige reden. rijd al meer dan 30 jaar schadevrij maar waarschijnlijk is mijn leeftijd een probleem... Toon meer

Zeer slechte ervaring met de rechtsbijstandverzekering. Ze doen er alles aan om geen hulp te verlenen. Na twee maanden wachten kwam de afwijzing. Klagen over de wijze van afhandelen, leverde weinig op... Toon meer

Dit is de slechtste verzekering die ik ooit heb gehad. Slechte communicatie en nooit geholpen met problemen alleen elke keer betalen. Wat een kneuze verzekeringsmaatschappij! Ik hoop dat ze snel falli... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Klachten worden niet beantwoord

Mijn polis is afgekocht door mijn ex en het geld is verdwenen op zijn rekening.

Klachtenformulier netjes ingevuld en nooit meer een reactie vernomen.

Zeer slecht in communicatie.

14 oktober 2022

Klaverblad geeft geen gehoor

Wij hebben rechtsbijstand bij klaverblad. Toen wij een conflict kregen wilde wij hier gebruik van maken. Wij zijn 1 keer terug gebeld en voor de rest horen wij niets meer. Er wordt niet gereageerd op mails, bellen heeft geen zin want niemand weet iets. Klacht ingediend en ook daar wordt niets mee gedaan. Ondertussen zitten wij nogsteeds met een heel groot probleem wat betreft het conflict. Ondertussen wel premie betaald maar zie er niets voor terug. Ik raad deze maatschappij niet aan.

26 februari 2023

Ze proberen overal onderuit te komen.

Mooie reclames, maar Klaverblad probeert overal onderuit te komen. Als je schade hebt laten ze je zitten met een bak ellende. Maar wel trouw premie betalen elke maand. Als je bijvoorbeeld de radiator wilt ontluchten, dan moet je een bedrijf inschakelen. Zo kunnen ze de schade verhalen op het bedrijf als de ontluchting bijvoorbeeld gaat lekken. Als Klaverblad maar niet hoeft uit te keren. Voor ons in ieder geval nooit meer Klaverblad!

16 februari 2023

Klaverblad...we zijn zo gewoon gebleven....We zijn niet voornemens onze eigen klanten te helpen...sterker nog...überhaupt te reageren op hun dossier

Jarenlang betalen. Als je ze een keer nodig hebt, dat je dan het gevoel krijgt dat ze al het mogelijke doen om onder uitkering uit te komen. En je meer het gevoel geven dat je de wederpartij bent, dan hun eigen klant waarvoor ze op moeten komen.
Case in "behandeling "nemen. Vervolgens hier nog fouten in maken, en dan vervolgens meer dan een maand niet meer reageren, ondanks herhaaldelijk verzoek om te komen met een update.

En dan iedere dag reclame op de TV: Wij zijn zo gewoon gebleven.....bah bah

26 januari 2023

Gewoon niet doen

Verzekering afsluiten is zo gebeurd. Een verzekering opzeggen is andere koek. Iets met kastje naar de muur en terug. Succes ermee.

22 januari 2023

Een verzekeraar die geen contact opneemt.

Ik probeer al sinds het begin van 2023 met Klaverblad in contact te komen. 2 pogingen, geen succes. Het afsluiten van een verzekering is zo gebeurd, maar als je ze nodig hebt zijn ze onbereikbaar.

Ik wilde mijn verzekering wijzigen: geen reactie. Dan maar opzeggen en opnieuw afsluiten, maar totaal geen bevestiging ontvangen dat de opzegging binnen is gekomen en verwerkt wordt. Nee, een dag ná de datum die ik opgaf ontving ik een brief dat de verzekering een dag eerder stop is gezet. Bedankt he?

Dan opnieuw afsluiten: "meneer wij hebben het verzekerd bedrag aangepast (naar een bedrag waar ik alsnog failliet ga als mij wat overkomt, en het verzekerde bedrag van de verzekering die ik als startend ondernemer heb afgesloten lag vele malen hoger, hoe krom wil je het hebben) en wij willen meer informatie"

Dan geef ik die informatie: GEEN ANTWOORD. Ik vind het onacceptabel dat een verzekeraar zo traag communiceert, en heb dan ook maar besloten het zaakje stop te zetten.

Voor wie dit leest: ja ze zijn goedkoop, maar dat is wel het enige.

23 januari 2023

2 x in 1.5 jaar contact gezocht voor…

2 x in 1.5 jaar contact gezocht voor rechtsbijstand probleem via contact formulier met lokatie foto's etc....Behalve een ontvangstbevestiging blijft het gewoon stil.....Dan maar eens gebeld nu, kijken hoe eea opgepakt wordt...beetje bizar.

4 januari 2023

Zeer klant onvriendelijk

Zeer klant onvriendelijk, ik heb 25 schade vrije jaren autoverzekering. Ik krijg een melding dat ik gezien mijn schadeverleden niet verzekerd kan worden bij klaverblad. Je krijgt een onpersoonlijk mail waarin dit meegedeeld wordt. Je moet eerst 10 dagen wachten. Je denkt ik ben verzekerd, maar helaas is dit niet het geval. Murat Karlidag

20 december 2022

Echt waardeloos bedrijf

Een vriend heeft perongelijk mijn telefoon laten vallen, en hierbij is mijn telefoonscherm kapot gegaan.
De aansprakelijkheids verzekering Klaverblad, waar mijn vriend verzekerd is, blijft mij contacteren dat ik een aankoopbon van mijn telefoon moet opsturen, omdat ik anders niks vergoed krijg. Ze vroegen om een herstelofferte, die ik heb opgestuurd. Daarbij heb ik bewijsfoto's opgestuurd van de telefoon. De telefoon is gerepareerd, er is geen sprake van total loss en het IMEI nummer is gecontroleerd, en nog vergoeden ze niets omdat ik de bon niet meer heb! Ik heb dit nog nooit zoiets meegemaakt, iemand anders "sloopt" mijn spullen en ik moet van alles particulier het bonnetje bewaren anders heb ik geen recht op een vergoeding waar mensen voor verzekerd zijn?

Hoe deze mevrouw mij te woord stond kan gewoon echt niet, waar ik nog netjes bleef en vragen stelde waarom zij zulke informatie van mij nodig hadden, zei ze na een korte stilte "Dag mevrouw Kortooms" en dat was het einde van het telefoongesprek.

Ik denk dat ik nog nooit zo'n slecht bedrijf ben tegengekomen.. het is nog altijd niet mijn schuld dat mijn telefoonscherm kapot gegaan is, maar Klaverblad behandeld je gewoon als een stuk vuil.

18 december 2022

Al jaren een rechtsbijstand verzekering…

Al jaren een rechtsbijstand verzekering hier lopen en gelukkig nog nooit hier aanspraak op hoeven maken. Nu heb ik een conflict en nu krijg ik te horen dat mijn zaak volgens de algemene voorwaarden niet gedekt is. Nog even gebeld maar totaal geen medewerking. Ik ga deze verzekering ook direct opzeggen.

15 december 2022

Ik heb dit verzekeringsmaatschappij heel slecht ervaren

Ik heb een schade gemeld op 11-10-2022. En heb vandaag antwoord gekregen op m’n verhaal van klaverblad verzekeringen. Ik heb op 22-11-2022 gesproken met Ilse van klaverblad en zij heeft me gezegd ik kan je tegemoetkoming doen voor je waterlekkage van €200, waar ik het niet mee eens ben. We zitten niet op de Markt dat we hierover kunnen onderhandelen. ik heb dit verzekeringsmaatschappij heel slecht ervaren. en daarom deel ik dit ook voor andere die bij hen verzekerd zijn. Mijn advocaat gaat er mee aan de slag,

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

23 november 2022

BRAVO KLAVERBLAD

re:polis 14366901 Aansprakelijkheisverzekering Klaverblad. Mijn zoon was verhuist naar UK en betaalde al 3 jaar zijn premie automatisch door en daar kwam hij toevallig na 3 jaar achter. Kaverblad antwoord een beetje traag , maar toen hij bewijs aanvoerde dat hij resident in UK was , betaald klaverblad de hele premie van de afgelopen jaren terug. BRAVO KLAVERBLAD

10 november 2022

Zeer slechte service, lange wachttijden.

Na een eerdere ervaring met de slechte service van Klaverblad rechtsbijstand verzekering omdat het enkele weken duurde voordat men reageerde, heb ik besloten deze verzekering elders onder te brengen. Inmiddels 2 mails in 2 weken gezonden, maar nog steeds geen reactie van Klaverblad ontvangen. Er zit gewoon geen tempo in deze firma, alles duurt weken voordat men reageert.

9 november 2022

Sluit geen verzekering af bij Klaverblad

Sluit geen aansprakelijkheidsverzekering af bij Klaverblad! Ik ben door een vriendin (en met haar) van de trap gevallen en heb mijn arm gebroken en zenuwschade opgelopen.

Ik citeer uit een reactie van Klaverblad: 'Het uitgangspunt in het Nederlands recht is dat ieder zijn eigen schade draagt, tenzij een ander hiervoor aansprakelijk is. Een ander is pas aansprakelijk als hij of zij onrechtmatig heeft gehandeld. Daar is hier geen sprake van. Het van de trap lopen is immers een normale handeling die niet onrechtmatig is.'

Ze misleiden de consument enorm, want het volgende staat op hun website:

'Welke schade vergoedt mijn aansprakelijkheidsverzekering?: ... Bijvoorbeeld als u per ongeluk op iemands voet gaat staan en diegene zijn of haar grote teen breekt.'

Ik citeer een werknemer van Klaverblad: 'de teksten op de website wordt geschreven door de marketing afdeling. Die hebben geen juridische kennis. Van informatie op de website mag u dus niet zomaar vanuit gaan.'

Een verzekeraar die slecht communiceert en er alles aan doet om niks uit te keren.

4 november 2022

schade scootmobiel

op 19-04-2022 krijg ik schade aan mijn scootmobiel en meldt dit aan Diks verzekeringen daar zij de tussen persoon zijn van Klaverblad. Zij verteld mij in eerste instantie dat mijn verzekering dit niet dekt en het via een rechtsbijstand verzekering moest regelen. Ik ben allrisk verzekerd en snapte er helemaal niets van. Klaverblad gebeld en zij verteld mij dat ik er gewoon voor was verzekerd. Ik heb gevraagd of zij niet het konden regelen maar Diks regelt alle papierwerk. Diks gemaild en verteld wat Klaverblad zei en bij evt. vragen zij dit rechtstreeks aan Klaverblad moesten doen. Na maanden heen er weer mailen met de stomste vragen heb ik van de week, 21-09-2022, een mail gekregen dat zij per omgaande alles naar Klaverblad gingen sturen. Ik ben heel benieuwd, Ik ga na dit akkefietje op zoek naar een andere verzekering!

19 april 2022

Gedumpt door Klaverblad

Met zorg gekozen voor een uitvaartverzekering bij Klaverblad verzekeringen, omdat je zo'n verzekering uitzoekt voor de lange termijn.

Kort geleden ontvingen we een brief dat Klaverblad de uitvaartverzekeringen heeft verkocht aan Lifetri en dat alles hetzelfde blijft. Om daarna te ontdekken dat ze per direct een premieverhoging hebben doorgevoerd van 10%. Om na telefonisch meer dan een uur in de wachtrij te hebben gestaan met Lifetri een zeer korte en klantonvriendelijke reactie te ontvangen: "Een prijsindexatie van 5-10% is heel gebruikelijk meneer".

Wij hebben niet gekozen voor Lifetri en zouden dat ook nooit doen en voelen ons bij het vuilnis gezet door Klaverblad verzekeringen.

5 september 2022

Oneerlijke verzekeraar

Online een offerte aangevraagd voor een AOV verzekering. Aanvraagformulieren en de gezondheidsverklaring zoals dat vereist is eerlijk ingevuld. Dit koste mij erg veel tijd en moeite. De premie kwam uiteindelijk uit op € 111 per maand in het eerste jaar.

Vervolgens ontving ik de premie opgave, nav de voorlopige dekking. De premie was ineens verhoogd tov de offerte omdat het om een risicovol beroep zou hebben. Dit was al bekend in de offerteaanvraag, dus geen reden om de premie te verhogen. Verder vond men het nodig om op eigen houtje de verzekerde som naar beneden aan te passen. Ook op het doorvoeren van deze correctie werd in de offerte nergens gewezen.

Als verzekeraar van mij eerlijkheid verwachten en zelf niet eerlijk zijn door lokkertjes-offertes uitbrengen en zelf met de verzekerde som te rommelen, dan verdient dat 0 sterren. Helaas heb ik hier die optie niet.

Ik hoop met deze review mensen te waarschuwen voor de oneerlijke praktijken van Klaverblad (want hun tv reclame doet vermoeden dat je te maken hebt met een menselijke tegenpartij: NIET dus).

27 juli 2022