Mooie VW Transporter gekocht. Marcel heeft mij fantastisch goed geholpen en hele goede service verleend, waarna wij een mooie deal hebben kunnen sluiten. Kortom een top bedrijf!
Vorige maand hier een Electrische Mercedes bus gekocht voor mijn Taxi bedrijf. Ik werd snel en professioneel geholpen, proefrit gemaakt en de deal was binnen 20 min gesloten. Na een week de bus te heb... Toon meer
Op bezoek geweest op zaterdag 10 september en de wensen uitgelegd aan Marcel Balsters binnen 10 minuten had hij de perfecte bakwagen voor ons gevonden. Snel met hem in het golfkarretje op het immens... Toon meer
Ik heb onlangs een bus online gekocht bij Marcel en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De communicatie verliep soepel en professioneel; ik werd goed geholpen bij mijn vragen en keuzes. De bus is... Toon meer

Zeiving 12, 4214 KT, Vuren, Nederland
Vraagt klanten om een review
Wat lang moeten wachten op mijn voertuig maar netjes een leenbus gekregen. Wat kleine puntjes die na levering pas op zijn gevallen zijn netjes opgelost door Kleyn vans en m.n. dhr. Preesman.

Antwoord van Kleyn Vans
We zijn zeer tevreden met de verleende service.
We kregen zelfs tegemoetkoming in de kosten bij een nieuwe accu van € 302.50 terwijl dat eigenlijk niet in het pakket zat

Antwoord van Kleyn Vans
Helaas heb ik bij aanschaf van mijn busje t.w.v. €25.450 incl btw bij Kleyn Vans toch een minder leuke ervaring, omdat ik al sinds het begin een turbo geluid hoor bij mijn Mercedes-Benz Vito uit 2018. Ik heb dit al meerdere keren aangegeven bij de verkoper en de werkplaats chef helaas menen zij telkens dat dit bij de wagen hoort. Ik heb ondertussen de Mercedes-Benz dealer gebeld en het erover gehad, en zij hebben aangegeven dat dit ook niet zo hoort. Daarbuiten heb ik ook nog eens een proefrit gemaakt met een andere Vito (114cdi hetzelfde als wat ik heb) en die maakte dit geluid weer niet. Ik vind toch wel jammer dat het kortaf gehouden wordt met de opmerking van "dit hoort bij de wagen", in plaats van dat er ter gerustelling iets van garantie of dergelijke aangeboden kan worden (waarbij ik dit eigenlijk zonder extra kosten al zou moeten krijgen, omdat het nog al een prijzige bestelwagen is.). Nu rij ik nog altijd met de angst van dat ik binnenkort stil ga staan aan de kant.
Voor de rest is de lease en levering vlot gegaan vandaar de 2e ster. Maar helaas is het niet een bedrijf waarbij ik terug zou gaan voor een 2e busje.
UPDATE: Na een telefoongesprek met Pieter Preesman (de verkoper). Heb ik toch een belofte gekregen, dat ze voor een oplossing zullen kijken mocht er wat gebeuren met de wagen. Hiervoor krijgt Kleyn Vans nog 2 sterren erbij wat totaal voor 4 sterren zorgt.

Antwoord van Kleyn Vans
We zijn prima ontvangen door de verkoper (Pieter) en heeft duidelijke uitleg gegeven over de aangeschafte bus. Bus stond al klaar toen we aankwamen.
Wat wel een verbeterpunt zou kunnen zijn: mondeling is er afgesproken/toegezegd dat de opleverdatum (afhaaldatum) op woensdag 30 november zou zijn. Alleen dit werd uiteindelijk een dag later....Dit had beter moeten worden gecommuniceerd en bijv. een paar dagen eerder. Op de bon staat dan uiteindelijk wel tussen haakjes (Verwacht) maar dat wordt niet echt medegedeeld en krijgen we later te horen. Nu voor mij een verloren dag, afspraken etc afgezegd en de dag later de bus opgehaald. Verder keurig geholpen bij de delivery-afdeling door Linda. Linda geeft een duidelijk verhaal af en straalt ervaring uit en alles met een glimlach! Een dame die op de juiste plek zit....!

Antwoord van Kleyn Vans
Werkende mannen/Dames van kley Vans mensen met hart en ziel
Echt toppers 👍👍🏁

Antwoord van Kleyn Vans
Via Internet 'onze' T6 bij Kleyn reeds voor- geselecteerd.
Na aankomst Vuren wekte het bedrijf eigenlijk meteen al een degelijke indruk bij mij en mijn eega, gevolgd door een prettig contact met verkoper Marcel.
Bij de wagen aangekomen bleek deze ruim aan onze criteria te voldoen. Mooie basis voor een nieuwe camper!
Bij de proefrit nog meer enthousiasme. Doen dus!
Via Marcel de koop gesloten en voor aflevering nog privacy-glass laten aanbrengen.
Al moet de betrouwbaarheid van de techniek nog blijken, wij zijn zeer tevreden en hebben er wel vertrouwen in.
Bedankt Marcel!

Antwoord van Kleyn Vans
Zeer tevreden met Kleyn, mijn oude bus ingeruild op een grotere. Werd netjes geleverd met een nieuwe APK en nieuwe matten in de cabine. Er bleek een barst in de voorruit te zitten (niet gezien), maar dit is ook netjes opgelost door Kleyn. Ik kom hier zeker weer terug.

Antwoord van Kleyn Vans
Dit is een top bedrijf ze hebben mijn heel goed geholpen.maarten van Mourik van Kleyn vans is top.

Antwoord van Kleyn Vans
Fijne betrouwbare partij. Ik ben deskundig, netjes en correct behandelt in het filiaal in Genemuiden. De puntjes werden op de i gezet nadat de deal beklonken was. Nu, inmiddels een paar weken verder, kan ik zeggen dat ik een hele goeie aankoop heb gedaan. Een fijne bus voor een eerlijke prijs.

Antwoord van Kleyn Vans
Verkoop geregeld met Bart Lennaerts. Zeer te spreken over de werkwijze van deze persoon.
- Van A tot Z goed afgehandeld
- Auto netjes en snel thuisbezorgd
- Topverkoper

Antwoord van Kleyn Vans
Er wordt tijd voor je gemaakt. Ze nemen de tijd voor alle vragen die je stelt .
No push vanuit de sale.

Antwoord van Kleyn Vans
Kom morgen langs om proberen de problemen op te lossen met de bus

Antwoord van Kleyn Vans
Deze bedrijf heeft top auto's/ bestelwagens, en ze doen wat hun beloven, auto is netjes afgeleverd met vriendelijke medewerkers. Ik adviseer wie een auto wil kopen/lesen wel langs bij Kleyn Vans te gaan kijken

Antwoord van Kleyn Vans
Ik ben goed ontvangen bij Kleyn Vans , we hebben eerst de bus bekeken en daarna naar binnen met koffie en de documenten lagen klaar , en na ondertekening kon ik de bus meenemen. Dank voor de goede service en uitleg.

Antwoord van Kleyn Vans
Zojuist door Pieter gebeld en we zijn er uitgekomen.
Dus Kleyn Vans heb goed opgelost en dus bij deze TOP service

Antwoord van Kleyn Vans
Mijn puntjes die ik hat die worden netje opgelost

Antwoord van Kleyn Vans
Een vriend van mij kocht in maart dit jaar een Iveco Daily bij jullie.
Na een aantal keren (5) terug te zijn geweest ivm. Kapot climate control,is het nu helemaal opgelost!
Wat mij verbaasde, dat dhr. Dave Nijssen ( directeur), op een gegeven moment, zichzelf de moeite nam, om het op te lossen.
Hier kunnen veel auto handelaren nog een puntje aan zuigen!!!
Ik zeg dan ook Chapeau tegen Kleyn Vans en met name in deze dhr. Dave Nijssen, die zich zéér bewust is, hoe je een bedrijf leiden moet.
Mijn dank en respect in deze.
Mvrg, Sjef