Na een eerdere review over de dekbedovertrekken werd er door Klingel contact met mij opgenomen . Wat een fijne ervaring! Mijn probleem werd direct opgepakt en er werd meteen naar een passend... Toon meer
Een negatieve review geschreven over de afhandeling van een betaling bij Klingel. Deze mening moet ik nu wel even bijstellen. De dag na de review werd ik teruggebeld door Klingel, met het verzoek om h... Toon meer
7 juli bestelling geretourneerd met post.nl. Tot op heden nog geen reactie gehad. Zelfs geen bericht dat pakket ontvangen is. Ik ga dus niet meer iets bij Klingel bestellen.
Geachte klantenservice Klingel Mijn klantnummer: 5001 3793 -6 Ja, inderdaad dat uw alle accessoires zijn zeer geweldig met hoge kwaliteit en heb nooit in de winkel van Nederland gezi... Toon meer
Een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden vindt u bij Klingel. Ontdek onze verschillende thema's in onze online shop!
Groot Egtenrayseweg 23, 5928 PA, Venlo, Nederland
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
De kwaliteit van de kleding is goed. Alles is netjes verzorgd bij mij aangekomen.
Wat ik wel mis als ik de site bekijk is dat bij veel kleding de achterkant niet te zien is hier wat meer aandacht voor zou prettig zijn. Kost maar 2 foto's meer
En ook eens dames met blond en grijs haar op de foto zou fijn zijn. Dat heb je beter zicht of de kleur staat.

Antwoord van Klingel
Schitterende kerst items met redelijke prijzen.

Antwoord van Klingel
Ik plaatste eerder een klacht over de retourservice van Klingel die in de praktijk niet blijkt te werken. Uiteindelijk gaf Klingel alternatieve methode en kon ik zowaar het pakket terugsturen. Ik kreeg ookeen mailadres voor verdere vragen:
Mocht u toch nog vragen / opmerkingen hebben dan mag u mij een email sturen via: meinservice @klingel.nl (spatie toegevoegd omdat anders de review wordt geweigerd).
Je verwacht het niet he.. dit mailadres bestaat helemaal niet.

Antwoord van Klingel
Bijna niets op voorraad, moet meestal uit Duitsland komen en levertijden zijn niet om te geloven.

Antwoord van Klingel
Zelfs bij standaard vragen krijg je terug dat ze niks voor je kunnen doen.
Ik heb al deze email adressen geprobeerd:
meinservice at klingel .nl, service at klingel .nl, service.klingelnl at k-mailorder .de, service at k-mailorder .de
Nergens reactie op gehad.
Email adres van de reactie hieronder is niet eens in gebruik.

Antwoord van Klingel
Vandaag gebeld door Joyce van Klingel. Mijn geld is inmiddels terug. Netjes afgehandeld door Joyce!

Antwoord van Klingel
Ik ben klant bijna 5 jaar. En gaat alles goed met Klingel.

Antwoord van Klingel
Toen ik belde voor advies omtrent de maat werd ik vriendelijk te woord gestaan en op de website zag ik duidelijk de verschillende opties.

Antwoord van Klingel
Artikel is van goede kwaliteit en ook het maatwerk is uitstekend. Derhalve hetzelfde nogmaals besteld in andere kleuren

Antwoord van Klingel
Ik koop hier al jaren en vind de klanten service heel vriendelijk en elke vraag word netjes beantwoord en een groot uitgebreid assortiment

Antwoord van Klingel
Ik heb op 13-07-2024 mijn bestelling retour gestuurd maar ik heb nog geen terugbetaling ontvangen. Inmiddels al verschillende keren gemaild met Klingel en er wordt iedere keer beloofd dat het betaald wordt, maar inmiddels zit ik dus al bijna 3 maanden (!!) op mijn geld te wachten. Wanneer gaan jullie nou eens eindelijk mijn geld terugbetalen?

Antwoord van Klingel
Inmiddels heeft Klingel binnen 10 dagen na retourzending mijn bedrag terugbetaald.
Daar ben ik tevreden mee, echter Klingel doe iets aan jullie bereikbaarheid nu jullie sinds januari 2024 overgegaan zijn in Bader GmbH, dat is absoluut niet goed.

Antwoord van Klingel
Heb opnieuw geprobeerd contact te krijgen, dit lukt wederom niet. Het hier gegeven email adres meinservice*klingel.nl werkt ook niet! Ik wil graag dat een kwestie mbt. retouren eindelijk wordt opgelost. Bewijzen ingescand echter het is onmogelijk de email naar Klingel te krijgen. Deze melding krijg je per email: I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.
meinservice*klingel.nl failed: host klingel-nl.mail.protection.outlook.com
Beste Klingel Beste Joyce - ik had gehoopt dat u in ieder geval begreep dat mensen die hier een review plaatsen geen email adres mogen schrijven, u mag dit wel. Echter het was mij volkomen helder dat het sterretje het apenstaartje ofwel het add email symbool moest zijn. Het juiste email adres was door mij dus bij de verzending wel degelijk gebruikt. Tot droefenis ontving ik mijn retourzending aan Klingel zelf weer van u terug. Deze heeft u inmiddels per aangetekende post op mijn eigen kosten nogmaals ontvangen met een klachtenbrief! De vele bijlagen, bewijsjes van retourzending, volledige betaling etc. etc. heeft u inmiddels reeds in uw bezit. Hoop dat u mijn aangetekende stukken ter harte wilt nemen en deze kwestie eindelijk correct gaat oplossen. U scoort zeker niet de kwaliteitsservice prijs.

Antwoord van Klingel
De kleding is van goede kwaliteit, de website is uitgebreid en de artikelen zijn makkelijk te bestellen. Binnen de afgesproken tijd geleverd en keurig verpakt.