www.lasertryk.dk Reviews

3.573
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Over www.lasertryk.dk

Geschreven door het bedrijf

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

4K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.573)

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering og god kvalitet

14 maart 2023

Hej Charlotte,
LaserTryk.dk A/S takker dig, fordi du har taget dig tid til at skrive om os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at vi leverede hurtigt og at tryksagerne var en af god kvalitet. Vi lover, at vi fortsat vil have fokus på disse vigtige ting, så du trygt kan bestille hos os igen.

Hurtig og fin kvalitet

23 maart 2023

Hej Bjarne,
Mange tak for din bedømmelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at vi leverede tilpas hurtigt og i en fin kvalitet. Vi håber på at kunne bistå igen, hvis du igen på et tidspunkt skulle få et behov for en tryksag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fast leveringstid uanset hvilket…

Fast leveringstid uanset hvilket tidspunkt på året, vi bestiller.
Kvalitet altid god

16 maart 2023

Hej Per,
LaserTryk.dk A/S takker dig for din anmeldelse af os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du værdsætter, at vi kører med ensartede produktionstider hele året og at du er tilfreds med vores kvalitet. Tak også fordi du er en tilbagevendende kunde hos os. Vi er glade for at betjene jer.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lidt for høje forventninger

Vi fik leveret prøvetryk af nogle af vore etiketter i en mængde som muliggjorde check af både trykkekvalitet som kompatibilitet med vore maskiner.
Desværre var trykkekvaliteten langt under den standard vi har på vores nuværende etiketter, og vi sendte derfor alle etiketrullerne retur. Om end det blev et dyrt prøvetryk for os, fik vi i det mindste forventningsafstemt kvalitetsniveauet. Ærgerligt, for vi havde faktisk en god dialog om vores behov for etikette leverance.

10 februari 2023

Hej Morten,
Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi beklager meget, at du ikke var tilfreds med kvaliteten på vores etiketter. Du har returneret etiketterne til os, tak for det, og vi vil nu lave en fuld kreditering for dem i henhold til vores kvalitetsgaranti. Vi er dog glade for at høre, at du føler, at du havde en god dialog med os, og vi håber, at du ikke er bang for at bestille et andet produkt hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I er altid imødekommende at tale med…

I er altid imødekommende at tale med hos Lasertryk, det er nemt at bestille på jeres hjemmeside og vi i Teatermuseet i Hofteatret har altid fået top kvalitet og levering til tiden. Tak for det

9 maart 2023

Hej Per,
Mange tak for din bedømmelse af LaserTryk.dk A/S på Trustpilot. Vi er glade for at høre, at du har oplevet venligst service og at du har været tilfreds med leveringerne og vores websider. Fra vores side ser vi frem til, at Teatermuseet igen åbnes efter restaureringen.

Fantastisk service

Fantastisk service!
Vi er glade i Regnbuen👏🏻👏🏻👏🏻

17 maart 2023

Hej Jonna,
Mange tak for din anbefaling af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Det betyder meget for os, at du tilkendegiver, at I er tilfredse med vores service. Du ønskes en god dag.

Hurtigt og nemt!

Vi handler jævnligt med Lasertryk og de gør det altid nemt og hurtigt :)

17 maart 2023

Hej Ciara,
Mange tak for din anbefaling af LaserTryk.dk A/S, og tak fordi I er en tilbagevendende kunde hos os. Vi værdsætter jeres handler med os meget, og vi lover, at vi fortsat vil fokusere på at levere som vi bør.

Det er bare let

Det er bare let, hurtigt og en god kvalitet

2 maart 2023

Hej Anne-Marie,
Mange tak for de pæne ord om LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at bestillingen går let hos os, og at vi leverer hurtigt og i god kvalitet. Jeg lover, at vi fortsat vil anstrenge os hårdt for at leve op til dine forventninger. På gensyn!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt, effektivt og billigt.

Hurtige, effektive og hjælpsomme med mapper, roll ups, bannere og andre trykte materialer.
Man mærker der er mennesker bag ved og de er nemme at komme i kontakt med.
Og tilmed nemt og billigt.
Kan kun anbefales.

14 maart 2023

Hej Carina,
LaserTryk.dk A/S takker dig, fordi du har taget tid til at bedømme os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at vi har kunnet bistå dig ved trykning af en række forskellige materiale, og at du også har været tilfreds med vores kundeservice og priser. Vi håber, at vi også kan være til assistance en anden god gang.

Meget hurtige svar

Meget hurtige svar, hurtig ekspedition og godt produkt gør de får topkarakter

9 maart 2023

Hej Trine,
LaserTryk takker dig, fordi du har taget dig tid til at anmelde os på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at vi har været tilpas hurtige, og at du også er tilfreds med selve tryksagerne. Vi lover, at vi også for fremtiden vil arbejde hårdt for at opfylde dine forventninger.

Altid nemt og hurtigt

1 maart 2023

Hej Chris,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at bedømme Lasertryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at bestillingsprocessen er problemfri og at vi er tilpas hurtige. Vi lover, at vi fortsat vil have fokus på disse faktorer, da vi ved, at de er vigtige.

Har brugt Laser Tryk gennem flere år

Har brugt Laser Tryk gennem flere år. Altid præcis og engageret personlig betjening. Perfekt arbejde hver gang.

6 maart 2023

Hej TR,
Mange tak for din bedømmelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot og mange tak også for din troskab som kunde hos os. Vi er glade for at høre, at du både er tilfreds med kundeservicen og selve tryksagerne. Vi lover, at vi fortsat vil arbejde meget hårdt for at sikre, at du forbliver tilfreds.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og til tiden

Altid en god fornøjelse at handle her.
Vi havde lidt travlt, og bestilte ekspress, men havde brug for levering kortere tid end kunne garanteres.

Dog nåede de det alligevel, og produktet er virkelig flot, så alt meget imponerende! :)

26 februari 2022

Hej Rasmus,
Mange tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot og for din tilbagevenden som kunde hos os. Vi forsøger så vidt muligt at opfylde kundens forventninger for derved at skabe en tilfreds kunde. Vi er glade for at høre, at dette lykkedes for os.

Kæmpe anbefaling: Altid professionel hjælp

Har gennem mange år brugt Lasertryk til alverdens tryksager. Senest har jeg haft bestilt en masse store foamboards samt mere almindelige tryksager som hæfter og flyers. Altid lynhurtig og professionel hjælp og med gode muligheder for fx eksprestryk eller lidt layouthjælp, hvis det haster.

22 februari 2023

Hej Christopher,
LaserTryk.dk A/S takker dig, fordi du har delt dine købsoplevelse med os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtighed. Vi vil se frem til at servicere dig igen, når du igen har et behov for en tryksag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God personlig service og godt produkt

God personlig service, og gode produkter.

21 februari 2023

Hej Steen,
Tak for din anbefaling af LaserTryk.dk A/S på Trustpilot. Vi er glade for at høre at du føler, at du fik god service og at du også er glad for selve tryksagerne.

Great customer experience

The communication with the company was excellent, even though they are a Danish company, English wasn't a problem. There were a few mistakes on our part when agreeing on the printing files and settings, which they handled patiently and professionally. From our understanding, the prices weren't the lowest on the market, but still suited for the quality of their products.

13 februari 2023

Hello Sebastian,
Thank you for your review of LaserTryk.dk A/S. We are happy to hear that you received good service from us. As for our prices, please be informed that we have a "price match" guarantee. If you find a price that is lower from another Danish company, we match the price and give you 2 tickets to the cinema as well. You are welcome to use this guarantee if you find an instance where our prices are not the lowest.
Best regards,

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og kvalitet til fornuftig pris

16 februari 2023

Hej kære medarbejder/bruger hos Bagsværd Kirke,
Mange tak fordi du tog dig tid til at anbefale LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfreds med vores service. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at levere på bedste vis for at opretholde din tillid.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk a/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid proffessionel og kompetent…

Altid proffessionel og kompetent service.

Altid leveret til lovet tid eller før.

Vi bruger ikke andre.

Kan varmt anbefales

14 februari 2023

Hej Gin Maestro,

Mange tak for jeres rosende ord til LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi takker jer også for jeres troskab til os som kunder. Jeres troskab og det, at I vil anbefale os, betyder meget for os.

Fantastisk service

Vi fik trykt et hæfte med billeder som skulle bruges som invitation til konfirmation. Der blev givet god hjælp til opsætning og opmærksomhed på billedernes kvalitet. Alle mails besvares hurtigt. Resultatet blev helt fantastisk og vi er så glade for at vi valgte at bruge Lasertryk.dk

22 januari 2023

Hej Sascha,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din købsoplevelse ved LaserTryk.dk A/S. Vi er rigtig glade for at høre, at vi var jer til hjælp i forbindelse med en konfirmation!
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Lees meer over geverifieerde reviews.