Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Århus N., Verenigde Staten
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super hurtig levering af nogle store plakater, og de ser rigtig godt ud. Alt til en god pris.

Antwoord van www.lasertryk.dk
The process of order was easy and super clear. The delivery was on time and the quality was great.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Super god service fra da jeg bestilte varen pr. telefon tirsdag den 18/4-23 til jeg modtog varen om torsdagen den 20/4-23.

Antwoord van www.lasertryk.dk
God service og pålidelig kvalitet. Levering til tiden. Gode priser. Jeg kan bestemt anbefale LaserTryk.

Antwoord van www.lasertryk.dk
God og hurtig service - vi har været glad for det de har leveret. En gang var det ikke helt som forventet, og med det samme uden bøvl fik vi nyt :)

Antwoord van www.lasertryk.dk
God rådgivning til specielle tryksager
Jeg brugte i starten Lasertryk til de meget generelle tryksager, der ikke krævede yderligere spørgsmål. Men fik rigtig fin vejledning på nogle Floor Promoters, hvor billedkvaliteten også var i top, hvilket jeg var i tvivl om det ville blive på den type skum.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Rigtig god vejledning omkring trykning, godt produkt og hurtig levering

Antwoord van www.lasertryk.dk
Scantone A/S bruger altid Laser Tryk, fordi de yder er god service, høj kvalitet og hurtig levering.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Har bestilt flere gange hos Lasertryk, primært postkort og plakater. Altid tryk og levering til tiden, altid i fin kvalitet. Har jeg problemer kan man skrive til dem, de checker filerne (når jeg glemmer at CMYK-konvertere). Ingen problemer i flere år.
A+++

Antwoord van www.lasertryk.dk
Hos Lasertryk sidder der en række medarbejdere, som i den grad har styr på det, de arbejder med: Tryk, papirkvaliteter, postforsendelser og de generelle arbejdsprocesser. Jeg oplever at vi får en meget høj grad af service og gode kvalitetsprodukter, som vi kan være stolte af.

Antwoord van www.lasertryk.dk
God service med tjek af tilsendt fil inden trykning og hurtig levering.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Vi får altid en fantastisk kundeservice. Selv ved små ordrer. Kvaliteten er i top og priserne er lave. For os er det afgørende at vi kan lave små oplag til lave priser. Dette gør at vi kan være kreative og fleksible uden at priserne forhindrer den gode ide.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Skal du bruge et trykkeri m.m. så er det læsertryk. Hjemmesiden er meget nem at forstå og en hurtig levering. og flotte resultater. Vi har brugt lasertryk i rigtig mange år.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Lasertryk leverer ALTID til tiden og til gode priser

Antwoord van www.lasertryk.dk
Top kvalitet og vågne medarbejdere.
Jeg har i mit lille firma nu flere gange brugt Lasertryk til opgaver hvor tryksagen var meget vigtig for slutproduktet. Senest oplyste jeg mål ved bestilling der ikke stemte overens med trykfilen. Det bemærkede Lasertryk og vi fik problemet løst. At prisen ved små oplag er konkurrencedygtig gør valget af Lasertryk endnu nemmere.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Der er altid den bedste service og altid søde medarbejdere man får i røret. jeg vil til hver en tid anbefale Lasertryk.dk
og leveringen kommer også hurtig.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Altid søde og hjælpsomme!
Hurtig levering, kvalitet i top, jeg er helt tryg ved jer.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Effektivt og professionelt - og oven i købet prismæssigt konkurrencevenligt.
Jeg har brugt Lasertryk gennem flere årtier og de har aldrig skuffet.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Jeg har i andet regi været kunde hos lasertryk gennem adskillige år og været tilfreds med det, men en bestilling af et stort akustiklærred fra foto-materiale har været en stor skuffelse. Farverne var helt skæve, mens en anden leverandør efterfølgende uden problemer leverede et perfekt resultat fra samme materiale. Lasertryk selv har kigget på resultatet men mener at det er "ok". Seneste svar var blot at hvis jeg ikke er tilfreds skal jeg blot købe andetsteds. To stjerner fordi de trods alt sendte det til produktionen i Polen for at få nogen til at kigge på det.
Svar på besvarelse... forud for tryk var filen sendt til filcheck hos lasertryk hvor beskeden var at "den kan vi godt trykke". På intet tidspunkt er der præsenteret oplysninger om farveprofil eller andet der kunne sandsynliggøre at Laserprint kunne producere rimelig kvalitet i et nyt forsøg. I betragtning af at den næste leverandør løste opgaven perfekt, så er min anbefaling fortsat: "Pas på med akustiklærreder fra lasertryk".

Antwoord van www.lasertryk.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.