www.lasertryk.dk Reviews

3.573
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Over www.lasertryk.dk

Geschreven door het bedrijf

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.573)

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin oplevelse ved bestilling af…

Meget fin oplevelse ved bestilling af visitkort. Bestilte med express tryk og fik ordren allerede dagen efter.

6 juni 2023

Hej Ole,
Mange tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du fik en god oplevelse ved at bestille visitkort hos os. Vi håber meget, at du vil vælge os igen, hvis du igen på et tidspunkt får et behov for en tryksag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpel ordre af musemåtter med tryk, som gik som smurt fra a til z

Det var en simpel, lille ordre, så vores forventning var egentlig bare at vi undgik fejl i vores musemåtter. Samt at vi fik nogenlunde hurtig levering. Og det synes vi var tilfældet. Jeg sendte en mail ind lige efter min bestilling med spørgsmål til hvorvidt designet i templaten så rigtigt ud. Og det fik jeg hurtigt svar på. Også en god oplevelse. Så der er ikke så meget at sige til det. :)

21 juni 2023

Hej Niko,
Mange tak for din vurdering af din handel med LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at din ordre på musemåtter gik problemfrit og at du fik god service. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at yde god service.

Super kvalitet

Super kvalitet. Økonomisk. Præcis levering.

15 juni 2023

Hej Finn,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at vi har leveret i en god kvalitet til tiden. Vi vil også arbejde meget hårdt på at gøre netop det også for fremtiden.

Meget fin kvalitet

Meget fin kvalitet.
Glad for at kunne ændre min leveringsmåde i sidste øjeblik.
Lasertryk er opmærksomme på, at jeg havde bestilt noget som jeg ikke havde sendt trykfil med til, så jeg blev ringet op, for at få det på plads. God service 😊

31 mei 2023

Hej Annelise,
Mange tak fordi du har delt dine erfaringer med LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er glade for at vi kunne hjælpe med at ændre adressen og at du også værdsat, at vi tjekkede din trykfil, før vi printede din ordre. Vi håber, at vi kan bistå igen, hvis du igen skulle få et behov for en tryksag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

kvalitet, valgmuligheder og hurtig levering

kvalitet, leveringstid og kundeservice er i top. Du får mange muligheder og det er super nemt at genbestille fx et hæfte eller en pakke klistermærker.

9 mei 2023

Hej Troels,
Mange tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores sortiment, kvalitet, leveringstid, genbestillingsmuligheder og kundeservice. Tak for tilliden!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skjulte omkostninger forbundet med…

Skjulte omkostninger forbundet med bestilling af 2 stk måtte med logo.

Under bestilling gør man bekendt med deres “layout omkostning” på hele 750 Kr som bliver lagt oveni tilbud og derfor stiger prisen med 750 Kr når man modtager tilbudet på mail. Det skal man være opmærksom på. Dårlig service

30 mei 2023

Hej Mert,
Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds. Vores TRYKpriser forudsætter, at du har en trykklar fil eller at der kun skal laves mindre filtilretninger, der tager 10 minutter eller mindre tid. For det gør vi gratis.
Skal vi derimod hjælpe mere grundlæggende med at designe din tryksag, er dette ikke inkluderet i vores trykpris. I så fald bliver man tilbudt layout. Layout faktureres efter det faktiske tidsforbrug, og timeprisen er 750 kr. ex moms. I dit tilfælde havde vi skønnet, at layout ville tage ca. ½ time, så vores prisoverslag var 375 kr. ex moms for layout. Vi beklager meget, at du tog anstød af dette, men vi skriver disse ting klart på vores websider.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt support og super gode produkter

12 mei 2023

Hej Ingeborg,
LaserTryk takker dig for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes om både vores kundeservice og vores produkter. Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde en gang i fremtiden, hvis du igen skulle få behov for en tryksag.

Kundevenlige og hurtige

De er meget kundevenlige, svarer meget hurtigt på mails, leverer til tiden og ofte før.
Flot arbejde/tryk.

16 mei 2023

Hej Kirsten,
Mange tak fra LaserTryk.dk A/S til dig, fordi du har taget dig tid til at bedømme os. Vi er glade for at høre, at vi opfylder dine forventninger og at du synes, at vores tryk er flot. Vi glæder også allerede nu til din næste ordre!

Faglig kompetent vejledning

Selvom jeg henvendte mig til Lasertryk med en forholdsvis lille sag, så fik jeg super god vejledning - og al den tid jeg havde brug for.

25 mei 2023

Hej Carsten,
Lasertryk.dk A/S takker dig fordi du har taget dig tid til at anmelde os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du føler dig godt vejledt. Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde en gang i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition og fair priser

Hurtig ekspedition og fair priser. Produkterne lever op til vores forventninger. God ordreproces, hvor man holdes orienteret om leveringsstatus fra start til slut.

24 mei 2023

Hej Martin,
Mange tak for din bedømmelse af LaserTryk.dk A/S. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med, at du holdes løbende orienteret om processen og at det går hurtigt. Vi er også glade for at høre, at du mener, at vores priser er fair og produkterne også lever op til forventningerne.

Hurtig levering og kommunikation

Hurtig levering og kommunikation. God kvalitet. Og en skarp pris ift. andre konkurrenter.

15 mei 2023

Hej Jonas,
LaserTryk.dk A/S takker dig, fordi du har anmeldt os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid, kommunikation, kvalitet og priser. Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De tjekker tryksagen før de trykker for…

De tjekker tryksagen før de trykker for at være sikker på at alt er, som det skal være. Det er meget betryggende. Dertil synes jeg, at de har gode priser og et pædagogisk website :-) Tryksagerne kommer som forventet.

22 mei 2023

Hej Rie,
Tak for din beskrivelse af din købsoplevelse hos LaserTryk.dk A/S. Vi er glade for at høre, at du værdsætter, at vi tjekker dine trykfiler, og at du også er glade for vores priser, leveringssikkerhed og webside. Vi håber på at kunne trykke for dig igen, hvis du igen får et behov for tryksager.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ordren blev leveret som aftalt og som…

Ordren blev leveret som aftalt og som altid.
Det går som smurt med jer!

17 mei 2023

Hej Johan,
LaserTryk.dk A/S takker dig, fordi du har taget dig tid til at bedømme os på TrustPilot og fordi du har været en tro kunde igennem flere ordreforløb. Vi er glade for at høre, at vi leverer i henhold til aftale. Vi lover, at vi fortsat vil fokusere meget på at blive ved med at gøre dette.
Maria Wagtmann, Lasertryk.dk A/S

Hurtig levering og arbejdsprocess

Hurtig levering og arbejdsprocess. God hjemmeside og fornuftige priser.

8 mei 2023

Hej Kim,
LaserTryk.dk A/S takker dig for din anmeldelse af os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores websider, priser og hurtig levering. Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde på et fremtidigt tidspunkt.

Extremely Disappointed

I am extremely dissatisfied with the way LaserTryk handled our complaint. Despite their claims on their website about offering a free file check and guaranteeing quality, our experience proved otherwise. LaserTryk failed to meet both of these promises and outright rejected our complaint without addressing our concerns.

Based on our unfortunate encounter, I strongly discourage anyone from using their services.

10 mei 2023

Hi Serena,
Thank you for your review of LaserTryk.dk A/S on TrustPilot, which is an English translation of Ronni's previous review. We are very sorry that you are not satisfied. We have investigated the case in more detail. Your complained first complained, over a month ago, that you had swapped the placement of two pages in your print file. We hadn't caught that mistake in our file check, because we don't know which side you want to be the front and which side to be the back. For the same reason, we also rejected the complaint. A month later you suddenly had another point of complaint on the same order, namely that you were dissatisfied that the gray RGB color in your print file had not become the gray color that you wanted. We rejected this second complaint, as you had not complained in time. However, we can also state that we print in CMYK colors and that RGB colors are not the same as CMYK colors, which is why this can sometimes happen. But once again, we are sorry that you are not satisfied, but as mentioned, we cannot normally decide whether the page order is correct in our file check, as we do not know which page a customer wants as the front page.
Kind regards,

Hurtig god professionel service

11 mei 2023

Hej Christian,
LaserTryk takker dig for din bedømmelse af os på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at du mener, at vi yder god service. Vi lover, at vi fortsat vil tilstræbe dette, så du trygt kan bestille hos os igen.

Utrolig skuffende…

Utrolig skuffende reklamationsbehandling. LaserTryk skriver på deres hjemmeside at "De altid lave et gratis filtjek" og at de "garanterer for kvaliteten". Dette passer ikke!!!! I vores sag fejlede LaserTryk på begge punkter og afviste blankt vores reklamationssag.

Jeg vil stærkt fraråde alle at bruge deres service.

Opdatering: I giver kun 8 dage til at reklamere og alt over 8 dage kan jeg forstå I afviser automatisk. Dette er dårlig service og en let måde at løbe fra jeres ansvar på. Derfor vil fastholder jeg min advarsel til alle om ikke at bruge jeres service.

14 april 2023

Hej Ronni,
Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustIPilot. Vi beklager meget, at du ikke er tilfreds. Vi er nu undersøgt sagen nærmere. Du klagede først, for over en måned siden, over, at du havde byttet rundt på placering af to sider i din trykfil. Det havde vi ikke fanget i vores filtjek, fordi vi jo ikke kan kende til hvilken side du ønsker skal være forsiden og hvilken side skal være bagside. Af samme grund afviste vi også reklamationen. En måned senere havde I pludselig et andet reklamationspunkt på samme ordre, nemlig den, at I var utilfreds med, at den grå RGB-farve i din trykfil ikke var blevet den grå farve, som I ønskede. Denne anden reklamation afviste vi, da I ikke havde reklameret i tid. Vi kan dog også oplyse, at vi trykker i CMYK-farver, og at RGB-farver ikke er de samme som CMYK-farver, hvorfor dette nogle gange kan ske. Men endnu engang så er vi kede af, at I ikke er tilfreds, men som nævnt kan vi normalt ikke tage stilling til, om siderækkefølgen er korrekt i vores filtjek, da vi ikke ved, hvilken side en kunde ønsker som forside.

God og hurtig service

Handlet med jer flere gange - altid hurtig og service, samt levering!

12 mei 2023

Hej Benjamin,
Mange tak for din bedømmelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot og fordi du er en tro kunde hos os. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at opretholde din tillid.

Godt samarbejde

Go pris, hurtig præcis og aftaler holdes. Desuden er levering meget stabil og orienterende.

2 mei 2023

Hej Lasse,
Mange tak for din ros til Lasertryks priser og overholdelse af aftaler på TrustPilot. Vi værdsætter også samarbejdet meget, og takker dig for dine ordrer hos os.

Lasertryk leverer

Lasertryk er præcise og hjælpsomme i opstart, korrekturfase og levering. Jeg er også begejstret for deres brede sortiment af marketingløsninger.
Hvis prisen er en parameter i dit indkøb, er Lasertryk din næste leverandør.

27 april 2023

Hej Lisa,
LaserTryk.dk A/S takker dig mange gange, fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er glade for at høre, at du er glad for vores kundeservice og priser. Mange tak for din anbefaling.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Lees meer over geverifieerde reviews.