Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Århus N., Verenigde Staten
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Godt tryk. Fine tryksager.
Hurtigt tilbud.
Lette at komme i kontakt med

Antwoord van www.lasertryk.dk
Vi får altid professionel og hurtig hjælp og tilbagemelding på om det vil vil have trykket er egnet til det og eventuelle tilpasninger. De er altid tålmodige og følger op på opgaverne. De angivne tidspunkter for levering passer altid og vi er super glade for den ekspres service de også har.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Jeg kan varmt anbefale Lasertryk.dk til alle, der søger en pålidelig og professionel trykkeritjeneste. Jeg vil uden tvivl vende tilbage, næste gang jeg har brug for tryksager. Tak for en fantastisk oplevelse!

Antwoord van www.lasertryk.dk
Har brugt lasertryk.dk før med god output.
Har mange års erfaring...prepress dage.
Sidder tilbage med tryksag, der ikke
kan bruges og overpris til betaling
i forhold til tilbud givet.
Kundeservice (sælger) forsøgte
også at manipulere sig til
tyndere materiale.
Tlf. samtale: transparent
eller hvid plast, lav
spejlvendt
Ordrenummer 6361507

Antwoord van www.lasertryk.dk
Det er nemt og hurtigt at bestille hos jer. Når filerne er afsendt, så ved man hvad det koster og hvornår i leverer tingene. - Det kommer i god kvalitet osv. - Har vi spørgsmål, så er i altid venlige og hjælpsomme, når I bliver kontaktet.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Fantastisk kundeservice, når man er i tvivl om, hvilken type papir og tryk man skal vælge.
Venlig og hurtig betjening i telefonen. Relevant hjælp ift. nedskalering af bog. Gode priser, flot tryk og hurtig levering.
Tak for hjælpen
Vibeke Winter
Børn og Motorik

Antwoord van www.lasertryk.dk
Har brugt lasertryk.dk i flere år og får altid tingene afleveret til den aftalte tid og i tilfredsstillende kvalitet - også denne gang.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Virkelig dårlig oplevelse. Èn ting er, at jeg skulle have visitkort genoptrykt - og at de blev mørkegrå i stedet for sorte. Men den måde jeg blev mødt på i min reklamation har bare været under al kritik. En mavesur medarbejder, der følte sig personligt angrebet hele vejen igennem processen, i stedet for at møde sin kunde og sikre, at virksomheden fik en tilfreds kunde i stedet for en nu totalt utilfreds kunde med visitkort, som man nærmest er flov over at vise frem. Nej tak - aldrig mere!

Antwoord van www.lasertryk.dk
Jeg var ny i forhold til samarbejdet med Lasertryk. Den medarbejder jeg fik fat i, guidede mig hele vejen igennem processen med at bestille. Endda uden hun fik mig til at føle mig dum;-).
Flotte hæfter og eminent service. Derfor 5 stjerner fra os.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Fantastisk oplevelse, kommer helt klart til at bruge LaserTryk igen. De var hurtige og hjælpsomme da jeg skulle lave vores visitkort. Levering 48 timer senere. Det kan man bestemt ikke klage over. Tak og på gensyn. Mvh Sandra

Super god service
Brugte Lasertryk til print af kataloger og er meget tilfreds. God kommunikation og rådgivning igennem hele processen. Hurtig levering og flot endelig resultat.

Antwoord van www.lasertryk.dk
God håndtering af en vanskelig ordre der skulle leveres til 3 forskellige adresser.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Super pop-up messekit. Messevæg med print + desk + to lamper. Alt kan pakkes ned i en rullekuffert, der kan bruges som desk ved tilkøb af wrap og bordplade.
Nemt at slå op. Står bare snorlige i printet som rulles på som kraftige magnet-baner. Vi får ros for det, og salgsafdelingen er superglade for det. Det lever 100% op til forventningerne. Mange tak for servicen.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Vi har brug Lasertryk til flere forskellige tryksager de sidste par år. (Og fortsætter selvfølgelig med at bruge dem fremover) Super god service og de er konkurrencedygtige på prisen 😀
En klar anbefaling herfra.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Det fungerer egentlig ret godt;-) God service og hjælpsomme medarbejdere. Gode guidelines og skabeloner på hjemmesiden, og enkel bestillingsfunktion. Hurtig og nem levering (også til Kbh). Og superfine tryksager.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Super god service altid levering til tiden og meget nem og hurtig korrespondance.
Har de seneste mange år bestilt krus og klistermærker i forbindelse ned sportsarrangement. Jeg kan kun anbefale st kontakte lasertryk.dk👍

Antwoord van www.lasertryk.dk
For et år siden betalte vi en regning, hvor vi ved en fejl kom til at taste et forkert beløb på indbetalingen. Ingen kontaktede os og sagde "hov vi mangler noget". Nu er pengene så overgået til inddrivning, og vores mails er ikke besvaret, ingen har nogensinde fortalt os, hvad vi skyldte for. Bare sendt inddrivning med hovedstol og renter og sagsomkostninger på et beløb uden forklaring, og som ikke matchede nogen regning. Ikke på noget tidspunkt har nogen specificeret, hvad vi manglede at betale og til hvad.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Personligt har jeg haft en købsoplevelse som privatkunde hos Lasertryk.dk, og jeg blev fra starten af i kontakt med Agnes Edh, som var fremragende fra start til slut. Agnes er et glimrende eksempel på fremragende kundeservice. Jeg ringede til Agnes i dag (03/07-2023) og var lidt nervøs for, om jeg ville modtage min levering inden fredag. Jeg havde modtaget en ordrebekræftelse, hvor der stod, at min ordre ville blive afsendt den 04/07-2023, og at der ville være en leveringstid på 1-3 dage med PostNord. Jeg har tidligere haft dårlige erfaringer med PostNord, så jeg talte med Agnes om mine bekymringer. Agnes sagde, at hun gerne ville undersøge, om hun kunne få min ordre afsendt allerede i dag, den 03/07-2023! For 2 timer siden modtog jeg en SMS om, at min ordre er blevet leveret til PostNord og er på vej. Det er én ting at sige, at man vil forsøge noget, men noget helt andet at få det gjort i praksis!
Samlet set er Lasertryk.dk en imponerende online trykkerivirksomhed. Deres lange historie, anerkendelser og ekspansion vidner om deres dedikation og dygtighed inden for branchen. Med deres brede udvalg af trykkeriprodukter og reklameprodukter samt deres fokus på bæredygtighed, er de en pålidelig og troværdig leverandør for både virksomheder og enkeltpersoner.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Muligheden af at downloade skabeloner minimerer fejlmulighederne, og resulterede i en hurtig ekspeditionstid af min ordre. Det betød jeg kunne nå at få leveret et oplag foldere til en maleriudstilling, hvor fristen var meget kort.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.