www.lasertryk.dk Reviews

3.573
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Over www.lasertryk.dk

Geschreven door het bedrijf

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.573)

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfekt service og produkter

Hurtig og nem bestilling via hjemmeside, perfekt support og kundeservice - og vigtigst af alt suveræne produkter og kvalitet :)

11 april 2024

Kære Kim,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og produkter.

Vi bestræber os altid på at gøre bestillingsprocessen så hurtig og nem som mulig, samtidig med at vi tilbyder fremragende support og kundeservice. Og selvfølgelig er vi meget glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden!

LaserTryk.dk A/S Teamet

Storartet kundeservice

Lasertryk levere, trods den store virksomhed de er, de mest personlige og meget kompetente service og support. Morten fra Kundeservice giver så fin en service, så vi er helt trygge ved at alle vores tryksager kommer rigtigt igennem systemet.
Meget prisværdigt.
Alt bliver altid tjekket inden tryk, og alt hvad vi har modtaget, igennem flere år, har været fejlfrit. Og til en enorm hurtig levering.

Kan meget varmt anbefales.

7 mei 2024

Kære Ditte,

Tak for den smigrende anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores service og support. Det glæder os at høre, at du oplever vores tjenester som både personlige og kompetente. Vi er stolte af vores medarbejder Morten fra Kundeservice, og det varmer vores hjerter at vide, at hans indsats bidrager til din tryghed i forbindelse med dine tryksager.

Vi bestræber os altid på at sikre, at alle materialer gennemgår en omhyggelig kvalitetskontrol, inden de sendes til tryk, så vi kan levere fejlfrie produkter til vores kunder. Din tillid til vores proces og den hurtige levering betyder meget for os.

Endnu engang tak for din anbefaling, og når I har brug for vores hjælp igen, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Teamet hos Lasertryk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god vejledning igennem bestillingen

Rigtig god og venlig vejledning igennem bestillingen og plakaterne kom som lovet og jeg er meget tilfreds med resultatet.

25 april 2024

Kære Marianna,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores vejledning som god og venlig under bestillingsprocessen. Det er vores mål at sikre en problemfri og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder, og det glæder os at vide, at du er tilfreds med resultatet af dine plakater, som blev leveret som lovet.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har andre projekter, du gerne vil have hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,
Teamet hos LaserTryk.dk A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt, hurtig og fint produkt modtaget.Modtaget med stor venlighed og…

Modtaget med stor venlighed og hjælpsomhed. Hurtig trykning og levering.

15 april 2024

Kære Christian,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din venlige feedback. Det glæder os at høre, at du blev modtaget med venlighed og hjælpsomhed, og at du oplevede en hurtig trykning og levering af dine materialer.

Vi stræber altid efter at tilbyde en fremragende kundeservice og en effektiv produktionsproces, så det glæder os at vide, at vores bestræbelser har gjort en forskel for dig.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,
Teamet hos LaserTryk.dk A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun gode ting at sige om Lasertryk

Har kun gode ting at sige om Lasertryk. Den personlige kontakt og det høje service niveau får alt til at køre på skinner. De sætter virkelig kunden i centrum og kan hjælpe en i mål med alle mulige projekter.

25 april 2024

Hej Marianne,
Mange tak for din anmeldelse af LaserTryk på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever, at du får et højt serviceniveau hos os. Vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at sikre, at det forbliver sådan.

Sublim Kundeservice

Effektiv Support, personlig opringning i forhold til din tryksag. Klart det bedste trykkeri i Danmark.

23 april 2024

Hej Nikolai,
LaserTryk takker dig meget for dine pæne ord om os på TrustPilot. Vi er glade for at høre, at du værdsætter, at vi tager kontakt til dig, hvis der er spørgsmål til din ordre eller ting, som er uafklaret vedr. din trykfil. Vi lover, at vi fortsat vil arbejde meget hårdt for at opfylde dine forventninger.

Stort trykkeri - personlig kontakt

Jeg har i min virksomhed i en årrække brugt Lasertryk til vores tryksager for kunder. God service, nemt at få tilbud, mange gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg oplever altid høj grad af kundeservice og hjælp, og en god personlig kontakt hos dem. Så du får alle fordele ved et 'stort' trykkeri og stadig en personlig kontakt, der fanger fejl og hjælper på de enkelte tryksager.

22 april 2024

Hej Sarah,
Mange tak fordi du har anmeldt LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at trykke for dig igen. Tak også for din troskab som kunde hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tager ikke ansvar for egen fejl.

Jeg bestilte en tryksag som de lovede ville blive afsendt d. 4. marts 24. Jeg havde betalt 500 + moms for ekspres.

Lasertryk afsender d. 4. marts - rigtig fint, men de sender ikke de bestilte varer, de sender noget helt andet. Jeg henvender mig med det samme og beder om at få det rigtige leveret. Det vil de selvfølgelig også lave denne tryksag ekspres, så jeg får mine varer hurtigt, rigtig flot tænker jeg, så det godkender jeg, det er normal kundeservice i min verden at man skynder sig lidt med at levere en vare, man i første omgang leverede forkert.. - men herfra knækker filmen desværre. Jeg havde jo betalt 500 kr for at få afsendt varen d. 4 marts, så jeg kunne bruge varen i denne weekend som vi går ind i skrivende stund d. 8. marts. Nu spørger jeg om det så ikke er muligt at få de 500 kr retur for ekspres leveringen, der oprindeligt blev betalt for at jeg jo kunne bruge mine varer her i weekenden. Men nej, "vi laver jo den nye forsendelse ekspres".... Ja og hvad så? Varerne skulle være afsendt d. 4 marts, det har jeg betalt for.. Nu ender jeg så med at betale 500 kr for absolut ingen ting.

Men Lasertryk mener oprigtigt at det er kundens problem at de sender de forkerte varer, det er mig som skal betale ekspres på en ordre som er produceret forkert. Det mindste de kunne gøre, var at fjerne ekspres gebyr fra min ordre, når jeg ikke har fået leveret ekspres hvis man regner fra ordredato d. 29 februar. Især når ekspres ikke koster dem noget, men at man blot bliver skubbet frem i køen.

Jeg er i chok over håndteringen, så stort et firma, tager ingen ansvar for egen fejl.. Kan derfor ikke anbefale at man bruger Lasertryk.dk

God weekend

8 maart 2024

Hej Martin,
Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds. Vi har nu været i dialog med dig om sagen, og vi er blevet enige om at refundere ekspresgebyret for dig.

Private bøger

Jeg har fået trykt 2 private bøger. Jeg er meget tilfreds med den vejledning og hjælp jeg har fået hos LaserTryk. Resultatet var meget tilfredsstillende, og til en rimelig pris👍

4 maart 2024

Hej Jørgen,
LaserTryk.dk A/S takker dig for din anmeldelse af os på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service i forbindelse med trykningen af dine bøger. Vi håber, at vi kan bistå igen, hvis du igen skulle have bogprojekter eller behov for andre tryksager.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering

25 januari 2024

Hej Maj-Britt,
Mange tak for din omtale af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtighed. Vi håber på at kunne hilse på dig igen som kunde.

Rigtig god service

Hurtig, høflig og effektiv kundeservice. Fik sendt prøver på det ønskede produkt allerede samme dag.
Kan kun anbefales :)

9 februari 2024

Hej Magnus,
LaserTryk.dk A/S takker dig mange gange, fordi du har delt dine oplevelser af at handle med os på TrustPilot. VI er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtig handling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med Lasertryk, god swervice, opfølgning, kvalitet til fornuftige priser, alt sammen leveret før tid.

5 februari 2024

Hej Jesper,
Mange tak fra LaserTryk.dk A/S til dig for de pæne ord på TrustPilot om os. Og mange tak fordi du har været en tilbagevendende kunde hos os. Vi er også glade for at høre, at du værdsætter vores service og trykkvalitet. Og, ja, vi leverer før tid nogle gange, hvis produktionsforholdene tillader dette. Det gør vi dels for at glæde kunden og dels fordi vi jo aldrig ved, hvor mange ordrer vil ankomme i morgen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan kun sige ringe service

Jeg kan kun sige ringe service, kommer ikke til at bruge dem igen. Når man er blevet for stor, som de er bliver vi små behandlet dårligt.

25 januari 2024

Hej pkldesign & foto,
Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er rigtig kede af at høre, at du mener, at du har fået ringe service. Dette gør ondt på os, da vi tilstræber os at have god service over for både små og store kunder. Vil du venligst skrive et par linjer til mig på mw@lasertryk.dk, hvor du uddyber din kritik, så jeg kan undersøge sagen nærmere? For vi vil helst have dig som en tilfreds kunde. På forhånd mange tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og perfekte farver

18 januari 2024

Hej VIbber,
LaserTryk.dk A/S blev meget glad for at læse din anmeldelse af os. Det er rigtig dejligt at vide, at du er tilfreds med vores hurtige levering og med farverne i din tryksag. Vi håber på, at vi kan hilse på dig som kunde igen en gang i fremtiden.

Nemt Hurtigt Flot resultat

Hjemmesiden er nem at bestille på - alt glider fint og snart efter bestillingen kommer det flotte resultat ind ad døren. Leveringen virker også nem og hurtig.

16 januari 2024

Hej KreativitetsHuset Lildstrand,
Mange tak for jeres ros til vores websider, hurtige leveringer og selve tryksagerne. Vi er rigtig glade for at have jer som tilfredse kunder, og vi lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at opretholde det gode kundeforhold.

Holder hvad de lover

Lasertryk kan levere alle slags tryksager og altid til de rigtige priser. Og det vigtigste er, at leveringstiden ALTID overholdes.

18 december 2023

Hej Peer,
LaserTryk.dk A/S takker dig, fordi du har taget dig tid til at bedømme os på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores overholdelse af aftaler. Vi lover, at vi vil arbejde meget hårdt på at fortsætte med netop det.

En lille solstråle historie og gode anbefalinger herfra

Vi benytter fast lasertryk til at levere dele af vores trykte merchandise. Jeg oplever en høj og professionel service når vi arbejder med dem. Jeg får altid personlig betjening og og god guidance hvis jeg skulle være i tvivl om noget.
Min oplevelse er også at de går den ekstra mil for deres kunder, jeg havde en tryksag, som allerede var på tjekket og på vej i trykken. Da jeg i sidste øjeblik ønsker at ændre skabelonen, løber den flinke medarbejder ned til produktionen for at forhindre tryksagen i at blive produceret, så jeg kan få ændret formatet.
En lille solstråle historie og gode anbefalinger herfra
De bedste hilsner Mie

7 december 2023

Hej Mie,
Mange tak for din anbefaling af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med vores service. Ja, hvis en tryksag er allerede gået igennem prepress men endnu ikke pladet på offsetplader eller printet på digitalprintmaskinen, så løber vi gerne ned i produktion for at standse ordren, hvis kunden beder om det. Vi er glade for at høre, at du værdsætter dette.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

"Kundeservice i Verdensklasse" er gået ned ad bakke

Vi har fast benyttet LaserTryk i mere end 15 år til 6-7 årlige leverancer af plakater og hæfter. Vi har altid været enormt tilfreds med kvaliteten og deres service. Vi havde dog en katastrofal oplevelse for nylig, hvor 1400 hæfter blev forsinket pga en fejl i trykkeriet og endte med at ankomme dagen efter det arrangement, hvor vi skulle have brugt dem, på trods af vi havde indleveret ordren 10 dage inden. Vi har selvfølgelig reklameret, men LaserTryk fralægger sig ethvert ansvar for leveringstiden. Det er simpelthen ikke er i orden, når de har lavet en fejl. For ca. 10 år havde vi en lignende oplevelse med en fejl, men her blev produktet resolut sendt med kurer, så vi var sikker på at have det til tiden. Det er gået ned ad bakke med deres såkaldte "Kundeservice i verdensklasse" siden.

30 november 2023

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S. Jeg har nu fundet frem til ordrespecifikationer, så jeg vil gerne svare dig lidt mere uddybende. Det er korrekt, at vi måtte trykke jeres hæfter om pga. en skrifttypefejl, som opstod bl.a. fordi I ikke havde leveret en trykfil med alle skrifttyper indlejret i selve pdf-filen. Her vil vi anbefale i fejlforebyggelsesøjemed, at I fremover bruger vores eksportindstillinger, som kan downloades fra vores webside, når I danner jeres trykfil, så alle skrifttyper kommer med i selve trykfilen.

Vi trykte dog hæfterne om ultra ekspres uden yderligere beregning og afsendte dem den samme dag, som vi havde modtaget reklamationen, nemlig den 27. november 2023. I havde oplyst, at I skulle bruge hæfterne den 29. november 2023.

Desværre forsinkede PostNord leveringen, i og med at PostNord desværre først leveret hæfterne den 30. november 2023, selv om vi havde overgivet pakkerne til PostNord om aftenen den 27. november 2023. Vi kan godt forstå din frustration over dette. Dog kan vi ikke give kompensation for dette, da PostNord først vil udbetale kompensation for forsinkelser, når forsinkelsen er mere end 30 dage.

Jeg kan her oplyse, at PostNord ikke garanterer næstedagslevering, men vi oplever, at ca. 98% af pakkerne er frem den næstkommende hverdag til adresser i Jylland og på de brofaste danske øer så som Sjælland. Det er så særdeles uheldigt, at netop jeres pakker blev forsinket, men som sagt kompenserer vi desværre ikke for dette, da vi ikke kan opnå kompensation fra PostNord. Vi skriver også i vores forretningsbetingelser, som I modtager sammen med vores ordrebekræftelse: "3.3. (leveringssted) Leveringsstedet er LaserTryk.dk forretningslokale. Al forsendelse ud over pladsens grænser sker for bestillerens regning, jf. pkt. 2.4. og risiko. LaserTryk.dk er forpligtet til på bestillerens anmodning og for dennes regning, jf. pkt. 2.4. at tegne transportforsikring."

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstraordinært god service og produkter…

Ekstraordinært god service og produkter til en virkelig billig, fair pris! Anthon fra Lasertryk skrev personligt til mig og spurgte, om jeg ikke ville samle tre seperate ordrer i én og på den måde få noget mængderabat, og hans måde at yde service på var bare ekstraordinært god – noget, man sætter særlig stor pris på, når man arbejder i en branche, hvor dén service, man giver, har stor betydning for, om en kunde vender retur! Jeg er fan. Spændt på at se de visitkort, jeg har bestilt.

24 november 2023

Hej Johannes,
Mange tak for din ros til Anthons service og indsats for at give dig den bedste pris på din bestilling. Jeg har videregivet din ros til Anthon og også informeret hans overordnede om det. Mange tak for dine inputs - vi lover, at vi også for fremtiden vil arbejde meget hårdt for at opretholde det gode kundeforhold.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil ikke erkende at de har lavet en fejl.

Har altid brugt LaserTryk til at få lavet visitkort og været tilfreds. Men sidste gang har de ikke lavet det jeg bad om. Tværtimod laver de om i et smukt design. Jeg ser det desværre ikke, da jeg godkender på en mobil. MEN at de ikke vil erkende at de har fejlet og lave det om, men istedet gemmer sig bag min godkendelse er ikke ok.

Sidste gang jeg anvender dem. Og så for sølle kr. 1.200,-

20 november 2023

Hej Erik,
Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds.
Det er korrekt, som du skriver, at du godkendte det design, som vores grafiker lavede til dig. Normalt er en sådan godkendelse bindende, hvorfor det ikke er tilrådeligt kun at lave et overfladisk kik på en mobiltelefon. Man skal kigge grundigt på alle aspekter af et design, inden man godkender det. Vi har nemlig trykt det, som du godkendte, så vi har svært ved at se, at vi har lavet en fejl. Men da vi helst vil have en tilfreds kunde, har vi også tilbudt dig et nytryk uden yderligere beregning, dog skal betale vores layoutafdeling for de ekstra rettelser og tilføjelser, som du ønsker. Dette synes vi er en yderst rimelig løsning, og vi håber, at du bliver tilfreds med de nye visitkort, når du engang modtager dem.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Lees meer over geverifieerde reviews.