www.lasertryk.dk Reviews

3.573
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Over www.lasertryk.dk

Geschreven door het bedrijf

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

4K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.573)

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kunde siden 90erne

Jeg brugte LaserTryk første gang enegang i 90erne. Siden er de vokset gevaldigt og har udviklet en effektiv og brugervenlig ordreprofil. Det er nemt og professionelt. De er kunderelateret og serviceminded i den personlige håndtering, og tjekker uden beregning at materialet er som kunden ønsker det. Det er super :)

25 september 2024

Antwoord van www.lasertryk.dk

Tak for din flotte anmeldelse, Carsten!

Vi er glade for at høre, at du har været kunde hos os siden 90'erne, og at du har lagt mærke til vores udvikling gennem årene. Vi arbejder løbende på at gøre vores processer både nemme og professionelle, så det glæder os at høre, at du oplever vores service som brugervenlig og personlig. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at kunne hjælpe dig med mange flere opgaver fremover!

Alt er godt

God kvalitet, gode priser, og ekstraordinær god kundeservice. Har handlet med dem mange gange, og det vil jeg blive ved med.

11 oktober 2024

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service, skulle have lavet et nyt design til et visitkort, modtag det hele samt nye visitkort indenfor en uge! :-)

4 oktober 2024

Hej Kris,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som hurtig og effektiv, og at du er tilfreds med dit nye visitkortdesign. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi kan hjælpe dig igen næste gang, du har brug for tryksager.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lasertryk.dk A/S

Altid god service

Altid god service og levering til den aftalte tid.
Michael og Co er altid klar med vedledning :-)

17 september 2024

Hej Thomas,

En stor tak for din bedømmelse af Lasertryk på TrustPilot. Vi er rigtig glad for at høre, at du altid får god service, og at vi leverer til tiden. Det anstrenger vi os meget for at gøre, så det varmer i vores hjerter at høre, at det lykkedes.

Jeg vil også give din ros videre ti Michael, da det altid er dejligt at få ros.

Jeg lover, at vi fortsat vil anstrenge os for at opretholde din tillid til os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lasertryk leverer kvalitetsprodukt igen!

Uanset om jeg får lavet velgørende kalendere, visitkort eller flyers, så leverer Lasertryk.dk A/S altid et fantastisk produkt og de gør det hurtigt.
Stor ros til dem.

27 september 2024

Kære Otto,

Tusind tak for din flotte bedømmelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter, uanset om det drejer sig om kalendere, visitkort eller flyers. Vi stræber altid efter at levere både hurtigt og med høj kvalitet, så det betyder meget for os at få din ros.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen med dine fremtidige projekter.

Lasertryk.dk A/S

Super kundeservice.

Super kundeservice.
Kvalitetstryk de laver.
Tingene leveres til tiden.

11 september 2024

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og er tilfreds med kvaliteten af vores tryk. Vi arbejder hårdt for at levere vores produkter til tiden, så det betyder meget for os, at du værdsætter dette.

Lasertryk er yderst professionelle

Lasertryk er yderst professionelle, gode til at melde hurtigt tilbage, hvis der er spørgsmål til ordren - og kvaliteten er i top hver gang. Jeg er og har været en glad kunde i mange år.

17 september 2024

Hej Caroline,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og kvalitet. Det betyder meget for os, at vi kan leve op til dine forventninger hver gang. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og takker for din loyalitet gennem årene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og hjælpsom respons fra…

Hurtig og hjælpsom respons fra kundeservice, hurtig produktion og levering, solidt og grundigt bearbejdet produkt. Jeg vælger altid Lasertryk når jeg skal have trykt noget på mit arbejde.

5 september 2024

Kære Johanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever vores kundeservice, produktion og levering som både hurtig og hjælpsom. Det betyder meget for os, at du vælger LaserTryk hver gang, du skal have noget trykt – vi sætter stor pris på din loyalitet.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang!

Altid fantastisk kundeservice

Altid fantastisk kundeservice. Har brugt dem flere steder hvor jeg har arbejdet og de har altid været søde til at hjælpe. Kan varmt anbefale at bruge Lasertryk.dk :)

30 augustus 2024

Kære Anette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores kundeservice gennem årene, og at du har valgt at bruge os flere steder, hvor du har arbejdet.

Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet leve op til dine forventninger og har kunnet hjælpe dig på en tilfredsstillende måde. Din anbefaling er vi meget taknemmelige for, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje standard fremover.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Positiv udvikling

Hej Lasertryk

Jeg opdaterer nu min anmeldelse fra den 8/8-2024 (oprindeligt 2 stjerner), da der er sket en positiv udvikling her den 16/9-2024.

Jeg kan stadig ikke give jer en stjerne for jeres spillekort. Beskæringen af hjørnerne er ikke prof. nok til mig.

Til gengæld vil jeg give jer en ekstra stjerne for at genoptage reklamationen, levering af nyt og bedre tryk og den gode vilje til at gøre det bedre, tak.

Jeg vil også give jer en ekstra stjerne efter at have set jeres bogtryk-eksempler, som er meget fleksible og i rigtig god kvalitet.

De to øvrige stjerner er fra den forrige anmeldelse:
"I får en stjerne for et supergodt tryk på streetskiltene. Jeg er imponeret. I får en stjerne generelt for at levere meget gode tryk af det grafiske materiale - f.eks. på jeres hardcover notesbøger. Det er jeg meget tilfreds med."

Så jeg vil helt sikkert benytte mig af jeres produkter igen - især bogtryk, skilte, notesbøger, visitkort, flyers etc.

Mvh.
Gert

8 augustus 2024

Hej Gert,
Mange tak fordi du har anmeldt LaserTryk.dk A/S på TrustPilot.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke var helt tilfreds med os, og vi beklager meget ulejligheden med, at du har måttet reklamere.

Vi er dog glad for at høre, at du har fået et mere positivt billede af os på det sidste, og at du er villig til at bestille igen hos os. Vi lover, at vi vil anstrenge os for at fortsætte med at genoprette tilliden hos dig.

Vi tager også til efterretning, at vi ikke har kunnet indfri dine forventninger mht. hjørneafrunding. Den pæneste hjørneafrunding opnås, hvis man bestiller en stanseform til opgaven. Der kommer dog en betydelig merudgift, hvis man vælger denne løsning.

UG fantastisk

Det kan simpelthen hen ikke gøres ift service og professionalisme

21 augustus 2024

Kære Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service og professionalisme. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og din feedback er en stor motivation for hele vores team.

Hurtig og venlig kundeservice

Hjemmeside er nem at bruge. Hurtig og venlig kundeservice. Jeg ringede ind, da jeg hadve bøvl med layoutet og fik hurtig og kyndig hjælp.

19 augustus 2024

Kære Kristine,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og har fundet vores hjemmeside nem at bruge. Det betyder meget for os, at du hurtigt kunne få den hjælp, du havde brug for med layoutet. Vi stræber altid efter at levere en hurtig og kompetent service, så det glæder os, at det også er din oplevelse.

LaserTryk-teamet

Kundeservice i verdensklasse

Det er super nemt at bestille hos Lasertryk - men dét der trækker op er deres kundeservice. Jeg vil særligt takke Lea, som udviste et verdensklasse kundeserviceniveau. Lea fik hurtigt eksekveret på min opgave og leverede nøjagtigt dét design, som jeg ønskede. Tak Lea!

20 augustus 2024

Hej Kasper,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter en stor ære i at levere service i verdensklasse, og vi er glade for, at du oplevede det i din kontakt med Lea.

Jeg sørger for, at hun får din tak og de varme ord med på vejen—det vil uden tvivl gøre hende rigtig glad.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Kundeservice, LaserTryk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service.

7 augustus 2024

Kære Malene,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og service. Det betyder meget for os at levere en god oplevelse til vores kunder, og din feedback er en stor motivation for hele vores team.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

LaserTryk.dk A/S/Scandinavian Print Group

Altid super service

Altid super service og god korrespondance. Havde bedt om større huller i bannere og fik det helt, som jeg ønskede. Mange tak

22 juli 2024

Kære Maria,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og korrespondance. Det betyder meget for os at kunne imødekomme dine ønsker, som vi gjorde med hullerne i dine bannere.

Tak fordi du valgte LaserTryk, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Jens er manden

Jens fiksede min pakke som der kom til den forkerte pakekshop (50km væk). Jens er dagens mand.

18 juni 2024

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S!

Vi er rigtig glade for at høre, at Jens kunne hjælpe dig med at få din pakke på rette vej, selvom den var havnet i den forkerte pakkeshop. Vi er stolte af vores medarbejdere, og det er altid dejligt at få bekræftet, at deres indsats bliver værdsat.

Vi sørger for at give Jens beskeden om, at han er dagens mand!

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber, at vi kan assistere dig igen i fremtiden.

Maria

Fantastisk service

Fantastisk service! aldrig en sur bemærkning altid i løsningsmode!

27 mei 2024

Kære Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at vide, at vores bestræbelser på at være løsningsorienterede og imødekommende bliver værdsat.

Vi vil arbejde hårdt på at fortsætte med at levere den høje standard, du forventer, og vi er her altid for at hjælpe dig med dine fremtidige behov.

Maria

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og bilsteamer i høj kvalitet

Jeg er meget tilfreds med mit eget design trykt som bilsteamer. Jeg fik god rådgivning i forhold til trykning. Trods for lidt ændringer i min bestilling af Mathilde hos Lasertryk, modtog jeg varen hurtigt. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg får trykt hos Lasertryk

17 mei 2024

Kære Rasmus,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din bilstreamer og den service, du har modtaget.

Det glæder os, at du fik god rådgivning og at Mathilda kunne hjælpe dig med de nødvendige ændringer. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet og hurtig levering, så det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Vi ser frem til at trykke for dig igen i fremtiden!

Teamet hos Lasertryk

Super godt

Super godt .
Alting spiller . Top professionelt og lynhurtig levering

14 mei 2024

Kære Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vi stræber altid efter at levere top professionel service og hurtig levering, så det er dejligt at vide, at du oplever, at alting spiller.

Hvis du har brug for hjælp i fremtiden eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

LaserTryk-Teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.