www.lasertryk.dk Reviews

3.573
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Over www.lasertryk.dk

Geschreven door het bedrijf

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

4K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.573)

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og god kvalitet fra…

Altid god service og god kvalitet fra Lasertryk, dem har jeg brugt professionelt i snart mange år og det har aldrig skuffet. Huskede jeg også at nævne at deres priser er konkurrencedygtige?

18 februari 2025

Kære Jakob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og kvalitet gennem årene. Og ja, vi sætter en ære i at være konkurrencedygtige på prisen også! 😊 Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende service og…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende service og topkvalitet!

Lasertryk.dk leverer en virkelig professionel oplevelse fra start til slut. De besvarer henvendelser hurtigt, håndterer ordrer effektivt og tilbyder super skarpe priser. Personalet er både venligt og hjælpsomt, og deres bannere er af absolut topkvalitet. En pålidelig samarbejdspartner, som jeg varmt kan anbefale!

3 februari 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐️ Vi sætter stor pris på din ros og er glade for at høre, at du har haft en fremragende oplevelse med både vores service og kvalitet. Det betyder meget for os, at du oplever hurtig respons, effektiv håndtering og skarpe priser – præcis som det skal være!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

LaserTryk.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd IGEN med mina senaste…

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fick jättebra hjälp med mina frågor, precis som tidigare gånger. Tryckkvaliteten är hög och priserna är konkurrenskraftiga. Jag kommer definitivt att använda lasertryck.dk igen!

29 januari 2025

Hej H. Vonsensey,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du ännu en gång är nöjd med dina trycksaker och vår service. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten, priset och den hjälp du fått vid beställningen.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du behöver trycksaker. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med framtida beställningar.

Vänliga hälsningar,
Maria Wagtmann / LaserTryk.dk-teamet

Superservice i høj kvalitet

Vi ønskede en brochure til vores skole inden for en uge, og dagen efter bestillingen ankom 500 eksemplarer i bedste kvalitet. Alt var bare nemt og hurtigt og skarpt.

Kære John,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os, og at brochurerne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne levere både høj kvalitet og hurtig service.

Vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende kvalitet. Professionel sød betjening. Hurtig levering. Kan varmt anbefale firmaet

Fremragende kvalitet. Sød bet

Kære Annette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, vores service og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Lasertryk A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun oplevet god og hjælpsom service…

Har kun oplevet god og hjælpsom service og er glad for de varer jeg har modtaget.

Kære Helene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at du er tilfreds med de varer, du har modtaget. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mangel på lydhørhed og ansvarsforflygtigelse

Jeg har fået trykt 10 bøger og hæfter hos Laser Tryk. I starten var jeg yderst tilfreds. Jeg gav dem fem stjerner og anbefalede dem til alle der ville lave bøger. Men de sidste gange har der været stigende problemer.
I det sidste hæfte havde jeg udtrykkeligt forklaret at teksten skulle være på venstresider og billeder på højresider, men jeg får et hæfte hvor det er omvendt, så tekster og billeder bliver delt således at teksten til billedet står i opslaget før billedet. Billedet er så på et opslag sammen med en tekst der ikke har noget med det billede at gøre.
Lasertryk vil ikke indrømme fejlen og siger bare at: ”Det er ikke vores opgave at kontrollere, hvad der er venstre og højre sider”
Jeg har flere hæfter og bøger i støbeskeen, og ville gerne fortsætte hos Lasertryk fordi kvaliteten og prisen er meget rimelig, men det er svært når jeg ikke kan have en fornuftig kommunikation med trykkeriet, og det løber fra sit ansvar.

20 januari 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på Trustpilot. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service, og vi tager naturligvis din feedback alvorligt.

Efter at have gennemgået vores korrespondance kan jeg dog se, at vi flere gange har anbefalet dig at benytte vores skabelon for at undgå de udfordringer, der desværre opstod.

Vi oplyste dig også, at vi ikke læser korrektur på filerne, da det er kundens ansvar at sikre korrekt sideplacering og filopsætning. På dette grundlag mener jeg ikke, at vi løber fra vores ansvar, da vi havde sagt disse ting til dig i processen.

Vi værdsætter dig som kunde og håber, at denne oplevelse ikke vil afholde dig fra at vælge os en anden gang. Hvis du i fremtiden har behov for hjælp med filtilretning eller opsætning, tilbyder vi grafisk assistance mod betaling, så du via korrektur fra vores layoutafdeling kan sikre, at alt er, som det skal være.

Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Kundedata slettet inkl. logo

Efter at have været kunde i over 10 år og betalt dem for design af logo m.v. -smed de alle vores oplysninger ud inkl. betalt for logo filer m.v. - fordi vi ikke havde bestilt hos dem i 5 år. Dette skete uden varsel.
Efterfølgende referer de til "persondatapolitk", men den fik vi bare ikke tilsendt. Det står ikke i de betingelser vi modtog ved sidste ordre. Tusindvis af kroner og en masse besvær nu med at gen-designe logo m.v.
Forstår godt de ønsker at slette, men så kan man vel varsle inden det sker. De sender os stadig marketing materiale.......

16 januari 2025

Hej Kim,
Tak for din anmeldelse af Lasertryk.dk A/S. Vi er meget kede af, at du blev kedeligt overrasket over, at vi slettede dine filer og andre oplysninger efter 5 år. Dette gør vi, fordi vi skal sikre os, at vi overholder EUs Databeskyttelsesregler (GDPR), se: https://www.datatilsynet.dk/hvad-siger-reglerne. Vi beklager ulejligheden meget, men vi skal overholde lovgivningen, og det er derfor, at dette er sket.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købe 600 stickers billig pris men…

Købe 600 stickers billig pris men klasse kvalitet👌
Hurtig produktion og hurtig levering

12 april 2024

Kære Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen, kvaliteten og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at vi kan levere produkter, der lever op til dine forventninger – og lidt til. 👌

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for stickers eller andre tryksager.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu engang en perfekt oplevelse…

Endnu engang en perfekt oplevelse fra første kontakt til modtagelse af materialet. Og særdeles kompetent og venlig betjening undervejs.

10 januari 2025

Kære Peter Jon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du endnu engang har haft en perfekt oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at både vores service og det færdige resultat lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores kompetente og venlige betjening – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle det.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

LaserTryk-teamet

Dårlig ide

Dårlige anbefalinger der beskriver forløbet bliver åbenbart fjernet af TrustPilot.
Så jeg vil nøjes med at skrive at jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med lasertryk.dk og derfor ikke kan anbefale dem.

17 december 2024

Hej Svend,

Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.
Du må gerne beskrive forløbet i din anmeldelse, du må blot ikke angive navnene (hverken for- eller efternavne) på de medarbejdere, som du er utilfreds med. Du er velkommen til at skrive din kritik, hvis du i stedet for at nævne navne skriver "en medarbejder" eller lignende.
Men som sagt er vi rigtig kede af, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse.
Maria Wagtmann, Lasertryk.dk A/S

Uovertruffen hjælpsomhed

Fra start til slut har jeg fået enestående hjælp, råd og vejledning med “en engels tålmodighed” af Jan Møller Rasmussen, når jeg var usikker eller ikke kunne finde ud det.Og resultatet af min egen lille bog på 148 sider er blevet SÅ fin. Tusind tak.

20 december 2024

Kære Eva,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at Jan har kunnet hjælpe dig hele vejen igennem med tålmodighed og vejledning. Det betyder meget for os, at din bog blev præcis, som du ønskede – og vi er stolte over at have kunnet bidrage til resultatet. Jeg har informeret Jan om dine rosende ord.

Endnu engang tusind tak for de fine ord – vi håber, at du får stor glæde af din bog, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtige leveringer samt højt kvalitets- og serviceniveau.

Lasertryk.dk har en super service. De reagerer hurtigt og specielt er vi tilfredse med den hurtige levering. Alle medarbejdere vi har mødt er venlige og tilgængelige. Vi får også trykt i Tyskland men efterhånden er Lasertryk konkurrencedygtig på de tryksager, som vi prioriterer. Tak for det.

9 december 2024

Kære Vagn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering, høje kvalitet og serviceniveau. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det betyder meget for os, at du bemærker vores indsats.

Det er også dejligt at høre, at vi er konkurrencedygtige på de tryksager, der betyder mest for jer. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe jer med mange flere opgaver i fremtiden.

Endnu engang tak for dine pæne ord!

Enkelt og hurtigt

Godt udvalg, gode priser, hurtig levering, præcis kommunikation!

24 november 2024

Kære Lars,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, priser og levering. Det betyder meget for os, at kommunikationen har været præcis, og at processen har været nem og hurtig for dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for tryksager.

Maria

Fantastisk kundeservice

Altid kvalificeret, grundig og utrættelig hjælp at hente! Jeg arbejder i en lille virksomhed, der ikke har en egentlig grafisk afdeling, selvom vi laver vores egne materialer. Det betyder, at jeg ofte kan blive i tvivl, når jeg sender til tryk - da jeg ikke gør det så ofte. Der er bare altid rigtig god hjælp at hente! Det føles personligt og oprigtigt, og jeg føler mig altid helt tryg, når jeg endelig trykker på bestil-knappen, fordi hjælpen er så god. Derudover er kvaliteten høj, leveringstiden (meget) kort og priserne yderst rimelige. Jeg kan virkelig, virkelig anbefale Lasertryk :)

29 november 2024

Hej Rikke,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os hos LaserTryk.dk! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt hjulpet, når du samarbejder med os.

Vi ved, at det kan være udfordrende at sende materialer til tryk, især når det ikke er noget, man gør ofte. Derfor er det netop vores mål at tilbyde personlig og kvalificeret hjælp, så hele processen bliver så nem og tryg som muligt. Det glæder os at høre, at du oplever vores service som grundig og oprigtig – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal føles.

At du samtidig er tilfreds med kvaliteten, leveringstiden og priserne, gør os ekstra stolte. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Endnu en gang tak for de flotte ord!

Maria

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem bestilling - hurtig og god kundeservice

Der er utrolig nemt og overskueligt at finde priser og bestille tryksager. Man får altid meget hurtig hjælp i chat-supporten med selv de mindste ting. Super service at man kan få tilsendt gratis medieprøver. Trykkene er flotte og har kun oplevet at varerne ankommer til tiden (eller før).

21 november 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores bestillingsproces og kundeservice. Det betyder meget for os, at du finder det nemt og overskueligt at bestille tryksager, og at du værdsætter vores chat-support og muligheden for gratis medieprøver.

Vi sætter stor pris på din ros af kvaliteten på vores tryk og leveringer – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback, og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fornem kundeservice og høj kvalitet

Jeg havde spørgsmål til mit print, inden jeg var klar til at afgive ordren på hjemmesiden. Ingen ventetid i kundeservice og supergod hjælp løste mine udfordringer omkring billedkvalitet, filformat og det materiale jeg med fordel kunne få lavet tryk på. Jeg fik printet fem flotte skilte og kvaliteten var helt i top. Levereingen var som aftalt.

11 november 2024

Kære Kasper,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at vi kunne hjælpe dig med at finde de bedste løsninger omkring billedkvalitet, filformat og materialevalg.

Vi sætter stor pris på din ros af kvaliteten af skiltene og er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi, Hou Lokalhistoriske Arkiv deler mening med mange af Lasertryks kunder.
Vi er en lille kunde, men god kundeservice kommer også os til gode.
Tip top. Vi er bare i trygge hænder og er godt tilfreds👍😊

12 november 2024

Kære Kirsten,

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at I fra Hou Lokalhistoriske Arkiv føler jer godt behandlet – uanset størrelsen på ordren, er det vigtigt for os, at alle vores kunder oplever den bedste service.

Det betyder meget for os, at I føler jer i trygge hænder og er tilfredse med samarbejdet. Vi sætter stor pris på jeres feedback og ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er netop startet en ordre på…

Jeg er netop startet en ordre på bogtryk hos Lasertryk, har ikke modtaget de færdige bøger endnu, men servicen har været helt i top indtil nu.

Jan Møller Rasmussen svarer tilbage med det samme og med udførlig vejlening og hjælp.

Meget betryggende og helt sikkert anbefalelsesværdigt.

6 november 2024

Kære Signe,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os! Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med servicen hos LaserTryk og med den hjælp, Jan Møller Rasmussen har ydet. Vi bestræber os på at give alle vores kunder en professionel og tryg oplevelse, så det betyder meget for os, at du føler dig godt vejledt.

Vi håber, at du bliver lige så tilfreds med dine færdige bøger, som du har været med processen indtil nu. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

LaserTryk.dk A/S

Lees meer over geverifieerde reviews.