Som altid god hjælp når man ringer - og oven i købet til et rigtigt menneske! Det er ikke hver dag, men oplever det. Den personlige kontakt gør det til en behagelig oplevelse at få trykt sager. Jeg fi... Toon meer
Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over www.lasertryk.dk
Geschreven door het bedrijf
GARANTI
Test at vi holder hvad vi lover!Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI
Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
LEVERINGSGARANTI
Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.
KVALITETSGARANTI
Vi garanterer for kvalitetenHandling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.
Læs mere om vores garantier
P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Århus N., Verenigde Staten
- mw@lasertryk.dk
- www.lasertryk.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fremragende service
Fremragende service, fra start til slut.

Alt i orden
Venlig service, hurtig ekspedition, høj kvalitet, ikke dyrt. Gennem to årtier. Det vil jeg simpelthen ikke spilde min tid på at klage over.
UNDGÅ DEM
Jeg "VANDT " en præmie OG efter EN lang smørre OG vand ud AF ørerne modtager JEG nul nada zero keine -

Antwoord van www.lasertryk.dk
meget dårligt service hos dem hvis du…
meget dårligt service hos dem hvis du skal bruge dine rekalme ting inden for 1 mdr så find en anden fik denne mail fra ders kunderådgiver
Tak for svar/godkendelsen - Så har jeg sendt din ordre i trykken.
Du har fået en bekræftelse, gå den venligst grundigt igennem og sig til hvis noget ikke stemmer.
Afsendelsesdatoen står på ordrebekræften og oveni dette skal du tillægge 1-3 hverdage til fragt.
God dag til dig.
men ordene er stadig ikke trykket eller sat igang men så ringer man ind og får afvide undskyld fejle men det er sommerferie men hvad kan jeg bruge det til ikke noget så hold jer fra dem de holder ikke hvad de lover med hvornår det ville blive sendt hmmm

Antwoord van www.lasertryk.dk
Altid god service og produkter og…
Altid god service og produkter og levering til tiden af gode produkter. Jeg har brugt Lasertryk i mange år og altid fået god hjælp med det, jeg var i tvivl om, og været glad for det de har leveret.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Jeg har enda ikke mottatt pakken
Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på nettsiden og i sin korrespondanse at det vil ta mellom 2-12 dager med frakt. Så kan kunden selv velge om dette er riktig firma å bestille fra.

Fremragende præcision og service
Lasertryk udmærker sig ved altid at levere fine produkter, og de leverer altid til tiden. Endvidere er medarbejderne udpræget serviceorienterede og tager kontakt hvis der er eventuelle problemer med vores fremsendte trykoplæg (f.eks. opløsning på billeder og lignende). Jeg giver min bedste anbefaling af Lasertryk.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Hver gang jeg ringede med et problem…
Hver gang jeg ringede med et problem fik jeg udførlig vejledning.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Fantastisk samarbejde gennem mange år
Jeg anvender Lasertryk til at printe workshopbøger, workshoptæpper, æsker og kortspil, og har hver gang været ovenud tilfreds med hastigheden af leveringerne samt produkternes kvalitet. Lasertryk er yderst pålidelige, og de fanger på forhånd, hvis en af mine filer ikke lever op til deres kvalitetsstandarder. Kan kun anbefale deres serviceydelser.

Super kundeservice og…
Super kundeservice og kvalitetsprodukter. Hver gang!

Antwoord van www.lasertryk.dk
Husk at læse "det med småt"
Husk at læse "det med småt". 23 % af den samlede omkostning til et klistermærke der måler 10x20 cm. er administrations- og fragtomkostninger. Jeg spurgte til prisen før produktionen blev igangsat, men min henvendelse blev ignoreret. Anbefaler ikke Lasertryk.

Intuitive bestillings funktioner
Intuitive bestillings funktioner. Ordren blev som ønsket. Gen-bestilling er super easy.

Så skuffende kundeservice
Jeg har i nogle uger været i kontakt med lasertryk og har endt med ikke at benytte dem til min opgave. Det var en lille opgave og jeg er ny i den her verden. Men nøj, hvor var det en skuffelse at være kunde hos dem. Jeg havde en meget uhjælpsom mand på den anden ende, som kun virkede som om jeg var besværlig på mail, så jeg ringede op fordi jeg tænkte det kunne hjælpe kommunikationen. Det gjorde det ikke. Det er længe siden jeg er blevet talt så uforskammet til. Jeg har valgt ikke at fortsætte min ordre hos dem. Jeg ved godt jeg ikke er en stor kunde. Men derfor kan deres medarbejde godt tale ordentligt.

Antwoord van www.lasertryk.dk
God kvalitet til gode priser
Jeg har brugt Lasertryk flere gange og har altid haft en god oplevelse. Priserne er konkurrencedygtige, uden at det går ud over kvaliteten. Blokke, visitkort, klistermærker og hvad vi ellers har bestilt ser altid professionelt ud. Leveringen er hurtig og pålidelig, hvilket også er et stort plus. De få gange, jeg har haft brug for support, har jeg fået venlig og kompetent hjælp med det samme. Kan varmt anbefale Lasertryk til andre.

Bogbrstilling
Lasertryk har en bestillingsformular, som er enkel at bruge og som straks giver overblik over priser. Er man usikker på f. eks. papir type, ringer man og får venlig vejledning. God oplevelse.

Professionelt og godt
Jeg har fået lavet en del ting af Lasertryk. Både kunsttryk, bannere og diverse andre tryksager. Altid med en god dialog og senest super service af H. Lauritsen. Alting i flot kvalitet.
De bedste anbefalinger herfra.

Fik lavet foldere
Fik lavet foldere, som viser nogle af de malerier jeg maler, og mine kontaktoplysninger. Deres hjemmeside forklarer detaljeret, hvordan man opbygger folderen, og hvordan man ved billedbehandlingen sikrer en høj tryk-kvalitet. Man kan lave det hele hjemmefra og uploade til tryk, uden at skulle kontakte Lasertryk. Kvaliteten af færdigt produkt var i topklasse, og levering var til tiden.

Hurtig og god service
Har fået genoptrykt et lille hæfte. Hurtigt levering også selv om det ikke var en haste opgave.
Da jeg kunne se den ville komme i uge 7, hvor der ikke var nogle til at tage imod pakken, lykkes det at få det rykket, så den kom hvor vi var på arbejde igen.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.