Vi bruger LaserTryk til vores sæsonprogram, kvartalsvise hæfte, samt plakater, og vi er simpelthen meget tilfredse. Kvaliteten er i top, både på tryk og papir, og det der virkelig skiller LaserTryk ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har flera gånger fått hjälp av Lasertryck.se när jag behövt beställa olika tryck. Det har varit flyers, visitkort, folders mm. Prisvärt, snabb leverans och proffsigt bemötande. Jag kan verkligen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på net... Toon meer
Geschreven door het bedrijf

P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Århus N., Verenigde Staten
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super nem bestilling, hurtige svar, og præcis levering. Vil selvfølgelig bestille igen.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Vii har samarbejdet med Laser Tryk i mange år - vi har aldrig haft grund til klager - har der været småting - så har de og deres personale altid rettet tingene uden noget som helst - vi bruger Lasertryk grunde at tingene altid er som de skal være - vore kunder er over hele Europa

Antwoord van www.lasertryk.dk
God service, varen kom hurtig og prisen var i orden.

Antwoord van www.lasertryk.dk
De gør det rigtig godt og hurtigt

Antwoord van www.lasertryk.dk
Avisen blev klar til aftalte tid.
Det var nemt at bestille vores avis, og dejligt at man kan se, hvor langt i processen avisen er.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Rigtig god behandling og professionel tilgang til mit produkt. Var lidt nervøs fordi det var første gang jeg skulle have trykt næsten 15.000 expl af vores produkt. Men med god vejledning lykkedes alt. Produktet blev leveret efter aftale til prisen og ser megaflot ud.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Vi har benytte presenning banner til store skilte i 14 år - de er altid blevet rullet på rør. Denne gang er en banner i kraftig plast-presenning der måler ca 5 x 2,4 meter leveret bukket til ca. 0.7 x 0.9 m. Desværre er der fire store buk/rynker der ikke kan rettes ud, og vil fremstå sjusket og uprofessionelt. Vi har haft dialog med lasertryk der ikke anser dette som en reklamation.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Leverancen kom hurtigere end forventet
Vi havde bestilt 2 roll ups med spotlights, foldere og løsblade.
Folderne blev først fejlsendt, så leveret i en komplet smadret pakke til en forkert pakkeshop. Vi er blevet lovet genoptryk hvilket så lige tager 14 dage ekstra.
Spotlightene havde de glemt at sende, så de måtte eftersendes. Og nu venter vi så på foldere og løsblade, som så er på vej til hver sin pakkeshop, som naturligvis ikke er den, vi havde bestilt til.
Det er jo lige før man bliver imponeret over, hvor mange fejl de kan lave i så simpel en ordre...

Antwoord van www.lasertryk.dk
Stor ros til Mathilda fra kundeservice i Lasertryk. Altid venlig, hurtig og hjælpsom 🙏🏻
Tusind tak for mange gode projekter.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Snabb service och väldigt fint tryck till ett bra pris!

Antwoord van www.lasertryk.dk
Jeg er billedkunstner og får trykt visitkort, kataloger, postkort og illustrerede digtsamlinger hos Lasertryk. De er gode til at gengive farverne fra filerne fuldstændigt som originalerne og er meget hjælpsomme, hvis man er i tvivl om noget. Hurtige til at ekspedere ordrerne punktligt. Jeg har brugt firmaet i rigtig mange år og er yderst tilfreds. De kan bestemt anbefales.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Jeg plejer helst at støtte de helt små, lokale virksomheder – men LaserTryk er simpelthen svær at komme udenom. De har fantastiske priser og en service, man sjældent oplever hos en større virksomhed.
Uanset hvem jeg har talt med – om det er Dorte fra plakatshoppen, Henrik ved køb af valgplakater eller andre – bliver jeg altid mødt af samme imødekommende og professionelle hjælp. Det er imponerende, at de kan holde så høj en standard på tværs af hele organisationen.
Hatten af og tusind tak – jeg glæder mig til at handle hos jer mange gange endnu!
Michael Petersen

Antwoord van www.lasertryk.dk
God kundeoplevelse! Jeg havde glemt at rette mine visitkortfiler, inden de blev trykt, men jeg fik hurtigt hjælp til det.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Hurtig levering/produktion og tip-top kvalitet. Nem bestilling. (Roll-ups).

Antwoord van www.lasertryk.dk
Har brugt Lasertryk mange gange og det har altid været godt. Sidste gang var det ikke et godt tryk, men de sendte hurtigt et nyt perfekt tryk.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Kvalitet, hastighed og vilje til at få tingene igennem var helt i top! Vi fik lavet brochurer og en messevæg med 24 plakater.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Fremragende service, fra start til slut.

Antwoord van www.lasertryk.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.