Jeg har lige fået mit kørekort i første hug. Jeg kan klart anbefale Lisbeths køreskole! Jeg tog kørekort i Odense og havde kørelæren Phillip. Han får en varm anbefaling herfra! En tålmodig, forståend... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en super god oplevelse med at tage kørekort her i Odense! Philip var fantastisk god til at undervise med godt humør og sørgede for at alle forstod undervisningen Bent er en skrap men fa... Toon meer
Det var en virkelig fed oplevelse! Super dygtige kørelærere, god energi og en sjov og hyggelig tid hos Lisbeth Køreskole. Henrik, Lasse og Steffen er alle gode kørelærere. Jeg fik desværre ikk... Toon meer
Nu har jeg både taget mit A2 og mit A motorcykel kørekort ved Lisbeths køreskole og specifikt ved Bjarne. Klar anbefaling, det er nemt når man har en kompetent kørelærer som også gerne vil dig det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lisbeths Køreskole blev grundlagt i 1986 i Kolding af Lisbeth Jensen, kort efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som kørelærer. Med en baggrund som pædagog har Lisbeth fra starten haft en særlig tilgang til undervisning – hvor tryghed, forståelse og respekt for den enkelte elev er i centrum. Den pædagogiske vinkel har siden været et bærende element i hele skolens udvikling. I de første år stod Lisbeth selv for al undervisning, men i takt med den stigende efterspørgsel blev den første medarbejder ansat i år 2000. I 2005 blev Kolding Køretekniske Anlæg opkøbt, hvilket gjorde det muligt at samle teori, køreundervisning og manøvretræning ét sted – en milepæl i køreskolens historie. Samme år åbnede nye afdelinger i både Vejle og Haderslev. I dag har Lisbeths Køreskole vokset sig til Danmarks største køreskole med 18 afdelinger fordelt over større byer i Jylland og på Fyn. Vi beskæftiger ca. 50 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der alle arbejder for at levere undervisning af høj kvalitet med fokus på både faglighed og elevens individuelle behov. Vi tilbyder undervisning i kategori B (bil), A (motorcykel) og B/E (trailer) – og uanset hvilken kategori man vælger, lægger vi vægt på en undervisningsform, der er struktureret, gennemsigtig og effektiv. Vores elever får adgang til en moderne app, hvor de kan følge deres forløb, se deres planlagte timer, og få overblik over økonomi og eventuelle ekstra lektioner. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og undervisningsværktøjer – både gennem digitale løsninger, pædagogisk opkvalificering og løbende dialog med vores elever. Vores mål er ikke blot at hjælpe folk til at bestå en køreprøve, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikante
Contactgegevens
Vranderupvej 15, 6000, Kolding, Denemarken
- info@lisbeth.dk
- www.lisbeth.dk
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kørelærer Bjarne Bach Hansen
Jeg vil varmt anbefale Lisbeths køreskole i Odense og især kørelæreren Bjarne da han uden tvivl gør en kæmpe ære i at træne sine elever til det bedst mulige men på en meget ordentlig og imødekommende måde. Der er plads til alle og man føler sig i den grad både set og hørt både under og efter forløbet,da han virkelig engagerer sig i sine elever og deres forløb.

MC kørekort i Kolding
Super god køreskole. Behagelige kørelærere, og alt gik lige som det skulle. Jeg bestod både teori og køreprøven i første hug.
Alt i alt en god oplevelse!

Opfølgning af teori.…
Når man dumper første gang til teori til motorcykel. Da da sæsonen var slut.Var ikke flere teoriprøver.Er der ingen opfølgning. Så jeg har måtte klare mig selv et helt år. Hvor jeg har læst op på teorien uden støtte fra køreskolen. Bestod så endelig d. 25-9.25 Det er køreskolen i Kolding det drejer sig. Jeg spurgte 2 kørelærere om opfølgning men fik aldrig noget svar. Sagde også at det var utroligt at man er overladt ti sig selv.Men ingen respons fra nogen af dem.Kontaktede så en anden kørelærer der anbefalede at hente Drive4you på nettet.Så det gjorde jeg så.

Lisbeths køreskole vejen
Har haft en fornøjelse med Lisbeths køreskole, Lasse og Steffan er begge to fremragende og man hygger sig altid, når men er ude og køre eller sidder i teori lokalet så er der altid humor, udover det er de meget søde og hjælper, kan 100% anbefal Lisbeth køreskole vejen. Til enhver person

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Professionelt og venlig team af…
Professionelt og venlig team af kørelærer samt gode nye biler.
Endvidere har de fået ny lokalitet med flotte nyindrettet teorilokaler og ikke mindst med parkeringshus lige overfor, hvor der er mulighed for at parkere gratis og uden tidsbegrænsning, endvidere er parkeringshuset videoovervåget så bilerne kan stå trygt og godt under opsyn !

Mc kørekort
Gode faciliteter og kompetente kørelærere. Jeg tog motorcykelkørekort og de havde fine mc’er og udstyr til rådighed. Prisen er også fornuftig.

Kvalitets undervisning
Tusind tak til Lisbeths Køreskole i Odense for en god oplevelse med kørekort til stor MC. Det var et helt igennem godt og trygt forløb med god kommunikation, sjove anekdoter og rigelig teoriundervisning til at klæde en godt på.
De køresagkyndige selv slapper af til den praktiske prøve, fordi de ved, at alle der kommer ud fra et forløb med Bjarne og Phillip i Odense, de kan finde ud af at køre motorcykel.
Tusind tak for ny, glæder mig til at mødes på vejene.

Afdelingen i Aalborg
Afdelingen i Aalborg
4 ugers hold med Brian, vi havde altid sjove teori timer, det var nemt at forstå og han er en god lærer.
God til at forklare og vise hvad der skal ske ude på vejen.
Bestod teori og praktisk prøve i første forsøg
Mange tak siger jeg bare🙏

Super fed køreskole
Super fed køreskole, kan varmt anbefales, begge kørelærer er hver sin oplevelse, og det er ikke ment på en dårlig måde, det kan varmt anbefales det her sted👍

Høj kvalitets undervisning
Gode undervisere.
Hurtig og grundigt forløb.
Kan klart anbefales

KÆMPE-tak til Bjarne!
Har lige fået mit 'store' MC-kørekort i dag og er virkelig, virkelig glad for hele processen. Jeg tog det i Odense, hos Bjarne, og han kan ikke roses nok.
Teoriundervisningen blev gjort sjov og interessant, og Bjarnes måde at gå til sine elever på gør at man gerne vil gøre sig umage. Han lærte alle 24 navne på rekordtid, og min oplevelse er, at man føler sig set og ikke bare som endnu en kunde i butikken.
Selve køretimerne var også rigtig gode. Man er 100% tryg med Bjarne i øret, man er godt forberedt på hvad man skal træne den pågældende dag, og hvorfor det er vigtigt. Og som andre skriver, så underviser Bjarne ikke kun for at vi skal bestå teori-/køreprøve men også for at vi skal blive dygtige motorcyklister efter vi har fået kortet. Hans fokus på sikkerhed og det sjove ved at køre motorcykel ("I skal køre sving, IKKE hurtigt på motorvejen" og "Pas nu på! Hvis du kører så tæt på parkerede biler risikerer du at få revet benet af hvis døren pludselig går op") synes jeg fortjener ekstra ros.
Hvis du går og overvejer at tage MC-kørekort i Odense, så look no further: Ring til Bjarne!!!

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Det var virkelig en god oplevelse at…
Det var virkelig en god oplevelse at tage kørekort hos Lisbeths køreskole i Aalborg. Brian er en behagelig og menneskelig kørelærer, der sætter den enkelte elev først. Jeg vil klart anbefale denne køreskole til andre

Motorcykelkørekort hos Bjarne kan 100% anbefales
Jeg tog motorcykelkørekort i Odense hos Bjarne, hvilket fra start til slut har været en fantastisk oplevelse. Bjarne er en god og erfaren herre, som ikke er bange for at gå til sine elever (selvfølgelig på en kærlig måde og altid med et glimt i øjet).
Hos Bjarne er det den daglige kørsel og ikke mindst sikkerheden, der er i fokus – snarere end bare at kunne bestå en køreprøve. Samtidig inddrages virkelige hændelser i undervisningen, hvilket er med til at gøre det hele lidt mere spændende.
Hvis du skal have motorcykelkørekort, kan Bjarne 100 % anbefales!

Antwoord van Lisbeths Køreskole
God pris for kørekort og dygtige undervisere
De har kompetente og dygtige undervisere, som ovenikøbet skabte en mere end tilfredsstillende oplevelse.
Jeg kan derfor kun varmt anbefale Lisbeths køreskole’s Aalborg afd.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Rigtige søde kørelærer der altid tager…
Rigtige søde kørelærer der altid tager sig af dig

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Fantastisk kørelære og køreoplevelse!
Jeg tog det store MC kørekort hos Lisbeth, ved kørelæren Bjarne i Odense - hvilket bare var helt fantastisk! Super dygtig kørelærer, der får en til at blive tryg i trafikken og giver dig et fænomenalt skillsæt
Kan varmt anbefales herfra!

Hygge
Lisbeths køreskole gav mig den information jeg havde brug for samt at jeg fik mulighed til at "hygge" mig lidt under teorien. De gjorde hele oplevelsen sjov, men professionelt. Det eneste problem jeg specifikt havde var at Borgerservice kom til at gemme min ansøgning, men det er ikke noget på Lisbeth’s vegne.

MC kørekort i Kolding hos Bjarne
Fik taget mit MC kørekort hos Lisbeth køreskole i Kolding. Jeg tog det intense kursus. Under mit forløb var, lærerne dygtige og professionelle. Jeg havde et godt forløb, og vil klart anbefale køreskolen til andre.
Mvh Chafi N

Odense afd. opgradering MC
Jeg har lige opgraderet fra A2 til A ved Bjarne i Odense.
Jeg tog også mit A2 kort ved Bjarne tidligt sidste år også.
Forløbet gik godt fra ende til ende, ingen problemer. Fik endda lov til at køre på den helt nye honda hornet, på trods af at undervisningen inden prøven foregik på de lidt ældre CB650R som har en helt anden kørerkarekteristik.
Kommunikationen var rigtig god, og fik svar på alle mine spørgsmål

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Lees meer over geverifieerde reviews.