Lisbeths Køreskole Reviews 2.635

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige fået mit kørekort i første hug. Jeg kan klart anbefale Lisbeths køreskole! Jeg tog kørekort i Odense og havde kørelæren Phillip. Han får en varm anbefaling herfra! En tålmodig, forståend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en super god oplevelse med at tage kørekort her i Odense! Philip var fantastisk god til at undervise med godt humør og sørgede for at alle forstod undervisningen Bent er en skrap men fa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en virkelig fed oplevelse! Super dygtige kørelærere, god energi og en sjov og hyggelig tid hos Lisbeth Køreskole. Henrik, Lasse og Steffen er alle gode kørelærere. Jeg fik desværre ikk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har jeg både taget mit A2 og mit A motorcykel kørekort ved Lisbeths køreskole og specifikt ved Bjarne. Klar anbefaling, det er nemt når man har en kompetent kørelærer som også gerne vil dig det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Lisbeths Køreskole blev grundlagt i 1986 i Kolding af Lisbeth Jensen, kort efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som kørelærer. Med en baggrund som pædagog har Lisbeth fra starten haft en særlig tilgang til undervisning – hvor tryghed, forståelse og respekt for den enkelte elev er i centrum. Den pædagogiske vinkel har siden været et bærende element i hele skolens udvikling. I de første år stod Lisbeth selv for al undervisning, men i takt med den stigende efterspørgsel blev den første medarbejder ansat i år 2000. I 2005 blev Kolding Køretekniske Anlæg opkøbt, hvilket gjorde det muligt at samle teori, køreundervisning og manøvretræning ét sted – en milepæl i køreskolens historie. Samme år åbnede nye afdelinger i både Vejle og Haderslev. I dag har Lisbeths Køreskole vokset sig til Danmarks største køreskole med 18 afdelinger fordelt over større byer i Jylland og på Fyn. Vi beskæftiger ca. 50 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der alle arbejder for at levere undervisning af høj kvalitet med fokus på både faglighed og elevens individuelle behov. Vi tilbyder undervisning i kategori B (bil), A (motorcykel) og B/E (trailer) – og uanset hvilken kategori man vælger, lægger vi vægt på en undervisningsform, der er struktureret, gennemsigtig og effektiv. Vores elever får adgang til en moderne app, hvor de kan følge deres forløb, se deres planlagte timer, og få overblik over økonomi og eventuelle ekstra lektioner. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og undervisningsværktøjer – både gennem digitale løsninger, pædagogisk opkvalificering og løbende dialog med vores elever. Vores mål er ikke blot at hjælpe folk til at bestå en køreprøve, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikante

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Lisbeth køreskole Vejen

Jeg har haft et super godt forløb hos Køreskole Lisbeth i Vejen!
Mine kørelærere, Lasse og Steffan, har været virkelig dygtige, tålmodige og gode til at forklare alt på en rolig og forståelig måde gennem hele forløbet. Jeg følte mig tryg og godt klædt på til både teori og kørsel.
Hele forløbet tog kun 4 uger, og det var både effektivt og grundigt.
Kan helt klart anbefale Køreskole Lisbeth til alle, der vil have en god og tryg oplevelse med kørekortet!

13 oktober 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft et godt og trygt forløb ved vores afdeling i Vejen, og at du har følt dig godt forberedt både til teori og kørsel 🚗💨
Vi sætter stor pris på dine venlige ord – og Stort Tillykke med kørekortet! 🎉

Kørelærer

Det var en fornøjelse at have steffan Laursen som min kørelærer. Virkelig gode kørelærer.

13 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🙏
Stort Tillykke med kørekortet – og Tak fordi du valgte os! 🎉🚗

4 uger

Fik ‘kørt’ det hele igennem på 4 uger, klaret teori og praktisk prøve uden problemer.
Godt klædt på.
Dennis

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Stort Tillykke med kørekortet – og Tak fordi du valgte os! 🎉🚗

Rigtig god oplevelse hos Lisbeths Køreskole

Jeg har haft et super godt forløb hos Lisbeths Køreskole. Alt har fungeret, som det skulle, og der har været en god stemning hele vejen igennem.
Min kørelærer, Brian, har været virkelig god – tålmodig, rolig og god til at forklare tingene, så man forstår dem. Han har gjort det trygt at køre og været god til at give feedback på en konstruktiv måde.

Kan helt klart anbefale både skolen og Brian til andre, der skal i gang med kørekort

19 september 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft et godt forløb, og at du har følt dig tryg og godt guidet gennem hele dit forløb.

Tak fordi du valgte os – og held og lykke på vejene 🚗💨

Lisbeths køreskole Vejen

Jeg tog kørekort i Vejen. Det har været det bedste forløb. De er mega søde og vil en det bedste. Kan helt klart anbefale dem.

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Vi sætter stor pris på din anbefaling og ønsker dig masser af gode oplevelser på vejene 🚗💨

Virkelig gode kørerlærer

Virkelig gode kørerlærer
Det er styr på det hele

6 oktober 2025

Tusind tak for din positive anmeldelse 🌟
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du føler, der har været styr på det hele gennem forløbet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🚗💨

God oplevelse med Lisbeths Køreskole i Vejle

Jeg tog mit kørekort hos Lisbeths køreskole i Vejle, og jeg har ikke noget skidt at sige om hele processen. Alt fra den fysiske undervisning til køretimerne og de online redskaber har virket som de skulle og med minimale problemer.

Tusind tak til min kørelærer Jette for at hjælpe mig igennem forløbet i første hug!

9 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – både med undervisningen, køretimerne og de online redskaber. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og ønsker dig alt det bedste på vejene 🚗💨

Kørekort i Aalborg

Jeg tog kørekort i Aalborg ved Lisbeths Køreskole.
Forløbet gik rigtigt godt og blev færdig på 4 uger og 4 dage.
Kørelærer:Brian Ott
Stor anbefalning herfra.
- Valdemar

9 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Det er dejligt at høre, at du har haft et godt og effektivt forløb, og at alt er gået som planlagt. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ønsker dig mange gode oplevelser på vejene 🚗💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde man kunne give flere stjerner…

Havde man kunne give flere stjerner havde det været velfortjent.

Jeg kan varmt anbefale Lisbeth’s køreskole i Havnegade 100 i Odense hos Bjarne.
Efter et fantastisk 4 ugers forløb som godt kan virke intenst men samtidig med en utrolig god atmosfære kan jeg sige at jeg har bestået både teori og køreprøve…

Med Bjarne som kørerlærer får man en fantastisk oplevelse, han er en kørerlærer som sætter stor ære i at lære folk at færdes i trafikken og køre motorcykel, man har ved at. man er i sikre hænder med ham i øret når man færdes i trafikken, samtidig med det er ikke kedeligt når man er i teorilokalet, han er både sjov og sympatisk og god for en anekdote eller en historie…
Man skal lede længe imellem skolerne for at finde så engageret kørelærer som Bjarne…
100% varmeste anbefalinger herfra.

8 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft et godt og lærerigt forløb, og at du har følt dig tryg og godt guidet hele vejen. Vi sætter stor pris på dine varme anbefalinger og på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Stort Tillykke med både teori og køreprøve – og god tur på vejene 🏍️💨

Gode muligheder for alle

Hos Lisbeths køreskole er det muligt at få kørekort til motorcykel også selvom man ikke er ret høj. De har mange forskellige motorcykler som passer enhver størrelse.
Derudover er det muligt at få teoriundervisning enten om formiddag eller aften. Efter hver teoriundervisning er der også køreundervisning, så man slipper for at skulle komme flere gange. Det gør det nemmere når man kommer langvejs fra.
De har yderst meget kompetente undervisere, som har flere års erfaring og som virkelig brænder for at undervise.
Man er sikker på at man kommer derfra som en god trafikant.
Kæmpe anbefaling at tage kørekort hos Lisbeths køreskole, om det er bil eller motorcykel eller noget helt tredje.

3 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at fleksibiliteten i både undervisningstider og udstyr har gjort forløbet nemmere. Vi er glade for, at du har følt dig godt vejledt og tryg gennem hele processen.

Tak for din store anbefaling – og God tur på vejene 🚗🏍️💨

Bjarne i Havnegade

Bjarne i Havnegade, Odense.
Elsker tydeligvis selv at køre MC.
Troværdig, grundig, Jysk humor :)
Ikke noget "smart i en fart" men virkeligt godt fokus på den enkelte elev.
Jeg kan ikke forestille mig, at der er nogen der kan gøre det bedre.

8 oktober 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse, og at undervisningen har været både grundig og tryg. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og din anbefaling – det betyder meget for os! 🏍️💨

Verdens bedste kørelærer

Tog MC-kørekort på 4 uger.
Vi var kun 6 på holdet, og det var et drøn godt hold.
Men det bedste var vores kørelærer Jørn Bruun, som både var fagligt kompetent, men også havde en fantastisk personlighed og humor.
Han gjorde det til en fantastisk oplevelse.

27 augustus 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🏍️💨
Det glæder os at høre, at du har haft et godt forløb og en positiv oplevelse med både undervisningen og holdet. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har taget det ved Lisbeths…

Jeg har taget det ved Lisbeths køreskole fordi jeg har hørt rigtig godt om den, det viste sig også at være rigtig. Jeg har haft et rigtig fedt forløb med lektionerne og køretimerne og jeg har i den grad nydt at have stefan og Lasse som kørelærer som er to sindssyge gode kørelærer. En kæmpe stor anbefaling herfra til Lisbeths køreskole

6 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏
Det er dejligt at høre, at du har haft et godt og lærerigt forløb, og at du har nydt undervisningen både i teori og praksis. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du har haft en positiv oplevelse hos os 🚗

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig og ubehagelig oplevelse hos lisbeths køreskole i Horsens

Dårlig og ubehagelig oplevelse hos lisbeths køreskole i Horsens

Jeg vil ikke anbefale Lisbeths køreskole i Horsens til nogle. Selvom den virker billig, er det ikke pengene værd. Jeg vil uden tvivl hellere betale det ekstra, for at få en tryg kørelære, der faktisk lære en noget og behandler en ordenligt.

Min kørelære, Kent, var ubehagelig at køre med. Han skældte en ud under køretimerne, sad med sin telefon og talte generelt meget ned til en. Jeg blev usikker på min kørsel, af de nedladende kommentarer han kom med. Jeg fik ikke svar på mine spørgsmål, og endte til sidst med ikke at stille nogle. Man følte sig som en irritation i stedet for en elev. Et eksempel:
Jeg havde aldrig kørt med manuelt gear før. Da jeg så forsøger at spørger, hvornår jeg skal skifte gear, råber han “ Lyt til bilen!” mens han kigger ned i sin telefon. Jeg spurgte op til flere gange og fik samme svar. Og som førstegangs kørende og nybegynder ved jeg i hvertfald ikke, hvordan en bil skal lyde.
Jeg får også spurgt første gang, hvordan jeg justere sidespejlene, hvor han igen ikke forklare mig men istedet kommentere “ Det burde du vide”, hvor han går indenfor og lod mig sidde i bilen, indtil jeg fandt ud af det. Igen - det var første gang jeg satte mig i den bil..

Jeg glædede mig ikke til køretimerne. Jeg sad og rystede under køretimerne og turde ikke stille spørgsmål. Jeg kom ikke glad hjem fra køretimerne, lad mig sige det sårn..

teoritimerne er heller ikke optimale. Man møder op på køreskolen, sætter sig ved en computer og klikker sig igennem videoer alene. Der er ingen undervisning, og ingen hjælp at hente. Det er som om han er interesseret i, at man dumper frem for at lære noget og bestå sin teori og køreprøve.

Jeg endte med at droppe ud halvvejs, fordi jeg ikke kunne holde ham ud. Det er en billig køreskole, men ikke det værd. Du lærer ikke særlig meget, så chancen for du dumper og skal ud og bruge penge, på ekstra timer er stor.

5 oktober 2025

Hej Silke

Tak for din ærlige anmeldelse. Det er meget beklageligt at høre om din oplevelse hos os i Horsens – og vi er oprigtigt kede af først at høre om det nu. Det er langt fra den oplevelse, vi ønsker, at nogen af vores elever skal have.

Vi tager din oplevelse meget alvorligt og har allerede taget fat internt for at gennemgå forløbet og se på, hvordan vi kan gøre det bedre fremover. Vores mål er, at alle elever skal føle sig trygge, respekterede og godt klædt på gennem hele forløbet – både i teori og kørsel.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@lisbeth.dk hvis du uddybe din anmeldelse eller komme med yderligere feedback

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er yderst tilfreds med mit undervisnings forløb

Jeg fik alt den undervisning jeg skulle bruge på den tid jeg havde bestilt til. God undervisning, fine lokaler og jeg behøvede ikke mere undervisning hverken teoretisk eller køre mæssigt for at bestå prøverne. Super god oplevelse, med flinke lærere.

5 oktober 2025

Tusind tak for din positive anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft et godt og effektivt forløb, og at undervisningen har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback – og ønsker dig alt det bedste på vejene 🚗💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har taget kørekort ved Lisbeth…

Jeg har taget kørekort ved Lisbeth køreskole i Vejen og var super glad for det! Jeg kan klart anbefale det, både Lasse og Steffan er super søde og dygtig til hvad de laver!

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og har følt dig godt vejledt igennem hele forløbet. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og god tur på vejene 🚗💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gennem mange år ville have mc…

Jeg har gennem mange år ville have mc kørekort jeg fik endelig taget mig sammen og begyndte i odense på Havnegade 100 jeg havde Bjarne som kørelærer og ham kan jeg stærk anbefale han ved hvad han snakker om og er god til at lære eleverne at bruge en mc rigtig på vejen. Så alle i mennesker som drømmer om mc kort tag hos lisbet køreskole og glæd jer til at møde Bjarne.

1 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at forløbet har levet op til dine forventninger. Vi er glade for, at du har følt dig godt guidet og tryg gennem undervisningen og kørsel– vi ønsker dig mange gode oplevelser på motorcyklen 🏍️💨

Super kørelærer

Var til prøve med Philip fra Odense afdelingen i dag. Virkelig god til at formidle viden og sørge for at jeg kom godt igennem køreprøven.

3 oktober 2025

Antwoord van Lisbeths Køreskole

Tusind tak for din positive anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig godt forberedt og tryg til køreprøven. Stort Tillykke med kørekortet – og held og lykke på vejene 🚗💨

Lees meer over geverifieerde reviews.