Som førstegangskøbere af hus har vi oplevet Lollands Bank som en fantastisk støtte i en helt ny verden. Kirsten har taget os i hånden hele vejen, forklaret processerne og gjort det hele overskueli... Toon meer
Jeg har fået lavedet en lån på min barndoms bolig som jeg længede ville havde og enlig kunne det lade sig gøre. jeg fik hjælp af lucas lundquist til det og han var bare skide flink og behjælpsom ham k... Toon meer
Sidste år søgte jeg et boliglån. Desværre efter budget fremlæggelsen fik jeg et afslag. Jeg prøvede en gang til, men svaret lå på, at jeg mangler ca. 200kr i mit månedlige budget. I år søgte jeg igen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lollands Bank er en bank helt nede på jorden. Groet ud af den samme muld som vores kunder. Derfor har vi ikke bare et stort kendskab til området, men også en stor kærlighed. Vi er på hjemmebane, når vi rådgiver. I Lollands Bank er vi bank for kunderne – ikke for os selv. Større beslutninger skal ikke først op at vende i Silkeborg, København eller Helsinki. Vi nøjes med at vende dem med dig. Hurtigt og smidigt.
Nybrogade 3, 4900, Nakskov, Denemarken
- mvo@lobk.dk
- www.lollandsbank.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Skiftede efter 25 år hos Jyske Bank til…
Skiftede efter 25 år hos Jyske Bank til Lollands Bank. Flytning af virksomheders og private konti for hele familien gik nemt og smertefrit. God personlig rådgivning gennem hele forløbet. Jesper fra Nykøbing F. afdelingen var konstant på forkant. Han informerede tydeligt og ærligt, således begge parter kunne forventningsafstemme. Præcis det jeg ønsker af min bank.
Konstruktivt og imødekommende
Var til samtale med pensionsrådgiver Susanne Clausen og kunderådgiver Pia Mikkelsen. Det var et ualmindeligt velforberedt og konstruktivt møde. Positive og venlige medarbejdere, som formåede at gøre mødet til en god og en fremtidssikret oplevelse.
Huskøb
Stor ros til Lollands bank i Maribo, og især til Christina N. Vi var ved at foretage et huskøb, og havde egentligt fået styr på lån osv. hos Danske bank. Dog følte vi os ikke 100% tilpas hos Danske bank, og søgte derfor tilbud hos andre banker - Fordi hvorfor ikke. Vi blev mødt af en super sød og venlig bankrådgiver, som satte sig ind i tingene. Vi fik en gennemgang af hele processen fra A-Z, og vi er yderst taknemmelig. Stor tak til Christina N!
Umenneskelig
De nægtede at oprette konto til min mor, selv om hun er cpr registreret og har permanent opholdstilladelse har aldrig i livet lånt penge nogen steder eller noget lignende, selvom loven siger noget andet, det var hende dammen fuldstændig ligeglad med

Antwoord van Lollands Bank
Kunde i over 15 år
Har været kunde i lollands bank i over 15 år og har altid været tilfreds med dem det eneste de mangler er når deres system er nede får man intet info over besked eller mail det kunne de godt rette op på så man ikke står i et supermarkede og ikke kan betale pga deres system er nede. tænker det er bankens ansvar og give deres kunder besked hvis de er nede. God bank men husk info til kunderne
Ja de andre anmeldelser giver jo et…
Ja de andre anmeldelser giver jo et tydeligt billede af banken.
Det virker som om du er ligegyldig i personalets øjne med mindre man er en "stor kanon" man for en følelse af de ikke rigtigt gider høre på hvad man vil fremlægge, man for en følelse af at det er bankens forretningsmetode at, det kan ikke svare sig at bruge tid på den "lille mand" da der er mere profit i de store kunder.
Jeg har været kunde i banken i år mange men jeg gider ikke deres kundehåndtering mere.
Gør jer grundig overvejelse om i vil blive kunde i lollandsbank.
Danmarks dårligste bank
Jeg er lige ved at tro det er danmarks dårligste bank. De ansatte er ikke vidende om hvordan man behandler andre mennesker i en god tone. Og at drive bank kan de ihvert tilfælde ikke. HOLD JER VÆK... De er ikke til for Lolland... de er til for dem selv. Håber snart den bank lukker og slukker. Det er virkelig skidt
God og smertefri oplevelse ifb
God og smertefri oplevelse ifb. med køb af hus, og skift af forsikringer samtidig, tilbage i juli 2020.
Zebina sørgede for at holde mig orienteret under hele forløbet.
Og lækkert at I har indført Google Pay! :-)
Lollands Bank er en god bank har aldrig…
Lollands Bank er en god bank har aldrig haft problemer i Nykøbing F super god service da jeg beslutte at gå på aktie market dejligt at se mine penge vokser , det samme gjorde sig gældende da jeg skulle købe hus
Ingen problemer vil ikke nævne navn her men min rådgiver er bare super , men tænker det fordi jeg har sat mig ind i ting inden jeg går i banken alle de sure mennesker der ikke kan lide banken skal nok lige gribe i egen barm og tænker over hvad der kan lade sig gøre inden de smutter i banken hvis du har en lille løn kan du jo ikke forvente at kunne låne 3 mil til hus. Også fedt man får kaffe 👍
Været kunde hos banken i flere år og…
Været kunde hos banken i flere år og har kun haft gode oplevelse. Altid god service og personale der er nemt at få fat i.
0 stjerner!
Magen til modbydelig bank skal man lede længe efter! Dårlig service, uprofessionelle rådgivere, nedladende personale! (Maribo afdelingen). Smider en ud fordi man siger sin mening, fuldstændig ligeglade med deres kunder. Kan på det kraftigeste fraråde at tage kontakt til dem! Det har kun skabt problemer for mig. Og 63% dårlige anmeldelser siger måske heller ikke så lidt om stedet..
At give denne "bank" en stjerne er …
At give denne "bank" en stjerne er klart en for meget, den omtalte bank henvender sig kun til Godsejer og små fed grødbønder. Jeg ville pænt spørge ind til et hus køb da jeg selv har sparet sammen til en udbetaling ( lige godt 35.000kr. ) om den bankrådgiver havde læst min besked slår jeg stærkt min trivl på da hun mente jeg skulle stille med 50.000 til en udbetaling 😏 i opslaget fra Danboglig skulle der kun være 30.000kr. så med lidt hurtigt hovderegning ville jeg stå med et lille overskud på 5.000kr. Da jeg lidt for sjov skrev ind til det og sprugte om et mindre lån op til de 50.000krm. Fik jeg samme svar :Nej. Men de vil jo ellers gerne tjene penge os i form af renter og gebyr for at bruge deres hæveautomater uha ja der kan de få penge ind når de ellers så flot er helt penge løse, tøsedrenge 💸
ALTID SERVICE TAK LOLLANDSBANK
Lollands Bank er alt hvad jeg har brug…
Lollands Bank er alt hvad jeg har brug for, fra en Bank.
De stod klar og hjalp mig , da jeg var presset til at skulle ud på bolig marked , hvor ellers Nordea havde afvist mig.
I dag snakker vi sammen om investeringer og det er jeg meget tryg ved , da priserne for at låne er gennemskuelige !
Vil altid kunne anbefale andre at blive kunde hos dem!
Dårlig kundeservice og spild af min tid
I forbindelse med et ønske om, at blive Lollands Bank, har jeg modtaget ekstremt dårlig kundeservice. De svarede ikke på henvendelser og overholdte ikke aftaler. Jeg måtte rykke dem igen og igen, og havde 3 forskellige kontaktpersoner over en 8måneders periode!!!
Det eneste dokumenter vi modtog, efter at have rykket dem flere gange, er et låneeksempel, hvor vi blev vi kaldt vores "fornavn" Prøveklud. Det går nok, men igen uprofessionelt.
Hold jer langt væk
Kun Problemer
Er så sørgelig over vores oplevelse med Lollands Bank Nykøbing afdeling. Vi er flyttet hjem fra udlandet og ville i den forbindelse gerne have en lokal bank - nu har et bank skifte taget mere end 6 måneder og er stadig ikke på plads. Selv simple ting som at kunne se vores datters konti har taget måneder og jeg mødes med nedlandenhed og arrogance når jeg henvender mig. Det er så opslidende og vi er enige om at vi må flytte bank igen- det her er ikke et samarbejde, vi har både private konti samt firma konti. Jeg har aldrig oplevet noget lignende - jeg tilstår at jeg til slut har været.rasende og bedt om en ny rådgiver da intet sker - først igår fik jeg tildelt min nye konto som nem konto efter 6 måneder, og der er totalt fravær af hjælp. Vores rådgiver har åbenbart klaget over mig, den fik jeg i hovedet igår: at han der var der som sagde nu hører vi jo også om jer på den anden side af bordet?? Jeg ville egentlig bare flytte bank mv og havde ikke forventet så mange problemer. Igen er over 40 og har aldrig nogensinde haft problemer med hverken banker eller bankrådgivere. Kan ikke anbefale denne bank til nogen som helst medmindre man har al tid i hele verden og finder det fedt ikke at have noget overblik over sin økonomi
Skiftede til dem i relation til…
Skiftede til dem i relation til boligkøb, de første 6 måneder gik det fint, det eneste minus var at man kun kunne få 0 renter på en opsparingskonto og ikke på ens NemKonto (eller bare et samlet beløb spredt ud på ens konti) så alle ens penge står derfor åbenlyst på den konto fremfor ens NemKonto. Dette resulterer selvfølgelig i dage hvor der midlertidig stå minus på kontoen (et par hundrede kr af gangen i Max 24 timer) dette var dog aldrig et problem da der stod mange tusind og altid har gjort på opsparingskontoen (så banken kan se at man rent faktisk er god for det og selv en amøbe kan regne ud at der nok overføres snart ligesom de hundredevis af gange før) så fik vi ny bankrådgiver og nu kan kontoen gå i minus ved midnat og inden kl er 9 om morgenen modtager man en sms hvor man bliver talt ned til hver eneste gang og igen det er aldrig mere end 2-300 kr. mens der står over 100.000 kr. på opsparingskonto. Denne situation opstår udelukkende pga bankens egen opsætning af konti og renter som netop skaber en situation hvor der kan opstå minus på kontoen. Hvis man vil føle sig som en 5 årig hvis forældre er efter en et halvt sekund efter man gør bare den mindste ting der ikke er 100% efter reglerne er dette helt klart en bank for dig.
Den dårligste service man kan få
Den dårligste service man kan få. Når der er lagt en fuldmagt og man så bliver nægtede at overføre penge og administrere kontoen.
Lollands Bank er nogle gebyrgribbe
Lollands Bank er nogle gebyrgribbe, som benytter en hver chance, for at flå deres kunder for gebyr. De flytter rundt på kundernes penge som det passer dem, mellem de forskellige konti, uden at de har fået tilladelse, og tager oveni købet op til 35% i gebyr, for af gøre det. Og når man gør dem opmærksom på det, bliver man nødt af dårlige undskyldninger og ansvarsfraskrivelse.
Jeg kan bedre og bedre forstå hvordan de, kan lave så flotte resultater på bundlinjen, til årsregnskabet.
Kort sagt. Jeg kan på ingen måde anbefale at dem.
Lollands bank har virkeligt været en…
Lollands bank har virkeligt været en god bank for os ...vi kom fra Nykredit ...meget upersonligt ...men følte virkelig os velkommen her....og Susanne ...fantastisk sød og dygtig rådgiver..kun gode anmeldelser herfra, ligeledes bankdirektøren kun 100% medvind herfra
Mvh Charlotte og Michael Kaisen