Ik heb nu al meerdere oordoppen van Loop aangeschaft (Experience 1 en 2, Quiet 1 en 2, Engage 2) en ben tot nu toe elke keer super blij geweest met de aankoop. De oordoppen doen precies waar ze voor... Toon meer
ik ben gewoon oplichter omdat website geven niet aan dat uit china vandaan erg triest. temu is eerlijk bedrijf dan weten allemaal dat uit china vandaan. blijkt wat ik besteld maat klopt niet... Toon meer
Mooi product. Zeer zorgvuldig gemaakt en de 4 verschillende maten van de dopjes zijn een pluspunt.Door het draaisysteem blijven ze mooi zitten, ook s nachts. Jammer is wel de beperkte talen waarin ge... Toon meer
Oortjes houden inderdaad behoorlijk wat geluiden tegen. Levering was snel en product is kwalitatief in orde. Gebruik ze na 8 maanden nog steeds met plezier!
At Loop Earplugs we are redefining what earplugs look, feel and sound like. Our mission is to give people the freedom to choose how they listen, protect their ears and live life at their own volume.
Our products are designed for style, comfort and performance, making them the perfect solution for everyday use. Whether you need earplugs for concerts and festivals, studying, sleeping, commuting, traveling, motorcycling or DIY projects, Loop empowers you to take control of sound.
Loop users are a diverse community all over the world: festival goers, EDM fans, parents, students, travelers and people with noise sensitivity. Bold, daring and original, Loop Earplugs are more than hearing protection. They are a lifestyle choice that helps you tune in, tune out and live life on your own terms.
Lamorinièrestraat 33/105, 2018, Antwerp, België
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
ik heb de oortjes op de loop website besteld en op de website staat dat de levering 2-4 werkdagen is en ik heb de oortjes 4 mei besteld en ze zijn nogsteeds niet binnen, ik heb via email proberen te bereiken maar ik krijg alleen een ai bot als antwoord en hij zegt "dat de order nog in het systeem staat" maar dat je moet wachten totdat je bij de "front of the que" bent en dat is tocht idioot! voor 72 euro verwacht ik dat ze inderdaad optijd goed aankomen want ik had ze al uitgeprobeert via een vriendin van mij die ze al eerder had besteld en dat was mij goed bevallen dus ik had ze ook besteld maar ik vind het gewoon niet normaal! ik lees ook hier dat echt sinds maart-april niemand al meer zijn oortjes heeft ontvangen maar dat zag ik pas nadat ik ze had besteld dus ik hoop dat loop dit snel oplost want anders ga ik gewoon mijn geld terug vragen

** update onder geplaatst **
Bestelling meer dan een week geleden geplaatst op 3 mei, is nog steeds niet verstuurd. Contact poging gedaan via email waarop een ai bot reageert dat het pakket zeker verstuurd is en de afhandeling aan de kant van postnl op zich laat wachten. Werk al jaren met postnl en als hun vooraf aangemelde track en trace code niet wordt geregistreerd als zijnde opgehaald door postnl is dat ook niet zo. Ben zwaar teleurgesteld aangezien ik ze voor een evenement aanstaand weekend besteld heb waar ik de hele dag tussen luide motoren moet staan. Nu dus maar met de gewone praxis oordopjes. Mijn advies, zoek een andere partij voor je oordopjes. Het gaat om serieus geld en deze behandeling slaat alles
Update: ik heb ze inmiddels mogen ontvangen, hoewel ik het een vervelende ervaring vindt om pakketen veel te vroeg aan te melden bij een koerier voor je ze daadwerkelijk bij hun aflevert heel hinderlijk. Neem ik het ze verder niet kwalijk, heb ze gelukkig voor het evenement mogen ontvangen en hoop er goede ervaringen mee op te doen

Antwoord van Loop Earplugs
Eerdere bestelling wel goed gegaan en tevreden met de loops. Maar nu heb ik nogmaals een bestelling gedaan voor loops, speciaal voor een festival dat vandaag is. Maar nu ben ik bang, ook gezien de andere reviews, dat ik het nooit zal ontvangen. Via de AI chatbot wordt er telkens gezegd dat het verzonden is maar op de post nl app staat (al een week) dat er niets ontvangen is. Op mijn mails wordt niet gereageerd en er is geen mogelijkheid anders contact op te nemen. I don’t trust it…

Antwoord van Loop Earplugs
Wat is er geworden van dit Belgisch bedrijf?? 1,5 jaar geleden vlot goede earplugs ontvangen. Nu ben ik al 4 weken op Loops aan het wachten, die ik dit weekend nodig had. En ik wist vooral niet dat arrogante chatboxes bestonden?! Beleefd navraag gedaan meer dan 14 dagen na bestelling, omdat ook bij mij de status bleef staan "in voorbereiding". Afgewimpeld zonder uitleg, dus maar rustig afgewacht. 1 week later dezelfde beleefde vraag gesteld en dan kreeg ik als antwoord dat het blijkbaar "al lang is opgestuurd naar Bpost en dat Loop dan geen enkele verantwoordelijkheid meer heeft". Maar dat klopt niet, want als ontvanger kan ik geen navraag doen bij Bpost. Dat moet de verzender doen. Als ik vraag of zij het bij Bpost gecheckt hebben, krijg ik als antwoord: "Het helpt niet om te pushen. De Customer Service zal het zelfde zeggen als ik." (?!?) Ik kreeg uiteindelijk 5 werkdagen geleden (nadat ik zelf arrogant moest zijn, wat ik helemaal niet ben) een ticket bij de Customer Service, maar hoor niets. Volgens de chatbox moet ik "maximum 3 dagen geduld hebben";) en ik kreeg er dan wel ineens een ticketje voor het "Customer Happiness Team" bij! (Waar je natuurlijk ook niets van hoort.) En eigenlijk wil ik nu zelfs gewoon even weten of ik ooit nog iets ga zien voor de 77 euro die ik heb betaald... Ik heb nog bij geen enkel bedrijf dergelijke klant-onvriendelijkheid meegemaakt. Er werd mij in de manier van antwoorden van de chatbox zeer duidelijk gemaakt dat ik als klant pech heb, maar mijn centen zijn wel bij jullie bezorgd! Ik ben ondertussen goede earplugs van een ander merk moeten gaan kopen. Ik zal niet meer riskeren om Loops aan te schaffen.
--- aanvulling: op 11 mei (zondag) uiteindelijk een Engelstalige mail van de Customer Service, dat mijn order inderdaad "lost" is en opnieuw wordt opgestuurd, met excuses omdat het heel druk is, en vanmorgen vroeg is de bestelling opnieuw opgestuurd... Waarschijnlijk hebben ze dus heel grote problemen met drukte/bepaalde orders die verloren zijn gegaan, maar dan moeten ze dat bv op website zetten en hopelijk stellen ze hun AI box nu anders in, dat iedereen in ieder geval een deftige uitleg krijgt en sneller echt geholpen kan worden!

Antwoord van Loop Earplugs
Ondertussen al een dikke maand geleden dat ik de oortjes van loop heb besteld.
Tot op de dag van vandaag zijn ze niet aangekomen en is het niet mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf.
Na vele keren het bedrijf te bereiken kom ik steeds terug op dezelfde bot die altijd hetzelfde zegt… Het is teleurstellend dat je zo veel reclame maakt op social media over je oortjes en je ze niet eens levert, terwijl alles al betaald is.

Antwoord van Loop Earplugs
Bestelling geplaatst op 30/3. Vandaag 9/5 nog steeds niets ontvangen. Via de tracking staat overal aangeduid dat PostNL het pakket nooit fysiek heeft ontvangen, maar zij beweren dat het verzonden is. Als ik een bewijs vraag of een exacte datum willen ze dit niet geven. Volgens hen ligt het aan de tracking bij PostNL.

Antwoord van Loop Earplugs
Alhoewel ik heel tevreden ben van het product zelf, tart de klantenservice alle verbeelding.
Je krijgt gewoon niemand te pakken! Altijd maar antwoord met AI, via allerlei kanalen!
Het gaat om een refund van een retour en heb nu problemen met Klarna omdat Loop mijn retour niet heeft aangemeld bij Klarna! Klarna vraagt om contact op te nemen met Loop maar je krijgt niemand te pakken!
Wat nu?!?
*** update 17/5/2025***
Nog steeds geen mailtje te zien van Loop om mijn probleem met Klarna op te lossen…

Antwoord van Loop Earplugs
Gewoon goed onder alle omstandigheden.

Antwoord van Loop Earplugs
Op 7 april 2 sets oordopjes besteld en tot op heden zijn ze nog steeds niet bezorgd. Je krijgt niemand te spreken van de klantenservice, als die al bestaat alleen maar een chat bot. Die vervolgens standaard antwoorden geeft en waar je niets mee kunt. Ik heb via Klarna betaald dus daar ook energie in moeten steken om uitstel.
Tot mijn grote verbazing krijg ik een enquête mail hoe de oordopjes bevallen. Hoe dan??????
Al met al een grote ergernis en frustratie.
Al met al

Antwoord van Loop Earplugs
Ik bestelde en betaalde ruim een maand geleden twee paar Loop earplugs. Na de bevestiging van mijn bestelling hoorde ik echter nooit meer iets.
Ondertussen probeer ik via élk mogelijk kanaal contact op te nemen, maar dat blijkt onmogelijk. Elke poging leidt steevast tot een doodlopend gesprek met een bot die me telkens opnieuw hetzelfde overzicht stuurt, waarin staat dat mijn bestelling “afgerond” is. Maar ik heb helemaal niks ontvangen. En ja – uiteraard heb ik mijn spamfolder en ongewenste e-mail nagekeken.
Ik heb intussen een hele reeks beleefde berichten gestuurd, telkens met het uitdrukkelijke verzoek om met een echte medewerker te kunnen praten. Maar ik krijg keer op keer hetzelfde automatische antwoord van de chatbot. Geen mens te bekennen.
Ik ben het kotsbeu. Ik ben zwaar teleurgesteld in deze zogenaamde service. Voor mij is dit ronduit onprofessioneel. Bestel hier niet als je enige vorm van klantenondersteuning verwacht.

Antwoord van Loop Earplugs
Ik heb, had, de Loop sleep plugs. Deze zouden de hele nacht moeten blijven zitten. Ik verloor ze standaard meermaals per nacht en ben er helaas een verloren (binnen 4 maanden nadat ik ze had). Hoewel de website duidelijk aangeeft dat ze niet zomaar uitvallen, ben ik er een kwijt geraakt. Nu bieden ze 15% korting als compensatie. Nou ik ga wel een beter merk zoeken.

Antwoord van Loop Earplugs
Ik had de "McLaren F1 Team x Loop Switch 2" gekocht. Ik dacht, laat ik toch het maar eens proberen. Het duurde erg lang voordat ze binnen kwamen, voornamelijk omdat ze met PostNL gestuurd worden en die ze als brievenbuspakje ziet, dat terwijl er dus een bekend probleem is bij de PostNL aangaande een tekort aan bezorgers. Ik ben heel eerlijk dat ik liever het verstuurd zie worden met DHL, zodat je ze dus snel in huis hebt.
Hoe dan ook, eenmaal binnen was ik verbaasd, want de verpakking was simpelweg erg goedkoop, dat dus voor een speciale editie. Een stuk karton, dat is de enige beschrijving. Ook is het aanbod van alleen siliconen tips bij een speciale editie, terwijl je de andere edities met foam tips kunt krijgen, erg slecht.
Maar uiteindelijk gaat het erom of ze daadwerkelijk werken, waar ik dus enorm teleurgesteld was. De werking is minimaal, als je dat al mag zeggen. Er is weinig verschil te merken tussen het in hebben en niet. Ook de verschillende modus maken weinig verschil, enige wat gedaan wordt is dat de opening open dicht gaat, wat je kunt voelen in je oren.
Maar goed, het ergste is dan nog het feit dat ze 60 Euro kosten, en ik binnen 1 dag 1 van de 2 kwijt ben geraakt in het OV, waardoor ze meteen waardeloos zijn en je dus wederom 60 Euro moet betalen, want je kan ze niet los per stuk kopen...
In mijn mening kan je beter gewoon schuim oordopjes kopen, want die kosten een paar Euro voor een paar honderd. Je hebt daar veel maar aan...

Antwoord van Loop Earplugs
Afgelopen zondag mijn tweede set oordopjes besteld. Dit keer rechtstreeks op de eigen site van loop earplugs. Vandaag kreeg ik ze al binnen. Gezien alle negatieve recensies had ik niet zulke grote verwachtingen maar ben zeer blij dat ze zo snel zijn aangekomen. Nu nog kijken of deze goed werken.

Antwoord van Loop Earplugs
Maand geleden earplugs besteld. Tracking staat nog steeds op "voorbereiding van je pakje". Geen klantendienst beschikbaar, heel frustrerend. Zeer slechte service!

Antwoord van Loop Earplugs
Een maand geleden besteld maar nog steeds niets ontvangen. Geen medewerkers beschikbaar, enkel een chatbot die beweert dat mijn bestelling verzonden is. Zeer slechte service.

Antwoord van Loop Earplugs
20 dagen gelden earplugs besteld. Tracking blijft staan op "pakket dient opgepikt te worden". Klantendienst niet beschikbaar, enkel een chatbot die geen antwoord kan bieden. Zeer slechte service!

Antwoord van Loop Earplugs
11 dagen geleden een bestelling geplaatst. Nog niets ontvangen (standaard levering is 2-3 werkdagen), tracking blijft steeds op hetzelfde staan ("in voorbereiding"). Ik geraak niet voorbij chatbot en als ik mail stuur krijg ik antwoord van dezelfde chatbot. Ik krijg dus geen medewerker aan de lijn. Vorige 2 bestellingen van mijn mama nochtans goed aangekomen.

Antwoord van Loop Earplugs
Ik ben heel enthousiast over de Loop oordoppen. Voorheen kon ik in een groep waar veel geluid en ook muziek was niemand verstaan. Ook niet als ze naast mij stonden. Met de Engage kan ik iemand die tegen mij praat wel verstaan. Wat een geweldige ervaring.
Ook heeft het bedrijf een goede service. Ook al start je met een bot, je kunt doorverwezen worden naar een medewerker en die helpt je dan ook gelijk

Antwoord van Loop Earplugs
Het bestellen gaat vlot, maar het leveren van de goederen dat is wat anders.
Ben al een week aan het wachten op de producten maar de status veranderd niet.
Update 15 april:
ondertussen zijn we alweer één week verder, nog steeds niets ontvangen. Hoe moeilijk kan het zijn om je fouten recht te zetten? Wat verwacht Loop eigenlijk? Dat we ons er maar moeten bij neerleggen?
Update 23 april:
ondertussen zijn we alweer een week verder en nog steeds niets ontvangen. Dit begint meer en meer op malafide praktijken te lijken. De mensen lokken met promoties, ze laten betalen, maar de goederen niet verzenden.
Laatste Update 26 april:
doordat ik een geschil had geopend bij Paypal omdat ik niet tevreden was op de manier waarop Loop te werk gaat (gewone communicatie is quasi onmogelijk) heb ik dus na iets meer dan 3 weken uiteindelijk mijn geld teruggekregen.
De manier hoe Loop met zijn klanten omgaat is triest. Eerst maken ze veel reclame dat je een 2de item kan bestellen voor slechts 50% van de prijs. Daarna doen ze niet eens de moeite om het te verzenden naar je. In plaats van te communiceren met de klant, en er voor te zorgen dat de items zo snel mogelijk geleverd worden, betalen ze na lang wachten gewoon het aankoopbedrag terug.
Ik vraag me echt af, of ik überhaupt wel mijn centen zou teruggezien hebben, indien ik niet via Paypal had betaald?
Klantenservice is duidelijk niet hun sterkste punt. Je dood spammen met reclame, die ze achteraf nog niet eens waar kunnen maken, dat wel.
Heel jammer, want ik vond hun producten wel goed. Voor mij dus geen Loop meer in de toekomst.

Antwoord van Loop Earplugs
Mijn dochter heeft na ruim een maand nog niks ontvangen.
Contact via mail en chat werkt niet