1. Fietsenwinkel

Info over Lucky Bike

Bei Lucky Bike findest du eine große Auswahl an Markenartikeln rund um das Thema Fahrrad zum besten Preis-Leistungs-Verhältnis. Egal, ob du ein E-Bike, Mountainbike, Rennrad oder Kinderrad suchst: Bei Lucky Bike findest du einfach das richtige Rad.

Du bist dir noch nicht sicher, welche Fahrradkategorie die richtige für dich ist? Kein Problem! Mit unserem Bike-Guide und unserer umfassenden Kaufberatung unterstützen wir dich optimal bei deiner Kaufentscheidung. Bei Lucky Bike bieten wir dir über 30 Filialen und einem ausgezeichneten Onlineshop über 100.000 Markenfahrräder.

Nutze Fahrradleasing, um dein Traumbike zu finanzieren. Du kannst bequem und einfach über deinen Arbeitgeber ein Fahrrad leasen und ordentlich sparen. Wie es geht und was du beachten musst, liest du unter https://www.lucky-bike.de/Fahrrad-Leasing.

Möchtest du dein Fahrrad lieber in kleinen Raten zahlen? Mit allen Fragen rund um Finanzierung bist du bei uns gut aufgehoben – sprich uns einfach an oder informiere dich auf unserer Website: https://www.lucky-bike.de/Finanzierung.

Egal, ob online oder in unseren Filialen: Du kaufst unkompliziert, sicher und bequem bei uns ein. Kaufe ein Bike online und es kommt bereits vormontiert zu dir. Alternativ kannst du es an eine Filiale per Click and Collect liefern lassen. Wärmstens empfehlen wir dir natürlich den Besuch einer unserer Filialen. Hier profitierst du neben einer persönlichen Beratung von den großen Lucky Bike-Werkstätten.

3,4

Gemiddeld

2K reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fijn contact klantenservice

Fiets gekocht. Na niks vernomen te hebben over de zending na een week tijd gemaild en gebeld. Snel reactie en verduidelijking gekregen. Bij ontvangst fiets zaten er kleine beschadigingen op. Hierop een mail gestuurd. Snel tot een oplossing gekomen. Klantenservice is goed en snel. Fiets ontvangen.

1 augustus 2025

fiets besteld en betaald maar deze wordt niet geleverd.

3 weken geleden n fiets besteld én betaald.
De fiets zou binnen 3 tot 5 dagen geleverd worden in het voorkeur filiaal.
Na n weekje niets gehoord te hebben ging ik bellen.
Het kost uren geduld om iemand aan de lijn te krijgen. Soms zit je al n half uur in de wacht en dan wordt de verbinding verbroken.
En als je iemand aan de telefoon krijgt wordt er beloofd dat je diezelfde dag terug gebeld wordt wat natuurlijk niet gebeurd.
Ik weet inmiddels dat de fiets in het filiaal staat, maar kan deze niet afhalen.
Ik ben er helemaal klaar mee.
25 x gebeld, 4 mails gestuurd en nog steeds niets.
Wat n ... bedrijf

13 mei 2025

Impossible to contact

2 weken geleden een cube e-bike besteld en volgens de track en trace staat de fiets al een week in het depot bij de bezorgdienst.
Er is op geen enkele manier contact te krijgen met Lucky Bike voor een update over de levering. Meermaals 20-30 min telefonisch in de wacht gestaan. Meermaals het online formulier ingevuld en als ik via de chat begin over de levering dan wordt het gesprek automatisch afgekapt.

11 april 2025

Antwoord van Lucky Bike

Vielen Dank für ihren Einkauf und ihre Bewertung. Diese hilft uns, unseren Service zu verbessern. Bitte entschuldigen Sie den Ablauf Ihres Einkaufs. Gern können Sie uns jederzeit weitere Infos unter feedback@lucky-bike.de zukommen lassen. Dies erlaubt uns Vorgänge intern zu besprechend und zu verbessern. Beste Grüße, ihr Lucky Bike Team

Goede aanbieding snel geleverd

Op 13 maart een Cube fiets beststeld wat een mooie aanbieding was.
De klantenservice stond me snel en vriendelijk te woord en de fiets werd snel volgens afspraak geleverd

13 maart 2025

Antwoord van Lucky Bike

Vielen Dank für ihren Einkauf und Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserer Dienstleistung zufrieden gewesen sind. Bei Rückfragen können sie uns unter feedback@lucky-bike.de gern jederzeit eine E-Mail zukommen lassen. Beste Grüße, ihr Lucky Bike Team

Snel, vriendelijk, goede prijs

Snel, goed en super vriendelijk. Zatermiddag mijn fiets gebracht en tussen 18.00 en 19.00 kon ik hem weer ophalen.

6 juli 2024

Antwoord van Lucky Bike

Bedankt voor uw recensie. Wij waren er erg blij mee. Met vriendelijke groet, uw Lucky Bike-team

cube race 2022 gekocht

cube race 2022 gekocht. Zou volgens verkoper zeer bekende zaak in nederland niet leverbaar zijn. Stond gewoon beschikbaar bij lucky bike. 1 week later in huis. Al met al zelfde prijs als in nederland. Netjes verzorgt.
Kreeg alleen geen track en trace, maar fiets kwam via kuhne und nagel, die ook in nederland bezorgt. Doos kwam iets beschadigd aan, maar niet de fiets zo bleek later. Chauffeur nam foto's indien er toch schade zou zijn. Alles netjes geregeld.

27 december 2021
Toon reviews in alle talen. (2.088 reviews)