Vi være der og besøge deres butik en flot butik og dejlig mennesker 😊 fik en runde visning og deres produkter er fantastiske. Købt mig Ansuz Power Switch A3 wow siger bare man får en fantastisk lyd... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kanon kundeservice hvor du er i centrum …. også selvom klokken er blevet mange og butikken er lukket Kæmpe tak Thomas for en fed lydoplevelse lige inden din ferie … jeg er tosseglad for min nye A1... Toon meer
I have been dealing with most of the Danish HIFI shops during the last 15 years. My favorite shop remains Lydspecialisten in Aalborg. Thomas and his team are doing a great job. Often having the best H... Toon meer
Meget positiv oplevelse. Min ca. 3 år gamle streamer holdt op med at virke, og garantien var udløbet. Jeg kontaktede derfor butikken, hvor jeg havde købt den. Jeg havde selv en mistanke om, at en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lydspecialisten er en specialbutik for god lyd i Aalborg. Vi blev grundlagt i 1992, og vi har altid sat en dyd i at forhandle de bedste produkter inden for Hi-fi. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder. Vi leverer High-end stereo systemer, og hvis behovet er for noget helt specielt, så aftal en tid med en af vores specialister, så sætter vi os sammen og skræddersyer en løsning, som passer til dine behov. Vi vælger vores produkter ud fra kriterier som kvalitet, performance, levetid og design. Disse parametre er essentielle i Hi-fi verdenen, og vi tror også på, at årsagen til vores fortsatte succes blandt andet skal findes i vores skarpe og måske kyniske måde at sortere på. Vi tror på, at de stærkeste produkter overlever og det afspejles også i vores sortiment, som ikke har plads til fusere og andre sjove fisk. Vores løfte til dig er derfor, at du altid vil modtage en ærlig, professionel og kompetent rådgivning hos os, som vil løfte din lyd til nye højder. Velkommen til Lydspecialisten!
Contactgegevens
Nørregade 19-21, 9000, Aalborg, Denemarken
- info@lydspecialisten.dk
- www.lydspecialisten.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Altid upartisk rådgivning
Altid upartisk rådgivning, med udgangspunkt i det udstyr jeg har, altid kæmpe velvilje overfor at låne udstyr så jeg kan lytte til det på mit udstyr så er det bare nemmere at tage den rigtige beslutning i forhold til hvilken model det endelige valg skal falde på, er den større model/kabel de ekstra penge vær for mig😊 jeg har kun positive oplevelse med Thomas og de øvrige medarbejdere hos Lydspecialisten 👍
Fantastisk lyd fra Aalborg
Har netop købt nyt musikanlæg hos Lydspecialisten i Aalborg. Højtalere fra Raidho, forstærker fra Primare og kabler fra Chord. Hold da op en fantastisk lyd. Og så fik jeg den bedste rådgivning og kundeservice man kan forestille sig. Jeg bor i København men er nu hifi stamkunde i Aalborg!!
Som altid, super god vejledning.
Som altid, super god vejledning og service, samt meget hurtig levering. Jeg kan klart anbefale at handle i Lydspecialisten.
Fantastisk service
Sublim kundeservice. Både før, under og efter købet.
Perfekt service!
Mit første, men ikke sidste besøg hos Lydspecialisten. Indleverede torsdag min pladespiller til et hårdt tiltrængt eftersyn. Nu sidder jeg fredag eftermiddag i sofaen med et glas rødvin og ikke mindst med 100% vellyd i ørerne. Super service og en absolut god pris!
gode hifi oplevelser med lydspecialisten. jeg har kun handlet hos lydspecialisten…
jeg har kun handlet hos lydspecialisten ved at ringe til forretningen og snakke med dem om mine ønsker omkring hifi
(og så få tilsendt det jeg har købt.)
og her har jeg fået rigtig god og kompetent vejledning og derfor haft et godt grundlag for mine beslutninger om opbygning af mit hifi-anlæg.
her for nylig havde jeg set et sæt
gode højttalere på lydspecialistens hjemmeside , som jeg efter god overvejelse , købte og fik leveret og stillet op af 2 mand fra lydspecialisten.
det var Palle som jeg handlede med og han gav god vejledning specifikt omkring hvordan højttalerne ville passe i min stue.
palle tog sig tid til at svare udførligt på de spørgsmål og tanker jeg havde omkring købet og jeg kan kun sige at det er noget der gør at jeg gerne vil handle hos lydspecialisten igen en anden gang.
og efter at have spillet på højttalerne i ca.100 timer så lyder de allerede rigtig godt . sådan nogle højttalere skal tilspilles
før de yder deres bedste men allerede nu er jeg meget glad for mit køb.
lydspecialisten har i den tid jeg har handlet hos dem altid givet mig en god service så jeg har været glad for det hifi og hifi-tilbehør jeg har købt.
Altid super service og kvalificeret…
Altid super service og kvalificeret personale!
Kan kun anbefale at handle hos Palle og…
Kan kun anbefale at handle hos Palle og Thomas, havde en fantastisk oplevelse i torsdags, da jeg købte ny forstærker hos Dem 🙏 så når det handler om lyd og vejledning, så handel hos Lydeksperten Aalborg 😃
Mvh Rene’
De er pænt flinke hos lydspecialisten
De er pænt flinke hos lydspecialisten. Og service er som altid second to none. Jeg har efterhånden købt en hel del HIFI hos Palle, Thomas og Co, og vi har fundet rigtigt gode løsninger, bl.a. fordi de tager sig tid til at lytte og resultaterne så langt er helt perfekt. Tusind tak til jer i Lydspecialisten.
Hans Meinert
Tak for HJÆLPEN
Ringede for at få råd og vejledning og endte med at bestille fra webshoppen. Nu har jeg ikke fået varen endnu, - men kan ikke lade være med at give denne respons allerede nu. Jeg er ret uvidende om HiFi men Palle var ligeglad og gav den vildeste vejledning i hvad jeg var ved at bestille og cruisede mig igennem mit behov. Det var som en far der tager en i hånden og siger, - "det skal nok gå" :) Damn et fedt sted. Kommer fremover aldrig til at handle andre steder end hos Lydspecialisten i Aalborg. Kommer nok desværre til at returnere højttalerkabel da jeg i min iver glemte at de skal være sorte og ikke hvide (æstetik). Tak for hjælpen Palle.
Ansuz TC linkz DTC Supreme cable
A big thank you to Palle Pedersen from the company Lydspecialisten for the incredible willingness and speed of product delivery that literally blew me away in the best sense of the word and my 100 percent recommendation to every potential client of Lydspecialisten! Well done!!!!!
service og vejledning i verdensklasse, altid til yderst rimelige priser.
Butik som virkelig er specialister og som giver vejledning i topklasse. Har været kunde igennem flere årtier og har altid fået en fantastisk behandling og service. Igennem den sidste årrække har jeg arbejdet på at finde den lyd som jeg altid har drømt om. Palle har vejledt og hjulpet mig, især på hvad der komme før forstærkeren. Det har været fantastisk rejse og jeg er landet et sted som jeg kun har turde drømme om før. Tak. Mvh Martin.
Exceptionel god vejledning og service
Fik exceptionel god vejledning hos Lydspecialisten fra Brian Høgh. Serviceniveauet er helt i top — og det skinner igennem i den hjælp, man får. Kan varmt anbefales.
Så svært er det heller ikke…
En søgning på Google ‘Roon Nucleus One’ viser stadig at varen er på lager hos jer. Det var dette faktum som fik mig ind på jeres webshop i starten af juni.
Dengang måtte jeg så nøjes med en forudbestilling, da varen jo desværre ikke var på lager (og aldrig har været det).
Da I ændrede datoen for hvornår I forventede at få den på lager skrev jeg en mail og bad om info omkring levering. I svarede ikke og jeg skrev endnu en mail som heller ikke førte til et svar. En tredje mail blev sendt fra anden email-adresse for at udelukke at noget var landet i en spam-mappe. Selv dette førte ikke til et svar.
Først da I fik kritik hér hvor det er synligt for andre, valgte I at svare.
Ingen andre webshops i EU har valgt at have varen til salg/forudbestilling. Det kan man så tænke lidt over.
Hvilke info I har fået fra Roon er ikke interessant for mig som kunde. Alt hvad jeg kunne se var at I meldte ud at varen var ‘på lager’ og at I aldrig svarede må mine mails omkring levering.
Så svært er det heller ikke at drive webshop. Hvis varen er ‘på lager’ kan man skrive dette. Når man tilbyder forudbestilling er det vigtigt at man holder kunderne orienteret om levering (specielt når man ændrer en dato uden at skrive hvorfor). Som minimum svarer man på mails.
Men du har ret. Jeg behøver selvfølgelig ikke at købe noget hos jer.
Fantastisk service
Bestilte et par KEF standere outlet kvalitet, de var ganske fine, men blev leveret i forkert farve. kort opringning var nok, splinter nyt sæt blev tilsendt omgående uden ekstra betaling, virkelig god service Lydspecialisten 😃
Ware wie beschrieben
Ware wie beschrieben. Sehr nett und unkompliziert. Habe mich sehr gefreut über das Angebot. Kann die Firma sehr empfehlen.
Virkelig god kundeservice!
Virkelig god kundeservice, rådgivning, anbefaling og handelsoplevelse helt generelt! Ville ønske jeg kunne have besøgt butikken, men selv på telefon og distancen var oplevelsen 100/100!
Fantastisk og tryg oplevelse
Vi er et ungt par, som for kort tid siden var på udkig efter et par gode højttalere, uden på forhånd at vide ret meget om god lyd og hi-fi. I den forbindelse endte vi hos Lydspecialisten - og det var godt!
Lydspecialisten leverede hele vejen igennem en helt fantastisk service og kyndighed. Vi var inde til flere lyttesessioner, og fik mulighed for at høre mange forskellige højttalere, indtil vi endte det rigtige sted. Man var aldrig i tvivl om personalets store viden på området, og deres lyst til at guide i den rigtige retning - i øvrigt altid med et smil.
Derudover var de meget imødekommende ift. at finde den rigtige pris og gode forhandle med.
Alt i alt en rigtig god oplevelse - vi vil klart anbefale at aflægge Lydspcialisten et besøg.
Super friendly guys with great service
Thanks, Palle and Thomas, for your great support and dedication. Your service is world class as is the hifi euipment you sell. Happy to deal with you again in the future..!
Kundeservice fra øverste hylde
Der er ikke så meget andet at sige, end kundebehandling i særklasse. Super venlige og imødekommende Palle fra Lydspecialisten hjalp med at finde min nye forstærker. Fik endda rigtig god rabat på både kabler og forstærker oven i hatten. Er virkelig mega glad for min nye Cambridge AXR100. Den lyder fantastisk!