Vi være der og besøge deres butik en flot butik og dejlig mennesker 😊 fik en runde visning og deres produkter er fantastiske. Købt mig Ansuz Power Switch A3 wow siger bare man får en fantastisk lyd... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kanon kundeservice hvor du er i centrum …. også selvom klokken er blevet mange og butikken er lukket Kæmpe tak Thomas for en fed lydoplevelse lige inden din ferie … jeg er tosseglad for min nye A1... Toon meer
I have been dealing with most of the Danish HIFI shops during the last 15 years. My favorite shop remains Lydspecialisten in Aalborg. Thomas and his team are doing a great job. Often having the best H... Toon meer
Meget positiv oplevelse. Min ca. 3 år gamle streamer holdt op med at virke, og garantien var udløbet. Jeg kontaktede derfor butikken, hvor jeg havde købt den. Jeg havde selv en mistanke om, at en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lydspecialisten er en specialbutik for god lyd i Aalborg. Vi blev grundlagt i 1992, og vi har altid sat en dyd i at forhandle de bedste produkter inden for Hi-fi. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder. Vi leverer High-end stereo systemer, og hvis behovet er for noget helt specielt, så aftal en tid med en af vores specialister, så sætter vi os sammen og skræddersyer en løsning, som passer til dine behov. Vi vælger vores produkter ud fra kriterier som kvalitet, performance, levetid og design. Disse parametre er essentielle i Hi-fi verdenen, og vi tror også på, at årsagen til vores fortsatte succes blandt andet skal findes i vores skarpe og måske kyniske måde at sortere på. Vi tror på, at de stærkeste produkter overlever og det afspejles også i vores sortiment, som ikke har plads til fusere og andre sjove fisk. Vores løfte til dig er derfor, at du altid vil modtage en ærlig, professionel og kompetent rådgivning hos os, som vil løfte din lyd til nye højder. Velkommen til Lydspecialisten!
Contactgegevens
Nørregade 19-21, 9000, Aalborg, Denemarken
- info@lydspecialisten.dk
- www.lydspecialisten.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
besøg af Palle fra lydspecialisten.
I dag havde jeg besøg af Palle fra butikken. Mit hjerte var rødt som displayet på min Forte 3.
Han kom med mine nye Børresen x3 højtaler.
Han hjalp med at sætte dem op.
Hvilken lyd i verdensklasse, kan ikke beskrives men opleves live.
kæmpe tak til Palle med hans viden og hjælp, det er mere end jeg nogensinde har oplevet før.
Butikken hvor det emmer af kvalitets produkter og professionel personale.
Kan på det allerbedste anbefale et kik i butikken, man bliver en stor oplevelse rigere.
De har lært mig, rigtigt at sætte et system sammen, med mega høj ydelse. Alt jeg har i dag alle mine produkter fra Audio Group Denmark, købt igennem 6 år hos Lydspecialisten. tak tak
Super service, de rigtige produkter og god hjælp til at få det hele til at harmonere.
Hurtig svar på div. spørgsmål via mail
Kan kun anbefales
SUPER ANSUZ
Selv om mine oplevelser i Lydspecialisten gik virkelig skævt i starten, er jeg noedt til at rose Ansuz A2 ht-kabler, P2 og C2 signalkabler helt op til stjernens. Jeg har aldrig hørt kabler med så lidt egenlyd og med så kæmpe et lydbillede som disse kabler er i stand til at levere. Jeg har sendt x2 og a2 usbkabler på pension, som jeg gemmer til et evt. bytte til opgradering af min p2 signalkabel.
God professionel virksomhed
God professionel virksomhed. Hurtig afsending af varer.
En helt igennem exceptionel butik med ekstraordinær god service
Lydspecialisten bliver bare ved med at levere den ene ekstraordinært gode oplevelse efter den anden. Der er i mine øjne tale om en helt igennem exceptionel butik, hvor jeg har været kunde i flere år efterhånden på trods af bopæl i den modsatte ende af landet. Jeg er bare fuldstændig tryg hver eneste gang jeg placerer en ordre hos dem - og selvfølgelig har jeg allerede kig på de næste ting, jeg gerne vil købe her, selvom der lige skal spares op først. Kvalitet koster selvfølgelig, men det virker unægtelig som om det hos Lydspecialisten kun gælder selve produkterne, for servicen imponerer mig hver gang og er langt udover hvad man kan forvente, når man får den gratis oven i en allerede virkelig god pris på netop produkterne. Så sent som i dag hvor jeg ikke kunne finde kvitteringen på et produkt købt for et par år siden, så skulle der ikke mere end en opringning til for, at jeg to minutter efter fik hvad jeg havde brug for. I forhold til så mange andre fordele, jeg har høstet ved at være en loyal kunde i butikken, så er dagens oplevelse selvfølgelig en lille ting, men dette er også blot den seneste i den efterhånden lange række af gode oplevelser her. Følgelig ikke bare forventer jeg at forblive kunde i butikken mange år fremover, men jeg kan heller ikke gøre andet end at opfordre alle andre det samme. Stærkt anbefalet!
Super god service og support
Super god service og support. Købte et sæt Audiovector Qr5 som udstillingsmodel som desværre havde bakker på den ene plinth. Jeg påpegede det, men egentlig ikke for at ville have det erstattet, men blot for at informere da det ikke var nævnt i beskrivelsen. Lydspecialisten tilbød derefter uden beregning at fremskaffe ny plint og jeg fik oveni det, en rabatkode på 15 %.
Super fed service!
Det bedste sted at købe Hifi.
Det bedste sted at købe Hifi.
Har nu handlet der to gange og er ekstremt tilfreds!
Köpte en dac/amp till mina hd800
Köpte en dac/amp till mina hd800. Väldigt bra pris, och otroligt bra kundservice med trevliga medarbetare!
Kommer köpa fler produkter i framtiden hos lydspecialisten, och kan helt klart rekommendera dem! Också ett plus för väldigt snabb leverans.
5+/5
Fantastik service!
Fantastik service!
Kan kun sige jeg er 110% tilfreds og næsten overrasket over hvor god en service jeg fik.
Jeg bestilte efter at have talt med dem over tlf, og dagen efter fik jeg et opkald hvor de lige ville sige at de ikke var 100% på at den ide jeg havde med højtalerne ville fungere, men at de nok skulle sende en del der ville få det til at fungere skulle det ikke fungere som jeg havde beskrevet jeg ville gøre - fordi de havde lige talt om det internt og kommet frem til der måske ville være et problem. Så klasse service plus at de kom dagen efter jeg havde bestilt - under 24 timers leveringstid!

Super hjælpsom
Super hjælpsom, venlig service og hurtig levering.

Helt unik 🤩
Helt unik 🤩
Har lige haft min pladespiller til reparation, opgradering og service.
Fedt der findes et sted der kan reparere, i disse “køb billigt, smid væk og køb nyt” tider.
Blev ved forrige besøg meget elegant vippet helt over i Ansuz “båden” og denne gang fik jeg mulighed for at købe et brugt Ansuz phono kabel til en rigtig fornuftig pris.
Så efter at have prøvet et sæt Ansuz kabler hjemme, har jeg ikke kigget tilbage. Og har nu Ansuz på alt signal overførsel herhjemme.
Så til jer der tøver, gør det -
Og til jer der tvivler, prøv det.
Selv om i køber jer fattig i mellemgode kabler, opnår i aldrig den lyd, kvalitet og service der følger med her.
Her kommer lige lidt om service, kvalitet og lokale produkter -
Der var en defekt på det ene stik på det brugte phono kabel. Jeg afleverede det i forretningen i formiddags og kunne hente det sidst på eftermiddagen.
Nu var der nye lodninger på alle stik og alt var målt efter af professionelle ved Ansuz.
Med andre ord, mit brugte kabel var som nyt.
Stor tak til butikschefen som kørte kablet til reparation og tilbage igen 😄
Peter Kurdahl
Tilfreds med produktet
God service. Har beklaget en mindre forsendelsesfejl, som ikke har forringet produktet. Kan roligt anbefales.

Perfect Shop!
Great prices, great friendly sellers and reliable fast delivery, even abroad. Thank you very much, always happy again.

Antwoord van Lydspecialisten
Professionelt og hurtigt !
Very quick delivery
Very quick delivery. Great packaging. Excellent service.
Gutes Preis-Leistungsverhältnis
Gutes Preis-Leistungsverhältnis, top Beratung und perfekter Service 👍👍👍
Great customer service
Great customer service. Fast and very reasonable international shipping rate
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition. Perfekt levering. Og så lyder mine nye højttalere virkelig godt. What's not to like?
super service og hjælp