Vi være der og besøge deres butik en flot butik og dejlig mennesker 😊 fik en runde visning og deres produkter er fantastiske. Købt mig Ansuz Power Switch A3 wow siger bare man får en fantastisk lyd... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kanon kundeservice hvor du er i centrum …. også selvom klokken er blevet mange og butikken er lukket Kæmpe tak Thomas for en fed lydoplevelse lige inden din ferie … jeg er tosseglad for min nye A1... Toon meer
I have been dealing with most of the Danish HIFI shops during the last 15 years. My favorite shop remains Lydspecialisten in Aalborg. Thomas and his team are doing a great job. Often having the best H... Toon meer
Meget positiv oplevelse. Min ca. 3 år gamle streamer holdt op med at virke, og garantien var udløbet. Jeg kontaktede derfor butikken, hvor jeg havde købt den. Jeg havde selv en mistanke om, at en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lydspecialisten er en specialbutik for god lyd i Aalborg. Vi blev grundlagt i 1992, og vi har altid sat en dyd i at forhandle de bedste produkter inden for Hi-fi. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder. Vi leverer High-end stereo systemer, og hvis behovet er for noget helt specielt, så aftal en tid med en af vores specialister, så sætter vi os sammen og skræddersyer en løsning, som passer til dine behov. Vi vælger vores produkter ud fra kriterier som kvalitet, performance, levetid og design. Disse parametre er essentielle i Hi-fi verdenen, og vi tror også på, at årsagen til vores fortsatte succes blandt andet skal findes i vores skarpe og måske kyniske måde at sortere på. Vi tror på, at de stærkeste produkter overlever og det afspejles også i vores sortiment, som ikke har plads til fusere og andre sjove fisk. Vores løfte til dig er derfor, at du altid vil modtage en ærlig, professionel og kompetent rådgivning hos os, som vil løfte din lyd til nye højder. Velkommen til Lydspecialisten!
Contactgegevens
Nørregade 19-21, 9000, Aalborg, Denemarken
- info@lydspecialisten.dk
- www.lydspecialisten.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super service og god kommunikation med…
Super service og god kommunikation med Palle fra Lydspecialisten, helt sikkert her jeg fremadrettet vil købe mit hi-fi 😀

Antwoord van Lydspecialisten
3 års garanti og samme pris som andre…
3 års garanti og samme pris som andre steder. Ergo er produktet jo reelt billigere fordi du får en service med i købet andre ikke tilbyder. Det og 30 dages tilfredshedsgaranti. Perfekt.
Super kundeservice
Har handlet her et par gange, og kundeservice og produkter er top notch. Venlige, hurtige til at svare og alt i alt en god oplevelse.
Seriousness and professionalism
I'm from Romania, and about 6 days ago I ordered a pair of Dynaudio Emit 10 speakers.
Before placing the order, I had a price clarification conversation with Mr. Søren Linemann, who appears to be the E-Commerce Manager.
Well, we had an extremely pleasant and clarifying dialogue, which is why I launched the order immediately.
Before talking to him, I read some negative reviews, with some situations, but all I can tell you is that I am convinced that there are isolated cases based on reasons/causes that cannot be put under the responsibility of this store .
I paid in advance, without any fear, and the package was prepared and shipped very quickly.
Today I received the speakers, in perfect condition.
Thanks in this way to both, Mr. Søren Linemann and Mr. Thomas, who sent me a thank you message for the purchase.
Personally, I am very pleased with how everything went, and I recommend this store to anyone, without hesitation.
As far as I am concerned, I will gladly return whenever an opportunity arises.
I would give 7 stars but 5 is maximum

Antwoord van Lydspecialisten
Hurtig og effektiv ordre håndtering
Ordre håndteringen er hurtig og effektiv. Tracking Information om forsendelsen er spot on.
Så har de bare et super udvalg. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Lydspecialisten. Klar anbefaling fra mig.
Skarp pris (Ortofon 2M Black LVB 250)…
Skarp pris (Ortofon 2M Black LVB 250) bedste pris i DK på købs tidspunktet, hurtig ekspedition, fem ud af fem :-)
Til team Lydspecialisten
Til team Lydspecialisten, de går langt for at nå i mål med dine ønsker til lyd i stuen, RIGTIGT lang.
Brug dem hvis du vil have en god sparring, men hold på mønterne det går stærkt når man vil have Go lyd med hjem.
Jeg har handlet i butikken flere gange
An outstanding experience, great for overseas buyers
An outstanding experience. I bought a nice Krell from them and the transaction was hassle free along with a great price. They handled the overseas shipping perfectly, and amazingly quick. I highly recommend Lydspecialisten, especially for overseas buyers. Definitely trustworthy.
Jeg købte et par ting fra dem online
Jeg købte et par ting fra dem online, og alt var hurtigt og nemt. Så for nu fortjener de en god vurdering.
Fuldstændig fantastisk service og…
Fuldstændig fantastisk service og hurtig levering. Hurtig svar på mail mht diverse spørgsmål. Og mega fede højttalere, tak for jer .
De rigtige varer til den rigtige pris
Dygtigt personale
Dygtigt personale, som har meget erfaring, De heldigvis glædeligt deler ud af.
Hvis du måske, ikke har købt det rigtige første gang, så får du rigtig god hjælp, til at få det rigtige.
Uden bøvl !!
Hvis du elsker god lyd og god service, så kan jeg kun anbefale "lyd nørderne" fra Alborg :-)
Fast and professional service
Fast and professional service. Easy purchase with the best prices.
Det bliver ikke bedre end Lydspecialisten
Endnu engang en sublim service og behandling ved Lydspecialisten, det bliver ikke bedre. Havde uheldigt fået volumen helt i bund på forstærkeren og min Audiovector QR sub døde. Tog den med til butikken, blev straks modtaget af en yderst kompetent og imødekommende ansat. Tog med den samme sikringen ud, konstaterede at den var gået, skiftede denne. Og meget glædeligt meddeler at det er uden regning. Sub’en spiller som ny, det er så FEDT. Wauu, det spiller for Lydspecialisten, som jeg har oplevet hver gang - TAK.

Antwoord van Lydspecialisten
Købte et sæt Dynaudio på Webshopen.
Købte et sæt Dynaudio på Webshopen.
Skulle leveres direkte til min adresse.
Men kom til butikken, så havde dem et par dage senere. Det gør ingen forskel på helhedsindtrykket, fantastisk produkt, god service og kontakt til Lydspecialisten.

Antwoord van Lydspecialisten
Fin pris og hurtig levering
Tak til Lydspecialisten for en super god handel!
Venlig hurtig betjening.
To forskellige priser med ca. 15% difference var oplyst på en brugt streamer/pre-amp. Jeg spurgte om de ville sælge den til laveste pris og fik hurtigt svar, hvor de trods tastefejl godt ville sælge den til laveste pris.
Blev leveret i stand 9/10 som lovet (Næsten som ny)
Tak til Lydspecialisten for en super god handel!
Virkelig god service og ikke mindst god…
Virkelig god service og ikke mindst god rådgivning. Har købt hos Lydspecialisten flere gange, også selvom jeg bor i Nordsjælland og ikke Nordjylland, og opsætning mv. er intet problem afstanden til trods. Kan stærkt anbefales.
Wow for en kundeservice
Wow for en kundeservice! Jeg havde bestilt og betalt for et brugt signalkabel. Dette var så solgt til anden side. Men, i stedet sendte Lydspecialisten et nyt og opdateret kabel af samme mærke ( Ansuz) uden ekstra betaling. For øvrigt et virkelig vellydende kabel. Mange tak herfra. Mvh Lars Høybye.
Dit is Trustpilot