Lydspecialisten Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi være der og besøge deres butik en flot butik og dejlig mennesker 😊 fik en runde visning og deres produkter er fantastiske. Købt mig Ansuz Power Switch A3 wow siger bare man får en fantastisk lyd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon kundeservice hvor du er i centrum …. også selvom klokken er blevet mange og butikken er lukket Kæmpe tak Thomas for en fed lydoplevelse lige inden din ferie … jeg er tosseglad for min nye A1... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I have been dealing with most of the Danish HIFI shops during the last 15 years. My favorite shop remains Lydspecialisten in Aalborg. Thomas and his team are doing a great job. Often having the best H... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget positiv oplevelse. Min ca. 3 år gamle streamer holdt op med at virke, og garantien var udløbet. Jeg kontaktede derfor butikken, hvor jeg havde købt den. Jeg havde selv en mistanke om, at en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel

Geschreven door het bedrijf

Lydspecialisten er en specialbutik for god lyd i Aalborg. Vi blev grundlagt i 1992, og vi har altid sat en dyd i at forhandle de bedste produkter inden for Hi-fi. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder. Vi leverer High-end stereo systemer, og hvis behovet er for noget helt specielt, så aftal en tid med en af vores specialister, så sætter vi os sammen og skræddersyer en løsning, som passer til dine behov. Vi vælger vores produkter ud fra kriterier som kvalitet, performance, levetid og design. Disse parametre er essentielle i Hi-fi verdenen, og vi tror også på, at årsagen til vores fortsatte succes blandt andet skal findes i vores skarpe og måske kyniske måde at sortere på. Vi tror på, at de stærkeste produkter overlever og det afspejles også i vores sortiment, som ikke har plads til fusere og andre sjove fisk. Vores løfte til dig er derfor, at du altid vil modtage en ærlig, professionel og kompetent rådgivning hos os, som vil løfte din lyd til nye højder. Velkommen til Lydspecialisten!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

36 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En oplevelse værd

Har haft fornøjelsen at besøge Lydspecialisten af flere omgange både til Deres spændende lytte aftener og ikke mindst købt meget af mit hifi. I min optik giver de vel nok Danmarks bedste service og er den mest kompetente hifi forhandler i DK. Hyggelige rammer midt på gågaden i Ålborg er altid et besøg værd 👍
Deres webshop også et besøg værd med mange gode brugt tilbud m.v
Ser frem til flere gode oplevelser i fremtiden.

14 januari 2023

Absolut topklasse og "happy vibes" 👍

Ville bestille et sæt højtaler standere og skrev via kontaktformularen for at høre om de nu også var på lager som hjemmesiden påstod. Nogle timer senere fik jeg svar på SMS, bestilte tirsdag morgen, fik dem leveret onsdag - og det hele krydret med nogle "gode vibes" på SMS - Topklasse og kun ærgerligt at den fysiske butik er lidt langt væk 👍🙏

3 januari 2023

Fin handel med LS

Efter jeg fik hul igennem til folkene i Lydspecialisten,
ja så lykkedes det og lande en fornuftig handel.

Lydspecialisten valgte selv og "æde" en stor prisstigning på et produkt så vi kunne nå i mål.

Tak for handlen og jeg er super tilfreds med produktet.

7 december 2022

God betjening og service

Super god oplevelse at handle med dem når man ringer til den får man en god faglig betjening de yder en god service og har bare et stort og fedt sortiment
Ikke sidste gang at jeg handler hos dem

30 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke så ringe, men ringe.

Når man bestiller en vare, der er på lager, om fredagen, så er det ikke godt nok, at den først bliver sendt onsdag.
Det er heller ikke godt nok, at de ikke svare på en email.
Ej heller godt nok, at de ikke overholder et løfte.
De vedlagde dog et label til at returnere varen. Derfor en stjerne.

Jeg har nu læst Søren Linemanns svar og det lange svar tyder på, at Lydspecialisten tager min anmeldelse alvorligt - hvilket jeg siger tak for.
Men svaret er ikke faktuelt korrekt. Jeg modtog ingen email om, at leverancen var forsinket. Andre har måske modtaget denne mail, men jeg har ikke.

2 december 2022
Logo Lydspecialisten

Antwoord van Lydspecialisten

UPDATE:
Vi har snakket med dig telefonisk Marshall, og vi har overholdt vores løfte mht. afsendelse. Jeg kan se, at fragtlabel blev oprette om tirsdagen. Beklager at du har haft en negativ oplevelse, og det har taget 2-3 arbejdsdage at afsende din vare på en Black Friday.

Hej Marshall,

Vi har informeret alle berørte kunder om, at der har været langt flere bestillinger på det pågældende kabel, end vi havde forudset til Black Friday. Det skyldes, at det har været et ekstraordinært og vanvittigt tilbud, som du ikke har kunne finde noget andet sted. Derfor informerede vi alle de berørte kunder gennem mails om, at vi solgte flere varer, end der var på lager, og derfor bestilte vi en Express levering hos vores producent, som gjorde, at varen blev sendt afsted til dig allerede tirsdag. Altså 2-3 arbejdsdage efter din bestilling, og til trods for at GLS kurerene, og vi har haft ualmindelig travlt i forbindelse med Black Friday.

Vi synes godt, at vi kan stå inde for det beskrevne forløb, selvom fejlen selvfølgelig er beklagelig. Men fejl sker desværre en gang imellem - vi er kun mennesker, men når vi laver fejl, så forsøger vi så godt vi kan at rette op på dem. Det synes vi, at vi har gjort i denne sag. At du til trods for information, 4 dages levering, ekstraordinært tilbud og Black Friday travlhed vælger at give 1 stjerne, må jeg stille mig uforstående overfor. Som du skriver, så har du også modtaget en gratis returlabel, som du er hjertens velkommen til at bruge. Til den pris sælger vi det gerne til en, som bliver glad for handlen. :)

Hav en glædelig jul.

Søren Linemann
E-Commerce Manager
Lydspecialisten

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg kom ind med nogle højtalere (Ruark Audio) med en løs forbindelse. Roden til problemet blev øjeblikkeligt identificeret. Efter lidt tid på deres værksted kom lydspecialisten tilbage med et repareret kabel og en fikset bas på min ene højtaler (det viste sig at der fra producents side var efterledt værktøj inde i højtaleren). Super service og skøn atmosfære.

30 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en ny kammerat der havde hifi ud…

Fik en ny kammerat der havde hifi ud over det sædvanlige hvorefter jeg fik interesse.. en dag foreslog han mig og tage med i lydspecialisten og se rigtig hifi og flinke mennesker og må sige jeg er positivt overrasket de kan deres kram dygtige og hjælpsomme folk og gik heller ikke tomhændet hjem jeg var solgt med det samme de har aldrig skuffet de er rare og tale med og er gode og handle med jeg vil varmt anbefale lydspecialisten jeg vil aldrig personligt vælge andre end dem

25 maart 2021

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales !
Mit udgangspunkt var, at jeg Ikke havde hørt specielt meget om Lydspecialisten før og hovedsagelig købte mit gear hos HiFi Klubben. Men, tog så kontakt til dem, da de havde et godt tilbud på et par højtalere. Jeg fik fat i Palle og skulle egentlig bare købe de der højtalere. Mente, at mine nuværende kabler ganske pænt matchede de nye højtalere. Palle derimod mente, at disse ville han godt udfordre med nogle andre i samme prisleje og tilbød at sende disse til test på mit anlæg - og han “garanterede” mig faktisk, at jeg ville blive positivt overrasket :) Manden fik jo ret,.. i både i denne og alle sine efterfølgende forudsigelser.....jeg har nu fået opgraderet mine højtalerkabler, været gennem en lydmæssig og oplevelsesrig rejse, hvor Palle igen igen, for hver af vores samtaler over telefonen har fået ret i den store lydmæssige betydning, af dels strømkabler, strømboks, switchboks og LAN kabler. Jeg hører nu en gudeskøn musik fylde mit sind, tager en omgang ekstra havregrød om nødvendigt og accepterer med ro i sindet, at det blev dobbelt op i forhold til oprindelig planlagt. Men hva, vi lever jo kun en gang og dertil hører også, at Lydspecialisten bestemt er til at handle med, når man nu er igang med at shoppe - til begges fordel :)
Så tak til Palle og Lydspecialisten, det har været en fornøjelse, professionel vejledning og jeg vender bestemt retur, hvis der skulle komme en ny opgraderingsrunde...

12 maart 2021