Vi være der og besøge deres butik en flot butik og dejlig mennesker 😊 fik en runde visning og deres produkter er fantastiske. Købt mig Ansuz Power Switch A3 wow siger bare man får en fantastisk lyd... Toon meer
Kanon kundeservice hvor du er i centrum …. også selvom klokken er blevet mange og butikken er lukket Kæmpe tak Thomas for en fed lydoplevelse lige inden din ferie … jeg er tosseglad for min nye A1... Toon meer
I have been dealing with most of the Danish HIFI shops during the last 15 years. My favorite shop remains Lydspecialisten in Aalborg. Thomas and his team are doing a great job. Often having the best H... Toon meer
Meget positiv oplevelse. Min ca. 3 år gamle streamer holdt op med at virke, og garantien var udløbet. Jeg kontaktede derfor butikken, hvor jeg havde købt den. Jeg havde selv en mistanke om, at en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lydspecialisten er en specialbutik for god lyd i Aalborg. Vi blev grundlagt i 1992, og vi har altid sat en dyd i at forhandle de bedste produkter inden for Hi-fi. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder. Vi leverer High-end stereo systemer, og hvis behovet er for noget helt specielt, så aftal en tid med en af vores specialister, så sætter vi os sammen og skræddersyer en løsning, som passer til dine behov. Vi vælger vores produkter ud fra kriterier som kvalitet, performance, levetid og design. Disse parametre er essentielle i Hi-fi verdenen, og vi tror også på, at årsagen til vores fortsatte succes blandt andet skal findes i vores skarpe og måske kyniske måde at sortere på. Vi tror på, at de stærkeste produkter overlever og det afspejles også i vores sortiment, som ikke har plads til fusere og andre sjove fisk. Vores løfte til dig er derfor, at du altid vil modtage en ærlig, professionel og kompetent rådgivning hos os, som vil løfte din lyd til nye højder. Velkommen til Lydspecialisten!
Nørregade 19-21, 9000, Aalborg, Denemarken
- info@lydspecialisten.dk
- www.lydspecialisten.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
God venlig og kompetent services.
I går fik jeg min Pladespiller Linn LP12 tilbage med en ny (3 år gammel) tonearm Akito 3B og justeret som den skal, den spiller helt fantastisk. En fornøjelse at handle og blive serviceret af kompetente venlige fagfolk i Lydspecialisten. Jeg har handlet der gennem flere år og kan varmt anbefalede dem, De ved noget om Hige-end udstyr, men har også en god billig aktiv højtaler til køkkenet.
Altid åben for et godt tilbud !
Rådgivning og service i topklasse!
Naim Mu-so Qb: Et godt køb
Ledte efter en lille enhed med streaming, forstærker og højtalere i samme enhed. Fandt Naim Mu-so Qb, en kubeformet enhed på 21*20*20 cm. Streamer airplay m.m., og har fornuftig internetradio, som styres over ipad eller androidmobil, gennem en ok fungerende app. Er ikke hi-fi, som mit tidligere anlæg, men spiller godt og rigeligt højt til at fylde en stue med lyd. Fandt den på tilbud til en god pris hos Lydspecialisten.dk. Blev leveret på 2 dage. Rigtig godt tilfreds med købet.
Quality is the way off life
Mine største anbefalinger, en butik der oser af kvalitet og en behagelig stemning og super god betjening og en mulighed for at deltage ved demoaftener hvor man hører alm og mega dyrt grej en drømmeverden åbner sig.
Efter mit første besøg i butikken har jeg kommet der tit og hele mit anlæg til kabler og højtaler og strøm har jeg bygget op i samarbejde med Thomas og Steens anbefalinger med det resultat at jeg har den flotteste lyd jeg aldrig havde drømt om.
Butikken og service er et besøg værd og man føler sig aldrig presset kun begejstret. Derfor mener jeg at et besøg kan forklares med ordene QUALITY IS THE WAY OFF LIFE.
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice. Utroligt flinke og altid klar til at svare på spørgsmål.
Har intet at brokke mig over - Har faktisk kun været ekstremt begejstret for den utrolige personlige oplevelse at købe på deres hjemmeside (og i sidste ende over mobil). Det føltes næsten som at komme ind i en butik. Bare uden folk kigger mærkeligt, fordi man køber ting i underbukser.
Glimrende service og levering.
Har netop købt og modtaget en pladespiller fra Lydspecialisten. Jeg oplevede personlig service udover det forventede og desuden ankom min pakke 2 dage efter bestilling. Kun rosende ord herfra.
Mændene i Lydspecialisten er top…
Mændene i Lydspecialisten er top service minded !!
Eneste sted jeg køber mine højtaler.
Har handlet audioudstyr der i over 10…
Har handlet audioudstyr der i over 10 år og har altid været tilfreds.
God service både i forhold til salg men også reklamationer. Der føres kun produkter af høj kvalitet. Ingen naiv tiltro til bestemte mærker uanset pris eller prestige. Kan kun anbefales.
Har handlet hos dem 2 gange. Har leveret det ene produkt tilbage og byttede det andet og de har været flinke og hjælpsomme i begge tilfælde. Vil helt klart anbefale dem.
Så er endnu en handel gjort hos…
Så er endnu en handel gjort hos lydsspecialisten...
Utroligt hvor langt de er villige til at gå for at gøre deres kunder tilfredse...
Jeg har handlet hos dem i 25 år , og aldrig har jeg oplevet andet end en utrolig kundeservice og professionalisme som bare ikke findes magen til...
Jeg vil ligge hovedet på blokken og våge den påstand, at en dårlig anmeldelse på trustpilot udelukkende skyldes en misforståelse eller ubevidst forglemsel da de har rygene travlt.
Thomas/Steen og Co skylder jeg stor tak, og de arbejder alle stenhårdt på at gøre vanskelige kunder som jeg tilfreds..
Ikke en helt nem opgave...
Så stor tak herfra gutter..
Har købt på deres webshop hvor kotymen …
Har købt på deres webshop hvor kotymen ofte har været at varen var netop solgt forinden og de ikke "lige" havde fået fjernet den..
Derefter en masse bøvl for at få pengene retur, som andre har nævnt de mennesker virker ikke som om de har helt styr på tingene og "glemmer" for meget.
Kig på deres webshop, mange af de brugte produkter er slet ikke tilgængelige, nogle er prissat andre ikke, det er en rodebutik og det kan gøres meget bedre.
Fremragende service & gode priser
Lydspecialisten byder på en fremragende service - og de er sandelig specialister.
Vi har netop modtaget vores nye pladespiller TD240/2 i sort piano lak - tuuuusind tak, skal I have! Vi var oven i købet så heldige at få den større model til en rigtig god pris og er rigtig glade for den gode handel :-) Så vi kan helt klart anbefale specialisterne.
Tak, Thomas og Steen!
Super service - kyndig vejledning
De matchede prisen på en produkt der var blevet solgt for næsen af mig andetsteds. De hjalp med lodning af kabler. De hjalp med kyndig og troværdig vejledning både i telefon og per mail.
Handler trygt her igen.
Jeg har nu handlet ved lydspecialisten.dk både over internettet, og direkte i deres butik. Og det fungerer bare super godt, og varerne bliver sendt som aftalt. De bruger den tid man har brug for i butikken!
Tidligere alt for mange fejl, men det virker til at være bedre
Jeg har simpelthen været nød til at rette min anmeldelse fra en meget posektiv en til en noget negativ.
Grunden til det er der simpelthen er alt for mange fejl fra dem og kommunikationen er direkte elendig. De roder rundt imellem hvad de siger og snakker ikke sammen internt.
Jeg har købt igennem dem 3 gange. Første gang ridset de højtalerne jeg købte. Vi fandt ud af det, men kommunikationen var noget tung i det.
Så købte jeg nogle højtaler stander som de skrev var nye. Da de så kom frem var de ikke nye og de kunne ikke samles da alle skruere manglede. Det er nu forsat ikke løst her 5 uger efter.
Har købt igennem den igen over flere omgange disse gange helt uden problemer og med en langt bedre service. Jeg må derfor efterhånden ændre min anmeldelse.
Dårligt produkt, dårlig rådgivning, elendig service
Købte for 2 år og 3 måneder siden en Simpleaudio forstærker og tilhørende audiovector højtalere for godt og vel 25.000 kr. Forstærkeren der den gang kostede næsten 5000 kr brændte sammen lige efter endt garantiperiode. Lydspecialisten tilbød at checke med leverandøren om den kunne repareres og hvad det vill koste. Efter adskillige rykkere fik jeg så svaret, at det nok ville koste mellem 2500 og 3000 kr at repare den. Jeg takkede naturligvis nej tak til dette fantastiske tilbud, da jeg kunne se at prisen på forstærkeren, siden jeg købte den, nu blev tilbudt på Lydspecialistens hjemmeside for 1999 kr. Jeg gjorde naturligvis Lydspecialistens opmærksom på dette forhold og fik så tilbudt at jeg kunne købe en ny forstærker til 1999 kr. jeg syntes imidlertid, at jeg allerede har betalt mere end rigeligt for en forstærker som man i mellemtiden har sat drastisk ned. Jeg mistænker at prisnedsættelsen skyldes den usædvanlige dårlige kvalitet på Simpleaudios produkter. under alle omstændigheder forventede jeg en løsning hvor Lydspecialisten ville tilbyde mig en eller anden fordelagtig løsning, men det var altså ikke tilfældet. Jeg vil stærkt fraråde at handle med denne virksomhed og hold jer væk fra SimpleAudio.
Mere end almindelig service.
I min optik er Lydspecialisten der hvor man går hen, hvis man samler på gode oplevelser.
Super god butik!
Super god service får man altid! og man føler sig altid velkommen, alle ekspedienter er gode til at hjælpe og komme med ide'er til hvad man nu er på udkig efter!
Look no further!
Lydspecialisten....
Et sted hvor man ikke bare er den næste kunde i rækken, eller bare er endnu et individ som skal påduttes noget ligegyldig service med salg for øje.
Jeg har efterhånden handlet og begået mig i lydspecialisten i 3-4 år, og har da også smidt en mønt eller 2 i butikken, men dog har jeg sjældent været så glad for at "støtte" en forretning ved at købe deres produkter.
Service er i TOP, uanset hvem man snakker med. Og selvom man bare er inde for at snuse, bliver der gjort noget ud af ens besøg.
Har man nogle specielle ønsker, som ikke lige er i deres normale sortiment, er de altid behjælpelige med at finde præcis hvad man vil have, eller, forsøge at komme så tæt på som det er muligt.
....og så har de muligvis Danmarks bedste sofa!