Maisons du Monde UK Reviews

17.372

3,4

Ik was huiverig om te bestellen door de slechte reviews. Maar de kast was er na een week al. Een bezorgafspraak maken ging makkelijk. Vriendelijke bezorgers die correct hielpen. Klantenservice is so... Toon meer

1,5 maand geleden een retour gemeld en gewoon geen reactie meer. Er wordt gezegd dat er contact met je word opgenomen maar dit gebeurd vervolgens gewoon niet. Al een aantal keer gemaild - geen reactie... Toon meer

Nou slaapbank besteld .heel mooi en snel geleverd.ik had ook een schilderij besteld. Na het uitpakken van het pakket niks gezien .de slaap bank valt zwaar tegen het is mooi van design maar ligt niet... Toon meer

Ik bestelde een slaapbank (een beetje met een bang hartje vanwege een aantal negatieve reviews die ik online terugvond) maar de slaapbank werd netjes op tijd geleverd. Op voorhand een telefoontje of h... Toon meer

Gemiddeld

17K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(17.372)

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nooit meer AB Custom AUB

Ik heb voor de duidelijkheid bij MDM NL besteld. Maar goed MDM is een Europees bedrijf en daarom zet ik deze eerlijke review hier neer.

Het gaat vooral om hun leverancier waar ze nooit meer in zee moeten gaan. Deze wordt hier ook al vaak genoemd bij naam:

AB Custom

Alles wat je niet wilt wat er gebeurt met je dure aankoop, wordt er juist mee gedaan.

* geen goede communicatie
*levering niet aangegeven dat het bij de buren is afgeleverd
* pakket was een dure dressoir die op zijn kant stond, en niet horizontaal, waardoor er grote kans bestaat dat het dressoir scheef trekt
*niet bereikbaar via normale communicatie kanalen

Kortom, heel erg onprofessioneel. Ik raad aan nooit met dit bedrijf zaken te doen. Laat het maar failliet gaan.

Tenslotte toch nog iets over MDM: het product is zoals het is afgebeeld. Mooi afgewerkt meubelstuk. Was goed verpakt, waardoor AB Custom mazzel heeft gehad.

Geen ster voor AB Custom
4 sterren voor MDM(virtueel)

10 augustus 2020

Beste Frieswijk,

U stelt volkomen terecht dat wij verlaat waren met verzenden van uw bestelling. . Het spijt ons dat u een negatieve ervaring met onze vervoeder hebt en daarom hebben wij hiervoor een compensatie aangeboden.

Met vriendeljke groeten,

Maison Du Monde

Bij Maison du Monde een bestelling gedaan van een dressboy en twee nachtkastjes. Na 2 maanden uiteindelijk de producten geleverd en kwaliteit laat te wensen over. Ziet er prachtig uit op het plaatje, maar waardeloos. Verder geen enkel response op mijn mail, dus contact krijg je niet met dit bedrijf.

In mijn optiek een gevalletje 'dropshipping' en waarschijnlijk bij AliExpress eerder geleverd en een stuk goedkoper.

Ik bestel hier nooit meer!

5 augustus 2020

Beste,

We vinden het bijzonder spijtig dat je geen goede ervaring hebt met Maison du Monde. Een niet tevreden klant is het laatste wat we willen.

Zou u ons uw ordernummer kunnen geven zodat wij u kunnen helpen?

Team MDM

Na half jaar nog niets geleverd...

Half januari twee kasten besteld bij Maison du Monde. Zeer matige en late communicatie over meerdere overschreden leveringstermijnen en alleen als ik zelf contact zoek. Sinds begin juli schijnen de kasten opgehaald te zijn door de vervoerder, AB Custom. Na voicemail en mail van hen over het afspreken van een levermoment, wacht ik al een maand op een reactie naar aanleiding van mijn mails en telefoontjes.
Ik vraag me af of ik de kasten ooit nog ga zien. Als ik deze reviews eerder had gelezen, had ik de bestelling nooit gedaan...

3 augustus 2020

Beste Wendy

Wat vervelend dat u de bestelling niet heeft ontvangen. Zou u ons uw ordernummer kunnen geven zodat wij u kunnen helpen?

Incompetent ...NIETS bestellen, waardeloze klantenservice

Positieve beoordelingen zijn waarschijnlijk medewerkers ...dit bedrijf kan werkelijk NIETS. Geen orderbevestiging, geen leverings informatie, geen track-en-Trace, foute informatie, liegen en nooit terug bellen (als beloofd). Foute levering.

Klantenservice vraagt standaard nog 4-5 dagen te wachten. Hun vervoerspartner 'AB Custom' is nog incompetenter ...en ze wijzen naar elkaar (fijn) voor het uitblijven van informatie. 'AB Custom' verzend vervolgens naar NL onderaannemer ...ze weten niet naam / telefoonno etc. Zeker 8 leverdata gekregen en 10 updates in de website (allemaal onwaar). Uiteindelijk word ik op zondagmorgen (?!) 08:30 gebeld of ze die morgen mogen leveren. Bank na bijna 4 maanden geleverd, uiteraard niet compleet (kussen hoes ontbreekt).

En uiteraard ...alles ligt aan Corona :(
Nooit iets bestellen, zelfs een koude douch zou een compliment zijn voor dit bedrijf.

3 augustus 2020

Beste Erik,

Excuses voor dit verlate reactie. Een drukke periode is nooit fjin en dat heeft u als klant toch nog een beetje last van moeten ondervinden. Uiteraard is het natuurlijk zo dat wij binnen gestelde termijn onze klanten beantwoorden om assistentie te kunnen bieden.
Ik zie dat u uw levering dan toch heeft mogen ontvangen.

Bedankt voor uw geduld en vertrouwen!

Nogmaals onze excuses voor deze jammerlijke ervaring.

Sneller geleverd dan toegezegd, wel rommelige communicatie over leveringstermijn

Na het lezen van de vele slechte reviews was ik wat huiverig om te bestellen. Het was toch het mooiste bureau voor een goede prijs dat ik kan vinden, dus toch maar gedaan. En ik ben niet teleurgesteld! Meubel werd uiteindelijk in 2 weken geleverd door TNT, terwijl dit oorspronkelijk 5 weken zou zijn. Wel was de communicatie hierover wat rommelig. Op de website stond dat het bureau in 5 weken geleverd zou worden. Kort na bestelling kreeg ik mail dat dit binnen 2 weken zou zijn. Een week later volgde een bericht dat het toch 6 weken zou gaan duren. En nog een week later ontving ik bericht dat het bureau verzonden was en uiteindelijk na iets meer dan 2 weken werd geleverd. Al met al snel genoeg, maar was prettiger geweest als daar niet wisselend over was gecommuniceerd. Verder zitten er een paar minieme krasjes op het bureau. Dit licht volgens mij aan de kwaliteit van het bureau (hout met een laklaag) en is niet ontstaan bij het in elkaar zetten, aangezien ik voorzichtig heb gewerkt en op een zachte ondergrond. Al met al voor de nette prijs niet ontevreden over deze aankoop en service.
Ik heb een tegoed bon a 20% van het aankoopbedrag gekregen. Heel netjes!!!

2 augustus 2020

Beste,

We zijn blij te vernemen dat u toch tevreden bent, voor het krasjes hebben wij een compensatie gestuurd.

We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Annuleer je bestelling

Adviseer iedereen die hier gekocht heeft en nog niks geleverd heeft gekregen, zijn bestelling te annuleren. Binnen 5 dagen heb je je geld terug. Bel naar het nummer ‭(020) 721 98 31‬. Duurt even voordat je iemand aan de lijn hebt, maar zet door! Bij mij ook gelukt en ik heb 6 maanden gewacht op de bestelling. Daarna was mijn geduld op.

30 juli 2020

Beste Milan,

Wat ontzettend spijtig dat u niet tevreden bent over ons bedrijf. Het laatste wat we willen is een ontevereden klant.

İk wens u nog een fijne dag.

Team MDM

Ondanks de vele slechte reviews hieronder, heb ik een prima ervaring! Levering was gewoon binnen de aangeven dagen en ben blij met het product!

29 juli 2020

Beste Lianne

Wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is gegaan. Tot slot wensen wij u veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug!

Waardeloos. BESTEL HIER NIETS

Waardeloos. BESTEL HIER NIETS. Ongelofelijk moeilijk bereikbaar en waardeloze klantenservice. Spullen nooit gearriveerd, geld weg en geen enkel contact mogelijk.

28 juli 2020

Beste Winter

Tot onze verbazing heeft u ons bedrijf als zeer slecht ervaren, wat absoluut niet onze bedoeling is.

Naar ons weten is de bestelling al geannuleerd, en teruggestort op 15/08/2020.

Team MDM

Serieus hier niks bestellen.

Serieus hier niks bestellen.
Belachelijk.
Grote mooie kast besteld.
Kwam pas na 2 maanden.
Eindelijk kwam de kast.
De kast is groot en uit 1 deel.
Kast was beneden helemaal kapot en versplinterd.
Gelijk gebeld en gevraagd of de mannen die hem brachten gelijk terug konden komen om hem weer mee te nemen want dit was overduidelijk onacceptabel en ze moesten nog in de buurt zijn.
Ze zouden het opnieuw inplannen. Nu 9 weken later en meer dan 10 belletjes verder, staat de kast hier nog in de doos en staat dus al zolang in de weg in ons kantoor.
Het is een onhandig groot ding en staat dus echt super in de weg.
Ze komen gewoon niet en het ergste is dat ze de € 700 pas terug betalen wanneer de kast is opgehaald.
Dit is zo belachelijk.
Niks is overdreven, dit is echt zo!
Ze werden boos aan de lijn en hingen gewoon op.
Wij willen ons geld terug!
Ik zie nu ook hoeveel slechte reviews er zijn, en daar sluit ik me graag bij aan.
Nooit zal ik hier iets nog kopen of aanraden.
Wij zijn echt niet moeilijk maar dit gaat nu echt te ver.
Wij gaan er een zaak van maken.

25 juli 2020

Beste Rudi,

Excuses voor dit verlate bericht. Een drukke periode is nooit fjin en dat heeft u als klant toch nog een beetje last van moeten ondervinden. Uiteraard is het natuurlijk zo dat wij binnen gestelde termijn onze klanten beantwoorden om assistentie te kunnen bieden. Ik zie dat u uw artikel dan is opgehaald en u bent ook terugbetaald op 14/08/2020.

Een tafelpoot te weinig

Wij hadden een tafel met drie poten besteld. Veel eerder dan aangegeven werd de tafel geleverd. De transporteur stond volkomen onverwachts voor de deur, gelukkig waren wij thuis.
De doos was zwaar beschadigd en de ontstane scneuren waren getapet. Bij opening bleek een tafelpoot te ontbreken. We hebben dus zelf een tafelpoot moeten kopen, die er uiteraard niet hetzelfde uitziet. Natuurlijk zijn wij heel ontevreden, een ster is nog teveel. Zonde van die leuke tafel! Prima gemaakt en daarna door een buitengewoon slordige transporteur vervoerd. Onbegrijpelijk, Maisons du Monde!

24 juli 2020

Beste Hetty

Nogmaals bieden wij onze excuces aan voor het te traag leveren van u bestelling. We gaan u een nieuwe artikel sturen. We hebben je even rechtstreeks een mail gestuurd.

Team MDM

Mooie spullen en geleverd volgens afspraak

Ondanks de vele slechte reviews een bestelling geplaatst op maisonsdumonde.com /NL/nl
1e levering was leverbaar vanaf 21-7 en netjes op 22-7 geleverd.
Mooie spullen, en niet duur, wij zijn er blij mee.
Enige onhandige is dat de bestelling verzonden werd via TNT, waarbij je niet kunt zien hoe laat ze ongeveer komen waardoor je de gehele dag thuis moet blijven.
Verder zijn de bezorgkosten nogal veel, zeker als je een aantal spullen hebt. Daarentegen zijn de prijzen van de artikelen vriendelijk geprijsd waardoor het in zijn totaliteit een prima prijs was.
2e levering moet nog komen, maar tot dusver dus tevreden.

23 juli 2020

Beste Cynthia

We zijn blij te vernemen dat u toch tevreden bent, we wensen u veel plezier met uw aankoop.

Wacht al 8 weken op mijn pakje

Wacht al 8 weken op mijn pakje, winkel niet te bereiken via telefoon en klantendienst ook bijna niet, had dan toch iemand aan de lijn die zei dat het pakje onderweg was, nog een week verder zelf maar gebeld naar Geodis in Frankrijk die de levering doet en eindelijk een datum van levering gekregen. Klantendienst 0.0

22 juli 2020

Beste Katrien,

Excuses voor dit verlate bericht. Een drukke periode is nooit fjin en dat heeft u als klant toch nog een beetje last van moeten ondervinden. Uiteraard is het natuurlijk zo dat wij binnen gestelde termijn onze klanten beantwoorden om assistentie te kunnen bieden. Ik zie dat u uw levering dan toch heeft mogen ontvangen.

Team MDM

NOOIT iets bestellen bij Maisons du…

NOOIT iets bestellen bij Maisons du Monde.
Bestelling komt nooit aan. Zijn NIET bereikbaar. Verwijzen door naar logistieke dienstverlener (AB Customs) maar vermelden daarvan een ONJUIST telefoonnummer op de website. Na weken bellen, en Nadat je onder valse voorwendselen doet alsof je een bestelling wilt plaatsen, krijg je eindelijk een onvriendelijk hok aan de lijn. Na 15 minuten wordt de hoorn erop gesmeten 'want ze hebben nog andere dingen te doen dan jou helpen'.

16 juli 2020

Antwoord van Maisons du Monde UK

Beste, wij bieden ons excuses voor het ongemak .. we zien dat de bestelling al terug opgehaald is en u bent terug betaald op 30/08/2020.

Team MDM

Begin mei een hele baby kamer besteld…

Begin mei een hele baby kamer besteld afgelopen weekend 11 juli alsnog gelukkig geleverd het zou 18 juni geleverd worden
Producten zijn wel erg mooi maar idd om alles te krijgen heel veel moeten bellen mailen etc

Om je track en trace te zien de laatste 2 letters van je postcode weghalen

Het telfnr voor nl is

020 721 98 31

Succes hier voor een ieder ik hoop dat jullie snel krijgen geleverd!!

Als advies voor MDM zoek een ander bedrijf die de producten levert

Als advies voor de Nederlanders ik zou er goed over nadenken als je besteld
En anders met je creditcard zodat je verzekerd bent

15 juli 2020

Beste Carina,

Onmogelijk contact

Drie weken lang, iedere dag enkele keren gebeld naar Schoten. Werd nooit opgenomen of was in gesprek. Vandaag hebben we ze eindelijk aan de lijn gekregen. Voor het plaatsen van de bestelling moest de mevrouw even iemand anders halen. Na 30 minuten aan de lijn te hebben gewacht heb ik zelf maar het contact verbroken aangezien er hoogst waarschijnlijk toch niemand meer de telefoon ging opnemen. Naar aanleiding van alle negativiteit op Trustpilot zou je verwachten dat ze blij zijn met iedereen die hier uberhaupt nog iets wil bestellen. Maar wij zoeken weer even verder.

13 juli 2020

Beste,

Onze excuses voor de late reactie, hoewel wij uiteraard het liefst alleen maar positieve reviews ontvangen, willen wij u toch bedanken voor uw waardevolle review. Dit geeft ons goede feedback dat het soms ook niet goed kan gaan en dat we daar dan verbeteringen kunnen aanbrengen. Wij begrijpen u teleurstelling en bieden nogmaals onze excuces.

Team MDM

Pluspunten

Pluspunten: mooie spullen, degelijk.
Nadelen: inderdaad zeer trage aflevering. Begin mei besteld, 1 item levertijd van 1-2weken de rest voorradig. In bestel bon stond levering vanaf 8juni. (Dus al 3 weken later dan de items aangaven). Uiteindelijk pas toegekregen op 30juni. Wil je iets snel in huis moet je er dus zeker niet bestellen... Desondanks wel blij met de items.

10 juli 2020

Beste caroline,

U stelt volkomen terecht dat wij verlaat waren met verzenden van uw bestelling.
Wij hebben u bestelling van 08/06 op 30/06 geleverd, dit is inderdaad te laat. Het spijt ons dat u een negatieve ervaring met ons hebt wegens de globale probleem.

2 meubels besteld bij mdm

2 meubels besteld bij mdm, na veel gebel en gemail uiteindelijk gekregen. Zien er prachtig uit, daar is echt niks over te klagen. Maar wat we hebben moeten doen om deze te krijgen is echt belachelijk. Continue bellen, krijg geen reactie op mails, vervoerbedrijf niet te bereiken, zelfs mdm kon volgens eigen zegge geen contact krijgen met dit bedrijf. Dat is toch wel erg typisch.
Wat mij helemaal verbaasd is dat er, (zelf helaas te laat ontdekt) al enige tijd negatieve reviews zijn over mdm en ab customs. Je zou toch zeggen dat je als bedrijf zijnde, zo snel mogelijk wil veranderen? Zo wil je toch niet bekend staan?
Voor ons betekende dit alles dat wij hier niet meer gaan bestellen en we mdm niet zullen aanraden bij een ander.

Beste Herman

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring! Ze zijn alleen maar oplichter! We moeten aangiefte doen ,misschien we kunnen onze geld terug krijgen!

Beste Kia

Zou u ons uw ordernummer kunnen geven zodat wij u kunnen helpen?

Schandalig

Schandalig, na 4 maand wachten nog geen levering van mijn bestelde en betaalde product. Klantendienst stuurt mij ALS hij al bereikbaar is van het kastje naar de muur... uiteindelijk toch een oplossing: terugbetaling maar daarvoor moet ik wel helemaal naar de winkel... en daar stond een ellenlange rij die ze mij eigenlijk ook nog wouden laren doen... een schande is dit. Bestel hier nooit iets.

Beste Rachel,

Team MDM

We hadden een tuin meubel besteld sinds…

We hadden een tuin meubel besteld sinds Mei tot nu helemaal niks gehoord wanneer geleverd zou worden.
We besloten via Landelijk internetoplichting een aangifte te doen en ook naar Politie voor aangifte Fraude

8 juli 2020

Beste Hulshoff,