Ik was huiverig om te bestellen door de slechte reviews. Maar de kast was er na een week al. Een bezorgafspraak maken ging makkelijk. Vriendelijke bezorgers die correct hielpen. Klantenservice is so... Toon meer
1,5 maand geleden een retour gemeld en gewoon geen reactie meer. Er wordt gezegd dat er contact met je word opgenomen maar dit gebeurd vervolgens gewoon niet. Al een aantal keer gemaild - geen reactie... Toon meer
Nou slaapbank besteld .heel mooi en snel geleverd.ik had ook een schilderij besteld. Na het uitpakken van het pakket niks gezien .de slaap bank valt zwaar tegen het is mooi van design maar ligt niet... Toon meer
Ik bestelde een slaapbank (een beetje met een bang hartje vanwege een aantal negatieve reviews die ik online terugvond) maar de slaapbank werd netjes op tijd geleverd. Op voorhand een telefoontje of h... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
NIET BESTELLEN!!
NIET BESTELLEN!!
Geen communicatie mogelijk bij zowel Maison Du Monde als bij leverancier AB costum.
Wat nu?
Betaald maar niet geleverd en geen contact meer kunnen opnemen.
Dit is geen manier van werken, totaal respectloos.
Hopeloos word je hiervan

Antwoord van Maisons du Monde UK
Goed bed gekocht. Kwam eerder dan verwacht, was gepland vanaf 5 juni maar kreeg een mail dat ie 26 mei geleverd zou worden! Was wel vertraging met de bezorging dus ze kwamen anderhalf uur later dan verwacht, maar goed moet kunnen in deze tijden. Tussendoor klantenservice aan de lijn gehad die heel vriendelijk waren.

Antwoord van Maisons du Monde UK
geschenkkaart niet verlengd met corona
Had een geschenkkaart die geldig was tot 12 mei 2020. Door corona niet tijdig gebruikt. Maisons du monde kan/wil de datum niet verlengen, zelfs niet tot het einde van de maand. 75 euro door hen gewoon van ons gestolen.
05/10 : Jullie vragen mijn ordernummer? Welk ordernummer?

Slecht bereikbaar, lange levertijd
Zeer lange levertijd, slecht bereikbare klantenservice. Het telefoonnummer wat je moet bellen als je vragen hebt over een levering, is een Frans nummer. Ook daar sta je alleen maar in de wacht, net als bij het Nederlandse nummer. Geen duidelijkheid wanneer de levering plaatsvindt, ik wacht nu al 4 maanden...
Echt heel slecht.
Alle begrip gehad in het begin, i.v.m. corona etc.. maar dit was een kast voor de babykamer en de de baby is er inmiddels bijna. Ik krijg niemand te pakken en dan krijg je een Frans nummer... Ik bestel hier nooit meer, en hoop dat ik mijn kast nog krijg.

NIET BESTELLEN !!!
Dit is de eerste en de laatste keer dat ik iets besteld heb bij dit stagebedrijf.
Slechte communicatie, aan al mn spullen mankeert iets.
Ik heb bijna 3 maanden zonder tafelblad gezeten en wel met een onderstel.
Klantenservice heeft niks om een klant tevreden te kunnen houden enkel het antwoord: "Ik begrijp dat dit heel vervelend voor u is" en dat in 7 varianten.
De manager zou direct het tafelblad opnieuw versturen.
Totdat ik na 4 weken eens ging bellen waar dat ding bleef, bleek dat de manager dit was vergeten te doen. Nog een keer 4 weken wachten.
Wat een tent zeg.

NOG STEEDS GEEN REACTIE
NOG STEEDS GEEN REACTIE
Ik word dit echt beu. @maisons du monde, dit is werkelijk waar de ENIGE manier waarop ik jullie aandacht trek. Ik ga het verhaal niet weer opnieuw doen maar de essentie is: ik moet nu opdraaien voor retourkosten die voor jullie rekening zijn. Op 26 februari hebben jullie laten weten dit met tnt op te gaan lossen maar inmiddels krijg ik nog steeds herinnering op herinnering.
Ik heb jullie al eerder gemaild met wat ik nodig heb maar hierbij nogmaals:
“Helaas kunnen wij de aan u gerichte factuur niet aan Maison Du Monde herfactureren zonder een schriftelijke acceptatie en confirmatie van het correct accountnummer.”
Factuurnummer: 11125364
Ik vind het echt ontzettend slecht dat er via de normale manier niet wordt gereageerd en verwacht nu wel de juiste hulp van jullie want dit is echt schandalig.
Mijn gegevens:
Joan Pieters
bestelling nr. 67756435
Invoice CRM:0000000264000002294

Antwoord van Maisons du Monde UK
Knappe meubels maar erbarmelijke…
Knappe meubels maar erbarmelijke klanten service. Had bestelling geplaats van bureau op 13 april. De levering ging plaats vinden in de week van 25/05.
Op 11/05 check alvast de status op de site. "Levering wordt voorbereid" staat er. Prima lijkt me. Op 25/05 check ik nog eens en staat er tot mijn verbazing 'geannuleerd' bij mijn status-update. Na halfuurtje wachtmuziek toch iemand aan de lijn gekregen. Systeemfout vertelde ze me waar ze niets aan kon doen. Maar de 268euro is wel doodleuk van mijn rekening gegaan. Ik moet de bureau dan maar nog eens bestellen en maandje wachten. Wie weet komt hij dan wel eens toe. Moest ik niet eens op de site zijn gaan kijken wist ik van niks. Degoutante service.

Antwoord van Maisons du Monde UK
Koop nooit bij deze winkel
Koop nooit bij deze winkel! Personeel allemaal onbekwaam en super onvriendelijk. Zowel van de winkels als van de klantendienst!
Had een spiegel besteld en 2 keer kapot aangekregen dus wou mijn geld terug en eerst bleven ze bij hoog en laag beweren dat ze dit teruggestort hadden op mijn rekening terwijl ik een maand later nog altijd niets terug gekregen had. Bleek uiteindelijk dat het hun fout was en dat ik het blijkbaar terug moest krijgen in de winkel zelf. Maar daar wouden ze het ook niet geven.
Ze wilden mijn geld gewoonweg niet teruggeven maar kon enkel een waardebon krijgen. Terwijl zij verplicht zijn om het geld terug te geven. Staat op hun website vermeld. En ze waren gewoon heel boertig ook. Dus 130 euro gewoon niet terug gekregen. Ze zetten mensen gewoon in het zak. Vertrouw deze winkel dus zeker niet!

Antwoord van Maisons du Monde UK
Bestelling van 1000 euro nu al ruim een…
Bestelling van 1000 euro nu al ruim een maand te laat.
Standaard mail ontvangen dat de bestelling 2 weken langer zou doen.
Contact met maison de monde of vervoerder niet mogelijk. Telefoon niet opgenomen, mail niet beantwoord

Tevreden
Oh oh oh wat heb ik m geknepen. Heb eerst een kast besteld en pas daarna de reviews gelezen. Slapeloze nachten gehad, bang dat deze niet zou komen. Vanaf 29 mei zou de kast geleverd kunnen worden. Gisteren mail gehad dat hij vandaag tussen 12 en 14 uur geleverd zou worden. Om 12.45 een sms gekregen dat de bezorgers om 13.15 op de stoep zouden staan. Jawel hoor, om 13.15 stonden ze netjes op de stoep. Enigste nadeel is dat ik de kast niet mocht controleren van hun ivm het coronavirus? Dus maar op hoop van zegen de spulletjes aangenomen. Kast bij het uitpakken in nette staat en degelijk verpakt. Ben dus tevreden met de aankoop en service.

totaal geen service
totaal geen service!
je bestelt een product 'in voorraad'. ze laten vervolgens weten dat het pas een jaar later kan geleverd worden. als je dan vraagt om de bestelling te annuleren, krijg je als antwoord 'gelieve ons niet meer te contacteren, wij contacteren jou' wat uiteraard niet gebeurt. en vervolgens krijg je ineens te horen dat je product (dat je intussen al elders gekocht hebt) toch onderweg is. hoe slecht kan je zijn?

Niet aan beginnen!
Tja, je moet een ster selecteren. Maar is het niet waard. Eindeloos lang wachten op je bestelling, gelukkig is het wel aangekomen uiteindelijk. Als ik de recensies lees, is dat op zich al een wonder. Nu wil ik het terug sturen. Nou, dat is terug naar het stenen tijdperk hoor. Je kunt je retour aanmelden en dan krijg je en retourlabel. Naïef als ik ben, check ik meteen mijn mail. Maar nee, ik krijg een bevestiging maar geen label. En daar wacht ik nu al een hele tijd op 😳. Wat een prutsers. Nu staat er een ongelooflijk grote doos (totaal onnodig voor mijn bestelling) vreselijk in de weg. En voor hoe lang? Geen idee, totaal onduidelijk. Als ik bel krijg ik het verzoek een code in te voeren. Huh, wat voor code? Niet aan beginnen!!

Niet aan beginnen
Niet aan beginnen. Niet betrouwbaar, spullen worden niet geleverd. Als je alsnog, na maanden wachten, je bestelling wilt annuleren en je geld terug wil, krijg je te horen dat dat niet kan. Telefoon wordt niet opgenomen mail wordt niet beantwoord. Feit dat ze de review mogelijkheid op Facebook hebben uitgezet zegt genoeg....

Doe het niet!
Ik raad u af om aankopen bij Maisons du Monde te doen!
Zelden zo’n onbetrouwbaar bedrijf meegemaakt.
Op 2/2/20 een bestelling gedaan (71639989 en levering 81488353) die binnen twee weken bezorgd zou worden. Tot zo ver alles prima. Keurig een bevestiging per mail dus geen vuiltje aan de lucht dacht ik..
Eind februari ontving ik plotseling een standaard e-mail over “stakingen in Frankrijk” waarbij de regel waar mijn bestelnummer door hen ingevuld had moeten worden opvallend leeg werd gelaten ( waar heb ik dat toch meer gelezen..) Daarna zowel telefonisch als via de mail niet meer te bereiken. Ik heb wel 10 e-mails gestuurd maar geen enkele reactie ontvangen. Serieus???
Verschuilen achter de Corona crisis gaat niet op. Fatsoenlijk je klanten informeren lukt andere winkelketens ook. Nee, hier ligt heel ander gedrag aan ten grondslag. Er iets ernstig mis binnen dit bedrijf mbt de bedrijfsvoering waarbij “betrouwbaar zijn “ niet erg hoog in het vaandel staat. En dan druk ik me nog heel zacht uit. Het is ronduit beschamend zoals dit bedrijf met klanten omspringt die zich al aan hun deel van de overeenkomst gehouden hebben en netjes betaald hebben. Maisons du Monde neemt het allemaal niet zo nauw zodra er betaald is met het bewaken van het bezorg proces.
Dit is de eerste en meteen allerlaatste keer dat ik voor dit “bedrijf” heb gekozen.
En mocht er toch een reactie vanaf de klantenservice komen via Trustpilot, ( u hoort overigens gewoon rechtstreeks en een op een met uw klanten te communiceren via de eigen site ipv dit forum hiervoor te gebruiken), ik wil geen zalvende teksten op dit forum, over drukte en vertraging bla bla bla. Nee, ik wil gewoon heel simpel mijn tafel! U weet wel: waar ik al in februari €448,00 voor betaald heb!
U bent aan zet dus laat inhoudelijk eens fatsoenlijk van u horen.

BESTEL HIER NOOIT!
BESTEL HIER NOOIT!
Geen levering op afgesproken datum, bedrijf en leveringsbedrijf (AB CUSTOM) onbereikbaar.
Vervolgens een standaard reply op onze email: corona zorgt voor vertraging.
Na 2 weken een telefoontje om te vertellen dat ze ons bed de volgende dag tussen 10.30-12.30u komen brengen.
Ongelofelijk, maar oké, goede hoop. Om 14.30u: nog steeds niks, na non stop voor het raam te hebben gezeten.
Telefoontje naar datzelfde nummer: 'We hebben vanochtend voor de deur gestaan maar er was niemand thuis..'. Juist.
He-le-maal klaar mee, hopelijk leest iedereen dit, samen met alle andere reacties, voordat je hier besteld.

Dieven!
Geen ster geven kan niet anders had ik het wel gedaan. Mijn verhaal is hetzelfde alle andere. Een bestelling in januari geplaatst 3 manden later nog niks ontvangen, maison du monde is niet te bereiken en kan het dus ook niet annuleren.

Onbereikbaar!
Hallo
Begin april voor 15OO euro besteld en bestelling op 15/4 geleverd bij AB CUSTOM. Op geen enkele manier krijg ik AB CUSTOM te pakken. Levering zou ik graag 30/4 rond hebben, tot dan ben ik elke dag thuis. Zowel Maisons du Monde als AB CUSTOM zijn onbereikbaar en nergens krijg je info. Graag snel een oplossing.
Petra

Antwoord van Maisons du Monde UK
Geen contact te krijgen met dit bedrijf
Probeer al een tijdje contact te krijgen met de klantenservice om mijn bestelling te annuleren omdat ik 1) niets te horen krijg over de bestelling en 2) zoveel slechte reviews lees dat ik bang ben dat ik überhaupt de tuinset niet op tijd krijg en de zomer dan al lang voorbij is. Hopelijk krijg ik wel spoedig m’n geld terug maar tot nu toe krijg ik geen enkel contact met de klantenservice. Niet via berichten maar ook niet via de telefoon. Sta elke keer een half uur in de wacht.
Ik wil of zekerheid dat ik m’n bestelling binnen de beloofde verzendtijd krijg of zsm m’n geld terug.
Als ik zo de reacties lees, moet ik er straks nog een advocaat op gaan zetten ook. Hoe belachelijk.

Bestelling wordt niet geleverd
Bestelling wordt niet geleverd, geen communicatie mogelijk
Probeer al weken contact te krijgen over bestelnummer 73328337. Alle nummers die op internet te vinden zijn zijn NIET in gebruik en enige vorm van klantenservice is er niet!! We hebben ruim 300 EU excl. verzendkosten betaald voor niks! Graag willen we de huidige status weten van onze bestelling - ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden!!

Geen retour ticket
Vanaf vorige week geprobeerd een retour ticket aan tevragen .
Niet bereikbaar op telefoonnummer klanten service.
Vier keer gemaild via "contracteer" maar geen antwoord.
IK wil graag brievenbus , die zeer gammel is terug sturen.
Annemarie