Maisons du Monde UK Reviews

17.372

3,4

Ik was huiverig om te bestellen door de slechte reviews. Maar de kast was er na een week al. Een bezorgafspraak maken ging makkelijk. Vriendelijke bezorgers die correct hielpen. Klantenservice is so... Toon meer

1,5 maand geleden een retour gemeld en gewoon geen reactie meer. Er wordt gezegd dat er contact met je word opgenomen maar dit gebeurd vervolgens gewoon niet. Al een aantal keer gemaild - geen reactie... Toon meer

Nou slaapbank besteld .heel mooi en snel geleverd.ik had ook een schilderij besteld. Na het uitpakken van het pakket niks gezien .de slaap bank valt zwaar tegen het is mooi van design maar ligt niet... Toon meer

Ik bestelde een slaapbank (een beetje met een bang hartje vanwege een aantal negatieve reviews die ik online terugvond) maar de slaapbank werd netjes op tijd geleverd. Op voorhand een telefoontje of h... Toon meer

Gemiddeld

17K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(17.372)

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Binnen twee weken was mijn bed geleverd - zoals afgesproken.

Binnen twee weken was mijn bed geleverd. Ik had de bestelling geplaatst en ontving iedere week netjes communicatie over de levering. Ik werd het weekend van te voren nog gebeld door ABCustom om een tijd en datum af te spreken. Deze was op de afgesproken datum en tijd dan ook geleverd. Blijkbaar waren twee mannen vanuit Belgie helemaal naar Amsterdam gereden met een busje! Heel fijn allemaal! Ondanks de vele slechte reviews heb ik een topervaring gehad, dus ik wilde dat graag mededelen :-)

24 januari 2020

Beste Eva

We zijn blij te vernemen dat u tevreden bent, we wensen u veel plezier met uw aankoop.

Team MDM

Petje af voor Chris van de klantenservice!!

Ik heb initieel hetzelfde aan issues ervaren als de meeste mensen die hier een review hebben achtergelaten. Het was echt heel onzeker waar mijn bestelling was en of deze zou komen en ik had zelfs nav de reviews de bestelling al geannuleerd.
Via het nummer 020-7219831 kom je op de klantenservice uit. Vraag daar naar Chris! Chris is echt een hele behulpzame, empatische en klantgerichte man die niets anders wilt dan alles nú voor je regelen. Hij belt zelfs met AB Custom terwijl je aan de lijn bent.
Bij AB Custom kun je het beste vragen naar Kimberly Sophie; die werkt letterlijk overuren om je te helpen.
Met behulp van deze twee medewerkers is alles bij mij uiteindelijk helemaal goed gekomen! Ik heb een prachtige kast geleverd gekregen en binnen de afgesproken termijn.
Het is waar dat ze veel logistieke issues ervaren, maar ze zetten zich er echt voor in om te helpen.

16 januari 2020

Beste Roberts

Geen klantenservice, geld kwijt

Stoel besteld op 6 januari. Op 10 januari, zonder enige vorm van communicatie, stoel ontvangen. Helaas blijkt het de verkeerde stoel te zijn. Geen idee waar ik nu naar toe moet om dit geregeld te krijgen. Telefoon wordt niet opgenomen. Email niet beantwoord. Denk dat ik m'n geld kwijt ben.

16 januari 2020

Beste Hakog1,
Bedankt voor uw bericht.
Het spijt ons dat u een verkeerde stoel heeft ontvangen.
Onze klantendienst heeft inmiddels contact met u opgenomen voor een oplossing.

Team MDM

Wel betaald nooit product ontvangen

Spiegel besteld en betaald maar nooit mogen ontvangen. Maisons du Monde claimt dat het product geleverd is en daarmee is het klaar. Ronduit belachelijk! Telefonisch contact lijkt onmogelijk, alles moet via mail. Naar Frankrijk gebeld zelf maar nooit meer iets van vernomen. Wees gewaarschuwd, bestel hier niet, de klantenservice is dramatisch!

15 januari 2020

Beste Harm,

Bedankt voor uw beoordeling.
Spijtig te horen dat uw product niet geleverd is.
Inmiddels heeft de klantendienst contact met u opgenomen voor een passende oplossing.

Team MDM

Ik heb geprobeerd (op zakelijke basis)…

Ik heb geprobeerd (op zakelijke basis) kasten te bestellen. Op de site wordt verwezen naar het versturen van een email. Deze is verzonden en wacht op antwoord. Als ik de reviews lees en zie dat er simpelweg geen reactie komt, huiver ik dan ook om hier een bestelling te plaatsen. Dit komt onbetrouwbaar over.

15 januari 2020

Antwoord van Maisons du Monde UK

Beste Smolenaars, excuses voor het ongemak en late reactie.

Ik zou je toch vriendelijk verzoeken om contact op te nemen telefonisch met de sales afdeling. die gaan hier over. ,

Het nummer is: 003120 7219831.

Geen levering na maand

Wacht al meer dan een maand op een online bestelling. Leverancier AB customs doet zijn werk niet, maar Maison du monde neemt zijn verantwoordelijkheid niet op. Mails en telefoons worden niet beantwoord. Via sociale media volgt er vrij snel reactie, maar dit blijken loze beloftes want nog steeds geen levering.
Bestel veel online maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Ondertussen wel ongeveer € 900 kwijt en grijze haren van onbegrip en frustratie erbij.
Spijtig want ze hebben zo 'n mooie spullen.

14 januari 2020

Hallo Anneke,

Bedankt voor uw beoordeling.
Zou u een bestelnummer kunnen doorgeven, zodat wij uw vraag verder kunnen behandelen?

Team MDM

Ik heb al op 9 november een slaapbank…

Ik heb al op 9 november een slaapbank besteld (en betaald!), maar heb totaal geen zicht op wanneer deze binnen komt en wacht nu dus al erg lang.
Heel graag wil ik dat jullie me verder helpen.
Wat ook raar is, is dat de slaapbank 2 keer als bestelling in het systeem staat als ik inlog. Dit klopt toch ook niet?!
Mijn bestelnummer is 63500277.
Graag verneem ik spoedig een reactie.

Groet, Lotte van der Zouwen

Beste Lotte,

Bedankt voor uw beoordeling.

Omdat wij nu met een andere Transporteur werken hebben wij de bestelling opnieuw in het syteem gezet, waardoor het lijkt alsof er sprake is van een dubbele bestelling.
De levering zou inmiddels hebben plaatsgevonden.

Team MDM

in November 2019 een slaapbank gekocht…

in November 2019 een slaapbank gekocht en betaald 750 euro.
Levertijd ongeveer 2 weken.

Nu bijna 2 maanden later nog niets ontvangen.
Vervoerbedrijf in Duitsland gebeld
Is gestopt met transport voor Maisons du Monde.
Telefoon Maisons du monde werkt niet, geen contact via internet
Wanneer krijg ik mijn slaapbank?

Hermana

Hallo Hermana,

Bedankt voor uw beoordeling.
Het klopt dat wij nu met een nieuw vervoersbedrijf werken.
Uw bestelling is inmiddels aan hen overgedragen.
Zij zullen snel contact opnemen om uw slaapbank te leveren.

Oplichters????

Een slaapbank besteld met bestelnummer 66162205 op 08/12/2019. Een keer gebeld (24-12) of ze op 26-12 konden leveren. Aangegeven dat het niet kon. Sindsdien gemaild op 28-12, 02-01, 07-01, 09-01 naar AB Customs. Daarnaast 2x gemaild naar MdM, gebeld (25 min gewacht en geen gehoor). AB Customs bellen heeft geen zin, krijg je alleen maar dat de mailbox vol is. Om GEK VAN TE WORDEN!!!!!! Het is een schandalig slechte service, ongelofelijk dat zo'n groot bedrijf zo kan handelen. Wanneer geen contact opgenomen wordt binnen nu en een week ga ook ik andere stappen ondernemen.

Beste Joren,

Bedankt voor uw beoordeling.
U heeft inmiddels een nieuwe leveringsafspraak ontvangen.

Onze excuses voor de vertraging.

Team MDM

Fantastische recensies lees je hier👌…

Fantastische recensies lees je hier👌 Wou dat ik het gelezen had voordat ik een bestelling had geplaatst. Ik heb een bed besteld, dat laat al enige tijd op zich wachten! Zowel via de mail, klachtenformulier geen reactie! Ook AB costum reageert nergens op.
Ik wil weten waar mijn bestelling blijft en anders geld teruggestort. Ook ik zal anders genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen. Belachelijk zoveel negatieve reacties te lezen en toch geen verbetering...
Ik hoor graag bestelnummer:77949339

12 januari 2020

Beste Turennout,

Excuses voor dit verlate bericht. Een drukke periode is nooit fjin en dat heeft u als klant toch nog een beetje last van moeten ondervinden. Uiteraard is het natuurlijk zo dat wij binnen gestelde termijn onze klanten beantwoorden om assistentie te kunnen bieden.

Ik zie dat u uw levering dan toch heeft mogen ontvangen.

Bedankt voor uw geduld en vertrouwen.

Nogmaals onze excuses voor deze jammerlijke ervaring.

Customer service again - - -

Review van 6 maanden geleden in Google:
Hoge leveringskosten. Bij bestelling tot 1.500€ zelfs 69€.
Bij bestelling online mag je niet ‘s morgens vroeg om de bestelling gaan, want magazijn gaat pas open om 12u. Dat werd meegedeeld telefonisch als de bestelling is toegekomen in de winkel.
Waarom zet je dat niet in een mail?

Levering naar winkel is wel gratis,
maar dan moet je 10 minuten wachten tot die toekomt tot aan de kassa, en nog eens 5 minuten voor de bestelbon.
Terwijl het in de winkel niet druk was, aan de kassa zelfs geen rij.

11 januari 2020

Beste Kay

Hoewel wij uiteraad het liefst alleen maar positieve reviews ontvangen, willen wij u toch bedanken voor uw waardevolle review. Dit geeft ons goede feedback dat het soms ook niet goed kan gaan en dat we daar dan verbeteringen kunnen aanbrengen.

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen, online besteld, tijdig datum kunnen kiezen en perfecte levering met Geolis.
Enige min puntje is dat je levering komt tussen 8 en 17.30uur en dat je dus de ganse dag thuis moet blijven.
Gelukkug was onze bestelling er al om 8.18 uur.

10 januari 2020

Beste Kevin

Team MDM

Wat jammer dat ik deze ervaringen niet…

Wat jammer dat ik deze ervaringen niet eerder had gelezen. Ook ik heb problemen met het retoursturen van een artikel. Netjes aangemeld via mijn account maar verder geen reactie jullie. Ook telefonisch niet te bereiken??? Dit kan toch niet. Graag zo snel mogelijk reactie over bestelnummer 68086993.

10 januari 2020

Hallo,

bedankt voor uw bericht en excuses voor deze ervaring.
Het is wat drukker dan normaal door de afgelopen kerstperiode en dan blijkt een eerste
week van het jaar onverhoopt te resulteren in wat langzamere reacties dan normaal.
U zult gecontacteerd worden om dit in orde te maken.

Wij zijn telefonisch bereikbaar. Het nummer waarop wij te bereiken zijn kunt u onderaan op onze website vinden.

Vriendelijke groet,
Dirk

svp Geld terug

Opnieuw maar via dit forum een bericht, omdat ik via de mail geen reactie krijg. Graag wil ik zsm mijn geld terug gestort krijgen!! Het gaat om 2 slaap fauteuils, bestelnummer 67319787.

Hallo Kasmirah,

Het spijt ons dat wij niet sneller hebben gereageerd op uw bericht. Wij hebben u terugbetaling verwerkt en zal snel naar u toe komen. Een van onze medewerkers heeft u hierover een email gestuurd.

NOG NIETS GEHOORD

Derde bericht op Trustpilot, omdat er anders niet gereageerd wordt. Bestelling 66335339 nog steeds niet ontvangen. Nu zou ik op AB Custom moeten wachten, maar dat bedrijf is onmogelijk te bereiken. Ik wil nu graag weten wanneer ik mijn bestelling kan verwachten!!

Hallo Iris,

Het spijt ons dat u tot op heden nog steeds niet uw bestelling heeft ontvangen. Een van onze medewerkers heeft u hierover een email gestuurd.

BESTEL HIER NIET!!!

Dit lijkt de enige manier om contact te krijgen met dit bedrijf. Afgelopen december heb ik een kast besteld. Geen idee wanneer dat ding komt, want ik word nergens van op de hoogte gehouden. Ik krijg geen contact met welke klantenservice dan ook. Nu werd ik gisteren gebeld dat de kast vandaag geleverd zou worden. EINDELIJK!!! Vrij genomen, wachten, wachten, wachten.. En er is niks geleverd! Ik neem aan dat ik zo snel mogelijk gebeld wordt en dat men daadwerkelijk op komt dagen. Anders ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. En niet te vergeten, de media opzoeken om anderen te waarschuwen voor dit bedrijf.

Hallo Karien,

Het spijt ons dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. Wij kunnen zien dat het uiteindelijk toch diezelfde dag nog is geleverd bij u thuis. Indien deze informatie niet juist is neem dan gelijk contact met ons op zodat wij dit adequaat kunnen uitzoeken.

Beste MdM,

Beste MdM,
in november voor 1000,- euro spullen besteld, en nog niks binnen!
verzending via ABcostums niets meer van gehoord.
graag vandaag reactie! of geld retour,
Ik wachet het nog een week af, en daarna ben ik genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.
Wendy Hoffmann

Hallo W,

Contact transporteur

Op 26 december hier een review geplaatst mbt bestelnummer 75345555. Op 27 december een reactie dat jullie de transporteur zullen informeren dat ze contact met ons moeten opnemen. Tot nu toe niks gehoord. Kast is in november besteld. Heb veel geduld maar dit ziet er niet goed uit. Weet iemand hoe ik nog op een andere manier contact kan krijgen met de transporteur?

Hallo Marlies,

Het spijt ons dat u de bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Een van onze medewerker heeft u hierover een email gestuurd om de situatie uit te leggen.

Team MdM

bestel hier geen spullen!!

Ook ik heb 2 kasten besteld voor onze babykamer op 8 dec. Levering zou kunnen vanaf 18 dec. Contact gehad met AB Custom op 18 dec en ze zouden 3 januari komen leveren. Niemand gezien en volgens Maisons du monde stond er geen afspraak in het systeem. Inmiddels afgelopen dagen meermaals contact met Maisons du monde en zij zeggen dat alles goed komt maar ik heb er geen vertrouwen meer in. En dat terwijl onze baby al bijna komt!! :( :(

Hallo Marlon,

Team MdM

Geen kast geleverd wel betaald bij Maisons du monde.

op 7 December een kastje besteld met bestelnr 66098459 en leveringsstatus onderweg maar nog steeds geen kast gezien,geen contact te krijgen, geen email gekregen. Vrees het ergste gezien de slechte reviews.

Hallo Bernedien,