Bedrijf heeft geantwoord
Deltog i Boston maraton. Jacob og Tina var guider. Virkelig fuld opmærksomme på alle deres gæster og altid med smil på læben. Det var en fantastisk oplevelse.
Marathon Travel Club tilbyder rejser til maratonløb over hele verdenen
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har for sjette gang været med Marathon Travel Club på endnu en rejse til et af de seks majors marathon. Denne gang Boston. Det har igen været en god oplevelse - med et fint hotel, hvor beliggenheden ift. Målområdet var perfekt.
Men jeg vil gerne kom med en kæmpe ros til Marathon Travel Clubs to guider Jacob og Tina. De var i den grad sociale med de rejsende , hvilke gav en god stemning og mulighed for at få råd og vejledning. Er ikke selv fantastisk god til engelsk så jeg får tryghed ved at have nogle kompetent og nærværende danske guide ved min side. Disse kriterier opfyldte Jacob og Tina perfekt.
5 stjerner til guiderne på turen og MTC.
Jesper Laursen

Antwoord van Marathon
Var i New York med Marathon Travel og havde den vildeste tur. Alt fungerede optimalt og var arrangeret til perfektion. Stor tak til Per & Simone. Virkeligt søde, behjælpelige samt informative rejseguider som MarathonTravel og Ruby Rejser kan være stolte af. 🌟🌟🌟🌟🌟

Antwoord van Marathon
Professionelle og dygtige guider, som tager sig tid til kunderne.

Antwoord van Marathon
Meget tilfreds med info før, under og efter

Antwoord van Marathon
Er lige kommet hjem fra Tokyo, alt spiller og jeg er godt tilfreds med Marathon Travel.

Antwoord van Marathon
Er lige kommet hjem fra New York Marathon. Har haft en fantastisk tur. Gode udflugter med engagerede og dygtige guider. Kan varmt anbefale at rejse med Marathon travel.

Antwoord van Marathon
Turen var godt organiseret, dejligt hotel med en rigtig god beliggenhed i forhold til løb men også i forhold til de ting man skal opleve i New York.
Der var organiseret nogle gode ture og det var nogle gode guider vi havde med ferien.

Antwoord van Marathon
God information og let at bestille rejsen inden afrejse. Behagelig og rolig bustur til Berlin med gode og venlige guider undervejs. Præcis ankomsttid, både på ud- og hjemturen.
Gode informative råd og vejledninger vedr. selve løbet. Guiderne er meget venlige og empatiske mennesker, som altid gerne vil dele historiske minder fra andre løbsoplevelser.

Antwoord van Marathon
Godt arrangeret, og gode guider, som var tilgængelige under opholdet.

Antwoord van Marathon
Jeg har rejst med Marathon Travel Club (MTC) til Marathon siden 2018. Senest til London og Berlin maraton, som kan være vanskelig selv at skaffe adgang til. Begivenhederne har hver især været helt fantastiske.
u
Vi har altid valgt hotellerne med flest stjerner og alt omkring løbene har altid fungeret perfekt. Herunder indlogering, forplejning aftenen før (carb load/pastaparty), tidlig morgenmad på løbsdagen og efterfølgende omklædning og bad efter løbet.
Allerede om lørdagen arrangerer MTC oftest et kort træningspas og fællesløb til start- og målområde, så alle er orienteret i forvejen og får mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer med de andre danske løbere. Oplevelserne fra løbet kan deles til en fælles middag om aftenen.
Britt vil altid være savnet. Heldigvis har Annette flot taget over. Jeg kan derfor anbefale MTC, og ser allerede frem til de næste arrangementer.

Antwoord van Marathon
Har da aldrig oplevet sådan et snyde rejsebureau, vi har rejst med dem for første og sidste gang!!
Når man forlanger dokumentation for det man har bestilt, vil de ikke fremsende det, jeg har forlangt vi får vores penge tilbagebetalt. men vi får bare at vide vi kan klage til Ankenævnet vi er blevet snydt for 2 x 2.000 kr.
Den besvarelse i er kommet med stemmer ikke over ens med det i skrev i mailen!
I vil ikke sende dokumentation til mig. I skrev jeg bare kunne klage til ankenævnet.

Antwoord van Marathon
Vi følte os godt taget imod fra start til slut og fint vejledt ved behov undervejs.
Vi glæder os allerede til næste tur.
Hotel Edison er dog ikke et hotel ville vi vælge igen.

Marathon 2022
Det største svindler rejsebureau vi har rejst med. Det er både første og sidste gang!!
Vi bestilte turen til London Marathon og på det link som mam skulle bruge til at sige om man ville have transport fra cph til Heathrow eller ej. Vi trykkede nej og der stod også 0 kr. på ordrebekræftelsen, men alligevel har vi betalt for transporten.
De tjener rigtigt mange penge på hotellerne, vi bookede selv ekstra overnatning til måske 1/3 sf deres pris.
Hvis man vil løbe London Marathon skal man bare gå ind på Londons Marathon hjemmeside og melde sig til charity. Så kan man smide de penge i som det koster gennem Marathon travel. Så kan du løbe løbet med det samme, i stedet st vente 4-5 år.
Info:
Vi har efterspurgt dokumentation. Omkring transporten da vi har fravalgt det, men det vil i ikke fremsende!!

Antwoord van Marathon
Lees meer over geverifieerde reviews.