Marathon Sport Reviews 218

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har købt for 1750kr i webshoppen. Mine varer sendes fejlagtigt til anden kunde oplyses det telefonisk. Herefter har jeg ikke hørt en lyd og jeg har ikke modtaget mine varer. Men beløbet er trukk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some pr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Outstanding customer service! I cannot say enough good things about this business! Customer service is out of this world and business owner sets high standard to make sure customers have pleasant ex... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hardloopwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kedelig oplevelse med mangelfuld rådgivning

For en måned siden købte jeg et par On Cloudmonster 2 til 1.700 kr. hos jer. Inden købet fik jeg lavet en løbetest og gjorde tydeligt opmærksom på, at jeg har meget brede fødder og derfor havde brug for en så bred sko som muligt. På baggrund af rådgivningen blev jeg anbefalet denne model, som jeg valgte at købe.

Siden købet har jeg været ude på nogle kortere løbeture, men jeg må desværre konstatere, at skoene er for smalle. Jeg får ondt i fødderne under løb, og jeg har forsøgt forskellige løsninger såsom at løsne snørrebåndene og skifte løbestrømper, uden held.

I dag var jeg derfor tilbage i butikken og talte med den samme rådgiver, som hjalp mig ved købet. Her fik jeg desværre at vide, at der ikke kunne gøres noget. Jeg blev tilbudt en form for rabat på et nyt par sko, men uden at der blev nævnt nogen konkret procentsats eller beløb. Efter netop at have brugt 1.700 kr. på et par sko, som ikke passer til mine behov, føler jeg mig ikke tryg ved at skulle investere i endnu et dyrt par på baggrund af samme rådgivning.

Jeg er virkelig ærgerlig over oplevelsen, fordi jeg netop opsøgte professionel vejledning for at undgå denne situation. Det er mange penge for mig, og det er frustrerende at stå tilbage med et par nye løbesko, som jeg ikke kan bruge til at løbe i.

Jeg beklager, hvis jeg virker besværlig. Jeg er bare oprigtigt frustreret og skuffet over forløbet.

27 mei 2026

Hej Oliver.
Tak for din anmeldelse, selv om jeg selvfølgelig ked af at læse, det har været en dårlig oplevelse at handle hos os. Du er bestemt ikke besværlig og kun godt du rækker ud. Vi har ikke nogle sko med ekstra bredde, men har dog flere modeller, som vi betegner som en bred pasform, og her er Cloudmonster 2 en af dem. Det er dog svært altid at vurdere, om den er bred nok, da kunden også selv skal mærke efter og måske opdager for sent, at den ikke er bred nok, så det er selvfølgelig super ærgerligt. Da der ikke er tale om en fejl i skoen, kan vi ikke lave den som en reklamation, men du er velkommen til at komme ind og få en anden vurdering. Alternativt kan du købe et nyt par med 40% rabat, hvis vi vurderer skoene ellers er de rigtige til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig på kent@marathonsport.dk, så vi kan prøve at finde en god løsning for dig.
Bedste hilsener
Marathon Sport

Stance boxershorts - ja tak

De har de bedste boxershorts i verden. Stance boxershorts. Please også få dem i sort også!

Svar på jeres svar. Kun i XL desværre.

1 mei 2026

Hej Seb.
Tusind tak for de mange stjerner! Dem er vi rigtig glade for.
Vi har også Stance underbukser i sort.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg modtog et par sko, som ikke passede til min løbestil.
Jeg skrev en mail hvor jeg blev mødt af en stor venlighed af personalet som tilbød mig et nyt par sko som nu virker rigtig godt for mig.
Meget god service

10 april 2026

All good

Bought a pair of on shoes on the January sale. I chose store pick and everything went as planned

20 januari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har købt for 1750kr i webshoppen for ingenting

Har købt for 1750kr i webshoppen.
Men beløbet er trukket … sååååå .. indtil videre er jeg pænt utilfreds!!!

Update 13.12.25
Marathon Sport har efter min anmeldelse været gode til at gå i dialog, har kompenseret og varerne er nu leveret.
Tak til Kent

1 december 2025

Hej Natascha.
Først og fremmest skal jeg beklage fejlen, som er yderst uheldigt. Jeg kan forstå, du allerede har talt med min kollega i dag, der har forklaret problemet, som vi prøver at løse hurtigst muligt, så du kan modtage de korrekte varer. Jeg vil meget gerne prøve at råde bod på din dårlige oplevelse, så kan du ikke kontakte mig på kent@marathonsport.dk, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning for dig.
Marathon Sport

Lees meer over geverifieerde reviews.