Marathon Reviews 33

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har for sjette gang været med Marathon Travel Club på endnu en rejse til et af de seks majors marathon. Denne gang Boston. Det har igen været en god oplevelse - med et fint hotel, hvor beliggenhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Deltog i Boston maraton. Jacob og Tina var guider. Virkelig fuld opmærksomme på alle deres gæster og altid med smil på læben. Det var en fantastisk oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var i New York med Marathon Travel og havde den vildeste tur. Alt fungerede optimalt og var arrangeret til perfektion. Stor tak til Per & Simone. Virkeligt søde, behjælpelige samt informative rejsegui... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har rejst med Marathon Travel Club (MTC) til Marathon siden 2018. Senest til London og Berlin maraton, som kan være vanskelig selv at skaffe adgang til. Begivenhederne har hver især været he... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reizen en vakantie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Marathon Travel Club tilbyder rejser til maratonløb over hele verdenen

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

London Marathon 2022

Mange punkter:
1) Rejsedokumenter kom meget sent inden afrejsen (den 15.09.22) dvs info om fly med mere og fx hvornår man så vil være tilbage i kbh. Afrejse 14 dage senere. De havde booket det seneste fly med ankomst kl 23.20. Det er lidt problematisk når man fx skal videre til Fyn og Jylland.

2) Vi blev ikke transporteret til hotellet, men skulle selv gå til hotellet fra det hotel rejselederne boede på. Det hotel Radisson Blu der var valgt havde forsinkelse på check in, check in var kl 15 og pga “mange indkvarteret” var vores værelse først ledigt 15.45. Jeg klagede over dette til kvinden i receptionen. Hun informerede ligeledes at check ud var kl 11 på afrejsedagen, trods at der på Radisson Blu hjemmeside stod kl 12. Pga sen indcheckning fik jeg “late check-out” til kl 13.
3) På Marathon dagen (søndag) kunne man meget tidligt også fra rejselederen hotel køre med ud til start i bus. Det gav ingen mening at køre så tidligt, så jeg valgte, som så mange andre selv at købe billet til tog og tage ud til start faktisk 2 timer senere end bussen der var bestilt af rejselederen. Jeg var stadig i rigtig god tid.
4) På afrejsedagen kunne man fra rejselederens hotel (dvs ikke fra det hotel vi havde bestilt gennem Marathon Travels) blive kørt i bus til lufthavnen. Jeg valgte dog at købe en billet til det offentlige og selv tage derud og fik ombooket min flybillet til kl 17.30 i stedet for kl 21 således jeg var hjemme i nogenlunde tid

Jeg kan blive tvunget til at købe en Marathon rejse gennem fx Marathon Travels igen, da de har adgang til de meget eftertragtede startnumre. Havde de ikke adgang til startnumre, tror jeg ikke selskabet ville kunne løbe rundt.
Det var første gang jeg rejste med Marathon Travels og jeg vil altid fortrække at arrangere min rejse selv. Evt må jeg se deres gebyr på fly og hotel som en ekstra merudgift på startnummeret inden jeg booker min rejse i fremtiden.

2 oktober 2022

Hej Peter

Tak for din udførlige anmeldelse. Vi sætter altid stor pris på feedback, så vi kan blive bedre.

Når det så er sagt, er vi kede af at læse, at du har haft nogle dårlige oplevelser. Nogle af tingene (som et værelse der ikke var helt klar til forventet tid), har vi svært ved at gøre noget ved. Dog kan vi kommentere på et par andre ting:

I ordrebekræftelsen skriver vi, at rejsedokumenterne kommer senest 10 dage før afrejse, hvorfor det ikke burde komme som en overraskelse. De forventede flytider kunne du have fundet på vores hjemmeside.

Det er korrekt, at transfer primært er fra St. Giles Hotel, hvilket skyldes, at bussen kan have svært ved at komme rundt og sætte folk af. Men gåturen til dit hotel skulle ikke være mere end 4 minutter.

I forhold til startområdet er der et bestemt tidspunkt, hvor bussen skal være der for at få lov til at køre ind. I år kom den ind til absolut seneste tid, hvorfor det ikke er muligt at rykke den til senere.

Vi håber, at du alligevel havde en god løbeoplevelse.

Bedste hilsner
Caroline // Marathon Travel Club

Meget godt

Det kan varmt anbefales at rejse med Marathon travle. Der er styr på tingende

30 september 2022

Antwoord van Marathon

Hej Henrik :) Mange tak for de søde ord. Vi bliver så glade og stolte, når vi hører, at vores gæster har haft en god oplevelse sammen med os. Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig igen en anden gang :) Helena // Marathon Travel Club

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Marathon Travel Club.

Jeg har rejst med Marathon Travel Club til Marathon løb siden 1999. Det har altid fungeret yderst tilfredsstillende. Så: Min varmeste anbefaling.
Flemming Johansen

17 april 2022

Hej Flemming!

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det betyder meget for os at vi kan yde god service og gøre vores gæster glade.

Du må have en rigtig god dag!

Kirstine, Marathon Travel Club

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

kan varmt anbefale marathon travel

kan varmt anbefale marathon travel. Har brugt dem 4 gange og alt har kørt efter planen og fået det jeg havde betalt for.

26 mei 2021

Hej Dorte

Vi vil sige kæmpe stort tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service og levere et gennemtjekket produkt, så vi er glade for, at du har kunnet mærke det.

Vi står klar til at hjælpe dig med at arrangere endnu en rejse, hvis dette en dag lyster 😊

Kamilla - Marathon Travel

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt ublu hotelpriser til New York…

Helt ublu hotelpriser til New York Marathon.
Jeg ved ikke hvad det er man skal betale så meget for....???

Og føler nærmest at det er bondefangeri - IKKE at meddele folk hvor meget de skal betale for et hotel gennem Jer, når man skriver sig selv op til en plads i NY Marathon.

Jeg ved at I har ry for at være dyre. MEN SÅ DYRE.
At et marathon skal koste 25000,- plus!!!!

Det er jo helt sindsygt, når det kan gøres for langt under det halve, hvis man havde booket det selv.

Jeg er virkelig, som I VIRKELIG, ked af at Jeg kom til at melde mig til løbet igennem Jer - og ikke valgte at gøre det anderledes.
At betale over 16000 for et DELT dobbeltværelse er jo helt ude i hampen. Til gengæld er det uden morgenmad!

Hvordan kan en rejse-arrangør være så dårlige til at finde et hotel til Deres rejsende??
Det er jo ikke et fem-stjernet luxus hotel med fuld forplejning.

Jeg føler at Jeg bliver nød til at advare andre blåøjede løbere imod dette rejsebureau.
Jeg var Super glad for at have fået en plads. Men IKKE til den pris.

Sif Berg
Næstved.

1 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betal ikke depositum til marathon.dk

Jeg fik betalt depositum til Hambourg Maraton hos marathon.dk, 4 måneder inden afrejsen, men da jeg indenfor 5 dage fandt et meget bedre tilbud, afmeldte jeg rejsen og ville gerne have mit depositum på 1.000 kr retur.... Men ifølge deres betingelser, kan og vil de ikke tilbagebetale. Utroligt... Der er længe til Hambourg Maraton og de har helt sikkert ikke haft nogen udgifter med min reservation. Så det er vist mere en pengemaskine, end en hjælp til os der godt kan lide at løbe Maraton.

22 januari 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service!!!!! hold jer for jeres egen skyld langt væk

Vi fik et andet og langt ringere hotel end bestilt hjemmefra, og blev mødt af uprofessionelle rejseledere på destinationen, som på ingen måde var kvalificerede til at hjælpe da der opstod problemer. Efterfølgende blev vores reklamation i første omgang ikke besvaret, og vi endte med at modtage en meget lille og uacceptabel kompensation efter flere henvendelser. Jeg vil på det kraftigste råde andre til at holde sig fra dette selskab. Det er i hvert fald sidste gang jeg rejser med dem!!!

14 mei 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Høj grad vildledning og dårlig service

Min løbekammerat og undertegnede rejste med Marathon Travel Club til Berlin Marathon. Først blev vi booket om i Berlin og fortalt det var en opgradering, hvilket bestemt ikke var tilfældet og efterfølgende ikke modtaget det lovet depositum for vores chips som blev brugt under løbet. Rigtig træls at skulle gå 5-6km mere end forventet på selve løbsdagen når man skal ud og løbe 42km.

2 januari 2012
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.