MediaMarkt Reviews

50.737

3,6

"Erg goede service met het ophalen van mijn product, de LG Stand by me 2. Geweldige kleine dame achter de balie die ons erg goed geholpen heeft. En wat zijn we blij met de LG Stand by me 2. We rijden... Toon meer

Met de Mediamarkt is niets mis, met de bezorgdienst First Logistics alles. Wij hebben 3 weken geleden een wasmachine besteld. Helaas was er één geleverd die gevallen was, kan altijd gebeuren. Maa... Toon meer

Ben al 3 weken bezig om de punten van clubkaart over te zetten. Mijn oude mail adres bestaat niet meer en wilde punten overzetten. 3 medewerkers Mediamarkt, 4 van klantenservice honderd keer uit... Toon meer

Grote winkel veel aanbod Fijn om de producten in real te bekijken De producten in de winkel kunen soms duurder zijn dan in hun eigen webshop. Veelal zijn kunnen webschops goedkoper... Toon meer

1. Computerwinkel
  2. Televisiewinkel

Formamos parte del grupo MediaMarktSaturn Retail Group, líder europeo en la distribución de electrónica de consumo y servicios relacionados, con más de 1.000 establecimientos ubicados en 15 países. En España, la compañía está formada por un equipo de 7.000 personas y está presente en todas las Comunidades Autónomas con 110 establecimientos, además de la tienda online. Nuestros clientes son nuestra razón de ser. Queremos ser su primera opción y ayudarles a sacar el máximo partido de los productos tecnológicos. Nuestro objetivo es mantener una relación duradera con ellos, por ello, nos esforzamos cada día para ser excelentes. Estamos inmersos en un proyecto de transformación muy ambicioso que sitúa al cliente en el centro de nuestra estrategia para buscar su conveniencia y ofrecerle la mejor experiencia de compra. Nuestro legado a la sociedad, tiene que ver con hacer más fácil el acceso a la tecnología a todas las personas, en especial a aquellos colectivos más desfavorecidos y con acceso más limitado. En cuanto a nuestro compromiso con el entorno, trabajamos cada día para ser un retailer más sostenible y respetuoso con el medioambiente. Además, en MediaMarkt, estamos comprometidos con el uso de las energías renovables y las utilizamos en todas nuestras instalaciones. Te ayudamos a que tú también cuides el planeta instalando placas solares y cargadores eléctricos de vehículos. Además, mejoramos tus tarifas de suministros de gas y electricidad con energía verde.

Gemiddeld

51K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(50.737)

14.480 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Retour niet verwerkt

Ik heb op 22/4 een iphone geretourneerd, conform jullie retour beleid. Mijn retour is op 28/4 door jullie ontvangen. Ik heb hier ook een e-mail over ontvangen, dat mijn retour correct is afgeleverd/ontvangen. ( Ook is dit meermaals aan de telefoon bevestigd ).
Ik heb betaald via Klarna. Maar omdat de retourzending tot op heden niet verwerkt is, willen zei dat ik het bedrag aan hun overmaak.

Om deze reden heb ik 4 weken lang contact met jullie gehad, mij is verteld dat de retourzending z.s.m verwerkt zou worden.

Opeens na 5 weken, krijg ik te horen dat jullie een “ lege “ doos hebben ontvangen. Wat ik niet begrijp, aangezien de telefoon al 4 weken bij jullie is en eerder dit niet het geval was.

Nogmaals, ik heb mijn pakket geretourneerd conform jullie retour beleid.
Ik heb een bevestiging van track en trace, verzend/afgifte bewijs ( inclusief vermelding van het gewicht ). Retourlabel, screenshots van tracking, ordernummer, en een mail waarin jullie bevestigen dat het pakket is ontvangen.

Ik heb jullie een mail verstuurd, omtrent ingebrekestelling, gevraagd om een schriftelijke onderbouwing van jullie standpunten. Zoals: foto’s van het ontvangen pakket, foto’s van de inhoud bij ontvangst, geregistreerde gewichtsgegevens, en eventuele onderzoeksrapporten.

Maar tot op heden heb ik hier nog geen terugkoppeling over ontvangen.

Ik heb meerdere keren gebeld hierover, maar ik word letterlijk naar het kastje van de muur geschoven. Er word aangegeven “ we zetten het door naar een andere afdeling “, maar vervolgens hoor ik niets en komt er geen oplossing. (Ik ben hier nu al 5 weken mee bezig ! )

28 april 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo! De link verwijst naar het formulier van MediaMarkt Spanje. Als je de aankoop bij een andere MediaMarkt hebt gedaan, neem dan contact op met de vestiging in het land waar je de aankoop hebt gedaan. Hartelijk dank.

2 maanden geleden een everglades…

2 maanden geleden een everglades wasmachine gekocht, hij lekte al vanaf het begin en gaf daarna error op. Ik meldde een reperatie, 1 week later was de reperatie via de klantenservice niet aangekomen. 2de keer gemeld en kreeg een bevestiging. 26 mei. Nu maandag nog geen reperateur dus ik belde mediamarkt en de jonge man was zeer afstandelijk en niemde me om de haverklap mevrouw we kunnen niet.....ik vroeg mijn geld terug dat kon niet, en hij vermeldde dat 2 weken de tijd als redelijk werd gezien door de wet om gerepareerd te worden. Dit is lariekoek.
Ik koop nooit meer wat van Mediamarkt. Ik wilde een klacht indienen en dit kon niet. In andere woorden...je koop een nieuwe wasmashine, hij gaat stuk en wordt pas 4 weken later mischien gerepareerd en je mag niet klagen!!!!!!!!

1 juni 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hello! The link is to the MediaMarkt Spain form. If you made the purchase at another MediaMarkt, please contact the country where you made the purchase. Thank you very much.

Apparatuur kopen gaat prima

Apparatuur kopen gaat prima, maar de garantieregeling is een aanfluiting
Zolang je iets koopt en afrekent is er geen vuiltje aan de lucht. Maar o wee als er iets kapot gaat binnen de garantieperiode. Ik had online een vrij prijzige volautomatische koffiemachine besteld die na vier maanden begon te lekken. In plaats van dat ze je een vervangend apparaat sturen, moet je hem opsturen naar een extern reparatiecentrum. Vervolgens hoor je ruim vijf weken helemaal niets. Toen de machine eindelijk terugkwam, zat er een briefje bij dat het 'gebruikersschade' was en dat dit niet onder de garantie viel. Schandalig. Uiteindelijk heb ik via de rechtsbijstand moeten dreigen voordat ze het wilden oplossen. Ik bestel mijn elektronica voortaan wel bij een kleinere, gespecialiseerde vakzaak waar ze nog wel snappen wat service is.

5 maart 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo! Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Wir würden uns freuen, Ihnen wieder behilflich zu sein. Mit freundlichen Grüßen und einen schönen Tag noch.

Mensen dit is de slechte zaak waar ik…

Mensen dit is de slechte zaak waar ik ooit iets gekocht heb . Extra verzekering afgesloten bij een wasmachine. Wasmachine had een defect en toen begon de ellende. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het Belgische verzekerings bedrijf die de schade afhandelt is niet bereikbaar een grote ellende. Koop hier niks meer !!!

18 mei 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo Dave. Het spijt ons zeer dat je dit hebt meegemaakt. Om je specifieke situatie te kunnen bekijken en je te helpen, hebben we de aankoopgegevens nodig. Kun je contact met ons opnemen via een van onze klantenservicekanalen? https://specials.mediamarkt.es/contacto. We zullen het bekijken en je zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Bedankt.

Dit bedrijf is verschrikkelijk.

Dit bedrijf is verschrikkelijk.
Ik heb begin februari 2026 een telefoon opgestuurd voor een retour. De telefoon werkte niet goed, dit had ik al vaker per email gemeld. De telefoniste gaf aan dat ik het product mocht retourneren en daar ging ik mee akkoord. Ik heb toen een nieuwe (dure) iphone gekocht. Ik wacht echter al maanden op de terugbetaling en heb hiervoor al meer dan 10 keer gemaild en gebeld. Steeds werd mij toegezegd dat ik deze maand mijn geld terug zou krijgen.
Zojuist kreeg ik een hele onaardige medewerker aan de telefoon die aangaf dat er geen bewijs was voor dat ik het product mocht retourneren en dat hij er vanuit gaat dat de telefoon ter reparatie was opgestuurd.
Het blijft een vreemd verhaal en dit was de eerste keer dat mij dit is medegedeeld. Waarom heb ik de telefoon dan na 3 maanden nog niet terug gekregen? Ik ervaar deze situatie super vervelend en als zeer onklantvriendelijk. Ik wens dan ook contact te krijgen met iemand van mediamarkt hierover.

18 mei 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo. Het spijt ons zeer dat je dit hebt meegemaakt. Om je specifieke situatie te kunnen bekijken en je te helpen, hebben we de aankoopgegevens nodig. Kun je contact met ons opnemen via een van onze klantenservicekanalen? https://specials.mediamarkt.es/contacto. We zullen het bekijken en je zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Bedankt.

Koop geen tv bij mediamarkt!

Tv besteld bij mediamarkt, maar deze werd bezorgd met een scheur in het scherm. Vervelend, maar kan gebeuren. Vervolgens werd ons twee weken lang beloofd dat ‘er een nieuwe tv werd bezorgd en dat ze de kapotte kwamen ophalen’. Maar dit gebeurde niet, elke dag gebeld, toch kregen we steeds te horen dat de nieuwe tv zou komen. Na twee weken krijgen we het bericht dat ‘de tv niet meer op voorraad is’ en we ons geld terugkrijgen. Ik vind dit echt te bizar voor woorden. We hebben nu dezelfde tv voor dezelfde prijs gekocht bij EP Nederland en die is al binnen. Dus advies: geen tv kopen bij mediamarkt.

Update: ik heb net wat andere reviews gelezen en ik moet blijkbaar ook maar hopen dat we überhaupt ons geld terugkrijgen van de kapotte tv…

11 mei 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo! De link is naar het MediaMarkt Spanje-formulier. Als u de aankoop bij een andere MediaMarkt heeft gedaan, neem dan contact op met het land waar u de aankoop heeft gedaan. Heel erg bedankt.

Mediamarkt wilde niet reageren op…

Mediamarkt wilde niet reageren op onderdtaande email !!

Onlangs bezocht ik uw winkel in zoetermeer.

Op uw site stond dat een garmin watch venu 4 vooradig was en wilde deze kopen.
Ik ging hirrvoor naar een verkoper die met mensen van samsung aan het praten was e merkte dat hijhet niet leuk vond lastig te worden gevallen. Op mijn vraag ofhij over de horloges ging werd wat terughoudend gereageerd. Hij liep tochmet me mee en weeshemhet horloge aan. Hij rommelde wat in het onderste vak en deelde mede dat deze er niet zijn. Ik ging dus weer weg.

Omdat een dergelijke behandeling mij inhet verleden ook was overkomen reageer ik hier op.
A wat een klantonvriendelijke behandeling

B waaromvermeld u op uw site dat deze vooradig is

9 mei 2026

Beste mediamarkt,

Beste mediamarkt,

Onlangs (26 april) bij mediamarkt een dyson airwrap Canda gekocht. Helaas bij bezorging en gebruik van het product was deze defect een enorme teleurstelling omdat het veel geld is.
Ook bewust nog met verzekering van mediamarkt 740 eur.
Deze is donderdag 30 april via DHL bezorgt.

Zaterdag 2 mei nog een keer geprobeerd het apparaat deed helemaal niks.
Dus contact gehad via de app met dysonn , en heb ik alle stappen doorlopen met een medewerker van dyson die moesten maar geen resultaat.

Uiteindelijk zondag 3 mei naar de mediamarkt den Bosch geweest voor een oplossing, deze medewerker vertelde dat ik hem online voor reparatie moest sturen omdat hun geen online producten mogen aannemen.
Beetje vreemd als je hem in de winkel online besteld.
Ook weer omdat je een extra verzekering hebt van medimarkt.
Dus wie houden we dan voor de gek mediamarkt?

Dus weer geen oplossing gehad en moest maar met het hoofdkantoor bellen.

Op maandag 4 mei contact gehad met het hoofdkantoor, deze vonden het vreemd dat den bosch het niet opgelost heeft.

Op woensdag 6 mei weer terug naar mediamarkt den Bosch.
Zelfde verhaal uitgelegd dat het product defect is en dat ik hem terug breng, met geld terug en/of wil omruilen.
Kreeg mijn geld netjes terug,
Gelukkig de medewerker had gezien in de computer dat deze op voorraad was gelukkig.
Maar in de winkel konden ze hem toch niet vinden nou amateuristisch gedrag was ik al gewend van mediamarkt, dus helaas weer kon er nog wel bij na 2 weken.
Dus ze moesten hem opnieuw online bestellen want hij was niet op voorraad.
Ook niet voor vandaag maar weer een dag wachten morgen dus weer naar den bosch en ik kan vertellen mijn auto rijd ook niet voor niks.

Ik ben al 2 weken bezig om het opgelost te krijgen en jullie doen maar of het een apparaat is van 20 euro.
Ik verwacht na deze ellende wel een tegemoetkoming door een flinke korting te geven,
Ook omdat je ook nog extra verzekerd bent?
anders ga ik hem ergens anders wel bestellen waar ze wel de klant als koning beschouwen.

Ik zal mediamarkt zeker ook niet aanraden hoe jullie met klachten omgaan. Mensen een beetje van het kastje naar de muur sturen

26 april 2026

Top delivery and service

Top delivery and service. Very happy with my new tv.

5 mei 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hello! Thank you very much for sharing your experience with us. We would be delighted to assist you again. Best regards and have a great day.

klanten opzadelen met ongewilde kosten screenprotector

Wij gingen naar de mediamarkt om een telefoon te kopen. Vervolgens zijn alle toestellen van het merk/model dat wij willen kopen al met een screenprotector beplakt. Vervolgens vragen ze daar 25 euro voor. Wanneer wij vragen om een toestel zonder screenprotector, is dit niet mogelijk in de winkel. (Wij denken deze moet van een andere locatie komen ofzo?) Vervolgens zijn we online aan het bestellen en kunnen we deze afhalen al na een half uur in de winkel waar we waren!?? Tijdens het bestellen kunnen we inderdaad zonder extra's bestellen. Bij aankomst in de winkel worden we weer geconfronteerd met een toestel met verplichte extra kosten omdat er een screenprotector op zit.... Dit is echt een walgelijke manier om extra geld te verdienen. Het is klantonvriendelijk en respectloos dat je je klanten dit opdringt. Het is dat mijn kind zich al verheugd had/nodig had, anders had ik het toestel niet gekocht!!!!!!!!! je betaald je al scheel aan parkeerkosten en onderneemt moeite om naar de winkel te gaan en dan word je zo behandeld. Nee, echt walgelijk.

29 april 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo. Het spijt ons zeer dat je dit hebt meegemaakt. Om je specifieke geval te kunnen bekijken en je te helpen, hebben we de aankoopgegevens nodig. Kun je contact met ons opnemen via een van onze klantenservicekanalen? https://specials.mediamarkt.es/contacto. We zullen het bekijken en je zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Bedankt.

Slechte Slechte Slechte reparatieservice

Op 22 februari mijn Airpods ingestuurd voor reparatie en tot op heden geen reactie, mail of antwoord ontvangen. De status van de reparatie wordt niet aangegeven staat nog steeds op "pakket verzenden" en vanaf het pakket door DHL afgeleverd is is het stil. Elke week ben ik aan het bellen maar niemand weet hoe dat kan of kan duidelijk antwoord geven. Een medewerker gaf zelf aan dat het in een anders systeem door voorgaan de collega's is gezet waar niemand het kon oppakken en alsnog nog steeds geen reactie, mail of antwoord gehad. Dus mensen wees gewaarschuwd met insturen van je artikelen ivm reparatie.

29 april 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo! De link verwijst naar het formulier van MediaMarkt Spanje. Als u de aankoop bij een andere MediaMarkt-vestiging hebt gedaan, neem dan contact op met de vestiging in het land waar u de aankoop hebt gedaan. Hartelijk dank.

Probleem is heel netjes opgelost, je altijd 1 mederwerster die weet hoe het moet . Daarom pas ik ook mijn sterren aan .

Ben al 3 weken bezig om de punten van clubkaart over te zetten.
Mijn oude mail adres bestaat niet meer en wilde punten overzetten.
3 medewerkers Mediamarkt, 4 van klantenservice honderd keer uitgelegd dat pas op oud mailadres staat waar ik niet meer in kan.
Keer op keer is er beloofd dat punten overgezet zouden worden , kei aardig en of ik even een goede beoordeling wil geven omdat het opgelost is !!!
Zo kan ik het ook verdienen , zeggen dat je het oplost , vervolgens is er niets opgelost .
Klantenservice formulier moet je eerst 100 pagina’s door spitten om je vraag te vinden ( klacht) die bestaat niet dus kan je geen klacht indienen.

27 april 2026

Antwoord van MediaMarkt

Ik word altijd goed geholpen

Ik word altijd goed geholpen, als iets defect is krijg ik vaak zelfs een nieuw product. Geweldige klantenservice.

17 december 2025

Antwoord van MediaMarkt

Hallo. We zijn hier erg blij mee en doen ons best om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Bedankt dat je je ervaring hier met ons deelt. Veel plezier! Groeten.

MEDIAMARKT ZÉÉR SLECHT 13 maart…

MEDIAMARKT ZÉÉR SLECHT 13 maart wasmachine die gekocht is Jan 2025 met 5 jaar verlengde garantie verzekering aangemeld VÔÔR reparatie kwam telkens niemand HEEL VËËL KEREN Mediamarkt gebeld ALLEMAAL LOZE BELOFTES gebeurde niets. Uiteindelijk zouden ze wasmachine Samsung ophalen op 7 April 2026 en WIJ ZOUDEN AANKOOPBEDRAG TERUGKRIJGEN, NIET GEBEURD ophalen 7 April.
OVERDAG thuis gebleven van MIJN WERK WAT MIJ GELD KOST, ‘S Avonds was mijn Vriendin thuis ophaal tijd verschoof telkens en om 21.45 TELEFOONTJE diegene die zei NIET WIE hij was ik kreeg niets meer te horen collega is daarvan getuige dus ik hing op. Werd WÉÊR gebeld HIJ ZEI NIET WIE HIJ WAS ZEI alleen waarom hing jij op en toen verbrak HIJ de verbinding
VERVOLGENS SMS dat afspraak NIET DÔÖR ging en ze pas 8 April j.l zouden komen.
VERVOERSBEDRIJF waar mediamarkt MËË werkt is net zo slecht als Mediamarkt.
Wasmachine is 8 APRIL J.L opgehaald en NOG GEEN GELD TERUG. Afgelopen donderdag gebeld apparaat was binnen moest nog ingeboekt worden Vandaag 20 april nog géén geld terug.
Net gebeld kreeg zeeeeer slecht Nederlands sprekende mannelijke medewerker aan de telefoon, deze vaker ÄÄN telefoon gehad deed hij ŌŌK NIETS en IEDERE KÉÉR MOET JE ALLES ZEKER VIJF KEER herhalen HIJ LUISTERT NÎÉT ŌŌK DAT IS MEDIAMARKT
WIJ KOPEN NOOIT MÉÉR WAT BIJ MEDIAMARKT SERVICE ZEEEEEEER SLECHT WERKEN TOTAAL NÏËT AAN ÉËN OPLOSSING. ADVIES KŌŌP NIETS BIJ MEDIAMARKT BIJ MANKEMENTEN ZIJN ZE NIET AANWEZIG Oplossing wat ZË zeggen gebeurt NIET zijn LIEVER KLANTEN KWIJT EN FAILLIET
MISSCHIEN IEDEREEN DIE PROBLEMEN HEEFT MET HEN MET BETREKKING TOT GARANTIE ETC GEZAMENLIJK RECHTZAAK AANSPANNEN EN RADAR KASSA INSCHAKELEN

20 april 2026

Slechtse webwinkel ervaring ooit

Jammer genoeg moet ik een ster geven want deze winkel is zelfs dat niet waard.
Ik heb een "SAGE Nespresso Creatista Plus" besteld.
"Online op voorraad. Voor 22:00 besteld, morgen in huis". Dat is dus een week geleden en nog steeds geen uitzicht op levering.
Wel is het geld al van mijn kredietkaart ingehouden en dat zonder dat de bestelling is verzonden.
Vandaag staat dit product nog steeds op de website "morgen in huis", maar het blijft "morgen".

14 april 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo Erik! Het spijt ons zeer dat je deze ervaring hebt gehad en we stellen het op prijs dat je dit hier deelt, zodat we het kunnen onderzoeken en verbeteren. Mocht je nog iets van ons nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van onze contactkanalen. Met vriendelijke groet.

Mooie service in de winkel

Mooie service in de winkel, helaas viel het product wel tegen een beetje.

19 april 2026

Antwoord van MediaMarkt

Hallo. Onze excuses voor de ervaring die je hebt beschreven. We zullen je zaak onderzoeken om te achterhalen wat er is gebeurd en, bovenal, om te voorkomen dat dit soort situaties zich nogmaals voordoen. Bedankt voor het delen van je mening; dit helpt ons om ons te verbeteren. Met vriendelijke groet.

Koop n jbl box van 250€ die zou speel…

Koop n jbl box van 250€ die zou speel tijd van 15 uur hebben,na 3 uur was die leeg,netjes oogeladen en weer binnen 3 uur leeg,ben dus met box terug gegaan na n week en verteld wat er was,zou n nieuwe box krijgen!! Vervolgens ziet medewerker n kleine beschadeging en daardoor kon hij box niet terug nemen want kon hem na de reparatie dan niet meer terug in winkel zetten!!! Denk dua dat je iets nieuws koopt wat dua eigenlijk al 2derhands kan zijn!!!Nu inmiddels al 2 weken m’n box kwijt terwijl m net n week had,belachelijke service,Koop n nieuwe) box met blijkbaar kapotte accu/batterij en ben m al langer kwijt dan ik m in bezit had en uiteindelijk omdat hún m anders na reparatie niet terug in winkel kunnen zetten vanwege n krasje!! Zou nooit terug gezet mogen worden want is inmiddels 2derhands,vraag me ook af of ik wel n nieuwe box heb gekocht als dit hún werk wij ze is!!
En de service is totaan de uit gang,daarna denken nie meer mee!!
Als hun mij m goed werkende box hadden verkocht,had ik niet terug hoeven komen!!
Fout ligt bij de accu en niet bij mij ,dus n klein krasje of niet hadden me n nieuwe moeten geven,valt in garantie,maar ook daar hebben ze geen boodschap aan!!

2 maart 2026

Antwoord van MediaMarkt

Service van de Lidl is stukken professioneler!

Vestiging: Apeldoorn

Gerepareerde Baristina kwijt? Of toch niet? Reparatierapport nergens te vinden en communicatie die alle kanten op gaat.

Eerst zou ik de schade zelf hebben veroorzaakt. Twee weken later pas de foto’s ontvangen waaruit bleek dat het apparaat correct en heel is ingeleverd.

Na drie maanden wachten geen reparatie, maar ineens een nieuw apparaat. Zonder uitleg.

Wel moest ik tekenen voor ontvangst van een “gerepareerd” product. Dat heb ik geweigerd.
Ik wilde alleen een schriftelijk bewijs dat ik een nieuw apparaat heb meegekregen.

Dat doen wij niet/nooit zegt de service-medewerkster.
Totdat er een manager bij komt en het gewoon met pen op het formulier wordt gezet.
Het kan dus prima. Alleen niet zonder gedoe bij MediaMarkt.

Tip voor de Mediamarkt: Lever bij inname direct alle documentatie en foto’s aan via de mail en stuur bij gereedmelding gewoon het reparatierapport mee.

Voor mij is het duidelijk: hier koop ik niets meer. Zelfs de service van de Lidl is stukken beter.

14 april 2026